DN vädrar Trump-seger – skyller på medierna!!! (Vilka jävla idioter! /min anm.)

sb-dn-antitrump-1

Bästa läsare!

Bonnier-ägda morgontidningen Dagens Nyheter vädrar en seger för Donald Trump i det kommande presidentvalet, såvida inte etablissemanget lyckas rigga röstmaskinerna till förmån för deras favoritkandidat (eller förmå Trumps elektorer att rösta på Hillary Clinton, vilket de har laglig rätt till). Så redan nu har DN börjat ”analysera” vad som gått fel. Och… det här är det bisarra… man kommer fram till att det är mediernas fel…!

I en artikel som ligger bakom en inloggning refererar DN till intervjuer med s.k. experter [bakdörr]. Dessa experter förklarar att Trump fått gratis TV-tid till ett värde av över 2 miljarder dollar och att nyhetsbolagen lagt ner orättvist mycket tid på att diskutera Hillarys e-post istället för ”rationella frågor”.

Ett axplock från ”experternas” uttalanden. Margret Sullivan på Washington Post:

– Trump ljuger hela tiden och vi är en industri som inte vet hur vi ska hantera detta. Så många har resonerat att om vi ska vara hårda mot Trump så måste vi vara lika hårda mot Clinton. Hon har också gjort många misstag, men de kommer inte i närheten av Trumps misstag. Ändå har många försökt rapportera om det som om de vore jämlika i sina skandaler. Så det finns ett genuint problem där med falsk jämvikt, säger Sullivan.

Hillarys misstag? Som att ta emot mångmiljonbelopp till familjens stiftelse (som finansierar delar av hennes nuvarande presidentkampanj) från skurkstater som köper politiskt inflytande genom henne? Detta är korruption, inte ett jävla misstag.

Kanske kan familjen Clintons biståndsarbete i katastrofdrabbade Haiti för några år sedan kategoriseras som ett ”misstag”, men av filmdokumentärer från den skandalen att döma så tycks även här föreligga seriös korruption bakom Clinton-stiftelsens agerande.

Sedan till Hillary Clintons förehavanden med e-post. Där är det inte frågan om att hon av misstag skickat sin tjänstepost till en privat mejlserver. Det handlar om att hon som utrikesminister gett sina sponsorer favörer, och försökt dölja spåren av detta genom att inte ha den korrespondensen lagligt diarieförd via tjänstemejlen, utan istället hålla den dold på den privata servern, även om hon mottagit meddelandena i egenskap av USA:s utrikesminister.

Var det ett misstag av Hillary Clinton att beordra en flygförbudszon över Libyen så att Khadaffi inte skulle kunna försvara sig mot de islamistiska rebellerna (som finansierades av samma intressenter som finansierade Clinton-stiftelsen?). Var det ett misstag av Hillary Clinton att verka för att den utsatta ambassaden i Benghazi inte fick flygunderstöd trots att hon i egenskap av utrikesminister visste om att islamisterna var på färd att angripa dem?

Var det ett misstag av Hillary Clinton att i samråd med partitoppen se till att motståndaren Bernie Sanders fick sämre utgångsläge i debatterna och kampanjen under primärvalen – vilket vi vet genom de läckta mejlen som ledde till att ordförande i partiets nationalkommitté tvangs avgå?

Var det ett misstag av Hillary Clinton att se till så att sponsorer fick åtråvärda poster in9om regeringsadministrationen när hon blev utrikesminister (bl.a. ambassadörsposter)?

Var det ett misstag av utrikesminister Hillary Clinton att verka för att islamistiska rebeller i Syrien och Irak skulle få amerikanskt understöd (ekonomiskt, personellt, juridiskt, materiellt) trots att både CIA och Pentagon varnade för att dessa rebeller hade en agenda om att införa en islamistiskt kontrollerad zon i området (med support av USA:s fiende/vän al-Qaida)? Och idag vill Hillary verka för en amerikanskt kontrollerad flygförbudszon så att inte Ryssland och Syrien skall kunna angripa Islamska Staten från luften!!!

Var det ett misstag av Hillary Clinton att spendera mer än en miljon kronor (skattepengar) på att låta en firma ge fyra av utrikesdepartementets hemsidor fler likes på Facebook?

Var det ett misstag av Hillary Clinton att spendera mångmiljonbelopp av skattebetalarnas pengar på obrukbara TV-sändningsbilar i Afghanistan? Var det ett misstag av Hillary Clinton att köpa upp (utan formell upphandling) kristallglas och andra kristallprydnadsföremål för nästan 6 miljoner dollar till sitt departement? var det ett misstag av Hillary Clinton att spendera nästan 80’000 dollar på att köpa upp kopior av president Barack Obamas då publicerade bok? (Om det var för att höja försäljningssiffrorna eller att förhindra att böckerna av hennes rival kom i läsarnas händer törs jag inte bedöma).

Var det ett misstag av Hillary Clinton att ta med sig möbler och bordssilver när hon och maken Bill Clinton lämnade Vita huset (stöld!!!)?

Var det ett misstag av Hillary Clinton att trakassera och hota de kvinnor som försökte träda fram och avslöja att de blivit våldtagna av hennes make Bill?

Var det ett misstag av Hillary Clinton att ändra på utrikesdepartementets tidigare beslut så att USA kunde godkänna vapenexport för 165 miljarder dollar till länder som innan hon tillträdde som utrikesminister donerade stora summor till Clinton-stiftelsen?

Det är väl förstås också ett misstag att FBI ändrat klassificering på en rad dokument som är kopplade till familjen Clintons förehavanden som varit föremål för brottsmisstanke och utredning, och att detta inte alls beror på Hillarys personliga vänskap med vederbörande toppchefer på FBI.

Dagens Nyheter – vilka alltid favoriserat Hillary Clinton och Barack Obama i sina nyhetsreportage – förtiger det faktum att allt som är kopplat till Clintons mejl-skandal praktiskt taget är skit som träffat fläkten, och jag har bara räknat upp ett fåtal av hennes skandaler som poppar upp i mitt minne i skrivande stund.

Det krävs att man är antingen ointresserad eller intellektuellt ohederlig för att inte förstå digniteten av den skada som just hon – Hillary Clinton – orsakat i form av mänskligt lidande för miljoner människor runt om i världen, och i form av förlust för trovärdighet av det demokratiska systemet i USA. HON ÄR OLÄMPLIG ATT LEDA USA SOM PRESIDENT!!!

Och i detta läge klagar Dagens Nyheter – med hjälp av s.k. ”experter” som i själva verket är åsiktsmaskiner på anti-Trumpsidan – på att medierna inte hjälper väljarna att välja sin presidentkandidat utifrån rationella argument. Och fokus i hela denna artikel är att Donald Trump ljuger och att han är en produkt av intäktshungriga nyhetsbolag, och egentligen ”inte borde bemötas som en vanlig presidentkandidat”. Som exempel nämns att Donald Trump fått ett av sina tal sänt i CNN utan avbrott eller kommentarer, vilket DN:s ”experter” skandaliserar fastän CNN i USA på skämt kallas för Clinton News Network p.g.a. kanalens tillmötesgående attityd till henne.

Objektiva och nyanserade Dagens Nyheter kommer dock inte falla för Donald Trumps charm. På sajtens förstasida ger man förklaring till varför han kan vinna presidentvalet: ”Gräsrötternas har kan leda till Trumps seger”. Här lyckas man också klämma in att detta också är SD:s fel (även om nu SDU inte ingår i partiet).

Utan att känna några större sympatier till Donald Trump så kan jag bara konstatera att DN saknar trovärdighet som nyhetsförmedlare, och att den som vill läsa om vädret och serier kan vända sig till andra betydligt mer trovärdiga sajter för att slippa den agendasatta vänsterjournalistiken.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till DN vädrar Trump-seger – skyller på medierna!!! (Vilka jävla idioter! /min anm.)

  • Peter Harold skriver:

   Ja, Clintons vandel är vida känt, i alla fall i initierade kretsar (och dit måste faktiskt journalistskrået räknas), inklusive de svenska aspekterna. Och ändå leder inte det här till några konsekvenser. Det är för jävligt.

 1. Risto Matinen skriver:

  Kan bara hålla med; Vilka idioter!

  Eller så ljuger judemedia bara rakt av? Jo det gör de! Ljuger om allt!

 2. Risto Matinen skriver:

  Förresten det är ”Alla helgons dag” idag. Ett konstigt namn. Hur som helst är det en dag vi ska minnas våra förfäder.

  För min del är de närmaste min döda far och yngre bror. Så minns vi också alla andra förfäder som verkat för att vi skulle få det bättre! Till motsats de senaste 45 årens nomenklatura som främst berikar sig själva, på vår bekostnad. Och en sanslös invasion av kriminella parasiter som får leva ett kravlöst lyxliv återigen på vår bekostnad.

  Vidare ska vi hata/förakta Klåfinger som verkar för motsatsen: Fylla landet med kriminella parasiter! De verkliga onyttiga ätarna, förutom Klåfinger…

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag måste säga att det inte är många svenska män och kvinnor – i vart fall inte inom politiken eller medierna – som man så där hejdlöst har lust att se upp till.

   Idag fick jag ännu en ny typ av sedel i min hand från Ruskbanken. Det var Birgit Nilsson på femhundringen. Innan jag skildes från denna på ICA tänkte jag att det faktiskt finns ett argument för det kontantlösa samhället. Och det argumentet är att utan kontanter så slipper vi se Malena Ernman på framtidens sedlar…

  • Peter Harold skriver:

   Hm, jag vet inte. Visst, ingen tvekan om att Haiti passar bra för att hämta snabberigerade bruna korvar. Men herr Clinton är för flickor, inte pojkar. Och besynnerligt nog finns det folk som faktiskt äter pasta med valnötssmak. Typ britter.

   • Vauen skriver:

    Jo det är sant att Podesta gillar att laga mat, och jag anser nog att det hela är värt att vara skeptiskt till. Men det finns saker som är mycket skumma i detta. Varför pysslar eliten så ofta med dessa ockulta ”lekar”?

    David Icke hävdar (helt utan bevis) att satanister förgriper sig på barn av andra anledningar än attraktion, dvs dom är inte ”vanliga peddon”.

    • Anonym skriver:

     Satanister är väl inte pedofiler. Men pedofiler kan klä på sig rollen som satanister om det ger de ett alibi. Kan tänka mig att sjuka hjärnor gärna tar emot ” gemenskap” om detta erbjuds de. Att döda oskyldiga och djur ( offer) är däremot satanism. Barn och djur kan aldrig ha svarta själar. Vilket innebär själva attraktionen i att döda de. Men det finns väl avarter bland satanister också liksom det finns avarter bland bibelföljare.

     • Peter Harold skriver:

      Nu förstår jag inte. Skall man offra någon med en svart själ? Då torde ju satanisten själv ju vara ett passande byte i så fall?

      Jag tror också att de s.k. satanistritualerna med barn som offer bara är en ursäkt för att begå sadism mot barn i grupp, Men jag har ytterst svårt att föreställa mig att detta sker i pedofilers kretsar. Snarare då som en ritual för att offret är mer ”delikat” eftersom det är ungt (skall man ritualmörda så är det ju enklare att plocka upp ett tjackfnask som inte många kommer leta efter).

      Usch.

    • Peter Harold skriver:

     Skall jag vara helt ärlig så är jag inte alls särskilt hemma på ämnet ”satanister”. Jag har endast kommit i lätt beröring med några få, och det var på en helt intellektuell basis, där de resonerade om att satan och Gud bytt plats. Jag råkade hamna i den diskussionen med anledning av att jag har en tes om att Illuminati inte är den organisation som beskrivs som illuminater idag.

     • Vauen skriver:

      Jo det är min erfarenhet med, vilket bekräftar det jag brukar säga om att religion blir bara det man gör det till och är en individuell sak.

      Pedofilhärvan växer och inkluderar nu McCann fallet i Spanien.

      • Peter Harold skriver:

       Hm. Jag har lite information om detta ämne, men det är betydligt lösare än vad dessa damer hittat. Det dök upp i samband med ett annat projekt jag varit nyfiken på, men som jag inte kunnat hitta något bra sätt på att genomföra. Jag kan bara säga att det (sannolikt) finns en läcka från den här kretsen av män som medborgarjournalisterna inte lyckats hitta ännu.

       Jag har hört uppgifter om att forum för medborgarutredare kring McCann-fallet skall ha stängts ner i samband med att det kommit fram i deras kretsar att utredningsmaterial saknas hos polisen (försvunnet).

       • Vauen skriver:

        Såg du all tre delarna?

        Denna film, av ”Barry Soetero” nämner det tragiska att det dessutom finns kopplingar till Hillary och psyopsen Sandy Hook där barn var inblandade. Sandy Hook är ett mysterium med massa konstigheter som ingen kunnat förklara på ett klokt sätt. Min gissning är att det var en övning som kapades av en grupp, där media var en del. Det fanns även där referenser till ockultism och även new age religion.

   • Anna skriver:

    Salt and vinegar chips är inte heller gott. Men britterna gillar det. Kommer aldrig glömma när jag o syrran var i London och hoppade runt på pubarna för att sen avsluta med ett gäng inköpta chipspåsar från 7 /11 tror jag det var… Vi högg in på chipset och hade väntat oss vanliga tunna salta chips. Och fick en helt annan smak i munnen. Blä. Tur vi hade köpt bassets o maryland cookies också 😅

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s