Gotlänningarna borde sparka ut etablissemanget i sjön! (Uppdaterad)

Bästa läsare!

Det som händer på Gotland nu är intressent ur flera perspektiv.

N:o 1: Gotlänningarna har fått nog. Och det rör sig inte enbart om ”nazister och bruna” som medieorganet HelaGotland.se försöker påskina.

N:o 2: Den genom staten år 2012 påbjudna migrations- och integrationspolitiken för Gotland möttes av hård kritik från medborgarna, men makthavarna lade dövörat till. Etablissemanget besvarade oron om sexövergrepp och bidragsberoenden med att kalla kritikerna för rasister, främlingsfientliga och fördomsfulla.

N:o 3: Kritikerna från 2012 har fått rätt i så gott som allt, inklusive rädslan för fenomenet gruppvåldtäkter. Men någon självkritisk reaktion från etablissemanget visas inte.

N:0 4: Det är förvisso sant att de som varit ihärdigaste motståndare till statens flyktingpolitik intill den nu inträffade gruppvåldtäkten mot en rullstolsbunden kvinna, och som visat upp sitt motstånd mer publikt än de slumrande SD-politikerna i Visby, är organiserade högerextremister. Det visar faran med att som hederlig medborgare bara acceptera statens politik och nöja sig med att knyta näven i byxfickan; håller du tyst kommer någon annan att tala för dig istället.

N:o 5: I och med gruppvåldtäkten i Visby har dock fler gotlänningar vaknat upp. Detta har föranlett det gotländska medieetablissemanget att beordra sina läsare att inte ställa sig jämte ”nazisternas” sida. Detta är dock en retorisk fint, för de vanliga hederliga gotlänningarna har själva all anledning att reagera mot hur statens rättsväsende hanterade denna affär som sannolikt är en av de största skandalerna inom sfären för flyktingfrågan, åtminstone för i år.

N:o 6: De gotländska medborgarnas reaktion har triggats igång av hur staten hanterat händelsen. I det här fallet har polis och medierna mörkat gärningsmännens härkomst. Detta skall ställas mot en annan incident där polisen snabbt beskrev gärningsman som ”väldigt svensk”, och i det nu aktuella fallet valde att inte avslöja någonting. Staten hade mycket väl kunnat komma undan med sin desinformationsåtgärd, bl.a. genom att försätta gärningsmännen på fri fot så att deras identitet inte skulle bli presenterbar i någon offentlig handling (ny lag fr.o.m. i år med syfte att dölja identiteten på misstänkta). Att åtgärden inte föll ut som etablissemanget önskat berodde på att en civilperson (extremhögeraktivisten Robin Boström) var vaken nog att söka upp gärningsmännen på egen hand och konfrontera dem under inspelning.

N:0 7: I samband med Robin Boströms konfrontation av gärningsmännen framkom att dessa stod under polisbeskydd vid deras boende. Därtill rekvirerade den gotländska polismyndigheten ett flertal piketbussar från Stockholm med budskapet att man inte accepterade medborgargarden och rasistiska manifestationer. Det skall här inflikas att dessa bussar också används för att skydda Folkets Demonstration mot angrepp från vänsterorienterade aktivister, typ AFA, när sådana aktiviteter äger rum i Stockholm. Naturligtvis torde bussarna ha samma syfte även på Visby för att skilja extremhögeraktivister från att hamna i batalj med ”antirasister”, men i medierna har man valt att enbart beskriva extremhögern som fientlig.

N:o 8: Man skall dock inte räkna bort att polisförstärkningarna också kan komma att användas för att skydda etablissemanget. Det är intressant att också notera hur Försvarsmakten etablerat sig i förtid på Gotland med en styrka som saknar styrka att bemöta ett angrepp mot den påstådda fienden Ryssland, men som mycket väl – fullt i enlighet med dagens lagstiftning – kan användas mot landets egna medborgare.

N:o 9: Det är också intressant att notera hur det statliga rättsväsendet agerar för att slippa ha skit droppande från fläkten genom att försöka dölja identiteten på de misstänkta gärningsmännen och skyndsamt transportera dem bort från Gotland, men samtidigt lägger ner energi på att trakassera en medborgare som såvitt jag vet inte begått något brott genom att vilja ta reda på vilka gärningsmännen är. Och metoden för trakasserierna är intressant: Polisen sände ut en patrull för att stoppa ovan nämnda Robin Boström och tog in honom för förhör för misstänkt narkotikabrott. Detta är ett lömskt verktyg som polisen använder mot folk som de inte ”har något på”. Polismannen kan säga att ”du ser påtänd ut”, något som är högst subjektivt, och som är en öppning för ett godtyckligt ingripande mot någon (det har även använts mot personer som bevittnat polisers övervåld, med syfte att skrämmas). Och så skedde alltså i extremhögeraktivisten Robin Boströms fall.

N:o 10: Medieetablissemanget på Gotland har ägnat de senaste dagarna åt att mer eller mindre beskriva nazister i parad genom Visby, även om det som jag känner till rör sig om en nattvandring genom Visby (som avbröts av polisen som samlade deltagarna mot en husvägg och visiterade dem); och vidare har man basunerat ut en noll-tolerans mot medborgargarden. Det senare är ganska intressant då det i fastlands-Sverige uppstått många frivilliga medborgargarden och vaktkedjor till skydd för privat egendom och säkerhet. Orsaken är att polisen saknar resurser att agera vid pågående egendomsstöld. Varför lägger medieetablissemanget så stor energi på att opinionsbilda kring detta? Förmodligen därför att man inser att det inte bara är en handfull ”nazister” som är arga på etablissemanget.

Hälsar eder Peter Harold

UPPDATERAT 15.30:

Ordet är nu GOTLANDGATE! Och precis som många andra kan jag bara utbrista i ett ” – Vad tusan händer med vårt land?”, även om jag faktiskt i samma andetag är fullt förmögen att dra egna slutsatser. Vi ser nu hur staten agerar när den är trängd.

Tack för input via kommentarsfältet. Det föranleder mig att fortsätta på den numrerade listan.

N:o 11: Det är intressant att när den kritiska situationen på Gotland börjar att eskalera drabbas ön av försörjningsproblem på en av sina bredbandskablar från fastlandet [länk]. Jag vet inte hur det yttrar sig för de drabbade, men jag ser fram mot hur etablissemanget skall vrida på det hela och skylla på Ryssland. För det ligger ju i Rysslands intresse att de upproriska gotlänningarna inte kan ta del av sin egen och andras rapportering om Gotlandgate. Eh, vänta nu… Det är ju i svenska statens intresse att gotlänningarna har segt internet. Hm. Ok, ryssarna tog en supersnabb mini-undervattensbåt och klippte av kablarna för att ge Sveriges regering skulden. Så måste det ha gått till. Peter Woldoraski, antecknade du…?

N:o 12: Så snart aftonbladet.se eller dn.se eller någon annan av de stora drakarna råkar ut för cyberattacker brukar den Bonnierska Offerkofteorkestern och Schibstedska Batikhäxekören spela upp till tårdrypande vals om hur demokratin ställs med blottat strupe mot kniven som (valfri fiendes namn) håller. När Flashback.org slocknar, då framförs inga sympatier. Snarare så korkar etablissemanget upp champagnen.

Det har diskuterats huruvida Flashback sysslat med en serverflytt, men det är osannolikt att forumet inte skulle ha meddelat att man förväntar sig driftstörningar. Helt klart är att Flashback Forum skulle ha spelat en central roll i opinionsbildningen kring Gotland Gate. Jag ser själv att i avsaknad av Flashback tycks allmänheten söka sig till bloggarna istället.

N:o 13: Förutom möjligheten att statens vänner strypt kommunikationskapaciteten för att undvika ett större uppror i Gotland så kan vi notera att staten i sedvanlig och förväntad ordning brukat sina agenter för att bestyrka statens propaganda. Jag tänker då närmast på att den stats- och Sorosfinansierade vänsterpolisiära organisationen Expo nu bedriver spaningsarbete mot enskilda gotlänningar som engagerat sig i debatten om flyktingmottagande och invandrarrelaterad brottslighet på ön. Detta är en civil förstärkning från statens och maktetablissemangets sida, och kommer sannolikt yttra sig i form av hembesök och arbetsplatsbesök för att tysta ner kritiker. Nota benne, det är inte förbjudet för Expo att trakassera medborgare; däremot blir det brottsutredning ifall någon knackar på hemma hos åklagaren och frågar honom om varför han satte de misstänkta våldtäktsmännen på fri fot.

Hälsar eder Peter Harold igen.

UPPDATERING 2:

N:o 14: Den polisinsats som omfattade insats mot de nattvandrande ungdomarna i centrala Visby (av Nordfront identifierade som deras egna supporters) leddes inte från Gotlandspolisen, enligt den lokala polismyndigheten. Vi har här ett typiskt FBI-syndrom där uppenbarligen statsmakten agerar lokalt efter egna metoder. Detta är en intressant utveckling, och visar att staten inte accepterar decentraliserad polisaktivitet när statens intressen hotas.

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

47 kommentarer till Gotlänningarna borde sparka ut etablissemanget i sjön! (Uppdaterad)

 1. Björngunnar skriver:

  Stenen är i rullning…
  https://www.nordfront.se
  De sk. högerextrema är snarare gräddan av sveriges befolkning.
  Robin Boström har nu tagits av judestaten Sverige.
  Om nån nu inte vill använda omskrivningar…

  • Peter Harold skriver:

   hehe, nä, det går bra att kalla sten för sten och spade för spade. Denna blogg ligger säkert redan med i Expo’s katalog. Mina dagar är nog ändå räknade… 😉

   • Björngunnar skriver:

    Jo allas dagar är räknade…
    Men vad som förvånar mig är varför makten agerar så otroligt korkat!
    Hur tänkte dom att den här händelsen skulle bli ogjord genom att släppa förövarna och istället fängsla en nazist?
    Det här spelar ju nazisterna rakt i händerna.
    Var det så det var tänkt och isåfall varför?
    För att göra ett snabbt hopp till kris- tendomen, begrep författarna av bibeln att dessa korkade ((((människor )))skulle ta över makten och orsaka ett helvete på jorden?
    I det här spelet är alla med även de som sitter som köpta bulvaner i riksdagen.
    Hur tänker (((Eliasson)))?
    Var skall han, (((Carl Bildt))) och alla sabbathsgoyer ta vägen ?
    Eller en liknelse))) , hur kan någon tro att man vinner en biltävling genom att spika fast gaspedalen i botten och aldrig röra bromsen vad som än händer.
    Det här är ju en upprepning av vad som hände i Tyskland när det tredje riket kom till.
    Nu är det full fart framåt igen mot storebrorssamhället.
    Är målet att (((8 tusen))) skall lämna planeten innan harmagedon kommer?
    Sovjetunionen och Eu är ju identiska konstruktioner.
    Nyspråk och dubbeltänk ger ju samma resultat varje gång.
    Madagaskar hade ju varit en bra lösning på problemet utom för de stackare som befunnit sig på ön förståss.

    • Läsare skriver:

     Judarna skapar alltid sin egen opposition. Judarna struntar fullständigt i en gruppvåldtäkt på en shiksa, en kvinnlig icke-jude.

     En svensk patriot på Gotland konfronterar våldtäktsblattarna, spelar in och lägger ut video på nätet. Den går viral, många som ser videon, några få vanliga svenskar, max hundra blir förbannade och börjar patrullera deras egen stad.

     Tror någon på fullt allvar att detta skulle vara ett hot mot judarnas kontroll över Sverige?

     Men i judarnas värld är detta ett utmärkt tillfälle att för fem miljonte gången blåsa upp alla vita som nazister som bara väntar på ett tillfälle att bygga gasugnar i varje korsning.

     Judarna äger och kontrollerar hela propagandamaskinen och detta kommer att fortsätta i all evighet, om inte goyim tar ifrån kontrollen av media.

     Det kommer inte att hända nånting. Judarna styr hela rättsväsendet, och de skickar ut deras bandhundar kallad polis att jaga och trakassera vanliga medborgare.

     • Anna skriver:

      Du har för femtiotusende hundra sjugonde gången rätt i det du skriver. Blattarna som ställer till det är jävligt få i jämförelse med hur pinsamt många äckliga jude- Svenssons som ställer till det. Det är där man ska lägga krutet. Bomben ska placeras där flest pengar tjänas på asylboenden för afghanerna. Vi kan alla vara mänskliga bomber. Vi är ju redan offer så vad har vi att förlora?

 2. Urbani skriver:

  Skymningsläge råder
  1. Poliskommandot på Gotland har till uppgift att reglera opinionen och styrs direkt från Stockholm.
  2. Razzior med personkontroller genofördes natten till söndag i Visby.
  3. Husransakningar mot personer som skrivit på nätet genomfördes natten till söndag i Visby.
  4. Bredbandsförbinelse till Gotland(Visby) har temporärt avbrutits.
  5. Forumet flashback.org har stängts ned efter efter mycket kraftiga ddos attacker sedan två dagar.

 3. Sofia skriver:

  Nya kreativa metoder behövs för att samla goda patrioter och protestera mot härskarklassens förstörelse av Sverige; sång med egna texter, lite musik – sedan upplösas… det är nog framtidens melodi!

  • Peter Harold skriver:

   Det värsta är att makthavarna är ändå kvar även efter det att yttringen är upplöst. Fast regelbundenheten kanske kan få vattnet att holka ur stenen.

  • Anna skriver:

   Ja, du tänker gulligt Sofia. Problemet med att nå såna är att de först måste gå genom andra. Som min syster exempelvis. Det är liksom kutym hos oss att det är såna som inget har att förlora, som vågar stå i frontlinjerna.

   Det är som sagt var gulligt. Har du själv stått i en demonstration , Sofia?

   • Sofia skriver:

    Ja, flera gånger.

    • Anna skriver:

     Då är du mer van än jag vid att demonstrera. Jag törs nästan inte säga vad jag demonstrerat mot förut… Det är liksom bara jag som lyckas med konsten att vara helt ”fel” ute när jag följer med på demo-tillställningar. Hehe. Som den gången jag stod upp för djurens rätt iklädd min favvisväst, av kaninpäls (rodnande kinder). Eller en gång som jag var skitfull och ung och lyckades gå med i fel demonstrationståg. Det var ju så j-a många ”tåg” att hålla reda på… Min syrra garvar än i dag åt mig. Man får väl vara glad åt att kunna förgylla någons dag, i alla fall! Asgarv.

     • Peter Harold skriver:

      Hehe, jag kan föreställa mig att du råkade hamna i Nykterhetsförbundets tåg… eller…? 😉

      • Anna skriver:

       IOGT NTO hade ju varit klockrent att råka delta i som onykter tonåring! Jag minns inte att de hade några manifestationer på torgen. Men hade de ordnat med såna hade jag garanterat råka gå med. Nä, det var en demonstration mot abort som jag råkade vandra med i några meter. Det var en demo anordnad av djurens rätt jag menade att gå med i. Fanns inga mobiltelefoner på den tiden ( förutom de som satt fast i bilar) så jag missade att möta upp med kompisarna.

       • Peter Harold skriver:

        Jag tycker också att djurens rätt är viktigt. De flesta rätter jag äter består faktiskt av djur… 😉

        • Anna skriver:

         Höhö. Jag tror faktiskt att du också anser att det viktiga är hur djuren hamnade på ditt matbord. Det är därför jag gillar dig. För att du är en moraliskt högstående person och inte en neandertalare eller brat-borgare.

         • Björngunnar skriver:

          Det är nog olika med djurens rätter…Jag åkte färja från Konstantinopel till Yaovla, men där ville jag beställa en varm macka med ost o skinka och fast jag klappade mig själv i baken o lät som en gris så fattade inte smörgåsmannen något.
          Grisar har fullständiga rättigheter i muslimska länder.
          Fö verkar muslimerna sympatiska, böneutropet upp till 5 gånger om dan passar som handsken.

         • Peter Harold skriver:

          Absolut! Visserligen föder vi upp djur för att äta dem, och jag är glad över att jag inte är med under den processen. I det verkliga livet hade vargen ätit upp vildkon eller vildkalven, jagat djuret och slitit det i bitar medan det levde. Så när vi skaffar djur för att medvetet ta det av daga så är det helt naturligt att man sköter djuret så att det lever i behag till sista ögonblicket.

          Sedan är det diskussion om danska våldtäktsgrisar som är 10 kr billigare i kilot jämfört med de svenska grisarna som får massage och lyssna på dagens bibelord, eller hur man nu beskriver den svenska djurvården. Folk tycker svenskt kött är för dyrt, eftersom det är dyrare för svenska bönder att inte våldföra sig på grisarna. Fast min mening är att om man skall göra något så är det på skattesidan.

 4. Sofia skriver:

  Sjung vad du anser om förtryckarna 😉

 5. Sofia skriver:

  ”They don´t really care about us – we will rock you”!

  • Maja Dacke skriver:

   Tack, Sofia, för tipset som jag också tror på som en liten utväg! Med sång och musik och samlande kraft – lite varstans i landet. Men jag har en känsla av att många musikanter är expofierade i mer eller mindre grad …

   Annars kan jag tänka mig texter som passar bra att sjunga till välkända melodier – älskar flashmobbar som jag sett på nätet, mitt i städer och på flygplatser m fl ställen. Undrar om polisen skulle avbryta när de börjar komma igång: Icke tillståndsgiven demonstration o d.

  • Ett minne från min ungdom. Gissar att det var våren 1977. På den tiden då vi fortfarande kunde tura och hade Scarlett-färjor som gick mellan Landskrona och Tuborg. Det kan ha varit vid Valborg för vi hade traditionen att åka över, sitta i parken utanför nöjesparken Bakken i Klampenborg och supa. Hur som helst så började folk resa sig och gå mot utgången redan ett tag innan färjan lade till vid Tuborg. Någon började sjunga We Will Rock You och allt fler föll in. Visserligen var inte akustiken ombord lika bra som i videon men det var ändå en mäktig upplevelse med så många som stämde in. Antar att den låten och We Are The Champions var aktuella just då. Faaan!! vad jag längtar tillbaka till det blattefria Sverige.

 6. Anna skriver:

  TACK Robert Boström! Polisen säger: ”Du ser påverkad ut” , inte påtänd. Eftersom påtänd är ett ord som används av missbrukare och inte av poliser, som ju dessvärre numera är ett patrask. De poliser som inte är patrask får kontorssyslor då de är för erfarna. ?

  Tack för att du påminde mig om att jag verkligen borde engagera mig jag också, på ett fysiskt sätt. Som Robert gjorde här. Men hur gör jag det som boendes i Sthlm ?

 7. Anna skriver:

  Ahh- hade inte läst hela inlägget innan jag skrev. Förlåt. Fan? Herregud? Vad säger man? Jag vill inte längre bara skriva något. Jag vill GÖRA något! Vad? Hur? Det går ju inte längre detta? Jag är på!

  • Bjarka skriver:

   Då är vi flera!

   • Anna skriver:

    Bra! Bor du i Sthlm? Jag kan i morgon tisdag och onsdag 10-15! Ska vi mötas upp på Fridhemsplan utanför Åhléns?

    Jag har faktiskt gjort några taffliga försök till kontakt med nordfront och de som gör radioprogrammet, men de har väl kanske många beundrarinnor som försöker para sig. Eller nåt. ?

  • Peter Harold skriver:

   Jag har hört något om en demonstration den 11 november i Stockholm, men det är nog de brunaste som arrangerar det. Jag skulle föreslå att du ansluter dig till Folkets Demonstration, om de har förnuft att hålla manifestation på tema om invandrarrelaterade sexuella övergrepp. Jag menar alltså ur ett marknadsföringsperspektiv; alla våldtäkter är förkastliga naturligtvis. Men den insikten lär vara ett minne blott om dagens utveckling får fortsätta.

 8. MetalHeadViking skriver:

  GällNDE PUNKT NUMMER 14.

  Så handlar det om den centraliseringsprocess som Svensk Polis genomgått de senaste åren och som har skyndats på av Dan Eliasson. Det är därför han funnits med på TV och förklarat om att denna ”omorganisering” av polisen (som många poliser själva är besvikna på) kommer att ta tid, innan det ger resultat.

  Eliasson köper tid, för att fortsätta denna process. Slutmålet är att de lokala och regionala poliserna blir maktlösa. Det är alltså en ”federalisering” av polisen. En liknande process som skett i andra länder de senaste decennierna och som samtidigt lett till försämrade relationer mellan polisen och civilbefolkningen.

  • Björngunnar skriver:

   Det som juden tror är bra för honom är dåligt för gojerna.
   Juden har fullständig kontroll på ”demokratin” ,media och polis, ”rättsväsende” mm,mm.

  • Militariseringen av polisen som vi har sett ske i USA det senaste decenniet är inte heller en helt oviktig komponent i sammanhanget. Målet är att alltid vara synliga i full kravallutrustning. Göra random genomsökningar av svenne vid buss och tågstationer och vänja svenne vid polisstatens närvaro alltid. mer utökad övervakning och mindre mänskliga rättigheter. Problem, reaction, solution och Ordo ab Chao.

   • Peter Harold skriver:

    Invandrargrupper som sätter eld på skolor, garage och krossar polisbilar. Myndighetens svar: Dialogpolis och halalkorvgrillning.

    Ett dussin skinnskallar på promenad genom stan: Insatsstyrkan.

    • Anna skriver:

     Hahaha! Ja när jag stirrar stint på afghanhannarna på buss 118 glömmer chauffören att öppna dörrarna för folk! Vi behöver fler kvinnor som kan se riktigt jävla grymma ut!!!

  • Peter Harold skriver:

   Vi behöver mer libertarianism i det svenska samhället. Det är det enda sättet att få bort dessa centraliserande mekanismer i samhället. Och det är det enda sättet att hejda utvecklingen av en globalt centraliserad världsordning.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s