Så här kan vänsterbögarna slippa nazister i sina ”trygghetsrum” under Pride.

sb pride against cis

Bästa läsare!

Vem behöver Grönköpings Veckoblad när Facebook har öppet hus för alla dårar inom den svenska vänstern, feministrörelsen och… håll er uppdaterade, medborgare… i den svenska HBTQI-rörelsen…!!!

Jupp, det som en gång började som ett berättigat krav på att svenska sodomiter inte skulle fängslas eller tvångsvårdas på mentalsjukhus p.g.a. sitt sexuella beteende är idag en militant ideologi som bedriver ett erövringskrig med det svenska alfabetet.

Under större delen av mitt vuxna liv har jag illustrerat begreppet snarstucken person genom att hänvisa till en tillrättavisad socialdemokrat, eller en socialdemokrat som hamnat i oppositionsläge. Såna människor – och vi såg en hel del av dem efter deras valförlust 2006 och 2010 – ägnar varje vaken stund åt att gnälla och skälla på allt och ingenting.

Fast det går lika bra med en helt vanlig HBTQ-aktivist, eh, förlåt, jag menar HBTQI-aktivist. Som t.ex. Madde Fatte Lundin.

sb pride madde

Ser hon inte förtjusande ut, det lilla livet…? 😉 Enligt henne själv är hon projektledare på Lesbisk Makt, projektledare/redaktör på Interfem samt har jobbat hos Feministiskt Initiativ. Hon är hardcore. Det betyder att hennes snarstuckenhet kan beskrivas som en gnällsosse med tiopotens.

En hardcore HBTQI-aktivist (som är givetvis en mer god och fullbordad människa än en reaktionär och smygborgerlig HBTQ-aktivist, i alla fall i sina egna ögon…) drar sig därför inte heller för att anklaga det etablissemang som man själv stödjer, i detta fall organisationen Stockholm Pride. I synnerhet inte när man utsatts för den fasansfulla kränkningen som består i att oliktänkande vistats i ett ”trygghetsrum” för pride-människor, och fått veta att dessa oliktänkande har rätt att också fira pride.

Innan jag ger mig in på komiken som levereras av Madde Fap-fap Lundin skall jag först nämna några ord om detta med ”trygga rum”. Det är ett vad jag tror modernt fenomen som skapats av vänstermänniskor i Maddes kaliber. Det förekommer i amerikanska universitet där vissa känsliga elever skall kunna ta sin tillflykt ifall det kommer en föreläsare som säger saker som de själva inte gillar. I vissa fall kan det räcka med att föreläsaren är vit, man, medelålders eller, äldre och röstar på republikanerna. Och nu är trygghetsrummen – fria från kritiska motargument – en verklighet också i Sverige.

I fallet med Stockholm Pride föreställde sig HBTQI-aktivisterna att kaféet ”Pridehouse” på Stockholms Kulturhus skulle vara en sådan ”frizon” från både det föraktfulla cis-folket (d.v.s. alla vi som är födda som män eller kvinnor och inte sett något behov av att vara någonting annat än vad vi är födda till att vara) och en frizon från alla de som tycker att islamister är elaka mot hbtq-människor (Jan Sjunneson, du glömde i:et, din intoleranta taskmörtsnazist!!!). 😉

Ja, jag tar det sista en gång till. I ett trygghetsrum får man inte säga att ”budskapet i islam är ett hot mot de människor som öppet lever ut sin homo-, bi- eller transsexualitet”. Inte ens därför att det är ett bevisat faktum att islam inte tolererar annat en heterosexualitet (sedan vet jag ju att i många muslimska länder bonkar män på unga pojkar i alla fall, men det är för att skydda småflickornas jungfrulighet före äktenskapet; detta vet jag från unga muslimska män som berättat om sina egna upplevelser).

Att problematisera islams relation till icke-normativ sexualitet är tabu i dessa vänsterdominerade sällskap. Vilket är märkligt. I vänsterns logik borde de säga något i stil med att ”Islam är ba’ så jävla KD alltså”. Istället går vänstern, HBTQ-gänget och de radikaliserade feministerna arm i arm med halalisterna mot den svenska befolkningen (och sig själva faktiskt).

Nå, nu skall vi äntligen gå över till humorn.

”Nazisterna” i exemplet nedan är deltagare från Pride Järva som skulle ha gästats av den homosexuella konservativa debattören Milo Yiannopoulos, men vars deltagande inte kunde fullföljas dels av säkerhetsskäl, men också därför att organisationen Öppna Moderater avbokade ett av Milos planerade evenemang. Evenemanget Pride Järva bedriver en upplysningskampanj om att det generellt öppna svenska samhället som tolererar personer med avvikande sexuell läggning är mindre öppet i vissa delar av samhället, företrädesvis stadsdelar och stadsområden med övervägande muslimsk befolkning. Det är denna kritik  mot religiös intolerans som är ”nazism” enligt Madde Flappa Lundin.

sb pride rasism maedde fatte lundin0

Jag kan inte låta bli att föreställa mig åtta transor modell ”Babsan” i paljettklänningar i plakatstrid inne på ”Pridehouse”, fast å andra sidan är Babsan etniskt svensk, och jag har svårt att föreställa mig att kretsen kring Madde Fadde Lundin är särskilt tolerant mot etniska svenskar med snopp, även om det är kläderna som gör en dam. Men det riktigt komiska är att Madde blir livrädd för att det kommer ”nazister” och dricker kaffe.

Sedan kan man undra lite om hennes vardag med ”trakasserier, våld och hot om våld”. Var tillbringar hon sin vardag? Och vilka är det som angriper henne med detta våld och dessa trakasserier? Och vad består trakasserierna av? Min magkänsla säger mig att det vardagsvåld som Madde utsätts för är väl i stil med att vita män inte kastar sig åt sidan när hon kommer gående.

Nåväl, komedin fortsätter. Som om det inte vore nog med att nazister sitter och dricker kaffe (med benen kanske alltför mycket isär?) på Kulturhuset i en offentlig lokal så har Madde Fatta Lundin gått till hårt angrepp mot Stockholm Pride för att de inte portförbjudit dessa alternativa pride-firare (som enligt min mening faktiskt tar ställning för något viktigt, till skillnad från cirkusattraktionen Madde).

sb pride rasism maedde fatte lundin

Det finns bara en sak att säga. Madde, väx upp. Du och dina HBTQI-vänner borde ta tunnelbanan och åka till Hjulsta, kliva av där och vandra – i full queer-tomtemundering – genom Hjulsta centrum, vidare till Tensta, Rinkeby och Hallonbergen. Gör det, och förtjäna min respekt. Tills dess, håll din söta lilla musslickarmun stängd.

Om vänstern vill slippa se kaffedrickande ”nazister” i sina ”trygghetsrum” så torde det gå att göra en deal. Håll er och era vuvuzelor borta när hederliga svenska skattebetalare demonstrerar mot regeringens invandrings- och välfärdspolitik (typ Folkets demonstration), så skall ni se att Sjunnesson dricker sitt kaffe någon annanstans.

Hälsar eder Peter Harold

(Sorry för min frånvaro i kommentarsfältet; jag har haft lite problem med min fritid…)

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Så här kan vänsterbögarna slippa nazister i sina ”trygghetsrum” under Pride.

 1. Läsare skriver:

  Klart att de blir tokiga i huvudet, det skulle jag också bli om jag var såååååå j-a ful som … Det är.

  Vad står I-et för? Idiot? Inavlad? Indolent? Vad?

  Men en sak är säker, det kommer inte att dröja länge innan bokstavsramsan har ett P, som i pedofil.

 2. Vad står i:et för? Kan det vara icke-binär? Har stött på det ordet en hel del på sistone.

  Hittade den här videon på Twitter härom dan. Blaire som gjort videon är tydligen själv transsexuell men som jag ändå uppfattar som rätt vettig jämfört med dom andra snöflingorna i videon. Herregud är det enda jag kan komma på att säga.

  • Risto Matinen skriver:

   Är det där en man som låtsas vara kvinna? Synd i så fall. Läckerbit annars och verkar dessutom smart. En sällsynt kombination…

 3. Björngunnar skriver:

  Egentligen borde inte ydessa personer kritiseras utan hjälpas med att driva ut de onda andarna, eller om det bara är en o samma.
  Specialister på exorcism är denne man men det finns säkert fler i gebitet.
  Finns det kurser så kan jag anmäla mig.
  Behovet är stort minst sagt

 4. Sofia skriver:

  Behovet av exorcism är stort 🙂

 5. Läsare skriver:

  Vad betyder Cis? Hittar ingen bra förklaring vid sök.

  Påven kysser negerfötter.

 6. kallepelle skriver:

  Kan någon reda ut vad Madde Fatte Lundin är för slags fenomen?A Är det en karl som helst ville vara kvinna kanske? B Eller är det kanske tvärt om? Något sorts vänsterfenomen tycks det dock handla om. Får man mer ligga om man är karl och låtsas att man är lesbisk kvinna?

 7. Peter Harold skriver:

  Vad är det för en jävla påve de valt??????

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s