Vill Alex Schulman att Europa skall islamiseras? (Jag ber inte om ursäkt för mina hårda ord)

Bästa läsare!

Idag hade jag tänkt blogga lite om personliga saker. Som t.ex. om det ansiktsuttryck som kärestan gör ibland när min mun och hjärnan inte är kopplade ihop på rätt sätt. Hon säger ingenting, men av hennes minspel att döma kan jag utläsa att hon tänker någonting i stil med ” – How is it possible that the owner of that cute bum has a mouth that can say such ridiculous things? Is he kidding me?”. Men jag hoppar över mina personliga anekdoter, även om jag kommer hålla mig kvar vid ämnet ”Mindre genomtänkta uttalanden” och andra arslen.

Huruvida någon på denna planet anser att kvällstidningsskribenten Alex Schulman har en söt stjärt tänker jag inte spekulera i. Inte heller tänker jag spekulera kring vilken ände på Schulman det kommer mest skit ur. Låt mig bara i korthet reflektera kring hans attack mot en politisk kommentator på TV4.

TV4-personen ifråga hade skrivit på sin Facebooksida att EU måste vidta ”[ett] stort reformprogram för att med maximal kraft stoppa all islamism i Europa” [LÄNK]. På detta skall Schulman – såsom Fria Tider förtäljer historien – sagt att TV4-medarbetarens utspel var högerpopulistiskt, och att denne måste stoppas eftersom ”retoriken kommer rakt från Sverigedemokraterna”.

Ok, lyssna noga nu, lille Schulman, där du sitter och leker journalist på din skoltidning med getinglogotyp. Om vi bortser från ditt notoriska förakt till allt som har med Sverigedemokraterna att göra – inklusive landet som nämns i partibeteckningen – så vill jag jättegärna höra vad du har för motförslag till Marcus Oscarssons (TV4-medarbetaren ifråga) önskemål om att EU skall med reformer stoppa all islamism i Europa? Med risk för att jag lägger ord i din erbarmliga mun, men om du nu är emot att EU skall stoppa islamism torde du i så fall antingen vara för islamisering eller åtminstone ambivalent till dess tillväxt.

Och om du trots allt är emot islamisering… vad tillförde du i så fall debatten alldeles nyss när du yttrande dig, förutom varm luft och koldioxid?

Sedan den där Marcus Oscarsson. Hur i hela glödheta helvete kunde Alexander Schulman hänga upp sig på vad Oscarsson skrev? Är han en idiot eller? Bemödade sig Schulman att läsa texten ö h t? Det finns inte ett spår av SD-retorik någonstans i texten, förutom att Oscarsson i likhet med Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson och Kenth Ekeroth och resten av den svenskspråkiga befolkningen använder ord som ”är”, ”och”, ”mer”, ”aldrig”, ”först” och andra ord eller fraser som hör till svenska språket. Läser man vad TV4-medarbetaren faktiskt skriver så inser man ju att vi här har ännu en person med i stort sett klonade åsikter som resten av pratmakarna i svensk television och radio erbjuder.

Vad Oscarsson är ute efter är hur man skall rädda EU, denna byråkratiska och korrupta koloss på lerfötter när det gäller efterlevnad av de påstådda demokratiska principer som det skattefinansierade lobbyisthotellet påstås garantera. Hans FB-postning handlar ju om att rädda detta ohyggliga missfoster som jag kallar ”Sovjetunionen 2.0”. Jag citerar:

1) EU måste satsa mycket mer på att marknadsföra allt bra man åstadkommer samt identifiera och eliminera det dåliga.
2) Säkra Europas gränser med full kraft. Särskilt mot Turkiet. En repris av fjolårets flyktingström riskerar att helt knäcka EU. Turkiet bör fråntas sin möjlighet att pressa EU.
3) Betydligt ökade insatser i närområdet. Morgondagens flyktingläger behöver ha mycket högre standard än idag.
4) Ett nytt anti-flyktingkriscenter i Europa med syfte att så tidigt som möjligt lösa uppblossande konflikter och minimera risken för att folk ens ska behöva bli flyktingar som flyr krig. Det får aldrig komma en Assad 2. Militära alternativ oberoende av USA är en självklarhet.
5) Ett stort reformprogram för att med maximal kraft stoppa all islamism i Europa.

Vad har Bonnier-koncernen gemensamt med Disney’s Piff och Puff? Svar: Både ekorrarna och Bonniers samlar på nötter…! (Bonniers äger både Expressen och TV4-gruppen)

Punkt 1 är ju att uppmuntra till propagandaspridning. Och jag tvivlar inte på en sekund att Marcus Oscarsson hoppar på tåget direkt för att sprida budskap som gör husse och matte glada. Att eliminera det dåliga inom EU kräver att man river upp Lissabonfördraget och återgår till den gamla tullunionen.

Punkt 2 är felformulerad. En repris av fjolårets flyktingström kommer inte knäcka EU. EU kan bara knäckas av att medborgarna tar sitt förnuft till fånga och gör uppror. Däremot knäcker flyktingströmmarna medborgarna i EU. Oss. Vi som betalat skatt och nu hänvisas till att dö i vårdköer därför att människo5r som aldrig levt här och bidragit till samhällsbyggnaden skall ha förtur till resurserna. Vilket låter som en så ondskefull strategi att den känns som medvetet planerad av EU och dess ledare.

Punkt 3 är en total eftergift till USA, Saudiarabien, Storbritannien och Israel som legat bakom eskaleringen av oroligheterna i Mellersta östern och Nordafrika. Vårt budskap skall vara klart som korvspad: ”Startar ni eller underhåller krig så får ni fan i mig ta ansvar för de flyktingar ni driver ut ur krigszonerna. Vi tar inte emot dem.”

Punkt 4 är lika naivt som det är en inkorrekt händelsebeskrivning. ”Assad 2”? Vet du Oscarsson vad du talar om? Eller är du en sån där manlig bimbo som får ett manus att memorera före sändning? Har du den minsta aning om vad som hänt i Syrien, förutom att du läst rubrikerna hos  CNN? Assad har inte startat något krig. Assad – som Stefan Molyneux brukar skämtsamt säga när han flörtar med ”alt-right” – ”rakar sig varje morgon, tar på sig sin kostym och leder sitt sekulära land”. Hade Syrien inte haft Assad 1 hade Syrien redan varit Libyen 2.

Heder i alla fall att Oscarsson kom på att lösningen i Syrien kräver andra verktyg än amerikanska. Men att förhindra uppblossande konflikter kräver att medierna i vår del av världen slutar att vara papegojor åt Vita huset och institutioner som Council on Foreign Relations och alla organisationer som finansieras av George Soros. Och framför allt kan man inte inleda sin argumentation med att ”Ryssland är på väg i fel riktning”, om man inte har mage att tala om vad som styr dem dit.

Men kanske är det punkt 5 vi borde diskutera på allvar. EU. Reformprogram. Låter dyrt. Låter omständligt. Låter precis som ett fiasko. Dessutom är migration en angelägenhet för respektive nation.

Det finns saker att göra. Det första är att sluta vika sig för jänkarnas (och britternas) krav på att understödja de krafter som startar oroligheterna. Hade USA och EU låtit bli att stödja rebellerna i Syrien hade den sekulära regimen i Damaskus vunnit över islamisterna för länge sen. Det andra är att snällt men artigt sluta erbjuda välfärd till främlingar på skattebetalarnas bekostnad. Se, jag klarade mig på två punkter, dock utan att önska att maktinstitutionen EU överlever.

Jag skulle kanske kunna tänka mig en tredje punkt, men det är en generell uppmaning, riktad till alla som arbetar inom gammelmedierna. Gör ert jobb på riktigt. Gräv. Ifrågasätt makthavarna som ger er ”information”. Betrakta allt som kommer från staten eller den politiska sfären som propaganda. Gör er läxa. Ni är en skam. Halvsanningar och omskrivningar är ni bra på, men man skall inte behöva sitta med en översättningsapparat för att lista ut vad det är ni döljer för oss väljare och skattebetalare. Med er hjälp kommer islamiseringen i Europa vara fullbordad innan min generation är borta.

Praeterea censeo EU esse delendam.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Medierna, Politik, Privat. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Vill Alex Schulman att Europa skall islamiseras? (Jag ber inte om ursäkt för mina hårda ord)

 1. Sofia skriver:

  ˇAlex Schulmanˇ har ett enkelt intellekt och är aggressivt provokativ.
  Exempel på enfaldigt ”tänkande”:

 2. Risto Matinen skriver:

  Det verkar som alla socialister numera anser att folket är inget, och diktaturen är allt, även om det innebär vår undergång. Islam har delvis samma element som marxisterna: Global diktatur!

  Död åt muhammedaner! Och folkförrädare, säger jag!

 3. zanning skriver:

  Jag kan ju bara inte undanhålla dig denna video där Alex Schulman gör bort sig å det grövsta och jag kan bara inte sluta skratta åt detta lysande exempel på ren och skär idioti 🙂

  • Läsare skriver:

   En sån falsk jävel!

   Måste berätta en sak, idag skrattade jag med den tiggande zigenskan så vi fick tårar i ögonen.

   Hon kan lite engelska nu. Jag började:

   -The swedish people are idiots. Först fattade hon inte men sen gick den in.

   Hon: -HELLO MY FRIEND, one hundred.

   Hon är faktiskt ganska trevlig. Om det bara hade varit henne så hade jag faktiskt struntat i hela zigenarplågan. Hon är etablerad och har en fast ”kundkrets”. Och en del som ger skulle jag kunna tro är ensamma människor, hon blir en mänsklig kontakt i vardagen.

   Hon är rumsren, går på toaletten och håller rent runt henne på ”jobbet”. Hon vet att hon är en parasit, men eftersom tillräckligt många svenskar accepterar att personligen försörja en parasit.

   Hon får dagligen varm mat levererad med en mugg kaffe på det, på ”jobbet”. Folk lämnar hela tiden allt från säckar till påsar med grejer.

   Skulle gissa att hon får en sedel minst tio gånger om dagen. Det är minimum 200 kr plus skrammel. En Ta Med Dagens får du inte under 50 kr.

   Har sett ibland att folk kommer med McDonalds påsar med mat. Folk går omvägar för att prata med henne.

   Hon får in minimum 200 kr om dagen. Nu räknar jag lägsta in. Det är 6’000 rent i månaden. En vanlig arbetare i Bulgarien har 2’500-3’000 rent i månaden.

   You do the math.

   • Risto Matinen skriver:

    Jaså, du gillar nästan zigenarpacket? I veckan hade jag riktiga rumänier som installerade fiberbredband.

    De var lite glada över zigenarinvasionen i Sverige. Färre där, men inte glada för att packet kallas för rumänier. Nej, de är ziggar svarade jag . De var totalt frågande för arab. och negerinvasionen här. Inte ställa nÅgra krav?

   • Peter Harold skriver:

    Japp, om det inte lönade sig skulle de inte sitta där.

  • Peter Harold skriver:

   Haha! Fast jag tror att det där är arrangerat. Axel Schulman är en attention-whore, som ungdomarna i min omgivning uttrycker det.

 4. Risto Matinen skriver:

  Tja, det finns inget riktigt läge att skriva annat än här. Idag åkte frugan och jag till Norn. Egentligen borde jag inte skriva om det, för det är en liten pärla till by som ligger i Hedemora kommun. Dit åker initierade till midsommar, så då måste jag åka dit nu…

  Har gjort något annat avvikande också, och lagt ut några egna bilder därifrån:

  https://www.pixeltopic.com/image/ciwdwjfdygabbz/

  https://www.pixeltopic.com/image/xalfwgmbtajjvmw/

  https://www.pixeltopic.com/image/xfgqlrxnuvmrzfe/

  Garanterat negerfritt! Vet inte hur bilderna kommer att visas. Hoppas bara rakt av…

  Det som är anledningen till utflykten är boken om slaggstenshus: Slaggsten & Slagghus
  unika kulturskatter
  . En nästan unik svensk kultur som inte finns enligt globalisterna…

  • Risto Matinen skriver:

   Sablar, bilderna visas inte direkt….

   • Läsare skriver:

    Jag ser dom direkt. Mysko hus på andra länken. Fyra runda fönster? Inget som jag förknippar med Dalarna eller ens Sverige.

    Men inte en neger eller kaozblatte :D)

  • Peter Harold skriver:

   Tack för rapporten från Norn. Jag hade tänkt åka dit nu i somras, men det blev två turer väster om Vansbro istället (och hemväg via Fredriksberg som var definitivt inte negerfritt). Det där förlaget ger ut böcker som jag gärna själv hade skrivit, som den nörd jag är. Jag var dock en sväng till Solvarbo, men min far var inte pigg på en mila-lång vandring nedströms ravinen och ån och tillbaka till bilen igen.

 5. Bröderna Schulman hör hemma i På spåret tillsammans med Kakan Hermansson, Filip & Fredrik och PK-kändisar. Det är fasligt vad programmet har PK.fierats med Luuk & Lindström. Visserligen är det påfrestande med Götlaborgs-vitsar men det är nästan så att man saknar Oldsberg.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s