Vad har regeringen Löfvén i kikaren efter Trumps valseger?

Bästa läsare!

Ursäkta min frånvaro i kommentarsfältet och för min oregelbundna postningsfrekvens. Den här vintern har ställt till det för mig, kan man säga. Det får därför bli en liten kort reflektion från min sida, formulerad som en öppen fråga.

I skenet av att övriga nordiska länders regeringar framfört gratulationer till Donald Trump med anledning av valsegern, med undantag av Sveriges regering som i sitt första officiella uttalande formulerade sig som att man gått upp i full beredskap inför en förväntad naturkatastrof, så kan man ställa sig flera frågor, men jag börjar med den första, om än att den är i högsta grad bara retorisk: Vad i helvete är det för fel på vårt land egentligen?

Svaret är mångfacetterat och kan fylla hela böcker. Det finns många förslag på svar, och med tanke på hur svensk politik blivit en skyddad verkstad för kretiner som inte skulle klara sig på en konventionell arbetsplats så vill jag lyfta fram min favoritteori. Regeringen vet inte vad den skall göra.

När nu Stefan Löfvén och hans sosse-minioner samt hans miljöpartistiska vapendragare stod inför faktum att Donald Trump – mot alla löften och garantier om motsatsen i DN (Davidsstjärnans Nyhetsbyrå) – vunnit valet, så inföll en tryckande stämning i Rosenbad.

” – Vad gör vi nu?” frågade någon med en djup suck. Det kan varit statsministern. Någon annan försökte repa mot och sade: ” – Vi får göra vad vi alltid brukar göra.” Det var finansministern. Hon tänkte på att höja skatten. Fast den här gången hann hon för ovanlighetens skull tänka färdigt tanken innan hon fortsatte att prata. En Trump-skatt? Nä, även om svenska folket lärt sig att hata Trump genom de svenska gammelmediernas försorg så går det nog inte att införa en Trump-skatt, även om hon gärna inför en Tobin-skatt för att komma åt alla ondskefulla kapitalister som levererar varor och tjänster till bättre pris än staten. Alla ignorerade dock kulturministern, ty hennes ständiga ” – Det här är en viktig fråga” gav inte längre utslag i hörselorganen hos kollegorna.

Statsministern vände sig till utrikesministern. ” – Det här är ditt bord”, sa han med en min som visade att även män kan lida av PMS. Utrikesministern lade ifrån sig sin iphone i vilken hon tittat på de sjunkande aktiekurserna och kände att hennes sidokarriär som yuppie fått sig en törn. Ja, med eller utan aktieinnehav så gillar Margot affärsvärlden. Hon har till och med gift om sig en gång för att kunna frottera sig med de dugligare människorna. För inom politiken finns det inte många av dem. Ja, Trump då, han har ju gått från affärsvärlden till politiken…

…och Margot stelnade till, och fann sig börja rodna.

Var det någon som sett henne i ett par sekunder dagdrömma lystet om en halvnaken Donald Trump (i Margots dröm var Trump barbringad, håret gyllengult och byxfickorna fulla med så mycket dollarsedlar att de for ut och virvlade i samma vind som ryckte i den drömtrumska gyllene kalufsen). Margot tryckte ihop sina ben (vars form en gång i tiden fört henne upp till maktens taburetter) för att inte någon skulle lukta sig till hennes sinnestillstånd.

ÖVERKOMPENSERA NU! röt hon inombords.

” – Det här är ett valresultat som många känner oro inför, men som vi har förberett oss på”, började hon skriva på ett pappersark.

Statsministern, som börjat vanka av och an under otålighet medan han väntade på utrikesministern skulle leverera, hörde det rafsande ljudet från kulspetspennan (det var som sagt en mycket tryckt stämning i Rosenbad, så därför hördes pennan så ljudligt). Med en statsministers fejkade auktoritet släppte han lös hela sin härskarteknik genom att hänga över utrikesministerns axel, och utbrast i ett ” – Det här är verkligen helt okej”.

Han läste högt. Några ministrar tittade lite på varandra, i synnerhet de som hade antingen legat med en journalist på DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, SVT eller SR, eller som någon gång under den senaste sexmånadersperioden fantiserat om att göra det. Ingen av dem var förberedda på Trumps seger.Tvärtom, alla de legat med eller velat ligga med hade sagt att Hillary Clinton skulle bli USA:s nästa president. Profetian hade kommit från Peter Wolodarski. Men nu var det löftet lika bortblåst som hans förhud.

Statsministern kände för en kort sekund sig smartare än sina ministrar – och att det den här gången inte bara var inbillning. Han förstod vad deras tvivel bestod i. ” – Det är inte ok att framstå som svag gentemot alla fascister ute på gatorna som vill slita oss i bitar, så därför förklarar vi att vi förberett oss på detta valresultat. Nu har vi visat att vi är tydliga med vår ståndpunkt.”

Det fina med detta uttalande, tänkte statsministern tyst för sig själv, var att ingen journalist skulle fråga vad regeringen menade med att de förberett sig på Trumps valseger. Ja, ingen journalist i Sverige skulle ställa honom frågan varför han – till skillnad från de andra regeringsledarna i Norden – inte skickat någon gratulation till Trump. Tvärtom, de skulle snarare kritisera honom för undfallenhet om han visat ett uns av kollegial samhörighet med den amerikanske superrasistkapitalisten.

Tanken på denna fullträff fick statsministern att känna sig statsmannamässig, även om det var utrikesministerns kvalifikationer att förolämpa andra regimer som ännu en gång nyttjats. Ha! Här skall inte den där jäkla kontorshusmånglaren komma och tro att han kan imponera på en norrländsk svetsarlärling som tagit sig upp i världen, tänkte statsministern sturskt och funderade på om han inte borde ha lagt till någonting om fascism i uttalandet. Hans vän Henrik Arnstad, ”Fårskarn” som det stod i statsministerns snabbvalsmeny i telefonen, hade sagt att man kan aldrig använda epitetet ”rasist” och ”fascist” för många gånger. Snarare för få gånger. Men uttalandet rasslade redan iväg i faxen till redaktionerna. Det fick vara som det var nu, tänkte statsministern och gick iväg för att dricka kravmärkt kaffe från en plantage som drevs av vännerna i FARC.

Detta är bara min tolkning av vad som hände. Andra fiktiva alternativ har sin potentiella möjlighet också, även om jag tror på mitt scenario i första hand.

Ska vi ta det hela lite seriösare – vilket jag egentligen inte känner för idag – kan man ställa sig frågan vad regeringen har i kikaren när de så avmätt betraktar Trumps valseger som en oväntad naturkatastrof. Vad menar regeringen med att man var förberedd på Trumps valseger? Att man hade ett grattiskort färdigskrivet? Knappast.

Har regeringen insett att Sverige går åt helvete, och att man tänker utnämna Donald Trump till syndabock på ett eller annat sätt? Regeringen och medieetablissemanget gör nog high five till det konceptet, tro mig. Det krävs ingen fantasi för att förstå den saken. Och Donald Trump kommer inte bry sig. Han vet redan hur läget är här. Han har berättat för sina väljare om hur det kan gå när dårar styr i Sverige, och väljarna fattade galoppen direkt och gav honom en jordskredsseger. I rest my case.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

42 kommentarer till Vad har regeringen Löfvén i kikaren efter Trumps valseger?

 1. baravarat skriver:

  Så bra haha mycket slående Samhall aktiviteten på Rosenbad 😀

 2. Lasse Wilhelmson skriver:

  Ja, Peter Harold, du förnekar dig aldrig genom din förmåga att kanalisera vanvettskänslorna i en drapa. Och Sofias talande bilder kommer ju alltid som ett brev på posten 🙂 Om det inte vore för statsministerns tveksamma intellektuella förmåga, skulle han nog göra en fysisk Wolodarski och därefter bli en muslimsk kryptojude. Tror dock att han fastnar för den enklare lösningen i en Folie à deux och en Horradans tillsammans med Anna för att prolongera den tidigare DÖ och samtidigt kunna fortsätta att använda SD som kontrollerad opposition – det vill säga More of the same.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, det börjar allt mer klarna att Sverige har åtta partier, men ingen opposition. Jag kan i princip hålla med Jimmie Åkesson att det är synd att USA inte hade bättre kandidater att rösta på, men att inte uppskatta potentialen i den rörelse som nu försöker bekämpa etablissemanget genom att välja Trump till president, det är sorgligt. Åkesson borde ha sagt något i stil med att han hopas att även svenska väljare vill göra upp med maktetablissemanget på samma sätt. Men tydligen är det viktigare att göra sig formbar för att kunna smälta in i den röd-grön-blåa röran.

 3. Benny skriver:

  Man ska väl inte måla fan på väggen än men Trump avser tydligen att återanvända gamla korrumperade politiker som Gingrich coh Giulani m.m i sin ”nya” administration. Kanske har den s.k ”revolutionen” redan kommit av sig och oligarkerna som vanligt sopar hem spelet. Misstänker starkt att sviker Trump de väljare som uppenbart är trötta på det genomkorrumperade landet så väntar tuffa tider med kaos, upplopp, kravaller kanske i slutändan inbördeskrig. Till slut inser folket väl att det inte går att välja bort gangsterstyret utan den måste bortforslas med våld. Som sagt, vi är inte där än men tecknen ser illavarslande ut. Och kanske var det många som hoppades alldeles för mycket vilket ju visades tydligt på nyheterna när Obama delar ut instruktioner till Trump och Trump ser ut som en liten skolpojke som läxats upp. Hoppas verkligen jag har fel, om inte annat för världsfredens skull men de mörka molnen börjar sakteliga hopa sig igen.

  • Peter Harold skriver:

   Att Trump recyklar dessa gamla stötar har varit känt redan under primärvalen, så det är i sig inte överraskande. Det finns de som säger att Trump hellre tar dem istället för att plocka in de värsta neo-konservativa kretinerna. En oro är att Gingrich säger ”bra” saker ur konservativ synpunkt, men levererar motsatsen. Att han gjort så kan bero på att de neo-konservativa hållit taktpinnen (mer pengar till krigsmakten och sociala välfärdsreformer som är den vänsterpolitik som neo-konservativa fört in i Republikanerna under Reagans dagar), men att han ideologiskt sett kanske är konservativ på riktigt. I så fall är det bara att hoppas att Trump låter Gingrich vara konservativ på riktig, och att det inte går åt andra hållet. Vad gäller Giuliani (f-n vad svårt att stava hans namn för mig) så får man betrakta honom som en opportunist, och han har efter sina patetiska försök att bli presidentkandidat vid olika tillfällen erkänt att Ron Paul hade rätt. Man får inte bortse från att politiker kan vara lika vilseledda som sina väljare. Men det faktum att Donald Trump talat Alex Jones-språk genom republikanerna tyder på att någonting kanske kommer hände. Ja, om nu inte allt bara var teater. I så fall hoppas jag verkligen på en ny revolution.

   • Vauen skriver:

    Jag tänker i dina banor där. Att Trump kommer få jääävligt svårt att dels skydda sina Israeliska vänner (från 9/11 sanningen) samtidigt som han kan hålla folket nöjda. Att han är så bundis med Rudy Guiliani är oroväckande:

    Överhuvud taget så är hans sociala sfär besvärande. Jag vill påstå som George Carlin: ”It´s a big club and you ain´t in it!!”.

    Misslyckas han med att göra folket nöjda så kommer han ha förstört allt förtroende för den demokratiska processen bland dem som röstade på honom. Den andra halvan, dvs Demokraterna saknar intresse för demokratiska val redan idag. Det Trump behöver göra nu är att benåda och föra Assange i säkerhet (även Chelsea Manning), så att inte Sverige kan fortsätta jävlas med honom. Detta skulle ge Trump stora poäng bland vänsterfolk, samt bevisa att han är tacksam och en reko snubbe som menar allvar.

    Sen funderar jag på hur mycket Ryssland kan ha med resultatet att göra. Om vi betänker att vi vet att USAs valsystem har stora brister i sin elektroniska säkerhet. Samt att Ryssland ansåg att VK3 står för dörren om Hillary vinner, så borde det inte vara långsökt att gissa att Ryssland kan ha önskat manipulera valet. För vad har dom att förlora på det!? Krig skulle det blivit i alla fall om Hillary vinner (Hon umgås ju med satanister har vi ju fått bekräftat, och skrattar åt lynchningar som hon själv ser till blir av. Så man kan anta att hon är bindgalen). Jag inser såklart att Trump hade mycket medvind, men fick han hjälp? Etablissemanget hade ju bestämt sig för att stjäla valet (97% av medias donationer gick till Hillary). Kan Ryssland påverka datorerna så att det valfusk som Demokraterna programmerat in slogs ut? Om dom inte gjort det så har vi kanske överlevt en nära-döden-upplevelse som heter duga!

    ”Davidsstjärnans Nyhetsbyrå” var briljant roligt!

 4. Sofia skriver:

  LEONARD COHEN AVLIDEN

 5. Läsare skriver:

  Peter: Har en i filtret. Tack :D)

  • Peter Harold skriver:

   Det var till och med tre i filtret. Det är fixat nu! 🙂

   • Läsare skriver:

    Ingen av dem var förberedda på Trumps seger.Tvärtom, alla de legat med eller velat ligga med hade sagt att Hillary Clinton skulle bli USA:s nästa president. Profetian hade kommit från Peter Wolodarski. Men nu var det löftet lika bortblåst som hans förhud.

    _______

    Grattis Peter, nu är du garanterat med på ADL/EXPOs hit list ;D)

    Ditt huvudinlägg här är det bästa jag läst av dig. Davidstjärnans Nyheter, DN 🙂

    Vet du vad det roligaste med att Trump är Amerikas President?

    Att se alla libTarder gråta. Skadeglädjen, skadeglädjen .. Skrattar baken av mig 😆

    Snart kommer Air Force One att flyga över Sverige. President of United States of America, Trump på väg till Mocba för att personligen möta Rysslands Store Ledare Putin.

    Vår tids största statsmän möts, tar en öl eller vad de nu dricker medans de drar upp de stora linjerna, goda relationer Moskva-Trump tower/Vita Huset, utplåna judarnas proxy ISIS, bygga en mur mot Mexiscum, …

    Mexicunt’s ”president”började käfta emot muren. President Trump svar? – Muren blev just tre meter högre ;D)

    That’s my president.

    Men det är en sak som Trump måste få veta, USS Liberty år 1967. Ingen sann amerikansk patriot kan känna till att judarna medvetet attackerade Amerika och låtsas som ingenting.

    Judarna har ERKÄNT att de attackerade USS Liberty, så att det verkligen hände är inget att snacka om!

    Detta är en två timmar oerhört välgjord dokumentär. USS Liberty börjar vid 5, fem minuter.

    911 Missing Links – How Israel Did 911 – by Mike Delaney —- 120 minuter

  • Sune skriver:

   Rök utan filter då!

  • Sofia skriver:

   Obs! kan vara falskt!

   • Vauen skriver:

    Kan vara en förberedelse på de åtal som kommer väckas av den nya Trump/Infowars-regimen. Familjen Clinton kommer totalt förstöras, och dom kommer dra med sig många i fallet.

    • Läsare skriver:

     Trump/Infowar, har inte tänkt på den, men den är väldigt väldigt bra. Och troligtvis korrekt – nästan.

     För Alex JoneStein är det vadsomhelst – utom judarna. Men Trump hade ett möte med big jewry, inte AIPAC, det var innan AIPACs årliga 3-dagars i Mars varje år i Washington DC.

     Vet inte hur spridd den videon är, skall se om jag hittar den. Känner folk på nätet som har koll på judarna och bättre minne.

     Det första Trump sa till big jewry, och nu pratar vi elitjudarnas elitjudarna, var, citat:

     ”I don’t want your money!”

     • Läsare skriver:

      För Trumps AIPAC speech, sök:

      Trump AIPAC

      Full Video and transcript.

     • Vauen skriver:

      http://www.veteranstoday.com/2016/11/11/who-sent-trump/

      Om du kollar på ovan länkade upplaga av False Flag Weekly News så hajar du vad jag menar. Den tvättar bort alla tankar om Rysk inblandning för min del.

      Dr Barrett sa att Buffett rösträkningsmaskinerna:

      http://www.friatider.se/wallstreet-oligarken-trygg-med-trump-han-f-rtj-nar-respekt

      Israel kommer få fortsätta ockupera och expandera, allt var planerat:

      Infowars har använt denna skummis som påstår att en counter-kupp genomförts. Jag var misstänksam på honom med en gång. Dels har jag hört honom på Infowars förr tala om 9/11 (utan att bli imponerad). Dels så var hans videor som kom i samband med valet för ”producerade” för att kännas äkta :

      Min slutsats är att sionismen har lurat världen igen. Dom har flyttat fram sina positioner med flera sjumila steg i och med att få in Trump som president. Båda kandidaterna var förstahandsval. Dom är goda vänner och skiter i vad du och jag tycker om dem. Det är därför dom kan kasta så mycket skit på varandra. Bland dem är det helt ok att vara psykopat. Som Carlin sa: ”It´s a big club and you ain´t in it!”. Israel vann valet!

      • Peter Harold skriver:

       Vem sände Donald Trump? Jag kan mycket väl tänka mig att han i själ och hjärta (nu använde jag uttrycket för andra gången ikväll) verkligen ville bli president därför att han ser att han är bättre än de andra kandidaterna (framför allt därför att han vågar vara annat än politiskt korrekt). Sedan är frågan om vilka som hjälpt honom fram. Och svaret finns i interna mejl hos demokraterna där Hillary Clinton vill ha en motståndare som står långt till höger och skrämmer bort väljare från republikanerna. Den planen gick inte.

       • Vauen skriver:

        Och Clinton kan påverka vem hon vill att Republikanerna väljer som kandidat?!

        Hela denna valrörelse har varit ett spel för galleriet (som alltid). Från Wikileaks ensidiga gynnande av Trump till medias ensidiga gynnade av Clinton. Medans de enda kandidater som faktiskt varit helt ”anti war” nästan helt glömts bort av all media eller skyfflats undan av DNC i skumma processer.

        Varför har inte Wikileaks släppt nått om Trump? Ska vi tro på att en maffiaanknuten miljardär från NYC skulle vara fri från smuts!? Han är god vän med Clinton och Epstein för bövelen!

        http://www.dailywire.com/news/5556/7-things-you-need-know-about-trump-and-sex-slave-amanda-prestigiacomo#modal

        Jill Stein var den enda kandidat som i sitt valprogram ville ”ta hem trupper från USAs över 800 baser i främmande länder”. Sen vill hon en massa andra saker som är knäppa också, och åtföljs av en svans av SJW miffon, men det är en annan historia.

        Folket fick ett mordhot (Hillarys VK3 med Ryssland) och en Likudnik sionist som är bästis med en 9/11 kollaboratör, som såg till att förstöra bevisen, att rösta på. Kan det vara en slump!? (förutom att Trump är kompis med Netanyahu)

        Det vi ser nu är det jag påstått i flera år, massinvandringens syfte är att skapa kaos (och skuldslavar), för att kunna få in ”kosher-nationalistiska” partier i regeringställning. Båda sidor styrs av samma intressen – sionister och banker.

        Det var skitsajter (faux truthers) som Breitbart, Infowars och Rebel Media som drev propagandan för att få fram Trump till presidentposten. Enligt Alex ”Sayanim” Jones är Trump en gudasänd räddare. Han har bokstavligen sagt det!

        Krigen kommer fortsätta för dollarimperialismens skull. Trump har inget emot ”regime change”, han var för att störta Khadaffi. Och tycker att de som utsatts för domokrati-invasioner ska betala för det efteråt. Det vill säga låta USA stjäla naturtillgångarna. De som motsätter sig kommer säkerligen stämplas som terrorister.

        https://parasitstopp.wordpress.com/2016/11/09/darfor-kommer-trumps-fortsatta-usas-rasistiska-dollarprotektionism-genom-krig-och-massmord/

        • Peter Harold skriver:

         Ja, i stort beskriver du läget ganska korrekt. Det svåra är bara att bena ut vad som är orsak och verkan. Att Hillary personligen – och i samråd med ledningen för Demokraterna – önskade Donald Trump som motkandidat är tack vare de läckta mejlen bekräftat. Att Hillary kunde påverka medierna att lyfta fram Trump före de andra republikanske kandidaterna är definitivt ingen omöjlighet, eftersom a) ledningarna för mediebolagen vill ha Hillary, b) journalisterna vill ha Hillary. Eftersom vi vet att det journalistiska nätverket är intimt sammanbundet med det politiska nätverket så blir det som eliten vill. Det ”enda felet” de gjorde var att underskatta Donald Trump och alternativa medier.

         Vad gäller Breitbart och Infowars och alla andra sajter av det slaget lär de självfallet inte vara kemiskt rena från sionistisk infiltration. Men samtidigt så har åtminstone Infowars (och inte bara Alex Jones) argumenterat mycket strängt mot Big Business, Big Banking och Big Government. Vi bör självfallet vara på vår vakt mot kontrollerad opposition, men detta ger sig självt om vi ser att t.ex. InfoWars börjar acceptera att Donald Trump börjar föra samma politik som demokraterna och den neo-konservativa varianten av republikanerna. Av naturliga skäl kommer vi uppleva att Trump på vissa punkter är en svikare, vilket kommer sig av att den amerikanska regeringen inte är en enhet som kan kontrolleras till fullo av presidenten. I år har vi t.ex. fått veta en oerhörd mängd fakta om hur höga murar det är kring det amerikanska utrikesdepartementet som utestänger presidentens inflytande. Ja, det är formellt sett USA:s UD, även om hälften av flaggorna i kontoret kommer från ett annat land…

         • Vauen skriver:

          Vad gäller Kosher-nationalist media, speciellt Alex Jones så är hans första intresse att ”shilla” för Israel. Inte på något sätt kan han medge att 9/11 eller bankerna har en överrepresentation av sionister (både judar och andra). Han kommer fortsätta sälja ”snake oil” och köra BMW, skjuta med .50BMG gevär från höften, och spela golf. Han skiter i allt han säger, han är en lort, en sell out! Han har fått in sin sionistpresident, han är nöjd. För honom är allt detta en lek. Kan tänka mig han kommer fortsätta sitta där och vara arg och ryta, det är hans affärsmodell. Att Trump sviker alla skiter han nog innerst inne i totalt.

          Jag postade nyss detta på https://memoryholeblog.com/2016/11/14/no-more-false-flags-no-more-b-video/
          Den är just nu inte ännu publicerad:

          ”Sorry not buying it!

          Donald Trump is friendly with with Likudniks and 9/11 collaborators. He represents a different side, perhaps a regrouping, of the Bankster/Zio mafia already in charge. They´ll might throw a few people under the bus now, but they expect to be back to business as usual soon enough.

          The media has been playing the public like fools this election cycle. Wikileaks on one hand has favored DT wholeheartedly, MSM the Clinton team. It´s a cheap ‘good cop bad cop routine’. WL mean to tell us that a fat cat from NYC is clean, no dirt on him at all, no enemies?!! Yeah right! PTB owns both sides. They just threw MSM under the bus this time.

          http://www.dailywire.com/news/5556/7-things-you-need-know-about-trump-and-sex-slave-amanda-prestigiacomo#

          Like George Carlin said: ”It´s a big club, and you ain´t in it!”

          Trump was selected to win from the beginning.

          There was only one anti war candidate that voters could choose and that was Jill Stein. She wanted to ”take home troops from over 800 bases”. She got no time in the media, or help from WL! Sadly no one in their right mind could vote for her since the public (those who understood the message) got an ultimatum with the two other choices:

          One representing a death threat by a clearly deranged ”Satan in grandma form”, who promised us WWIII with Russia. The other one a two faced shill for Likudnik Zionists that won´t give us WWIII. Thats how they roll, the house always wins!

          Or no one does.

          https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

          The ”Infowars” zio-shill faux truthers have take the White House. A massive power grab of these kosher nationalists! Proving the strength of the Zio-Faux-Alt-Media at this moment. And that the plan of ”Ordo ab Chao” continues in its next phase.

          I expect an increased risk of false flags now. Like Dr. Kevin Barrett says; They will rally the masses towards a common enemy, Carl Schmitt style. Muslims will be the target, increased general oppression (for all) the goal, for the purpose to protect the current myths we have in our civilization (that benefit Zionism and fractional reserve banking).

          Considering how much real truth is out there on the web these days, it was imperative to get the shills in place now to minimize the damage that is possible right now. But we all know who really did Charlie Hebdo, 9/11, Le Bataclan, London Bombing etc. Read Kevin Barrett´s books if there are still questions about that!

          I hope goodhearted people will see through all this and keep charging forward. The Alt-Media is infiltrated by enemies who right now want to save themselves from the truth. It´s the only way they can fight the fight, because they have too much untruth on their side. They must be feeling the pressure!

          Like Penelope says, the world needs monetary reform, that´s all we need the most. We do not need more money spent on the military industrial complex (as proposed by DT). We just need money reform, like Ellen Brown describes it in her books. That will give us peace and jobs and small government!


          • Peter Harold skriver:

           Det finns ett problem. Arrangörerna av False Flag är nu mer motiverade än på länge att genomföra detta för att kunna bakbinda Donald Trump. Härnäst är det dags för Iran, vare sig Trump vill eller inte.

          • Vauen skriver:

           Planen för ”Stor Israel” kan nu fortskrida obehindrat. Vi kan se fram emot massor med falskflaggor mot speciellt judar i Väst. Och Iran är ju helt självklart som måltavla. Trump kommer vara mycket positiv till det då han ser en möjlighet att sno deras olja. Hans modell är ju att ge folk ”demokrati” och sen låta dem ”betala” för det, som han säger. Så alla Iranier som motsätter sig hans björntjänster kommer stämplas som terrorister. Samma sak kommer ske i Syrien.

           Alt-right media är en säkerhetsventil för sionismen. Det är ett sätt för dem att kontrollera opinionen. vilket sker genom klassiska CoIntelPro metoder: blanda sanning med osanning, underblås raskrig (anti islam), bete dig som en galning (så att intellektuella inte vill ha med saken att göra) osv. Alex Jones är ju mästaren på detta och har 1,7 miljoner prenumerationer på YT. Han talar massa sanning, för alla med IQ över 90 vet att det kommer ut i alla fall. Så det bästa är att ha kontroll på det, och kunna styra debatten och väljarna. Och när det väl kommer till kritan så styr dom folk mot en sionistisk politik ledd av en president som är miljardär och kompis med hela ”Goldman Sachs” . Och nästan hela världen går på det!

   • Peter Harold skriver:

    Japp, det är falskt, men skickligt gjort. Dessvärre har den där hemsidan fejkat både det ena och det andra genom åren.

 6. Läsare skriver:

  Det här är fan bra alltså! Skrattade så jag grät när jag såg första ;D)

  POESI FÖR FISKAR – Övertidskrig —— 6 min

  POESI FÖR FISKAR – De Arbetslösa —- 10 min

 7. Läsare skriver:

  Följande mening är den mest förstummande mening jag läst i hela livet:

  Deliberate Dumbing Down of America

  Den medvetna fördummningen av Amerika

  __________

  Medvetet fördumma det amerikanska folket?!

  Vem skulle göra det och varför? Jag hade precis vaknat upp till judarna, and little did I know.

  Gissa vilken folkgrupp som är på ALLA ledande poster inom hela utbildningsväsendet i Amerika?

  Judarnas plan är att härska över hela jorden och vad vill du då ha: Självständiga, tänkande människor eller fördummade fånar som bara rapar upp en massa floskler de blivit hjärntvättade med sedan de föddes?

  Svenskarna är till och med mer fördummade än amerikanerna. Det är hur blåsta i huvudet svensken är!

  Deliberate Dumbing Down of America – non abridged E Book download is NOW FREE TO ALL!!!

  Right click and ”Save Link As”
  Click here to begin download
  File is 6.75 MB

  http://www.deliberatedumbingdown.com/

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s