Vad säger lantbruksstyrelsen om att det står elefanter mitt i rummet?

Bästa läsare!

Jag fortsätter att ha min blick vänd hemåt. Efter tidigare avslöjanden om att både festivalarrangören av ungdomsevenemanget ”We are Sthlm” samt att medierna mörkat vågen av sexuella ofredanden mot unga tjejer, så borde man vara luttrad över att utspel som att en fördubbling av inkomna polisanmälningar under årets festival skall betraktas som en framgång. 53 anmälningar har inkommit i år. jämfört med 20 för ifjol.

Vad arrangör och polis menar är att de utsatta tjejerna på festivalen blivit mer än dubbelt så duktiga på att polisanmäla jämfört med ifjol.

Detta är fruktansvärt empatilöst!

Vad arrangör och polis hävdar är att det inte inträffat särskilt många fler övergrepp i år än tidigare. Det innebär i så fall att ifjol avstod c:a trettio tjejer från att anmäla att de omringats av grupper med yngre utländska män som isolerat sina offer från väninnorna, medan gärningsmännen smyger in händerna under skjorta, topp och innanför byxlinning, eller tryckt in handen under kjolen och försökt dra ner trosorna.

I det normala fallet brukar tjejer inte uppskatta denna typ utav uppvaktning. Minst av allt blir de sexuellt upphetsade. Tvärtom. Första handen som smeker väcker irritation. När flickan så upptäcker att hon inte ser sina väninnor och att hennes rop inte hörs på grund av den höga musiken blir hon orolig. När det kommer fler händer som tafsar blir hon förbannad i några sekunder, men ilskan går över till skräck när hon märker att ingen hjälper henne, och männens händer börjar blotta hennes kropp, och hon inte längre kan avgöra vem som gör vad därför att de är överallt med sina händer. Hur hon är vrider och skakar så kommer hon inte loss.

Trettiotalet tjejer skulle alltså under förra året ha undvikit att prata med polisen efter vad en normalt funtad människa skulle kalla en skräckupplevelse? Knappast.

Vad som hänt – och vilket bilder från festivalen visar – är att den manliga publiken till stor del bestod av yngre män av utländsk härkomst. Tino Sanandaji – nationalekonom!!! – har tagit del av polisrapporterna och noterar att i 100% av de polisanmälningar som lämnats i anslutning till ofredandena på We are Sthlm under 2015 kunde kopplas till en person med utländsk härkomst:

Det finns data för två festivaler. Andel med utländsk bakgrund var 89 procent Putte i Parken i år och 100 procent I Kungsträdgården förra året. Polisens rapport: ”Tre av dessa utpekade gärningsmän är svenska medborgare av utländsk härkomst. En gripen person anges ha tolkbehov på persiska, vilket är ett språk som främst talas i Iran. Övriga gripna är antingen afghanska medborgare eller så har de tolkbehov på dari”

Med andra ord, gärningsmännen är de ”barn” som politiker och företrädare för biståndsindustrin välkomnat med nallebjörnar och märkesskor i storlek 44-45 under de senaste åren. ”Barn” som skickats till Sverige för att få utbildning, bostad, arbete och en svensk flickvän som de kan kn*lla sönder i väntan på att en tjejkusin skickas från Afghanistan för äktenskap.

Dessa sexövergrepp är inte ett socialt problem eftersom Migrationsverket redan ägnat tid, pengar och andra resurser på att informera migranterna om att svensk lag inte tillåter vare sig våldtäkt eller sexuellt ofredande. Att skylla på kulturskillnader fungerar inte heller; i gärningsmännens hemländer är det tabu att vara med kvinnor på det sätt man umgås här i Sverige. Sålunda torde det ligga inprogrammerat i ryggraden att de inte agerar mot de svenska tjejerna på det sätt som de gör. Men i själva verket skiter de i sin kultur, och hänger sig åt sexuellt röveri.

Även om det hela är fruktansvärt upprörande så finns det en förklaring till varför gärningsmännen beter sig på det sätt som de gör.

Det börjar med att det offentliga Sverige har valt att tro på ”barnens” ord om deras påstådda ålder och deras berättelse om hur de kommit hit till Sverige (fotvandrat och åkt tiotals mil genom att hänga under ramen på lastbilar) och att det inte finns en enda levande släkting i deras hemland som kan ta hand om dessa ”barn”. ”Barnen” får därför anpassad kost, uppehälle, skola och fickpengar samt förses med mobiltelefon och surfplattor så att de skall kunna hålla kontakt med släktingarna som inte har råd att ta hand om dem i hemlandet.

Dessa unga män vet att de gjort fel genom att lura till sig förmåner som de inte är berättigade till, samtidigt som de hyllas av det offentliga Sverige. Självfallet får de en bild av att Sverige är ett land med dumbollar som man kan lura. Igen, igen och igen.

Det skulle faktiskt inte förvåna mig om gärningsmännen fått tågbiljetterna till Stockholm betalda för att de skulle kunna åka och få den kvarvarande önskan på listan uppfylld; att hitta en svennehora att kn*lla sönder.

Lyckligtvis finns det bot för dessa sexuellt frustrerade unga invandrarmän. Och hjälpen är nära. Allt de behöver göra är att lyssna på RFSL:s instruktioner och turas om med varandra. Sen är det bara att skölja rent, om så önskas.

Många i ute i sociala medier har redan sagt det som är uppenbart: Sveriges riksdag och regering bär ansvar för det inträffade. Och Sveriges medieetablissemang är medskyldiga. Skadeverkningen är långt större än 50 ”framgångsrika” polisanmälningar på We are Sthlm. Det handlar om långt större problem än en stökig popfestival där några missförstådda skolpojkar ”frågat om lov till dans”; det handlar om en nation som är utsatt för etnisk krigföring. Och vårt försvar mot detta krig består av ett plastarmband. Patetiskt. Jag förstår varför våra fienden föraktar oss.

Hälsar eder Peter Harold

sb we are sthlm expressen

P.S.

Jag vill rikta ett varmt tack till min 16- eller 17-åriga dotter (inte f-n så lätt att hålla reda på hur gamla ens barn är…) som håller sig ifrån evenemang som We are Sthlm och som istället är snäll och hjälper hennes skröpliga gamla far att gå på antikvariat och loppmarknader istället för att fynda gamla böcker, och som trots politiskt korrekt indoktrinering i skolan inte säger upp bekantskapen med mig för mina ganska råa skämt. Jag skall försöka skämma bort dig lagom mycket som tack för att du sköter dig, och inte gör mig onödigt orolig.

D.S.

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff, Okategoriserade, Stadsliv, Udda sex. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vad säger lantbruksstyrelsen om att det står elefanter mitt i rummet?

  1. Anna skriver:

    I stort sett varje gång jag jag åker med 176:an från brommaplan mot stenhamra, sitter samma klick killar på bussen på väg till stan. De är så uppseendeväckande eftersom de här afghanerna rätt nyligen fått det här boendet på ekerö, där annars lintottarna brukar dominera på bussen. De verkar rastlösa! Det borde vara någon på det där hemmet som ansvarar för de även på fritiden. De andra killarna och tjejerna som går i skolan skulle inte få åka in till stan på vardagarna. De borde vara ”hemma” och göra sina läxor, träna någon sport och klippa gräsmattan.

    Fast helst av allt borde de ju bara åka hem till sin familj. Där de hör hemma. Ta hand om sina systrar och föräldrar istället för att hänga här.

  2. Sofia skriver:

    Film från ovannämnda offentliga konsert finns på Facebook –www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/videos/
    Det är som i Afrika…

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s