”Pay-to-play” hos Clinton Foundation! Jag tror att vi är skyldiga Gufficer 2.0 en varm applåd

Bästa läsare!

Hackern Gufficer 2.0 har via sin hemsida lagt upp diverse skärmdumpar från sitt dataintrång hos Clinton Foundation, d.v.s. den s.k. välgörenhetsorganisation som tillhör familjen Bill, Hillary och Chelsea Clinton, till vilken både företag, banker och privatpersoner donerar pengar för att vinna politiskt inflytande via familjen Clinton – nu med förhoppningen att Hillary Clinton blir USA:s nästa president.

Om det hela inte är ett skämt/bedrägeri så har Gufficer 2.0 ett mycket intressant material som kanske – men jag säger bara kanske – ställa till problem för Hillarys valkampanj. Förutom listor över donatorer så tog Gufficer en skärmdump över rottavlan i Clintonstiftelsens databas:

sb-clinton-foundation-pay-to-play-gucifer-2

Ok, begreppet ”Pay to play” har varit känt ett tag, och jag tog upp ämnet i en blogpost från början av augusti månad där jag beskrev anklagelserna om att den mördade partimedarbetaren Seth Rich togs av daga därför att han var på väg att avslöja ett ”Pay to play”-upplägg inom sitt parti Demokraterna. [Skrivarens Blogg]

Gufficer 2.0 beskriver att det var lätt att komma åt dessa data (och Gufficer 2.0 länkar till filerna via sin hemsida): ” – Many of you have been waiting for this, some even asked me to do it. So, this is the moment. I hacked the Clinton Foundation server and downloaded hundreds of thousands of docs and donors’ databases. Hillary Clinton and her staff don’t even bother about the information security. It was just a matter of time to gain access to the Clinton Foundation server.”

Det första ord som dyker upp i mitt huvud är ” – Coolt!”. Om detta är äkta vara så är Gufficer 2.0. väl värd en varm applåd.

Nu skall det bli intressant att se om gammelmedierna mörkar detta, och hur fru Clinton och hennes anhängare kommer hantera denna kris. Med tanke på att hon och hennes make klarat sig hittills från lagens långa arm (det finns inget filmmanus som kan överträffa verkligheten kring banditfamiljen Clinton) så finns det en risk att inte heller detta avslöjande får någon väsentlig inverkan på det förestående valet. Men någon gång borde ju bubblan brista, och utlösa ett välförtjänt drev, och kanske till och med leda till att Hillary hamnar där hon hör hemma – i fängelset.

Hälsar eder Peter Harold

=========================================

P.S.

Jag vill också be kärestan om ursäkt för att jag hade det dåliga omdömet att använda uttrycket ”pain in the ass” för att beskriva de få ögonblick vi hade friktion under den sistlidna resan till Östeuropa i en nu avpublicerad kommentar. Naturligtvis får man inte säga så offentligt, och inte heller privat. Än mindre menade jag det i någon vulgär betydelse som det förstås av en engelskspråkig person.

Och bara för att väga upp det som kan tyckas vara mitt oförsiktiga klander mot kärestan, och för att skapa balans i skildring och intryck om paret Pinky and the Brain (som är våra smeknamn, ni vet redan vem som är vem) – så att ingen tror att jag är en sol utan fläckar – skall jag här öppet erkänna att det är väldigt osmart att resa till Östeuropa och försöka passera gränskontrollerna utan att ha registreringsbeviset liggande i handsfacket. Och felet ligger helt hos bilens ägare och försteförare, d.v.s. undertecknad.

Det är också inte en gentleman som parkerar bilen längst bort på parkeringsplatsen, i det övergivna hörnet, med ena sidan mot en gräsmatta för att slippa bucklor, och på så sätt tvingar sin dam att vandra hundratals meter över en stormarknadsparkering där infödingarna kör som om körkortet hittats på botten av ett cornflakes-paket. Detta beteende ger intryck av att bilägaren är mer rädd om sin bil än om sin dam. Vilket inte är sant i detta fall.

Poängen är i vilket fall som helst att kärestan var praktiskt taget oumbärlig för min resa, och fastän vi reste i ett främmande land medverkade hon till att göra resan trygg för mig. Jag blev synnerligen imponerad av hur hon under några sekunder kontrollräknade i huvudet ut växelkursen till lei från euro via hennes egen valuta med en uppsyn och noggrannhet som fick växlaren Johnny att betrakta henne som en auktoritet inom account managing. Vilket är helt sant i detta fall.

Och särskilt lycklig är jag över den intimitet vi har gentemot varandra, så att jag utan blyghet kunde utforska huruvida en storm i danska kusten förlänger urinet bågformiga rörelse metervis när man pinkar med vinden mitt ute på den sandiga havstranden. Resultat: Nej, kroppshyddan läar för mycket. Pisset faller i stort sett på det vanliga stället. Ni får fråga Miss Brain om hon dokumenterade det ögonblicket. Hon är en superb och flitig fotograf.

Så, nu har jag förnedrat mig.

Hälsningar,
Pinky

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till ”Pay-to-play” hos Clinton Foundation! Jag tror att vi är skyldiga Gufficer 2.0 en varm applåd

  1. Benny skriver:

    Alltså, hela USA och deras politik är ett stort skämt! Clinton är givetvis den värsta skurken men jag har inga illusioner om att Trump är så mycket bättre. Ingen verkar ha kontroll, valsystemet är fullständigt korrupt, liksom kandidaterna. Ekonomin är i fritt fall och det fiskala stupet närmar sig med stormsteg samtidigt som Obongo fortsätter att låtsas som det regnar…det enda regnet där är ju alla dollar som lämnar sedelpressarna i rasande takt. I Syrien verkar några hökar inom USA-militären kuppat och genomfört ett anfall på syriska trupper för att hjälpa IS och de andra terroristerna. Städgumman Kerry får rycka ut och låtsas som det var ett misstag, vilket det inte alls var med tanke på avlyssnad radiokommunikation mellan IS och Natoflyget. På MSM visar man upp åratal gamla bilder av sjukhus i Aleppo och påstår att detta skulle gjorts i veckan av Ryssland. Man talar naturligtvis inte om att Nato bombat sedan 2011 helt urskillningslöst, men varför förstöra användbar propaganda med fakta? Det falsariet har dessutom avslöjats på flera bloggar redan men MSM framhärdar med att basunera ut bluffen enligt känt maner. Här i Sverige sitter Sveriges egen Josef Goebbels, dvs Wolodarski, (ja, likheten är slående) och spyr ut sin hatpropaganda mot allt och alla som inte vill ta hans lögner för sanningen. På SVT har UG ett reportage med sanningen om tiggarna och den är inte vacker. Är Janne Josefssons dagar på SVT räknade efter detta? Mycket tyder på att så blir fallet.

  2. Allra roligast hade varit om bubblan hade spruckit ett par månader efter att hon svurit presidenteden. Hade väl varit första gång i historien en sittande president hade hamnat i fängelse under sin mandatperiod. Inte ens Nixon råkade så illa ut eller Johnson för den delen som verkligen hade förtjänat det.

  3. Ping: CIA/FBI/NSA-rapport: ” – Ryssland påverkade presidentvalet med hjälp av sanningen” | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s