Den gotländska medborgarvreden är ett hälsotecken (som medierna försöker sjukförklara)

Bästa läsare!

Mats Pettersson på mediekanalen Hela Gotland har fullgjort sin journalistiska plikt å etablissemangets vägnar genom artikeln ”Låt dem inte kapa debatten” och försöker nu få gotlänningarnas vrede mot politiker och medier i allmänhet och de misstänkta våldtäktsmännen i synnerhet att framstå som ett verktyg för nazister att gripa makten och… få se, han formulerar det som att de kommer ”rasera allt som vårt samhälle är byggt på”.

Tyvärr gör HG:s Mats Pettersson någon kritisk reflektion om vad det är för samhälle vi har idag, nådens år 2016. Det är ett samhälle där staten – genom agendasatt journalistik och agendadriven politik – genomfört ett socialt experiment kallat multikulturalism, ett experiment där utfallet är en närmast manisk iver att byta ut den etniska svenska befolkningen mot människor av helt främmande kulturer under den falska förespeglingen att detta är en samhällsekonomisk vinst, och att välfärdssamhällets fortsatta existens förutsätter att detta experiment fortskrider på bekostnad av gamla svenska traditioner, seder och landets gamla kultur. Bevis för att allt kommer bli bra summeras med ”valloner, pizza och Zlatan” som pseudo-akademiska bevis.

Den som kritiserat detta politiska misstag – som grundlades av svensk socialdemokrati för att få in fler (S)-väljare i takt med att den svenska arbetarklassen blev medelklass och började få borgerliga idéer – pekas ut med omdömet att vederbörande inte står för allas lika mänskliga värde, och kan på köpet riskera sin karriär och i vissa fall även sin säkerhet och sitt liv.

Detta har även gällt dem som under flera års tid påpekat att de s.k. ensamkommande barnen varken är ensamkommande eller ens barn, och att unga män från muslimska kulturer har en kvinnosyn som leder till ett beteende där sexuella övergrepp blir resultatet. Den som påpekat sambandet har avfärdats som rasist och främlingsfientlig, fastän ståndpunkten tvärtemot baseras på realism och empiri.

Kritiken mot statens vilja att ge ”skäggbarn” den bästa skattefinansierade omsorgen som möjligt, har inte ens behövt utgå från vare sig rasism eller främlingsfientlighet. Det faktum att de flesta av dessa inte är barn, men utger sig för att vara det, visar på en benägenhet till bedrägligt beteende. Kombinera detta med att staten belönar dessa individer, och vi har en formel som leder till stor skada.

Genom att bortse från denna mycket berättigade kritik mot detta system – och vi kan konstatera att fram tills i år var etablissemanget (journalisterna) helt tysta med dessa problem – så har man medverkat till en samhällsutveckling som borde få alla varningsklockor att ringa – även hos redaktionerna inom den ålderstigna delen av mediebranschen. Mats Pettersson tillhör en av dem som fortfarande inte förstått verkligheten; än mindre att den skadliga politiken får konsekvenser på flera plan, och på andra sätt en genom galopperande sexbrottsstatistik.

Gotland har en formel som tilltalar oss libertarianer. Ön är geografiskt skild från fastlandet, och det gör att Stockholm – dårarnas stad – ligger på ett behagligt avstånd. Det gotländska lynnet är jordnära. Dessvärre uppför sig Stockholm som en ockupationsmakt, varför även denna kulturellt självständiga zon i Östersjön begåvats med modern statskontrollerad kulturberikning. Och nu talar jag inte om semesterfirande 08:or.

Gotland med sin måttliga folkmängd, med sina i historien väl rotade traditioner, seder och värderingar, och så vidare, är en ö där alla förutsättningar för att hålla maktutövandet så nära folket som möjligt är tämligen goda – om det nu inte vore för beslutsfattarna i Stockholm som strävar efter det direkt motsatta med sin centraliseringsiver.

De äldre gotlänningarna minns kanske bättre än många andra fastlandssvenskar hur det var när Sverige tog emot riktiga flyktingar, framför allt de som flydde under Sovjetkommunismen i Baltikum. Det handlade inte så sällan om åldersmässigt äkta barn som fördes över havet utan sina föräldrar men kanske i bästa fall med något äldre syskon, till skillnad från dagens flyktingmottagande som har en curlingfaktor vars like man blott kan finna bland välbeställda Beverly Hills-familjer.

Med andra ord har gotlänningar en mer realistisk syn på hur samhället skall fungera.

Och när en grupp s.k. ensamkommande barn (vilket det verkar vara fastställt att det handlar om nu) dyker upp i residensstaden och utnyttjar en mer än vanligt värnlös ung kvinna sexuellt, i en stad där kanske väldigt många också vet vem brottsoffret är, då är det logiskt att människor reagerar.

När sedan rättsapparaten agerar på ett sådant sätt att gärningsmännen är de som omhuldas av statens representanter, då är det också berättigat att folket yttrar sig och manifesterar sina objektioner mot den pågående samhällstärande röta som beslutsfattarna i Stockholm (och för all del den karriärsmåna kommunledningen i Visby) skapat.

Mats Pettersson på hela Gotland agerar inte i gotlänningarnas intresse. Hans bidrag i det som han påstår är en debatt handlar om att smutskasta de protesterande gotlänningarna, och försöka jämställa dem med Nazi-Tysklands brunskjortor. Även om det skulle ligga den minsta sanning i att gotlänningarna blivit nazister över natten så skall Mikael Pettersson och hans likar ändå förstå att de själva bär ansvar för vad som händer eftersom de medverkat till att driva Gotland in i det socialistiska multikulturella experimentet (som allt mer liknar ett statsunderstött kulturellt självmord).

Bland de argument som Mats Pettersson framför är hans vittnesmål om att folk ”tror att det pågår en konspiration”, att medierna ”mörklägger” och att dessa tankar ”är paranoida”. Mats Pettersson drar sig själv inte för att tro att det pågår en nazistisk konspiration som försöker återupprätta Det Tredje Riket lokalt på Gotland i och med att alternativa medier på den yttersta högerkanten (till skillnad från hans egen tidning) rättfram berättat om de misstänkta och av en etnisk icke-svensk åklagare/förundersökningsledare frisläppta gärningsmännen.

Mats Pettersson har inte insett konsekvenserna av att unga män med stark förankring till islam – ofta med en selektiv tillämpning som passar deras egna begär och lusta – lever och beter sig på ett annat sätt än vad t.ex. unga gotländska män gör. Mats Pettersson vill inte ens leka med tanken på vad som händer när staten låter snabbreproducerande folk etablera sig i ett samhälle där den ursprungliga demografiska utvecklingen av olika (naturliga) skäl har en långsammare förändringstakt.

Mats Pettersson på Hela Gotland säger:

” – De med störst foliehatt på sig pratar om rasers överlevnad som om raser är något som ens finns i mänskligheten år 2016.”

Detta är en retorisk fint från Mats Petterssons sida. Det handlar i ringa mån om ras i debatten, utan om kultur. Genom att använda fel begrepp försöker Mats Pettersson att slingra sig undan denna fråga. Varför? Sannolikt därför att han inte har något bra motargument, och att fakta skulle tala emot honom. Mats Pettersson talar för det politiska Stockholms sak, inte för Gotlands. Och han är inte ensam att bekämpa gotlänningarna; staten har sänt in specialstyrkor för att bekämpa ”opinionsyttringar”. Hundratals gotlänningar har gått ut på gatorna för att protestera.

De misstänkta gärningsmännen som utsatte den rullstolsbundna kvinnan i Visby för sexuella övergrepp har redan lämnat Gotland och befinner sig på fastlandet med skydd från polisen för att inte bli skadade av någon. Och medieetablissemanget arbetar intensivt för att flytta fokus från grundproblemet; nämligen att svenska staten accepterar en kvinnofientlig kultur att etablera sig här.

Vad kommer härnäst?

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

53 kommentarer till Den gotländska medborgarvreden är ett hälsotecken (som medierna försöker sjukförklara)

 1. Urshi skriver:

  Polisen har redan nu hämtat förstärkning från Stockholm för att hantera gotlänningarna. Nästa steg blir att rekvirera skyttekompanier och stridsvagnsbataljonen för att sättas in i villaområdena runt Visby.

 2. Sofia skriver:

  Oj, oj, oj, vilka konspirationteorier Mats Pettersson har om ett gäng sunda gotlänningar som tar ansvar för sitt samhälle!

 3. Sofia skriver:

  Mats Pettersson anser att raser inte finns år 2016 –
  ”black lives matter” ”black power movement” etc…………???

 4. Anna skriver:

  Har någon en länk till vad som hänt? Suttit med skolarbeten …

 5. Lisa skriver:

  Vart tog empati vägen? Sveriges journalistkår bevisar tesen som den finska studien kom fram för några år sedan: för att en människa ska känna empati ska hon/han som barn ha blivit skött av en enda människa ( logiskt sett mamman) de första 3 åren.
  I Sverige har nästan alla barn gått på dagis från 1 års åldern. Ända sedan 70-80-talet. Journalisterna är bevis på detta. De har ingen empati. Vad blir det av barn som måste hävda sig i en grupp när de inte är mogna för det?
  Hela svenska samhället är bevis på detta. Du som kvinna blir paralyserad inför hotet (också bevisat genom högre studier) och det tog man hänsyn till förr (si så där 50 år sedan) i rättsväsendet men nu är alla kvinnor lika män och ska slåss, speciellt handikappade mot 5-6- unga starka män. Och det verkar alla dombeslut gå på.
  Jag gråter varje gång jag läser om dessa våldtäkter. Någon gång ser jag en bild av en sönderslagen kvinna (i alternativa medier) och anhöriga protesterar mot våldet och de blir hånade i tidningarna.
  Räcker det inte med svenska brottslingar? Varför bjuder politikerna alla världens kriminella kvinnoförnedrare in i landet? Är det att straffa feministerna?

  • Anna skriver:

   Det svenska rättssystemet är ju definitivt ovanligt jämfört med många andra (civiliserade) länder. Det här med att utröna vem som är offer och vem som är utövare, klarar inte rättssystemet av i sverige pga lagarnas utformning. Man menar att en gärningsman, eller gärningskvinna- måste ha utfört gärningen medvetet eller genom grov oaktsamhet. Går detta inte att bevisa, dvs att man gjort något medvetet- måste de fria. Det innebär ju att de stackars männen som råkar våldta någon kvinna säkert inte gör detta medvetet, då rätten utgår ifrån att männen ju är så traumatiserade och är ju så ovana vid att kvinnor går lösa hur som helst. Så kontentan blir ju att det är kvinnorna som borde veta bättre och hålla sig inomhus. Annars har man begått en gärning själv, som genom oaktsamhet utsätter sig för risken för våldtäkt, särskilt om man är handikappad och vet med sig att man inte kan försvara sig? Aja baja.

   Ni vet, rättsstaten har haft fullt sjå för att toppa statistiken på antal fällda kvinnor som gärningsmän. De har jobbat så hårt med detta att de kan visa upp strålande resultat på att sverige blivit ett allt mer jämlikt samhälle där minsann kvinnorna är nästan lika kriminellt belastade som männen! Det är VIKTIGA grejer det här med resultatredovisning och att arbeta för ökad jämlikhet.

  • Ron (GB) skriver:

   Jag har dragit liknande slutsatser vad gäller dagis. Känner inte till den finska studien men jag är inte förvånad vad gäller empati. Svenska staten kanske inte vill ha empatiska medborgare?

   För mig känns det uppenbart att dagis har underliggande politiska syften. Jag säger vänligt men bestämt ”Nej tack” till kollektivuppfostringsexperiment med mina efterkommande.

   Ett politiserat rättsväsende är också problematiskt. Det går inte att bli nämndeman utan att ha rekommenderats av ett Politiskt Parti. Sådant borde egentligen få en och annan kall kår att gå uppför ryggraden. Majoriteten verkar dock inte se detta som något problem, vilket förvånar mig.

   Sen har vi rikspolischefen som inte är polis överhuvdtaget utan har tillsatts på uppenbart politiska grunder… the list goes on…

  • Läsare skriver:

   Räcker det inte med svenska brottslingar? Varför bjuder politikerna alla världens kriminella kvinnoförnedrare in i landet? Är det att straffa feministerna?

   ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

   Det är judar som ligger bakom massinvasionen och dessa judars mål är att förstöra alla vita länder. Att det är judar som ligger bakom är lätt att bevisa med judarnas egna ord. Sök på: Barbara Lerner Spectre

   I Sverige är alla blattar fridlysta. Blattar kan begå vilka brott de vill och alla så kallade journalister gör allt för att dölja att det är Blattar som attackerar svenskar. Vad gör polisen och hela rättsväsendet? Skyddar de kriminella blattarna från svenskar.

   De kriminella blattarna är dessa judars biologiska vapen för att terrorisera hela svenska folket. Dessa judar använder deras totala kontroll av ”media” och dessa judars horor, de så kallade journalister för att skydda kriminella blattar.

   Kriminella blattar fräter sönder samhället och alltså skyddar dessa kriminella judar som Bonnier kriminella blattar. Den kriminella juden Jerzy Sarnecki hat obegränsad tillgång till ”media” och det enda juden gör är att skydda kriminella blattar.

   Alla vita som förvarar sig är nazister som vill gasa alla judar.

   Araberna är judarnas naturliga allierade. Titta på vilken jude som helst som levt hela sitt liv i väst. Vilka samarbetar dessa judar med och ser som deras naturliga allierade? Vita?

   Rabbi endorse muslims against white people. Blacks, muslims, any darkskinned immigrants are the jews bio-weapons against the white race.

   Rabbi: Jews are fighting alongside their Muslim brothers against Old Europe –2 min

   Allt som är dåligt för vita är judarna för, den judiska Frankfurt-”skolan”.

  • Peter Harold skriver:

   Journalisterna i denna disciplin har starkast empati till sig själva. De vet att ett uppror mot etablissemangets migrationspolitik kan få hela båten att kantra, och med konsekvenser som att deras opinionsbildande plattform ramponeras för gott.

   Opinionsbildarna (eller snarare opinionsregissörerna) vet att Gotland har en synnerligen känd kulturell identitet som inte utplånats ur svenska folkets sinnesvärd. Det är ringmurarna, raukarna, dialekten och den gotländska sävligheten. Gotland är så långt från Arabien man kan komma. Vinner gotlänningarna så har etablissemanget åkt på sin största och första förlust.

   • janh7 skriver:

    Gotlenningar som er mån om sin ø och sitt samhelle bør beløna PK journalisten på detta sett: Sej opp alla prenumerasjoner på tidningen. Gå mann av huse og kollektivt røsta SD i 2018. Det er det eneste signal dårarna i Stockholm vil førstå!

    • Peter Harold skriver:

     Ja, det retar nog de andra partierna. Men samtidigt så känns inte SD som ett parti för alla medborgare. Tyvärr ganska mycket av kontrollerad opposition, om jag får säga det själv med ett visst missnöje i botten. Fast jag kommer definitivt inte säga åt någon att låta bli att rösta på dem, om det gör tillvaron sur för de andra partierna. I vart fall inte förrän jag själv ser ett parti jag vill rösta på. Ont om dem numera, faktiskt.

  • Peter Harold skriver:

   Uppenbarligen får den rullstolsbruna kvinnan skylla sig själv som inte rusade ut från platsen där männen förgrep sig på henne.

   Påminner lite om att kvinnor som våldtagits i vissa länder stenas till döds för otrohet, såvida inte hon kan få fram ett antal vittnen som intygar att det var en våldtäkt…

 6. Anna skriver:

  I går satt det förresten en gubbe bakom mig på bussen och runkade. Det där ljudet är omisskännligt. Suck. Man kanske borde känna sig smickrad? Fast å andra sidan finns det ju allt färre kvinnor att välja på nu för tiden. Herregud, vad jag tycker synd om alla som utsätts för en massa skit och dessutom inte kan värja sig. De kan inte ens byta plats utan får sitta kvar med en jävla runkgubbe i håret. Usch. Det är så bedrövligt. Avsätt regeringen och reformera rättsssystemet! Häng våldtäktsmännen i pungkulorna! Jag ska kolla efter en sån där elpistol. Någon som har tips på bra sajt för sånt?

  • Var det en rasfrämling? Gissar på 99% chans att det var det. Kan väl finnas en procent störda svenskar som sysslar med sånt.

   • Anna skriver:

    På bussen jag åker är det sådär 5% svenskar som åker. I alla fall om det är gubbar. De kör bil.

   • Anna skriver:

    Jag visste redan när han satte sig att det var en muslimjävel. ”Vit” muslim. Jag behövde inte ens titta då jag har en sån jävla resa så jag brukar sluta ögonen. Odören sa allt. Lesson learned: Man ska inte sätta sig på sätet framför de 4-sitsiga näst längst fram, för där bakom finns det 2 säten som ligger kusligt nära en, precis en sån där idealisk plats för en runkgubbe. Väldigt mycket att hålla reda på som resenär i dagens samhälle, tycker jag. Men nästa gång kommer jag att tänka på att jag hellre vill ha lite tuggummi i håret som sittande näst längst bak i håret, än att få runk-gummi i håret!?

  • Peter Harold skriver:

   Du skulle ha låtsats prata med din väninna i mobiltelefonen och sagt ” – F-n vad det luktar k*k här på bussen. Nån jävel måste ha en läckande gorgonzola här”…

  • Viktor Volt skriver:

   Angående elpistol kan du söka på Flashback, där finns det några trådar om både köpråd som lämpliga sajter.

 7. Pingback: Söndagskrönika: Bristningsgränsen « Snaphanen.dk

 8. Pingback: Uppror på Gotland: Lokaltidningen och polisen på Gotland försöker dölja asylrelaterade problem – Asylkaos

 9. Arne Klutz skriver:

  Polisens förstärkningar kommer tydligen inte för att skydda gotländska kvinnor från våldtäktsmän utan för att kväsa varje försök till protester emot våldtäkterna, i sanning ett rent folkförtryck av regimen.
  Ett studium av anmälda våldtäkter och sexövergrepp på Gotland de senaste åren visar på en förbryllande låg procent av uppklarning och dömda. Detta är inte så konstigt eftersom den inkvoterade muslimsnuten Ayman Aboulaich medvetet har saboterat utredningar och enligt uppgift betett sig oförskämt emot de kvinnor som förhörts, han har frågat ingående om deras sexliv och hur många partners de haft till små skolflickor som blivit sextrakasserade av svartskalleohyran. Allt för att misstankliggöra kvinnor och skydda sina muslimska bröder.
  Enligt Ayman Aboulaichs religion är en våldtäkt mot en otrogen icke ett brott och därför strider det emot koranen om någon skulle dömas. En tydlig skillnad när man prioriterar sharia framför svensk lagstiftning och visar hur problematiskt det är att ha muslimgrisar i vårt samhälle.
  Ayman Aboulaich måste vara Gotländska kvinnors värsta skräck, en ond människa alltigenom.

 10. Pingback: Den trögfattade journalisten Eva Bofride på hela Gotland – Asylkaos

 11. Pingback: Mytomaner på gotländska tidningar döljer sanningar medvetet och skyddar makteliten. – Asylkaos

 12. Pingback: 140 000 kr har samlats in och överlämnats till kvinnan som våldtogs på Gotland – Asylkaos

 13. Pingback: Gotländska journalisters vedervärdiga hatkampanj mot ung kvinna – Asylkaos

 14. Pingback: Gotländska politiker vill att kolonisatörer ska ta över Gotland – Asylkaos

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s