Amerika väljer ett kronvrak till president – men hon är i alla fall kvinna, och det är det som räknas

Bästa läsare!

Jag noterar att några av de alternativa medierna i Sverige har rapporterat om att det spekuleras kring demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton – som dessutom har försprång i opinionsmätningarna mot republikanernas Donald Trump – och hennes hälsotillstånd.

Men låt mig först av allt slå fast att jag personligen inte har någonting emot att sjukliga människor får politiska förtroendeuppdrag. Det jag är emot är att dessa uppdrag har så pass stor påverkan på människors tillvaro. Därför är det obra med en ostabil människa i styret.

I fallet med USA ser vi exempel på att det landet regerats av skröpliga presidenter redan tidigare; Franklin D Roosevelt gick på kryckor under hans näst sista valrörelse och tog sig fram med rullstol i hans sista (han dog kort därefter); John F Kennedy hade så svåra ryggsmärtor att han förmodligen var drogad under större delen av sin ämbetstid. Och i båda fallen förnekades väljarna att få veta hur illa däran dessa politiker var (med benägen hjälp av de tystlåtna medierna som då, liksom nu, stod på makthavarnas sida).

Som väljare skulle jag inte ha någonting emot att rösta på en politiker som har AIDS eller cancer eller Parkinson, under förutsättning att personen själv önskar ägna tid och kraft åt de politiska idéer som jag som väljare anser är viktiga (t.ex. som i mitt specifika fall, att skapa det politikerlösa samhället, aka anarko-kapitalism, och om inte det går skapa ett libertarianskt samhälle). Vi kommer alla att falla ifrån en vacker dag och dö, och ingen människa har visat sig vara oersättlig (utom när mina kollegor ringer till mig under semestern).

Fast nu handlar det om valet av USA:s president, tillika överbefälhavare. Alltså om personen som utsetts av det amerikanska folket (eller snarare av storbankerna och det krigsmateriella komplexet samt partiledningen och dess sponsorer) att få trycka på den stora knappen som skickar iväg kärnvapnen.

Fokus kring spekulationerna har varit att Hillary Clinton erhöll sjukhusvård i samband med vad som kan ha varit en lättare stroke under december 2012, om inte annat någon form av blodpropp. Och även innan har hon en historia med flera svimningsattacker, bl.a. i samband med flygresor. Vid ett tillfälle föll hon ihop och fick en fraktur i ena armbågen i garaget under utrikesdepartementet. Hillary Clinton och hennes rådgivare har nogsamt försökt att förhindra så att allmänheten fått veta om hennes verkliga hälsotillstånd.

Svenska Avpixlat har rört vid ämnet blott ytligt (och de etablerade medierna knappast alls, misstänker jag?), och jag skall här försöka komma med lite fördjupad information om spekulationerna kring Hillary Clintons hälsotillstånd. Enligt min mening förstärker hennes bräckliga hälsa hennes redan tidigare negativa egenskaper, såsom att hon är våldsbenägen, obalanserad och har ett psyke som tar sig i uttryck av mytomani.

Men en annan aspekt är att om Hillary Clinton har en dålig grundhälsa finns det en stor risk att hon inte kommer fullborda sitt ämbete, och om detta är bra eller dåligt beror på vem som tar över när hon är förhindrad att leda landet (nu tillhör jag de som på skämt säger att vem som helst måste vara bättre än Hillary, men jag skall försöka vara seriös här idag).

Ett tecken på att Hillary lider av en hjärnskada eller någon form av störning i hjärnan har påvisats av personer som sett hur hennes ansiktsmuskulatur krampar under vad som verkar vara spastiska attacker.

Den andra sjukdomen som Hillary påstås lida av skall vara tungcancer. Dessa spekulationer tog fart under slutet av förra månaden sedan någon fryst ett videoklipp och observerat ”ett hål” i Hillarys tunga. Detta säger man beror på att hon smittats med HPV-virus i samband med oralsex (med någon av hennes älskarinnor, inte med sin man,e etc…). Det är dock vanligast att viruset, i de sällsynta fall de orsakar cancer, gör det i tonsillerna eller i basen av tungan, inte på den plats på tungan där det ser ut att finnas ett hål. Bättre bevis skulle behövas, och även om det stämmer så tycks ju detta tyda på en avslutad behandling, och överlevnadsfrekvensen är högre för patienter som fått cancer via virusinfektionen än på annat sätt.

Då är det betydligt värre med hennes allmäntillstånd. Vittnen – i detta fall poliser som varit i tjänst för att bevaka ordningen i anslutning till Hillary Clintons framträdanden – berättar att hon är utmattad efteråt och ger ett förvirrat intryck efter att ha hållit anförande. Båda vittnena intygar att Hillary inte ens kunnat gå från lokalen till den väntande limousinen utan att vila sig först.

Utöver hennes bristande fysiska uthållighet så ifrågasätts också hennes psykiska förmåga. Redan under hennes tid som utrikesminister i Barack Hussein Obamas första regering gjorde hon sig känd som en förvirrad människa som måste hållas under kontroll. Detta har också konfirmerats i ett mejl som skrevs av Hillarys assistent, Huma Abedin (som f.ö. såg till att de sekretessbelagda tjänstemejlen fördes över till Hillarys privata dataserver, och vars mor rör sig i islamistiska kretsar), som skickades till en kollega. [länk] Huma Abedin är vid sidan av detta känd för att vara gift med en politiker som av misstag lade ut en bild på sin erigerade penis på Twitter när han skulle skicka den till en 21-årig praktikant (Anthony Weiner shows his wiener). En olycka händer så lätt.

Förutom att vara den förmodligen viktigaste personen i Hillary Clintons politiska liv så uppges också att Huma Abedin ansvarar för att förse Hillary med läkemedel och under största diskretion se till att det finns tillgång till läkare var än hon reser. För ett år sedan rapporterades att Hillary Clinton fortfarande efter problemen 2012 gick på blodförtunnande medicin. Förutom blodpropp i huvudet skall hon även ha drabbats i ett av benen av flera blodproppar. Olika läkare har uttalat sig i medier om att dessa blodproppar ökar risken för att Hillary dör plötsligt. Dock har Hillary uppnått en ålder av 68 år, vilket är en högre ålder än vad olika personer som motarbetat henne uppnått.

Om Hillary Clinton vinner presidentvalet i november och avlider blir det senator Tim Kaine som blir ny president. Valet är medvetet eftersom Kaine är en favorit hos både Clinton och Obama, men betraktas som alltför okarismatisk för att nå presidentskapet på egen hand. Han har samsyn med maktetablissemangets interventionistiska politik, och vill låta Hillary Clinton å det militärindustriella komplexets vägnar fortsätta bedriva krig runt om i världen, framför allt i Mellersta östern för Israels räkning. Som vicepresident förväntas Kaine kunna bli president efter Hillary i väntan på att hennes dotter Chelsea gör entré på den politiska scenen.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Amerika väljer ett kronvrak till president – men hon är i alla fall kvinna, och det är det som räknas

 1. gmiksche skriver:

  Hennes hälsa är nog hygglig för en person i hennes ålder. Om hon inte var frisk skulle hon inte klara av stressen i valkampen med dagliga tal/intervjuer/resor. Att hon är frisk betyder inte att hon är sjuk samtidigt. Det är hennes ideologi, hennes aggressivitet och besatt het av makten som gör henne sjuk och farlig för oss alla. Tyvärr är det endast USAs väljare som rår på henne. Det är av den anledningen som jag håller på Trump. Med tanke på vilken person hon är och hennes gärningar som utrikesminister är vem som helst ett bättre val än hon som nästa president för USA. Låt oss hoppas.

 2. Vad vet vi om Kaine egentligen? Ifall kärringen nu skulle trilla av pinnen några månader efter valet. Minns inte namnet på Trumps vice men den gubben är ju pro-TTIP och det är ju inte så bra.

 3. Risto Matinen skriver:

  Det allra sista jag såg igår, innan jag drabbades av akut sömnsjuk igår kväll, var denna här passande video:

  • Peter Harold skriver:

   Jag skakar bara på huvudet. Sätt upp barackerna ute i skogen. Flyktingarna under andra världskriget bodde i baracker ute på ängar, belägna flera kilometer från närmsta järnvägshållplats.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s