George Soros organisation utlovar fortsatt migrantflöde till Europa

Bästa läsare!

George Soros vänsterinriktade Open Society Foundation spenderade ifjol 300’000 dollar på att uppvakta politiker och medier i Europa med syfte att få dem att stödja organisationens ”Refugee welcome”-kampanj (även om OSF inte tar åt sig äran för att vara kampanjens upphovsmakare, men ett lika stort belopp skall ha spenderats för att anordna aktiviteter för att få ”Refugee Welcome” att framstå som en gräsrotsrörelse, och vi har sett material som distribuerats i OSF:s namn).

Bland de dokument som DC Leaks publicerat med syfte att exponera George Soros och de förehavanden som hans stiftelse ägnar sig åt nämns att man skall få politikerna och medierna att betrakta de under 2015 uppnådda migrantströmmarna som ”ett nytt normalläge”. Av mediernas retorik att döma har budskapet implementerats ända ut till inringande radiokorrespondent; vi har hört upphetsade reportrar tala om ”en ny verklighet” och om ”EU i den globala världen med massor av oroshärdar och konsekvenser av klimatförändringar”, liksom ”en anda som för tankarna tillbaka till Andra Världskrigets dagar”. I budskapet finns bara en lösning, nämligen att öppna gränserna och släppa in migranterna. Någon reflektion kring vad som orsakat de krig som åtminstone en tredjedel av migranterna påstår sig fly från hörs näppeligen.

Mot slutet av 2015 konstaterade Open Society Foundation att ”stödet för flyktingmottagandet har minskat”, vilket föranleder organisationen till nya aktiviteter. Även om det inte uttalas rätt ut (såvitt jag kan se) så innebär det dels att fortsätta att bearbeta journalister att sprida budskapet om att ”migranterna behövs i Europa”, samt att lova politikerna fortsatt stöd med samma slags argumentationsplattform, hur illa än väljarna tycker om politiken. Med andra ord, Soros organisation vill att regeringarna skall bekämpa folkets åsikter.

Samtidigt är Open Society Foundation en av de mest hemlighetsfulla ickestatliga organisationerna (kategoriserad som ”tankesmedja”) inom branschen. Transparify.org har undersökt 74 ”tankesmedjor” runt om i världen och granskat hur pass öppna dessa är med vilka som finansierar deras verksamhet. Transparify skriver att tankesmedjornas verksamhet riskerar att tas över av lobbyister, och därför är det viktigt att dessa är öppna med vem som finansierar dem [LÄNK]. Av de analyserade 47 tankesmedjorna blev Open Society Foundation placerade på botten. Ironiskt nog så finansierades rapporten just av Open Society Foundation, vilket kanske understryker misstanken om att Transparity har sin integritet intakt. Än så länge.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till George Soros organisation utlovar fortsatt migrantflöde till Europa

 1. Risto Matinen skriver:

  Kan ingen skjuta/förgifta den antivite Soros? Jävla råtta!

  Hur någon kan inbilla sig att horder av kriminella parasiter av de sämsta folkslagen vore bra för något land, är minst sagt bakvänt. Att inte t.ex. Thailand kommit på att istället för betalande turister, skulle de betala allt åt dem. Det förstår alla att det vore en bättre affär! (Ironi)

  Och aldrig är det invällarnas fel, ens när de begår brott. Här en liten ironisk låt om det:

  Gör artisten en pudel snart?

  • Peter Harold skriver:

   Wow! Den där affischen var stark. Vem är konstnären?

  • Anna skriver:

   Jag var på mc donalds i kista i lördags. Inte för att jag gillar mc D, men sonen har börjat gilla stackars söndermalda kycklingar så jag åkte dit med honom och hans kompis. Jag behövde köpa lysrör och annat så jag tänkte att allt finns ju där under samma tak. Skitmånga fjortisar, nästan alla mörka/svarta. Det slog mig när jag satt där att där var snygga upp-piffade /fixade kvinnor som var från syrien eller annat arabland tillsammans med sina killar och/ eller barn. De få svenska kvinnor som var där såg jäkligt slitna och trötta ut. Som ensammorsor. Som jag. Jag fick något klägg i håret som någon kastade. Hörde några skratta och blev så jävla brydd. Hade jag sagt det till någon vuxen där hade de bara menat att det bara är ungar som leker. Men det där är banne mig ingen lek. De där kidsen har lärt sig att det är ofarligt och till och med berömligt- att kasta skit på svenska tjejer. Jag har märkt att jag möter mer av sån attityd ju blondare mitt hår är. Det märks ju att de bara fokuserar sig på att störa vissa människor.

   Bisarrt.

   • Peter Harold skriver:

    Två fel: McDonalds. Och Kista. Fast vad gör man inte för sina barn…?!! 😉

    Du skulle ha vänt dig om och sagt att det är haram att äta som en gris.

    • Anna skriver:

     Ja, jag vet. Vad gör man inte för sina barn… Hade ju önskat att han inte hade blivit bjuden på nuggets så han inte hade fastnat för de. Onyttig mat och godis är som droger. Fast värre. Om jag fick sia in i framtiden och tvingas välja sonens framtid som antingen kraftigt överviktig mc donaldsknarkare eller kreativ (men inte kriminell såklart) marijuanaberoende hade valet blivit lätt. Hoppas inte socialtjänsten tittar in här…

     Den värsta faran med Kista och att växa upp i västerort är likväl att det här beteendet blir normalt i hans värld. Kan ingen skriva in i koreanen (medveten felstavning) att det är haram att åka till västvärlden för muslimer? Det hade ju löst allting, liksom. Nu har de åkt hem allihop. De har följt deras bibel.

     Någon sån där utgrävare av gamla grejer i öknen kunde väl göra ett ”fynd”???

     Snälla?

  • Anna skriver:

   Faan, vilken skön låt-text! ”Allt löser sig med lite stenkastning”. De har verkligen fångat förorts-problematiken! Särskilt skönt med tvätt-instruktionen han lämnat kvar på den nyinköpta kepan!

  • Björngunnar skriver:

   Speciellt dedikerat Risto och alla demokratvänner.

   Idag är det 15 år sedan judarna sprängde WTC.
   Det är svårt att vara optimist!

 2. Sofia skriver:

  Soros gäng vill nog att………???

 3. Läsare skriver:

  Minst 90 procent av detta är blattar, blattar, blattar, blattar … sa jag att det är blattar?

  https://www.flashback.org/t2761111

  Blattarna är judens biologiska vapen för att utrota den vita rasen.

  • Peter Harold skriver:

   De gick upp i rök… 😉

  • Läsare skriver:

   Det som egentligen hände är enkelt. Judarna själva säger att det fanns tre miljoner judar i Polen. Det de gjorde var att de stack till det judestyrda Sovjetunionen.

   hofflandia wordpress com/2015/08/26/escape-of-jews-from-poland-to-the-soviet-union1november-15-1939/

   Hitler fick sammanlagt kanske tag på två-trehundratusen judar. Det var allt som fanns kvar i västEuropa. Resten hade gett sig av till Sovjetunionen.

   Zionistjudarna hjälpte Gestapo att få tag i alla judar. Jodå, så var det.

   Enligt judarna fanns det 450.000 judar i Tyskland innan Hitler. När kriget startade fanns det kvar 150.000 judar som vägrade lämna Tyskland. Judarna bor som huvudregel alltid i de stora städerna.

   Krigsförbrytarna som styrde England började mattbomba tyska städer. Amador med bombplan släppte våg efter våg med bombmattor över tyska civila utan militär betydelse. Alltså terrorism och krigsförbrytelse, och det var England som var ansvariga.

   Vad händer om det bor 150.000 judar i storstäderna och de blir mattbombade? Tyskarna får skulden för sex miljoner döda judar. Det var sarkasm.

   Nu dör kanske 150.000 judar och det är England-USA som bombar ihjäl judarna. Så kan vi inte ha det. Självklart har judarna som styr UK-US full koll på att det är kanske 150.000 judar i de tyska städerna.

   Så vad gör storjudarna? Ger Gestapo listor på alla judar i Tyskland och sedan letar de snälla tyskarna upp alla judar i Tyskland och som sedan skickar dom österut till Polen, utom räckhåll för bombplanen.

   Zionisternas stora problem är att de flesta judar vill INTE flytta till Palestina, och detta är skälet till att allt som hände med judarna i Europa är så konstigt och motsägelsefullt. Men när du lägger till det faktumet att de flesta judar INTE ville flytta till Palestina, då blir de ledande Zionistledarnas agerande logiskt.

   De judiska massorna ville INTE flytta och då såg sig storzionisterna sig tvungna att TVINGA de judiska massorna att göra som storzionisterna ville. Det är det ena faktumet du måste förstå, det andra faktumet är att dessa storzionister saknar alla spärrar, och nu pratar vi att medvetet mörda helt oskyldiga småjudar för att de skall få som de vill.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s