Expo:s Daniel Phool misshandlar svenska språket för att likställa Trump med nazism

Bästa läsare!

Det tycks som att Expo börjar känna hur marken gungar under fötterna. 600 personer hade hörsammat den nationalistiska högerorganisationen Nordiska Motståndsrörelsens kallelse till manifestationer i Stockholm under lördagen. 600 personer är med tanke på att deltagarna beskrivs som nazister en hög siffra.

Det som förenade deltagarna är känslan av att Sveriges migrationspolitik från islamiska länder tär på vårt land – inte någon vurm för Adolf Hitlers person eller den politik som nationalsocialisterna förde före och under andra världskriget. Det finns inget stöd för nationalsocialistisk politik i Sverige. Det är inte ens praktiskt genomförbart.

Självfallet reagerade den vänsterextremistiska åsiktspolisen på statsfinansierade EXPO. Deras representant Daniel Phool har försökt att rafsa ihop en ny krönika där han menar att nazister och Donald Trump talar samma språk.

Nazister och andra antisemiter brukar sällan tala klarspråk när de snurrar in sig i antisemitiska konspirationsteorier. Istället för att säga judar, säger de ”sionister”, ”internationalister” eller något annat kodord. Den senaste trenden är ”globalister”. Ett ord som också förekommit frekvent i Donald Trumps valkampanj,

I Trump-kampanjens sista video angreps ”a global power structure” och ”global special interests”. Filmen illustrerade detta med bilder bland annat på finansmannen George Soros, Janet Yellen, ordförande i USA:s centralbank och Lloyd Blankfein, vd för investmentbolaget Goldman Sachs. Alla tre är judar och centralfigurer i antisemitisk propaganda.

Här kommer antisemitism-kortet flygande igen. Det är alltid lika underhållande.

Å ena sidan har vi av människor som står för Phools ståndpunkter fått veta att det inte finns någon judisk konspiration eller judisk enhetlighet inom storfinansen eller politiken, eller att judar rent generellt skulle hålla varandra om ryggen för att reducera icke-judars inflytande.

Å andra sidan står andra judiska företrädare upp och prisar sin förmåga att uppnå ledande positioner i samhället, och att man beklagar över att man är så ödmjukt tysta om sina remarkabla avancemang inom alla branscher som lockar den judiska eliten. Just detta vore faktiskt intressant att analysera nyanserat och sakligt någon gång, men den som gör ett försök till detta kommer snabbt att anklagas för antisemitism. Bara tanken hos en gojim att observera det judiska nätverket är ett brott i sig självt.

Man kan tycka vad man vill om den märkliga slumpen eller det fantastiska i att personer av judisk etnicitet är framstående som grupp och individer att de tar procentuellt flest VD-stolar och Nobelpris av alla folkgrupper, men det är ändå ett faktum att många av dessa – enligt dem själva ”guds utvalda folk” – företräder en agenda där man har mycket stort fokus på den israeliska statens välbefinnande. Detta är sionism.

Man kan vara jude eller muslim eller hinduism och drivas av den fasta övertygelsen att Israel som nation är det bästa som uppfanns sedan skivat bröd, och att det är självklart att det landet skall särbehandlas på olika sätt – i det amerikanska fallet genom ekonomiskt bistånd och politiskt understöd. Men vanligast är man en etnisk jude med inflytande i makten korridorer, precis som George Soros, Janet Yellen och Lloyd Blankfein. Och i fallet med Trumps annonser är dessa personer inte bara sionister utan också globalister som anser att regeringen skall finansiera välfärdspolitik åt alla samtidigt som denna välfärd finansieras med skatter som ökar företagens kostnader och driver produktionen utomlands (företrädesvis till Kina) intill den dag systemet kommer braka samman. D.v.s. ”internationalister” och ”globalister”.

Kodord? Phool är rädd för en förutsättningslös men saklig debatt. Därför försöker han få ord att sluta betyda något.

Vi kan tala klartext. AIPAC är kanske den mäktigaste lobbyingorganisationen i USA. AIPAC:s intresse är att gagna den judiska staten Israel. Israel är en stat för judarna. Smaka på dessa ord. Israel är en judisk stat för judarna. I ena läget är judenheten viktigt och framträdande; i nästa ögonblick anses påpekandet om markörer såsom hög andel av judiska makthavare inom finans, industri, medier, politik vara antisemitism, och alla judar måste betraktas som enskilda individer utan något som helst sammanhängande intresse – annars är observationen antisemitisk enligt Expo och deras systerorganisation Svenska Kommittén mot Antisemitism.

I lördags samlades 600 individer för att protestera mot att staten genomför en demografisk omdaning av nationen medelst högt influx av muslimska invandrare.  Många av dessa individer har sannolikt engagerat sig därför att vi redan nu ser problem i form av utslagning av svenska patienter vars vård istället går till människor som inte bidragit alls till den svenska välfärden. Många av de protesterande vänder sig mot att medierna ljuger och undanhåller information om konsekvenserna av detta politiskt initierade folkutbyte. Man protesterar mot att landet ”berikas” med muslimska män som inte kan tygla sin sexualdrift och som löper amok när de ser en svensk ensam kvinna som inte kan skydda sig. Man protesterar mot att den identitet som svenska folket äger ständigt ifrågasätts. Deras grundkrav – som av Expo utmålas som extremistiskt och nazistiskt – är att Sverige skall vara en stat för svenska folket. I Israel är medborgarskapet avhängigt vilken etnicitet och religion man tillhör, d.v.s. vad som populärt kallas för diskriminering och rasism här i Sverige. Jag ser fram mot att Daniel Phool ägnar lika mycket energi åt att beskriva SKMA som en nazistisk organisation för att denna stödjer en nation med rasideologiska ideal.

För övrigt är det sorgligt att judar skall behöva vara kidnappade av sionisterna. Det kan inte vara roligt att råka vara född jude i ett land som Sverige när oligarker som George Soros försöker rasera det som en gång lockade hit fredliga och nyttiga människor från utlandet.

B’shalom!

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Expo:s Daniel Phool misshandlar svenska språket för att likställa Trump med nazism

 1. Läsare skriver:

  Sedärja Peter. Detta var nog den bästa artikel jag läst av Peter H.

  Zionism är judisk nazism.

  Nu till rättelse av några felaktigheter i texten. AIPAC är inte kanske en av de mäktigaste lobby, AIPAC är den överlägset största och mäktigaste lobbyn i Washington DC, stan där Vita Huset ligger.

  Bara för fem år sedan skröt den judiska AIPAC-maffian att minst hälften av senaten (100 säten) och kongressen (435 säten) kommer när AIPAC har deras årliga tredagarsmöte i Mars varje år.

  De senaste två åren skröt AIPAC-maffiajudarna att hela senaten och kongressen kom till AIPAC. Jag uttalar det Äjpack i ett ord.

  50 minuter dokumentär om AIPAC. Vid 32 förklarar AIPAC-maffiabossen Richard Perle på två minuter hur AIPAC-judemaffian kontrollerar kongressen. Det är mycket enklare än du tror.

  De som inte lyder judarna blir helt enkelt inte omvald. Judarna äger all (((media))) och den som judarna vill ha får obegränsat mediatid, och gratis. Den som judarna inte vill ha nämns knappt och de få gånger du hör om dom är det alltid i ett negativt sammanhang.

  Om kandidaten till kongressen som judarna inte vill ha verkar vinna ändå, då är han plötsligt förstasida och nu pratat vi hetsjakt. Ingen lögn är för låg, allt handlar om att stoppa de judarna inte vill ha.

  The Israel Lobby (vpro backlight documentary)

 2. Herr Flick skriver:

  David Irving varnar i en video (ingen länk, tyvärr) för att USA är på väg in i en situation liknande Weimar-republiken.
  Vi vet alla hur det slutade.

 3. Björngunnar skriver:

  Samtidigt i Polen , https://www.nordfront.se/75-000-nationalister-intog-warsawas-gator-pa-nationaldagen.smr
  700 var det i Stockholm alltså ca1% av antalet i Polen.
  Polen har fått nog av oligarkerna, för jude bör man inte skriva.

 4. Risto Matinen skriver:

  Daniel Phool skriver med husbondens röst! Expo finansieras delvis av den subversiva maffia man inte får kritisera, enligt dem.

  Av de vanliga glåporden (rasist, antisemit, nazist, fascist) marxisterna öser över alla som inte dansar efter deras pipa, biter inget på mig. De två sistnämnda är extremsocialister och jag är antisocialist. Antisemit ser jag inget fel i att vara, så mycket skit semiterna har åstadkommit, och då inkluderar jag den största semitiska folken araberna. Rasist blev jag först förbannad på att kallas, men det ordet är sedan länge tömt på sitt verkliga innehåll, särskilt som samma subversiva marxistelement anser att alla mörkhyades och judarnas rasism är bra…

  Som Peter påpekar spelar det ingen roll om det som skrivs och sägs om judar är sant. Antisemitokvädarnas enda (?) halmstrå är kanske att de är generaliseringsfobiker?

  Det vore verkligen på tiden att judemaktsrörelsen självgranskades närmare och att då använda samma kriterier som de använder emot oss. Sionizterna säger/skriver att vi vita inte får se till vårt eget bästa, men det får minsann de. Och inte bara det, de får verka för vår förintelse…

  Tänk om det fanns en sådan manick:

 5. Lasse Wilhelmson skriver:

  Huruvida Expo är en judisk eller en sionistisk organisation kan kanske kvitta, men att som vissa kalla den för vänsterextrem är faktiskt missvisande och bara ett försök att hålla höger/vänster ridån nere. Sionismen är en metaideologi som både är ”höger” och ”vänster” och är liksom marxismen judisk. Det kan man läsa om i min artikel Vad är sionismen? Innan Mohammed Omar gjorde avbön med några kappvändningar som vinden inte hann med, skrev han faktiskt en lysande artikel om Expo. Det kan väl passa bra att lyfta fram den i detta sammanhand : https://lassewilhelmson.wordpress.com/expo-exponerar-eller-morklagger/

  • Peter Harold skriver:

   Ja, höger-vänsterperspektivet är missvisande, vilket jag ofta själv understryker. men i EXPO:s fall kan det ändå vara relevant att benämna dem som extremvänster eftersom det ger en väldigt träffande bild av vilka nätverk de är associerade till.

   Intressant artikel om Expo. Och nog är det uppenbart att det finns en intim koppling mellan dem och SKMA.

  • Risto Matinen skriver:

   Jag använder den den traditionella vänster-högerskalan, där vänster är totalitär och höger frihet. Vänster är gigantisk stat och höger är pyttestat eller ingen stat.

   Hur kommunister klassificerar andra vänsterextremister, såsom nationalsocialister och fascister, som högerextremister bryr ja mig inte om att de gör. De måste dock antingen bara ha socialister på sin skala eller ha en helt skruvad skala, där nationalism, som inte finns på traditionell V-H skala, är längst åt höger.

   Om den där artikeln stämmer så är Expo värre än jag trodde!

   Dock ballade artikeln ur mot slutet, där man svamlar om ”islamofobi”. Som typisk marxistisk sjukförklaring av av kritiker. Det finns ingen ”islamofobi”, lika lite som ”judefobi” eller ”judensdomsfobi”. Båda irrlärorna och deras anhängare är vidriga. Islam är en totalitär hat- och våldsideologi i religiös skrud, som är lika lätt att nedsabla som att skjuta fisk i en tunna….

   Och visst är nationalsocialismen en spegelbild av judendomen:

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s