Brittisk ambassadör: Ryssland ligger inte bakom Demokraternas skandalmejl hos Wikileaks

Bästa läsare!

Den forne brittiske ambassadören Craig Murray har gått ut offentligt och förklarat att Ryssland inte ligger bakom de skandalomsusade mejlen från Demokraterna i USA, trots att Hillary Clinton – med benäget stöd av etablerade medier – tjatat sig blå i ansiktet att Wikileaks fått mejlen via ryska kontakter som står under Kremls kontroll. Och nyligen har CIA också sagt att man har underrättelser om att Ryssland kan ha försökt påverka valet, men man presenterar inga bevis för sina påståenden. Intressant nog har fler myndigheter förklarat att de inte kan backa upp det politiserade CIA:s utsaga.

Men särskild tyngd har nog nyss nämnde Craig Murray. Han har tidigare varit Storbritanniens ambassadör i Uzbekistan, och är personlig vän med Wikileaks Julian Assange. Assange själv har sagt att Wikileaks inte fått mejlen från Ryssland, vilket knappast ändrat systemmedias hållning.

På sin hemsida skriver Craig Murray att de läckta mejlen inte kommer från någon hackerattack. Istället rör det sig om två olika källor inom den amerikanska säkerhetsorganisationen, och Craig Murray uppger att han har träffat den ena av dessa.

Murray skriver att motivet för läckorna är en reaktion på Hillary Clinton. ” – Hade hon inte förmått demokraternas nationalkommitté (DNC) manipulera primärvalet så att Bernie Sanders förlorade, hade hon inte fått debattfrågorna i förväg, hade hon inte tagit emot donationer till sin och familjens stiftelse i utbyte mot politiska gentjänster, hade hon distanserat sig från några mycket besvärande personer, så hade inte detta (läckan) hänt”.

Så hur har läckorna gått till?

Beskrivningen är ganska enkel. Hillary Clinton, John ”Pizza” Podesta och alla andra skumma filurer inom det demokratiska partiet som tillsammans gjorde Hillary till partiets presidentkandidat har helt enkelt fallit offer för det massövervakningssystem som de själva varit med om att stödja i namn av ”War on terror”. NSA ackumulerar all e-postkorrespondens, inklusive från ”de heligaste” makthavarna vilket de inte tycks tänka på. NSA har allt.

Som många kritiker anfört så har en del av NSA:s data”kommit på villovägar”. Läckorna – vars identiteter fortfarande är hemliga – behöver inte finnas inom NSA, men det kan inte heller uteslutas. Möjligheten finns att de ändå är utanför NSA eftersom en hel del av de data som NSA samlar in vidaredistribueras till flera andra s.k. rättsvårdande myndigheter (och här hemma i Sverige driver politikerna en dold agenda om att Skatteverket skall kunna bedriva spaning via Internet efter ”ekonomisk brottslighet”, vilket kan betyda svartjobb). I en senare kommentar har dock Murray bekräftat att de två läckorna är inom NSA respektive DNC, vilket talar för att den sistnämnda skulle kunna vara den mördade medarbetaren Seth Rich (IT-koordinator på DNC) som jag bloggade om 2 aug 2016.

Hur det kommer gå för de två visselblåsarna (om en av dem var Seth Rich så vet vi redan) återstår att se. President Barack Obama som vid sitt tillträde som president lovade transparens i sin och sin regeringsmaktutövning har tvärtemot sitt löfte visat sig vara en aggressiv hök när det gäller att bekämpa visselblåsare som exponerat statens oegentligheter. Under hans presidentämbete har 31 visselblåsare dömts till fängelse i enlighet med den alltjämt tjänande krigslagen mot spioneri från 1917, vilket är fler fall än de som dömts av alla presidenter före honom tillsammans! Bland de dömda finns bl.a. en sakkunnig som uttalat sig om Nordkoreas förmåga att skapa kärnvapen!

Craig Murrays uttalande om CIA:s lögnaktiga påstående om rysk hackerattack uppmärksammades av The Guardian, där han på förstasidan anförde att CIA kom med skitsnack och hans motiv för den sanna versionen. Men efter tre timmar hade den artikeln ersatts av en annan artikel som återupprepade CIA:s anklagelser mot Ryssland. Propagandakrig…? Jupp. Och systemmedierna är verktyget.

Hälsar eder Peter Harold

(PS Beklagar att jag är frånvarande från kommentarsfältet. Jag kommer läsa ikväll i mobilen, men jag kan tyvärr inte svara alla. DS)

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet, Medierna. Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Brittisk ambassadör: Ryssland ligger inte bakom Demokraternas skandalmejl hos Wikileaks

 1. Sofia skriver:

  Jag uppskattar dina artiklar även om du inte svarar på kommentarer!
  Fast det är trevligt med dina svar.
  ˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜

 2. Vauen skriver:

  Hillary blev helt enkelt en fara för systemet, oförsiktig och girig. Hon röjdes av systemet, med hjälp av deras egen ”limited hangout” expert Assange på Wikileaks. En organisation som ”aldrig har publicerat något som varit fel”, helt enkelt för att den är identisk med bostavsoppan högst upp i pyramiden.Inget dom presenterat har skadat Israel, banksystemet eller gjort nån förbannad nytta överhuvudtaget! Under valrörelsen var dom ensidigt negativa mot ultrakriminella (men något mindre sionistiska) Clinton. Men att inte kunna fälla en maffia-anknuten miljardär från megamaffiahålan Jew York är förbluffande! En kille som råkar vara beundrare av Netanyahu!!

  • Läsare skriver:

   9/11 var ett inside job. 9/11 var omöjligt att genomföra om det inte var ett inside job.

   ”Kalla Kriget” var en judisk bluff. Hela syftet med ”kalla kriget” var att motivera den militära upprustningen. Vi måste ta dom över där, innan dom tar oss här. Se krigshetsen mot Putins Ryssland för nära oss scenario.

   Ända sedan tidigt 50-tal har hela US Airforce varit på 24/7 respond. Det innebär att dygnet runt, 365 dagar om året har det funnits jaktflyg som kan vara i luften inom tio minuter.

   Jämför med brandkåren. Brandmän sover i kläderna och det enda som fattas är skorna. Vid alarm tar det max fem minuter innan brandmannen är i bilen och på väg.

   Exakt samma sak har gällt US Airforce sedan 50-talet. Det finns operativa jaktflygsbaser över hela Amerika. På den amerikanska östkusten finns dessa flygbaser överallt.

   September 9/11 var det nästintill perfekt flygväder. Nästintill stiltje och molnfritt.

   Den fåniga historia vi får veta är att ett passagerarplan lyfter från JFK airport Jew York och flyger en timma utan några problem mot Chicago. Sedan försvinner transpondern från radion.

   En transponder är enkelt sagt en mobiltelefon som sänder SMS till flygledarens radar i Jew York.

   O’Hara flygplats i Chicago är världens mest trafikerade flygplats, dit planet var på väg. O’Hara är ca två timmars flygtid från Jew York.

   Jew York-Chicago är ett av världens mest trafikerade luftrum och flygledaren i New York följer planet halvägs till Chicago innan han lämnar över planet till O’Hara. En knapp timma efter take off slutar planets transponder att skicka SMS till flygledarens radar. På radarn ser du ett blipp, det är planet, SMS berättar fart, höjd, flygnumer osv som ett litet SMS brevid blippet.

   Nu försvinner SMS:et. Det är i sig själv en allvarlig händelse. Även om flygledare vet vilket plan blippen är, tekniskt sett är nu passagerarplanet ett UFO, ett oidentifierad flygande föremål.

   Du kan inte ha UFO i världens mest trafikerade luftrum. Det flygledaren SKALL GÖRA är att ringa upp närmsta flygbas och säga att det finns ett UFO. Nu SKALL flygbasen skicka upp ett jaktplan. Här finns det ingenting att diskutera! Ringer du brandkåren och säger att det brinner, då SKALL brandkåren åka innom max fem minuter.

   Samma sak gäller flygvapnet. Ringer flygledaren och säger att det brinner, är ett UFO i luftrummet, då SKALL minst ett jaktplan vara i luften inom max tio minuter.

   Transponder går sönder, tekniskt fel, elfel. Det händer och eftersom 9/11 är en fin dag med ingen vind och inga moln, så det flygledaren gör är att han ringer planet för att höra om de har problem. Nu händer följande: Passagerarplanet svarar inte.

   Att transpondern slutar sända är en MYCKET allvarlig händelse. Att planet dessutom inte svarar på anrop, det är en katastrof. -GO GO GO, upp med jaktflyget och det är NU!!! GO GO GO

   Ett jaktplan kan starta från vilken flygbas i östra Amerika och på maximalt 30 minuter varit framme vid UFOt.

   På engelska kallas det för interception, flyga ikapp. Problemet 9/11 var att inte ett enda jaktplan interceptade UFO/passagerarplanet. Och det problemet handlar helt och hållet om att US Airforce var MEDVETET saboterat 9/11.

   En månad innan 9/11 ändrades hanteringen av flygledarens alarm till flygvapnet. Innan ringde flygledaren flygbasen direkt och kunde själv prata med jaktpiloten.

   En månad innan ändrades det till att flygledaren skulle ringa Pentagon, som sedan i sin tur skulle ringa upp flygbasen.

   Tänk dig att det brinner i ditt hus, du ringer SOS, som svarar, men brandstationen svarar inte när SOS ringer. Vad gör du då? Vad kan du göra?

   Ingenting och det var exakt vad som hände 9/11, Pentagon svarade inte.

   Om det hade varit ett plan som kom undan 9/11, då skulle det möjligtvis kunna bortförklaras med mänskligt fel, human error eller vad fan som helst, men det var fyra plan som blev kapade 9/11 och inte ett enda blev interceptad.

   En omöjlighet, det finns inte på kartan att det är ens i närheten av att vara möjligt. Om inte ordergången är MEDVETET saboterad.

   • Läsare skriver:

    Pearl Harbor var samma sak. CO, commanding officer fick inte info om att japanerna hade samlat en flotta med hangarfartyg för attackera Pearl Harbor.

    Vad kan du som CO göra utan info? Ingenting, hur skall du kunna göra nåt när du inte har info?

    Jaktpiloterna 9/11 fick ingen info. Hur skulle dom kunna göra något utan info?

    Sabotera info/ordervägen och du har Pearl Harbor/9/11.

   • Vauen skriver:

    Jag håller med helt. Vad jag skulle vilja veta är vad Kanada gjorde den dagen? Dom har försvarsavtal med USA. När jag studerade Shanksville-händelsen så var det folk som nämnde ett jaktflyg som var synligt på himlen där. Det var ljusmålat, precis som Kanadas flyg brukar vara. Men det är mina spekulationer som är helt amatörmässiga. Det jag menar är att även Kanadensiska jaktflyg måste varit på plats. Pentagon kan knappast ha stoppat även Kanadas flygledning från att göra sitt jobb!?

    • Läsare skriver:

     Hur nära Kanada är det närmsta kapade planet?

     The RCAF is a partner with theUnited States Air Force in protecting continental airspace under the North American Aerospace Defense Command(NORAD).

     https://en.m.wikipedia.org/wiki/Royal_Canadian_Air_Force

     Det planet som träffade WTC först var väl det som gick norrut? Det vände en timme efter att ha flugit enligt färdplan. Det är lika långt tillbaka så det fanns mer än gott om tid att intercepta.

     • Peter Harold skriver:

      Båda WTC-husen han bli träffade innan RCAF gick upp i stab. Därefter gick jaktflyget upp för att patrullera och eskortera flygplan som man misstänkte kunde vara kapade (p.g.a. problem med radiokommunikation och i ett fall en trasig transponder).

    • Peter Harold skriver:

     Kanada var involverade i samma övning som jänkarna den dagen. Fast de var nog inte över amerikanskt territorium. ”Det vita planet” som sågs flyga runt NYC var ett ledningsunderstödsplan. Inget de skryter om, men det var i alla fall där uppe i luften.

   • Herr Flick skriver:

    Varför skulle flygledningen i det skedet att transpondern slutade svara direkt ringa efter jaktflyg? Kom ihåg att inga flygplan ännu flugit in i några byggnader, så det var nog inte det första man tänkte på precis.
    Dessutom är det inte säkert att flygledningen såg planen som en blipp, till det måste de ha primärradar och det brukar inte flygledningar ha numera. De såg nog ingenting alls, med andra ord.
    Lite sans och måtta skadar inte.

    • Läsare skriver:

     Okay, så här. Transpondern slutat sända. Nu SKALL flygledaren anropa planet över radio. Planet svarar inte på radio.

     Vad skulle du som flygledare göra? Gå och sätta på mer kaffe?

     Planet är en timma från New York så det först du tänker på är att planet skall flygas in i en skyskrapa, är troligtvis inte den första tanken.

     Du kallar på din chef, och sedan ringer du flygvapnet. Du kan inte ha ett UFO flygande och det är flygvapnets plikt att intercepta, det är deras jobb.

     Hade det första planet blivit interceptat hade piloten snabbt konstaterat att något är fel om det var ett gäng talibaner i cockpit. Och 9/11 hade aldrig hänt.

     9/11 var möjligt därför att flygvapnet var saboterat sedan nån månad. Att ändra ordergången från flygledare-jaktbas till flygledare-Pentagon-jaktbas är ett stort beslut.

     Att US Airforce övade just det scenariot med kapade plan just 11 September. Det ”råkade bara bli så”? Och Tomten finns på riktigt.

     9/11 var ett inside job.

   • Peter Harold skriver:

    Ett problem denna dag var att Norad lekte en övning som gick ut på att muslimska terrorister kapat ett eller ett par flygplan… tillsammans med ATC, live. Så det fanns blippar på radarskärmen som inte var vare sig flygplan eller UFO, utan helt enkelt digitala figuranter. Inte en rolig stund alls för flygtrafikledarna. Dock var det väl inte så att planen bara försvann, eftersom crew meddelade att det pågick flygkapning i något av fallen.

  • Peter Harold skriver:

   Fast jänkarnas övergrepp i Irak är väl inget som Israel tjänat på? Snarare kom ju Mannings avslöjande att få stödet för krig att sjunka dramatiskt, både folkligt och politiskt. Jag tror att det finns en del smuts om Israel i Wikileaks, men mainstream media plockar nog inte gärna upp de exemplen.

   • Läsare skriver:

    Israel tjänar inte på Iraq? Hela meningen med invasionen av Iraq är exakt som det är idag. Landet är sönderbombat och uppdelat i mindre regioner, syftet är att Iraq aldrig skall kunna bli en vapenmakt som kan hota det dyrbara lilla skithålet israel igen. Iraq gick helt enligt plan.

    Sök på: PNAC
    Finns på svenska

    Invasionen och destruktionen av Iraq var planerat minst tio år i förväg. Bush Jr fick frågan: -Vad har Iraq med 9/11 att göra?

    -Ingenting.

  • Det märks att Wikileaks är kontrollerad opposition då det stundom tas upp även i fulmedier. Något som det dock varit helt tyst om DNC leaks, som läckte om (((Open Society Foundation))).

 3. Sofia skriver:

  Vad är det för #666# som styr Jorden?

 4. Läsare skriver:

  National Security Agency(förkortat NSA), 

  https://sv.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency

  Om jag inte missminner mig sa NSA och 18 andra underrättelsetjänster i USA att Saddam inte hade WMD, Weapons of Mass Destruction och att Saddam inte hade nått med 9/11 at göra.

  Judarnas ”media”strategi är att hålla oss gojer i den totala förvirringen med skitprat och falska ”nyheter”.

  Den enda fasta punkten är att judarna alltid ljuger.

 5. Läsare skriver:

  RT: Palmyra is another troubled region now, and it’s now [being] taken by ISIS, but we don’t hear a lot of condemnation about it.

  President Assad: Exactly, because if it was captured by the government they would be worrying about the heritage. If we liberate Aleppo from the terrorists, the western officials and the mainstream media, they are going to be worrying about the civilians. They do not worry when the opposite happens, when the terrorists are killing those civilians or attacking Palmyra and destroying the human heritage, not only the Syrian heritage.

  http://www.dailystormer.com/aleppo-may-be-over-in-a-few-days-as-the-us-is-whining-about-terrorists-dying/

  Läs kommentarerna, mycket info där:

  Here in Australia it was reported that ‘Aleppo has fallen to government forces’, instead of ‘The legitimate Syrian government has freed Aleppo from ISIS terrorists’.

 6. Läsare skriver:

  Mike King är ett geni. Uppdateras minst en gång i veckan.

  Let us review just a few case studies of how ”Fake News” TM has gotten people killed, shall we?

  http://tomatobubble.com/fake_news.html

  ”The point is not to interpret whiteness but to abolish it.”

  — Harvard professor and self-described ”race traitor” (((Noel Ignatiev))) (cough, cough), author of ”Race Traitor” and racetraitor.org

  http://tomatobubble.com/id1075.html

 7. Vauen skriver:

  En sak som talar emot att Rysslands skulle försöka påverka valet i lönndom, är att dom helt enkelt kunde göra det som alla andra gör, nämligen donera till Clintonstiftelsen! Eller?

  Fejk news när det är som bäst:

  http://richliebermanreport.blogspot.se/2013/08/exclusive-ktvu-fake-pilot-name-list.html

  • Peter Harold skriver:

   🙂

   Ja, det fungerade ju en gång tidigare när de köpte uranbolaget!

   • Vauen skriver:

    Jovisst gjorde det!

    Helt fantastisk intervju om McCann-fallet nedan. Jag försöker sätta mig in i detta i samband med ”Pizzagate”, vilket jag mest misstänker är en fälla/”gaslight operation” planerad sedan länge.

    Denna experten är expert på att analysera utsagor från folk. Han verkar väldigt seriös, mycket intressanta dryga två timmar:

    Spoiler alert: föräldrarna drogade flickan som troligen ramlade o dog, sen gömde de kroppen, och det finns starka misstankar om sexuellt våld i sammanhanget, kanske är föräldrarna själva offer till detta i deras egen uppväxt.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s