Tidpunkten för det islamska maktövertagandet av Sverige?

Bästa läsare!

Det var två artiklar i mitt inkommande nyhetsflöde i morse som jag inte kunde låta bli att koppla samman i min tankevärld.

Det första var (via Fria Tider) rapporten från riksdagsmannen Hanif Bali (M) som berättade på sin Facebook-sida att Imam Ali Islamic Center i Järfälla hade samlat till torgmöte vid Mynttorget i Gamla stan (intill riksdagshuset). Med anledning av de aktiviteter som organisationen och dess sympatisörer bedrev på denna allmänna plats har Hanif Bali satt denna rörelse i relation till den statskupp som inträffade i Iran 1979, och dess tillkomst:

Många av evenemangets deltagare var afghanska pojkar och män, den shiitiska gruppen ser just nu en enorm tillökning av just på grund av många unga ensamstående lågutbildade afghaner som saknar förankring och fast punkt i livet. Moskéerna suger upp dem i rasande takt, enligt samma modell som moskéerna gjorde innan revolutionen i Iran på 70-talet.

En ung afghansk kille började skrika mitt på torget på sitt hemspråk Dari:
– Må gud öka vårt antal, vi måste göra muslimer av dem allihopa!
Han mottogs gillande med ryggdunkningar av vuxna i sin omgivning.

Detta är inte första gången Iran använder ungdomar för destabilisering och radikalisering. På slutet av 90-talet började Iran finanisera ungdomsförbund och ”sommarläger” i Yemen för shiitiska ungdomar. Det handlade om att ”bygga en stark religös identitet” etc. I 15 år fostrade man hundratusentals religiöst förstärkta, ur dessa skrapade man runt 10 000 fanatiker och på några år rensat ut regeringen och övertagit makten i landet.

Den andra artikeln som dök upp i mitt nyhetsflöde var en text skriven av den vietnames-amerikanske litteratören och fotografen Linh Dinh som reflekterade över utvecklingen i Tyskland med de senaste årens mycket kraftiga migration från muslimska länder.

Han skriver bl.a. följande på Lew Rockwell.com:

Germany is smaller than California. Within the last two years, it has allowed in roughly two million Muslim refugees and immigrants, all by fiat. Having no voice in this radical demographic change, many Germans are fuming.
[…]
In the lobby of my university building, there was a banner admonishing against xenophobia, Islamophobia, homophobia, sexism, anti-Semitism and anti-Americanism.
[…]
The biggest taboo in Germany is Israel’s role in this serial destruction, and not just of Muslim but European countries. Badgered for decades with Holocaust guilt, no self-respecting German can bat a dark eyelash in any Jew’s direction. They cannot probe George Soros, for example. Though Germany was being purposely dismantled, my students could not see it.
[…]
Millions of young, impoverished young men from cultures that frown on alcohol and the exposure of female flesh are being imported into a country of huge beer steins and nude sunbathing. What can go wrong?

Well, för många som inte suttit där Hanif Bali sitter – d.v.s. i svenska riksdagen, och framför allt i regeringen samt i beslutsrummen hos medieaktörerna där pöbeln icke må göra sin röst hörd – har det varit ganska uppenbart vad som händer under dessa förutsättningar. Jag rekommenderar en läsning av hela inlägget från Linh Dinh, för han ger en uppdatering från en vän i Tyskland som beskriver exakt samma händelseutveckling som äger rum i Sverige. Och om man mäter temperaturen verkar någonting vara på väg att hända.

Jag skall inte fördjupa mig i de ovan angivna texterna, utan hoppar istället in i analys-fasen, eller snarare hänger mig åt spekulation kring ämnet.

Vad har vi för signaler i dessa artiklar? Vi kan konstatera att både Tyskland och Sverige översköljs av muslimska män som kallar sig för flyktingar. Även om vi nöjer oss med den ärligare benämningen ”migranter” så är problemet fortfarande detsamma. Linh Dinhs vän skriver:

It is really strange to see all this, Linh. Slowly, slowly, our country is changing before our very eyes. Now—in danger of repeating myself—I do not blame Muslims in general. They are just pawns in a game, as I said before. But one has to be willfully ignorant to not see that this path that we are on is heading towards hatred, violence and (maybe) finally civil war.

Sakta men säkert förändras Tyskland och Sverige. Jodå, alla länder förändras med tiden, men låt oss hålla diskussionen ovanför Torbjörn Jerlerup-nivån för stunden, och erkänna att det som sker är en förändring där den svenska livstilen eroderar genom influx av den politiska religionen islam. Detta sker inför våra ögon, och vi gillar det egentligen inte alls. Ändå står vi nästan som handlingsförlamade och betraktar den destruktiva utvecklingen. Ja, med några få undantag; som den nu aktuella Gotlands-protesten, till exempel.

Även om tillvaron känns mycket bekymmersam (inkompetent statsminister och regering, obefintlig politisk opposition i riksdagen, en förnöjd intelligentia som lever skyddade i sin kokong, en världsordning där imperialistiska maktambitioner leder till krig och global oro, osunda finanssystem, etc etc) så finns det några ljuspunkter. En av dem är att vi fortfarande kan agera (även om staten försöker förhindra det). Vi kan sätta stopp för det mesta som är destruktivt. Allt handlar om att medborgarna ökar sin medvetenhet och släpper sin handlingsförlamning.

Den som följt Skrivarens Blogg och liknande kanaler vet att världen är komplex och att det mesta hänger ihop på ett vis som inte låter sig skildras i 2-minutersinslagen på SVT Rapport eller Dagens Eko. För att verkligen skapa förändring och bryta de destruktiva mönstren krävs protester som inte bara grundar sig på upprörda känslor, utan också på en medvetenhet om vad det är för ett samhälle vi vill ha istället.

Om vi kan börja diskutera sådana visioner – förhoppningsvis positivt frihetliga – kommer protesterna mot regimen (den svenska och världsregimen) att ha större förutsättningar att leverera ett resultat som är till mer gagn för mänskligheten än om vi bara förblir en blind motreaktion till den fördärvliga politik som makthavarna bedriver idag.

Men vänta inte för länge. Att de islamistiska infiltratörerna fortfarande står på våra gator är både oroande och lugnande. Oroande därför att Hanif Bali’s vittnesmål bevisar maktambitionen (som om inte det redan var uppenbart). Lugnande – förhoppningsvis inte chimärt lugnande – är att dessa islamister just idag anno 2016 inte har förmåga att gripa makten över det sekulära Sverige. Men riktningen är uppenbar, och dessvärre ligger det allt mer i deras makt att bestämma takten. Gilla eller streta emot. Staten gillar. Då måste vi svara med att ogilla staten.

Tiden närmar sig att göra upp med de misstag som våra politiker låtit äga rum i vårt namn och på vår bekostnad.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Tidpunkten för det islamska maktövertagandet av Sverige?

 1. Anna skriver:

  Ja, det är glädjande att politiker från insidan, av erkända skäl det vill säga att de själva kommer från erövrarnas sida/motståndarnas sida- får komma till tals. Det är skitnödigt behövligt i elefantmått mätta. Jag vet inte vilket språk jag hittar på nu, men skitsamma om det är diarré eller finbajs- det är ju bra att det kommer UT?

  Jag bara är så trött. Jag har fått virus på datorn igen. Det är ett attentat. Alltså jag kan inte köpa en dator nu. Inte med den här kvarskatten att betala. Får alla vi som skriver här problem med virus, eller? Jag gör liksom inte så mycket mer nu för tiden än att gå in här och läsa och skriva något riktigt snillerikt (haha. saknar smileys på stationära) eller att betala räkningar.

  Var fan kommer virusen ifrån? Mail mottar jag bara från vänner… Skumt.

  • Vauen skriver:

   Man behöver inte köpa ny dator för att man har ett virus. En ominstallering av OS räcker.

   • Anna skriver:

    Njae, käre Vauen. Trojanerna som de bombarderar mina burkar med, total- demoleras. Tro mig. Har försökt med 3 senaste stationära att både lämna in till expert ( butik) och låta vänner installera / byta OS som du nämner. Känner igen samma mönster med denna.

  • Ron (GB) skriver:

   Är det en Windowsdator? Vilken version?

   • Anna skriver:

    Windows 7 professional. Fick den av en kompis som skulle slängt den annars. Jobbdator som skulle bytas ut. Tänkte att det ju är bra att ta den eftersom den har inbyggda lösen och sånt. Mycket hemligklassade grejer där. Märkligt att revisorer bara slänger datorer i soporna när de uppgraderar hårdvaran… Kan man datorer kan man ju ta sig in i alla uppgifter som finns där.

    Hursomhelst upprepar sig ändå mönstret. Precis som att det är själva linan de hackar sig in i och inte i datorn. Men det är ju för att IP id är detsamma …

    • Ron (GB) skriver:

     Vi kan göra ett försök att hitta trojanen (trojanerna) och städa upp. (Obs inga garantier och allt är på egen risk osv.).
     Som steg 1 skulle jag köra en onlinescanner – till exempel länken nedan (ESET är ett välkänt antivirussystem). Tryck på den vänstra svarta knappen och se vad onlinescannern hittar för något:

     https://www.eset.com/us/online-scanner/

     Sen vet jag inte om Peters blogg är rätt forum för trojanjakt. Men man kan göra ett försök. Så om du är intresserad kan jag lägga upp en egen WordPressblogg för virussökning och i så fall kan vi fortsätta jaga trojaner där.

     • Anna skriver:

      Triljoner tack! Jag ska följa länken senare. Just nu är jag så trött så jag ska ligga och slökolla filmer i soffan. Så gullig du är, Ron! Tack än en gång! Surfar på plattan så länge…

      • Ron (GB) skriver:

       Det hade varit intressant för mig också – att se om det går att rensa en dator ”på distans” så att säga.
       Jag har lärt mig en del om virussökning genom åren (efter att virusen Melissa eller möjligen CiH totalförstörde en viktig hårddisk för mig för många år sen). Jag jobbar uteslutande med PC/Windows-maskiner och vi bygger våra egna datorer (min grabb gör grovjobbet ;-).

       • Anna skriver:

        Ron! De dansar med oss! De eller den som håller på (om det inte i själva verket är du, haha) – raderade mitt svar till dig precis när jag skulle posta det. Jag skrev sådär ungefär att ”coolt! Att ni är ett team du och grabben”. Och att jag gärna ”ställer upp” på erbjudandet. Precis när jag skrev detta, som jag skrev- försvann hela alltet. Precis som att jag själv hade tryckt på ”avbryt svar”.

        Precis det här har jag stött på tidigare. Eftersom jag själv blivit anklagad för att ha skrivit saker jag inte ens minns, kanske det egentligen var precis så det gick till då. Fjärrstyrt? Vem mer kan göra så annat än myndigheter och i actionfilmer?

        • Anonym skriver:

         Hej Anna, hoppa över till pcskydd.wordpress.com och lämna ett meddelande under ”contact” så fortsätter vi diskussionen där.
         Obs: ag kan INTE garantera något – det finns ungefär hur många saker som helst som kan gå snett när man håller på med Windowsdatorer. Det är alltså INTE alls säkert att jag lyckas. Så du måste vara införstådd med det. Men jag gör gärna ett försök.
         Mvh Ron

 2. Vauen skriver:

  Dem som har makten, dvs bankerna, vet precis vad de gör. Dom kommer aldrig låta Islam ta den reella makten, det vore deras egen självmord. Mussarna kommer bara användas för att införa mer polisstat. Majoriteten i Europa vill inte ha ett ‘kalifat’, det kommer bankernas partier ”rädda” oss ifrån.

  Michel Houllebecq som skev en bok om ett scenario där islamister tar makten i Frankrike recenseras av Kevin Barrett:
  http://www.veteranstoday.com/2015/11/17/houellebecq/

  En mycket intressant intervju som ger ett lite annat perspektiv på muslims civilisation:

  http://truthjihad.blogspot.se/2016/07/kevin-barrett-exposes-recent-flurry-of.html

  • Peter Harold skriver:

   Ja, naturligtvis finns det väl en överlevnadsinstinkt även hos bankfolket. Men eftersom det är många intressenter och krafter som råder så finns det en risk att man i obalansen mellan dessa havererar.

   En tanke som slog mig är att islam borde vara bankernas fiende eftersom islam inte tillåter ränta. Å andra sidan kringgår man detta genom att ge muslimer lån till 0% ränta, men lägger på en särskild kostnad för avisering av inbetalningar. Vilket i praktiken är ränta, men halal. Ser vi till idag med låga räntenivåer torde denna metod vara helt ok för bankerna även den dag sharialag råder.

   • Anna skriver:

    Det är just det här förhållandet som stör mig mest. Att vara en person som allra minst vill påminnas om det som stör mig mest, men just för att kunna argumentera mot skiten som stör en, krävs kunskap och insikt i ett skit jag inte vill ta i med grill-verktyget ens en gång.

    Tänk dig att vara våldtäktsoffer och för att bevisa din egen oskuld i processen – måste sätta dig in i hur våldtäktsmännen (eller kvinnorna) tänker och resonerar.

    Är det inte där vi i dagens sverige befinner oss? Vi har blivit våldtagna och kidnappade men måste lik förbannat, vareviga dag- återuppleva vår egen våldtäkt varje dag tills att likstelheten infinner sig. Jag vill verkligen inte ens veta det där med att islam inte tillåter ränta. Jag skiter i islam. Jag skiter i deras jävla seder. Jag skiter i hur de tänker. Jag har undvikit den där skiten i deras skitländer aktivt genom att inte åka dit med vilje. Nu har de lik förbannat tagit över oss och tvingat oss att sätta oss in deras jävla tänk.

    Jag tänker mig bort. Till en tid där de inte kunde ta över mitt tänk alls. Genom att stanna där de hör hemma.

    • Vauen skriver:

     Jo dom som konspirerar gör det på heltid och räknar med att alla andra ska leva i sin inlärda hjälplöshet. Dom (bankerna, sionisterna osv) har ingen makt alls om folk satte ner foten, ansträngningen vore knappt måttlig om alla gjorde sitt.

    • Peter Harold skriver:

     Det är synd ifall vårt enda hopp står till att hoppas på en tidsmaskin. Kanske är slaget redan förlorat? Kanske har det inte ens börjat! En tröst är faktiskt att många av islamisterna är fega, de flyr vid motgångar – vilket ryssarnas och syriernas attackerna mot IS visat nu under hösten. För att islamisterna skall våga vara kvar måste de backas upp av USA och Saudiarabien. Och kanske är detsamma med de som tagit sig hit – de backas upp av världsregeringens diktat om välfärd till alla, om egen husa till ensamkommande flyktingbarn med grav skäggväxt…

   • Vauen skriver:

    Riba betyder mycket mer än ränta, det inbegriper all ocker och annat ojuste handlande med pengar och egendom.

    Islamska uttryck behandlas i denna film. Dr barret beskriver även varför Islam är (enligt honom och Milton Freidmans son) originalet och libertarianism kopian.:

    http://truthjihad.blogspot.se/2016/07/kevin-barrett-exposes-recent-flurry-of.html

 3. )))Perra((( skriver:

  Dyk upp på denna demonstration!
  https://www.12november.se/

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s