Samarbetar Feministiskt Initiativ med livsstilskriminella i förorterna? Eller är de bara nyttiga idioter i ett allt mer islamiserat Sverige?

Bästa läsare!

Butiksägarna i Stockholmsförorten Husby – känd för kravaller och attacker mot både ortens egna invånare och mot ordningsmakten – har hållit stängt i protest mot polisens frånvaro i området. Företagarna fattade detta beslut efter att ett antal av dem utsatts för synnerligen fräcka stölder, där uppenbart livsstilskriminella krossat butikernas entréer med hjälp av motorfordon innan gärningsmännen gått in i lokalen för att plundra. Bl.a. har de fått med sig ett kassaskåp, vilket tyder på ett mer planerat inbrott.

Vad handlarföreningen i Husby kräver är ökad polisnärvaro i förorten. Man kräver att staten ska göra vad staten har betalt för, nämligen att skydda liv och egendom.

Några som inte håller med butiksägarna i Husby är Feministiskt Initiativ i Stockholm. Föreningen FI (som pendlar mellan att vara förening eller politiskt parti utifrån vad som är mest ekonomiskt fördelaktigt när de söker bidrag) har hållit värvningsmöten i förorterna. I deras program anger de att ”förorten inte behöver mer poliser utan mer resurser

sb-fi-forortspolitik

Få grupper är så fixerade vid hudfärg och kön som feministiska antirasister. Men den betraktelsen behöver vi inte fördjupa oss i just nu.

Det som slår mig är den verklighetsbild som FI har när det gäller samhällsfrågor. Förorterna är högintensiva vad gäller kriminalitet. Det är i många fall ett val av livsstil. Alla kanske inte ägnar sig åt smash-and-grab och kör iväg med kassaskåp, men livsstilskriminaliteten består i sin grund av obefintlig respekt för annans egendom, och yttrar sig i stölder och skadegörelse istället för att ägna sin tid åt någonting mer konstruktivt som att lära sig läsa, skriva och tala det svenska språket, liksom lära sig matematik, historia, hantverk och andra livsförbättrande kunskaper.

Förutsättningarna finns redan. Det offentliga öser in extrapengar från skattebetalarna till skola och ungdomsverksamhet i de problemdrabbade förorterna. När man påpekar detta svarar de antirasistiska feministerna med att ”kalla oss inte för problemområden, för det är ni som skapat vithetsnormer som orsakat detta utanförskap”. Och det är sant såtillvida att många vita män och kvinnor i Sveriges riksdag och regering som bestämt sig för att byta ut det svenska folket mot andra människor, och detta i en sådan takt att det nya folket inte kan hitta sin plats att samexistera med omgivningen, och istället väljer att föra med sin hemlandskultur där de bor nu, med följd att nästa generation väljer en mer destruktiv livsstil. Under alla förhållanden är det dock skattebetalarna som skall betala för såväl kalaset som reparationerna efteråt.

Men grundar sig FI:s naiva verklighetsbild om förorterna enbart på okunnighet? Jag tror inte det.

Istället vill jag hävda – och jag åberopar vetskapen om att FI är en socialistisk organisation med rötterna i leninismen – att man medvetet vill utvisa polisen och rättsstaten från förorterna samtidigt som man vill tvinga av skattebetalarna (helst genom skatter som särskilt drabbar vita heterosexuella män om möjligt) pengar för att berika politiska organisationer på vänsterkanten (vars bidragsberättigande bara behöver grundas på att de ”skall verka för allas lika värde och bekämpa diskriminering”). Syftet är uppenbart; man vill på skattebetalarnas bekostnad indoktrinera alla människor i förorterna att verka för ett socialistiskt samhälle.

Vilka bor i förorterna? Den överväldigande majoriteten  är invandrare, ofta bidragsberoende. Flertalet av dessa är sedan senare års invandringspolitik människor med muslimsk kultur. Vi vet genom studier i England att flertalet av dessa muslimer har i olika grad positiv syn på budskap från wahabister. Detta kan te sig som paradoxalt eftersom islam är en konservativ ideologi (om än med en radikal syn på hur motståndare till islam skall bekämpas) och därmed inte borde vara förenlig med socialism, feminism och s.k. antirasistisk feminism. Men medan det fortfarande finns vita heterosexuella medelåldersmän (och dito kvinnor) som har någonting att säga till om vad gäller samhällsbygget, så måste svenska muslimer ta hjälp av socialisterna för att eliminera detta hinder för ett islamiskt övertagande. Och socialisterna är en minoritet bland den ursvenska befolkningen, så de behöver muslimerna som röstboskap.

Hur länge kommer denna symbios mellan socialism och islamism att vara? Jag törs inte spekulera om dag eller årtal för dess sammanbrott. Min teori är att denna politiska samexistens kommer fortsätta till dess att det som de kallar för ”vithetsnormen” förintats, vilket i ett mer korrekt språkbruk betyder att etniska icke-socialistiska svenskar är i minoritet, och försvaret av de hederliga gamla värderingarna upphört.

Eftersom motståndet är ringa från de etniska svenskarnas sida (eller snarare från de folkvalda), och vi inte ser något massivt motstånd till utvecklingen ens i handling hos folket, så är jag rädd för att sammanbrottet mellan socialister och islamister kommer ske när vi andra inte har makt att göra någonting åt saken, och ställa allt till rätta igen. Den kampen borde ha satt igång för länge sen.

Men en sak står klar, och det är att just nu tjänar både socialister och islamister på att det brinner i förorterna, och att respekten för enskild och gemensam egendom är lika med noll.

Statens undfallenhet att bekämpa kriminalitet i förorterna är det offentliga Sveriges besked att man överlåter åt de mörka krafterna att råda i dessa områden. Och det finns ingen praktisk ambition att begränsa spridningen av förödelsen. Tvärtom, genom att pumpa in ytterligare pengar till de socialistiska agitatorerna stärker man deras makt att sprida svulsten till fler områden i landet.

Eller kan år 2017 erbjuda någon positiv överraskning i detta hänseende?

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik, Stadsliv. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Samarbetar Feministiskt Initiativ med livsstilskriminella i förorterna? Eller är de bara nyttiga idioter i ett allt mer islamiserat Sverige?

 1. ristomatinen skriver:

  Fi går i förbund med vilken som helst av våra fiender.

  Somliga tror eller spekulerar i att Fi och andra tokfeminister egentligen använder sin ideologi för att sortera männen: Mesarna (de som inte står upp för sig själv eller andra män) och alfahannarna.

  Genom t.ex. ta på sig islamistiskt sjal eller liknande visar de att de är beredda att underkasta sig muslimska herrar och bli dess byte som en fru bland flera till samme man. Med så motbjudande individer som finns i FI lär just de inte vara de eftertraktade sexuella bytena.

  Skulle det gå så illa att islamisterna skulle vinna skulle de göra processen kort men FI och andra kommunister som i Iran. Den segern skulle dock bli kortvarig, för de är för korkade att klara sig på egen hand i ett så taskigt klimat vi bor i.

  Dock tror jag vikingen i svensken vaknar innant och gör processen kort med invällarna, islamister eller ej…

  Sablar, hann inte se denna post innan jag publicerade en länk till en video från Finland. Den passar mycket bättre här (knappt 3 min):

  • Peter Harold skriver:

   Skall jag vara ganska ärlig så tror jag att en muslimsk man skulle kunna sätta på en feminist bakifrån. Nej, jag tänker inte sjunka så lågt att jag refererar till att det är samma position som om de bedrev otukt med ett får eller sittande kamel (dessutom finns det ett klipp på en tandlös gubbe som ligger i missionären med en get, så ingen regel utan undantag…) men däremot så reduceras feministen till ett hål framför mannen, och har hon dessutom huckle på sig (behövs inte i hemmet, men eftersom det är en feminist kan vi vara säkra på att den manliga partnern föredrar att den sitter kvar på huvudet under akten).

   • Anna skriver:

    Feministerna du nämner har fler hål än vanligt folk. De har hål i huvet! Gott nytt år på er! Jag har blivit lite mer som du, Peter! Jag har blivit nykterist. Eller så är det bara tillfälligt. Har inte bestämt mig. När jag ser så många vid dessa jul och nyårstider som går runt som kadaver på fyllan blir jag tvärtom. Skålar i sockerdricka i år!

    • Peter Harold skriver:

     Jag är glad att nykterheten inte berövar din känsla för humor; tyvärr (eller tack och lov) är det inte möjligt att bedriva ”skull fuck” med en feminist som har hål i skallen, hehe!

 2. gmiksche skriver:

  På sätt och vis är det bra att gängen härjar i förorterna som de gör, och att det gör det redan nu. Att de inte ligger lågt fram till riksdagsvalet. Som tur är klarar den multietniska gängmaffian inte av någon planering som sträcker sig längre än till nästa eldsvåda, stenkastning, överfall, inbrott m m. Hur än PK media och politruckerna försöker så går det inte att längre dölja vad som sker. Allmänhetens uppvaknande är visserligen en långdragen process, men den hålls vid gott liv på det sättet. PK-sidan har satsat stenhårt på att klara sig till nästa val. Vid det här laget har man insett att strategin inte håller och är paralyserad. FI är marginaliserat idag och har ingen chans att komma igen. Feministhysteriet har tagits över av hela PK-sidan. Om FI vill profilera sig mot sina medtävlare måste man ta till än större radikalism. Vilket gör att man gör sig hörd men inte blir lyssnad till.

  • Peter Harold skriver:

   Jag utvecklade aldrig denna teori i min postning, men hur skulle det vara om dessa gäng i själva verket – vilket vi haft en del antydningar om – är islamisternas fotsoldater? Jag har framfört den åsikten.

   • Anna skriver:

    Det är väl klart att de är islamisternas fotsoldater! Det är ju klart som korvspadet. Det sa de nya härliga grannarna jag fick efter att jag flyttat till just förorten. Och det var alltså invandrarungdomar födda här i Sverige av invandrade föräldrar från arabland. Deras mål är att göra Sverige muslimskt. Man börjar i förorten, men det är bara början.

    • Peter Harold skriver:

     Detta är egentligen fascinerande. Har de inte bättre här än i sina hemländer? Sannolikt. Varför då göra Sverige till vad de lämnat? Obegripligt. Och inte är det något vettigt i att våra politiker försöker infantilisera de etniskt svenska ungdomarna. Vi kommer inte ha några nya innovatörer i framtiden.

   • gmiksche skriver:

    De tycks fungera på det sättet. Men inte på ett organiserat sätt. Den stora majoriteten muslimer i Europa lever i förvissningen om att det är deras fertilitet som är vapnet mot vilket vi andra står maktlösa. En slags självuppfyllande profetia. Självuppfyllande när den får fortsätta att uppfyllas ostörd. Men det är inte givet att den får det. Det finns medel även mot profetior.

    • Anna skriver:

     De här ligisterna har också ”bossar” så klart. De ligister jag råkade flytta in som granne till, hade föräldrar som medvetet eller ej- bidrog till islamiseringen. Slaktade halal på förorts- ängen (lamm som de stal från 4H- gård) och sålde svart och även i deras kiosk. Hurrade på när deras ungar hotade folk och slogs osv. Man behöver inte vara i direkt kontakt med maffia- islamister. De känner alla ett kall från ovan. De är inte som oss och vill och kommer aldrig bli det heller.

    • Peter Harold skriver:

     Och svenska skattebetalare pröjsar intensivt för att den nämnda kulturgruppen skall fröa av sig rikligt. Detta kallas väl vanligtvis för ”systemfel” i andra länder utom Sverige?

 3. Ta den inre kärnan i FI och ställ upp dem som ett trum-set. Hyr sedan in Carl Palmer och ge honom ett par batonger. Instruera honom att lira sitt första dumskallesolo för allt vad tygen håller. Spela in eventet på video och jag tror det kommer att bli viralt. Tror det hade blivit en syn för gudar och för all del gudinnor med, i feminismens namn.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s