DN, staten, statskupp, terror och vapen… och nya nyårstraditioner.

sb-dn-vapen-turkiet

Bästa läsare!

Davidsstjärnans Nyhetsbyrå (härefter i denna text benämnd som DN) skriver följande i ingressen till sitt reportage om att turkarna hamstrar vapen efter statskuppen i landet och de många terrordåden som ägt rum:

Nu beväpnar sig turkiska medborgare med gevär för att skydda sig mot terrorattentat och kuppförsök, enligt Umut foundation som för statistik över vapenhandel.

I dag har vartannat hushåll ett vapen och 85 procent av dem är illegala, enligt organisationen. Den varnar för att det kan leda till gatustrider.

I artikeln får vi veta att den turkiska staten uppmanar folk att skaffa skjutvapen. Visserligen inflikar DN att många vapen är illegala. Ett illegalt vapen är dock bara ett vapen som innehavaren bestämt sig för att inte registrera eftersom vederbörande anser sig inte vilja betala avgiften för att få licensen.

Om vi bortser från aspekten att turkiska staten uppmanar folk att skaffa skjutvapen – för det förhöll sig denna gång som så att folket stödde regimen, eftersom man såg att statskuppen hade kopplingar till utlandet – så kan vi notera att detta är ett gigantiskt steg i rätt riktning. Först och främst insikten om att staten inte kan förhindra alla terrorbrott, kanske inte ens en bråkdel av dem som planeras. För det andra, det måste betraktas som en personlig rättighet att kunna försvara sitt liv och sin egendom.

Nu skall ingen gå och tro att DN går och ställer sig på den libertarianska sidan och ger sitt helhjärtade stöd till rätten för alla envar att skydda sig med de effektivaste medlen som marknaden har att erbjuda. Icke sa Nicke. DN håller agendatänket högt, glöm aldrig det. Budskapet är att Turkiet är en skurkstat där alla kommer skjuta hej vilt omkring sig, och beteendet uppmuntras av den galne ledaren (som förvisso visar upp tecken på att åtminstone vara maktfullkomlig, men som till skillnad från ledare i västvärlden värderar sitt eget folk och kultur). En viktig komponent i systemmediernas dramaturgi är att avsluta sina artiklar med ”sanningen”, d.v.s. med en åsikt som passar tidskriftens agenda. Och så även i detta fall:

Han är en av dem som litar på att regimen kan sköta säkerheten.
– Jag är inte alls orolig. Vår polis har kontroll och det är de som ska sköta säkerheten, inte privatpersoner, säger Can.

Se. DN förnekar sig inte. Man vill ju för guds skull inte plantera frihetliga tankar i sina svenska läsares hjärnor.

Nåväl. Låt oss rikta blicken tillbaka mot Sverige. Nyårsafton 2016. Platsen är Sveriges tredje största stad, närmare bestämt samlingspunkten ”Möllan”… där makalösa scener utspelar sig. Raketer flyger kors och tvärs. Folk skriker och springer. Inte för att de egentligen är rädda, utan för att de är upprymda i detta kaos.

Nejdå, jag har sett liknande scener förr. Visserligen inte hur långt tillbaka som helst. Den gången handlade det om videoklipp från tyska Köln. Medierna hade skrivit att det hade varit ”lite stökigt” och att ”några berusade personer uppträtt illa” utanför järnvägsstationen. Men en person som arbetade på restaurang (och som till både vardag och fest ägnade sig åt att leva ett auktoritetsfruktigt liv som politiskt korrekt i både ord och handling) fick den natten, nyåret 2016, nog. Han gick ut och filmade horden av främlingar som sköt med raketer mot kyrkan och mot folk på marken.

– Es ist egenug! tänkte den till nyss politiskt korrekte restauranganställde som förklarade att medierna ljög om vad som hänt deras stad. Och strax blev det allmänt känt – om än kanske inte så raskt återrapporterat av DN (jag tror att Skrivarens Blogg faktiskt var före DN) – vad som skett i form av sexövergrepp och våldtäkter.

Det skall noteras att TV-nyheterna skildrade i ord att det varit ”lite stökigt” i Malmö, och visade klipp på fyrverkerier som sköts upp prydligt och ordningsfullt, sannolikt med full efterlevnad av rakettillverkarnas anvisningar.

Det krävdes alternativa mediekanaler för att vi skulle få se vad som skedde i verkligheten i Malmö. Det var kaos. Tusentals raketforskare från Mellersta östern och Nordafrika hade samlats för att visa att de minsann inte var rädda för knallar och smällar, vilket annars varit huvudanledningen till att de inte vågat stanna kvar i sina hemländer…

Ok, jag raljerar lite. Jag har inga bevis för att dessa individer flytt från krig och förtryck (förmodligen har de själva inte heller några bevis, men det är en annan historia…). Däremot är filmklippen bevis nog för den fullständiga idioti som ligger bakom detta folks uppträdande. Att sikta på hus med fyrverkerier är idioti. Att lägga rakter på marken och avfyra dem är idioti. Att kasta raketer och smällare under bilar är likaledes idioti, inte minst med tanke på att de flesta målvaktsägda personbilar i Malmöområdet är obesiktigade och riskerar att ha läckande tankar eller andra defekter som kan starta bränder.

Jag har aldrig sedan TV-utsändningarna av Miljöpartiets kongress i Linköping ifjol sett så många idioter samlade på ett och samma ställe som på Möllan i Malmö. Jag skäms å mitt fosterlands vägnar. Gräv en vallgrav runt staden och spräng loss den från den skandinaviska halvön. Jag saknar nästan ord. Och det jag vill säga är nog inte ens lagligt längre i vårt genomruttna land.

Svenska folket bör rusta upp sig. Staten har kuppat mot svenska folket. dags för frihetskamp.

Hälsar eder Peter Harold

MALMÖ 31/12-2016:

KÖLN: 31/12-2015

EUROPA:

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Stadsliv. Bokmärk permalänken.

42 kommentarer till DN, staten, statskupp, terror och vapen… och nya nyårstraditioner.

 1. Jag är helt för att gräva och spränga loss Malmö. Så slipper vi även den där fördömda bron. Därefter kommer resor mellan länderna att återgå till fartyg, vilket gör resandet mer kontrollbart. Bogsera sedan ut staden till mitten av sundet, så kan blattarna skjuta skjuta och spränga bäst dom vill. Inom några veckor kommer blattarna att få annat att tänka på. Som att överleva när dom inte längre har några svenskar att leva på.

  • Peter Harold skriver:

   Njae, även Öresundsbron är kontrollerbar. Men att ställa ensamma flickor i tullens uniform att granska skåpbilar fyllda med araber, det är faktiskt fel metod om man nu vill att kontrollerna skall ge någonting. Visst, tjejerna är jättegulliga och önskar en trevlig resa när man försökt erbjuda dem att visa bagageutrymmet, men de behöver backas upp av fem snubbar med skottsäker väst, plus en i piketen som kan dra fram ett pansarskott ifall skåpbilsföraren får för sig att inte stanna.

 2. Sofia skriver:

  Tusen guldstjärnor i betyg!
  (Till artikelskrivaren förstås).

 3. Lasse Wilhelmson skriver:

  Men i Kalmar var det tämligen lugnt, eftersom knappast några kvinnor vågade sig ut detta nyår, med hänsyn till vad som hände det förra. Jag har fortfarande så svårt att fatta att det fortfarande verkar finnas så många som inte fattar ….

  http://www.barometern.se/kalmar/kvinnor-ratade-larmtorget/

 4. Läsare skriver:

  Jag har aldrig sedan TV-utsändningarna av Miljöpartiets kongress i Linköping ifjol sett så många idioter samlade på ett och samma ställe som på Möllan i Malmö.
  __________

  Det skulle vara riksdagen och F! isåfall.

  Igår 3 Januari var det fyra skottlossningar i Malmö. En död, en svårt skadad, en buss och en lägenhet besköts. Verkar vara fyra av varandra oberoende skottlossningar.

  Det finns en video, Monkey with ak47. Sök och du skall finna. Jag ser ingen större skillnad. Apor som apor. Finns det verkligen svenskar som bor i Malmö fortfarande?

  • Peter Harold skriver:

   HAHAHAHA!!!!!!! 🙂

   (ja, jag hittade klippet nu…!)

    • Peter Harold skriver:

     Haha, jag tror han önskar att det där klippet aldrig kommit upp på nätet! 🙂

     • Vauen skriver:

      Hans wikpediasida försöker (inte speciellt övertygande) släta över eländet: https://sv.wikipedia.org/wiki/Peter_Pedersen

      ”Pedersen rönte viss uppmärksamhet 2008 i bloggosfären under en utfrågning om framtidens transportpolitik. Under utfrågningen ställde han frågan varför man inte laddade en hybridbils batterier genom att montera en vindsnurra på bilen som i sin tur skulle ladda ett batteri.[1][2]

      Pedersens fråga uppfattades som ett förslag på en evighetsmaskin, något som bryter mot termodynamikens huvudlagar.

      Tolkningen att frågan handlade om en evighetsmaskin bestreds 2013 i KTH:s personaltidning Campi där man bland annat hänvisade till en artikel på infrastrukturnyheter.se[3] som handlade om att Stena Line på prov monterat vindkraftverk i fören på en av sina färjor.[4]”

      • Peter Harold skriver:

       Eftersom riksdagsmannen frågade efter en propeller på tåget som verkar p.g.a. fartvinden så kan det inte råda någon tvekan om att det han ville ha var grunden till en evighetsmaskin. De vindkraftsdrivna fartygen (där seglet är ersatt av stående vindfångande cylindrar) tar upp vind utan att det rör sig om motvind. Problemet är att ju fortare fartyget rör sig från vinden, desto sämre effekt får utrustningen.

    • Björngunnar skriver:

     Istället för det där med dynamon föreslår jag att man bara kör i nedförsbackar.
     Roligt att se Läsaren igen.
     Tänker ofta på berättelserna om de Sovjetiska flygplanen, speciellt de där som möttes över Himalayas.
     Det enda inrikesflyg jag åkt med i Ryssland var ett tvåmotorigt gammalt plan.
     Men snygga vänliga flygvärdinnor som delade ut karameller samt en skylt ombord där det stog att flygplanstypen var mycket säker gjorde ändå resan mycket trevligare än med ett nytt västerländskt turbopropplan utan vibrationer och charm.

     • hoff2 skriver:

      Jag önskar verkligen att jag hade haft en bild på det. Kan ha tagit max 20 sekunder från det att det mötande planet blev synligt till det hade passerat.

      Det var en maffig upplevelse, det var det. En ganska unik upplevelse, inte många som fått vara med om det.

      Rolig att vara saknad :D)

     • Peter Harold skriver:

      Ångorna från ett kolvplan är godare än ett turbopropp dessutom… 😉

 5. Läsare skriver:

  Stalin´s Jews

  Stalin’s Jews published by Sever Plocker in Yedihot Aharonot – the leading Israeli newspaper – on December 21, 2006.

  Stalin’s JewsWe mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
  Sever Plocker

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/stalins-jews/

  • Herr Flick skriver:

   Ang. Lasse Wilhelmsson:
   Det verkar som att om man hatar judar och samtidigt stöder palestinierna så är det helt ok i dag.
   Hatar man judar och stöder vita västerlänningar är man fascistrasistnazist.
   Märkligt med dubbla måttstockar.
   Ska tilläggas att jag inte tillhör någon av grupperna, men min sympati har det aktuella folkslaget förlorat tillsammans med alla andra folkslag från söder om Medelhavet.

  • Peter Harold skriver:

   Några tips på bra föreläsningar i podcast-form om ryska revolutionen? Måste fungera i mp3-format, (d.v.s. inga väsentliga bildspel)?

 6. Mjölner skriver:

  Jag har vapen licens och ammunition och tänker
  använda detta om så skulle behövas. Vid t.ex. rånförsök
  eller skadegörelse på egendom.
  Det blir en salva i luften som varning, sedan blir det
  knäskålarna. Det lär göra djävla ont.
  Så länge konstaplarna sitter i bilarna och glor, får vi
  som kan, försöka försvara vår omgivning så gott det går.
  Ni kan ge Er f- n på att det kommer att krylla av poliser
  om jag skulle trycka av ett skott hemma på tomten.
  Dessa konstaplar skulle genast beslagta alla vapen och
  all ammunition och frakta iväg detta till polisstationen.
  Där skulle jag sedan upprepade gånger förhöras upp-
  lysningsvis vad i h-vete jag sysslar med etc. etc.
  Efter många turer och krumbukter om min ev. lämplighet
  att inneha vapen, skulle jag kanske, om jag har tur
  få tillbaka vapnen. Däremot kan bovarna gå omkring beväpnade
  och panga i tätort utan att konstaplarna reagerar.
  Konstaplarna dyker upp en kvart senare när lugnet återvänt,
  de vågar alltså inte visa sig under pågående skottlossning.
  Mjölner, en jägare som är förbannad!.

 7. Ping: Kalabalik | corneliadahlberg

 8. Sofia skriver:

  De som ”styr” Sverige nu är de mest korkade någonsin!

  • Peter Harold skriver:

   Vet du, det sa vi redan på Göran Perssons tid. Av någon anledning blir det värre och värre för var ny regering som tillträder (ok, den borgerliga alliansregeringen hade mer välutbildade ledamöter, men vad hjälper bildning om man inte använder den till något?).

 9. Sofia skriver:

  Sveriges Framtid:

 10. bjornwiklund skriver:

  Det räcker nu och det som behöver användas är inte ett decennium, eller äldre, gamla lösningar utan nu behövs lösningar som fungerar om ett halvår och framåt . . . dock är inte ens nu samhället moget för detta . . . tyvärr…..men snart

  • Peter Harold skriver:

   Det jag är orolig för är att det kommer göra ännu mer ont ju längre man väntar.

   fast under tiden är det ju ett plus om tänkande människor funderar ut vad vi skall ha istället sen när de värsta hoten mot vår tillvaro eliminerats.

 11. Vauen skriver:

  Fienden dvs bankerna som har regering och media som buffert mellan sig och folket har tillgång till mer vapen och makt än folket kan skaffa sig. Våld är knappast vägen till framgång, men viss tycker jag folk ska få äga vapen till beskydd men det måste ske kontrollerat. I Österrike förbjöd man vissa grupper invandrare att äga vapen förra året. Vi bör tänka på det vi med, idag tar dom jägarexamen och köper hagelbössor och studsare helt lagligt.

  • Peter Harold skriver:

   Jag tror att motståndet måste vara mångfacetterat. Det måste finnas en genomarbetad plan.

   • Vauen skriver:

    Jag tror det bästa man kan göra är att koncentrera sig på att kritisera orsakerna istället för effekterna. Om man som counter jihad rörelsen sprider osämja mellan invandrare och svenskar (som finns på riktigt) så kommer det bara leda till mer censur. De FF vi ser har ju troligen det syftet att snabba på den utvecklingen.

    Koncentrera kritiken på penningskapandet, war on terror, 9/11, judisk maffia/sionism.

    • Vauen skriver:

     En till på samma tema om bankerna. Känns skönt att det börjar komma mer info om detta i alt media:

     Han har hajat att vi inte ska ha guldstandard, vilket Infowars och andra sionistagenter försöker lura på oss (ett gammalt trick). Läs Bankerna och skuldnätet av Ellen Brown kostar 70 spänn finns på Bokus.

    • Peter Harold skriver:

     En invändning jag har mot det japanska exemplet är att de är trots ambitionen att minimera invandringen ruskigt duktiga på att försätta sitt land i ekonomisk skuld. Den förra (eller om det är den nuvarande) regeringen gjorde ett par ohyggliga ”injektioner” i penningsystemet som inte alls satte fart på ekonomin som man hoppats. Men jag förstår din poäng.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s