Hade det misstänkta mordförsöket på Roger Stone jr varit förstasidesrubrik om han varit Hillarys vän?

Bästa läsare!

Jag har för mig att den kontroversielle Roger Stone jr någon gång i höstas avslutade någon intervju med att han är kärnfrisk, så ” – Om jag dör inom kort så är det ett mord”. Någon med bättre minne får gärna rätta mig om jag har fel, eller ännu hellre lägga om en länk ifall jag minns korrekt.

I vilket fall som helst tycks det som att den gamle republikanske inpiskaren – tillika personlig vän med den blivande presidenten Donald Trump sedan fyra decennier – har utsatts för ett mordförsök. Vad som läkarna först trodde var en virussjukdom är nu istället sviter av en misstänkt poloniumförgiftning, och tester tycks visa spår av detta ämne som ger ifrån sig radioaktivitet på alpha-bandet. Det är samma ämne som användes när en rysk dubbelagent mördades i Storbritannien år 2006 och vid mordet på PLO-ledaren Yasser Arafat.

Roger Stone höll sig borta från Twitter i drygt tre veckor, från den 10 december, vilket är ovanligt för denne herre som gillar att dela med sig av sina åsikter. I brist på ett utlåtande från polisen har hans meningsmotståndare framlagt misstankar om att Stone ljuger om förgiftningen för att kunna sälja fler exemplar av sin nya bok som skall avslöja både det ena och det andra om politikerna i Washington.

Enligt Roger Stone är det inte han själv som väckte misstankarna om att han förgiftats. Hans läkare på Mount Sinai Medical Center i Miami beach hade tagit blodprov på honom när han efter den befarade magsjukan kom in med märkliga sår i ansiktet. När provresultaten kom tog läkaren nya blodprov vars svar bekräftade att Roger Stone utsatts för någon form av förgiftning, och att man hittat spår av polonium som är ett ämne med halveringstid på 50 dagar i kroppen.

Roger Stone anser att det är CIA eller någon motsvarande enhet inom den dolda statsapparaten i USA som låg bakom mordförsöket. Roger Stone skall medverka vid en hearing i kongressen där han ämnar avslöja vem som ligger bakom den s.k. ”dossiern” om Trumps påstådda umgänge med kissande prostituerade i Moskva. Dessutom skulle mordet på Stone bli ett hästhuvud på Donald Trumps säng; detta meddelande kan ha gått fram fastän Stone överlevt. Att ha förgiftats av polonium innebär en förhöjd risk för cancer, men det är de akuta förgiftningssymptomen man avlider av.

Trots att DN.se under den amerikanska presidentvalrörelsen nämnt Roger Stone vid namn (via amerikanska artiklar som man kopierat och översatt, typ) så har man inte uppmärksammat nyheten om det misstänkta mordförsöket. Gissningsvis hade det varit annorlunda ifall Roger Stone varit en av Hillary Clintons medarbetare; då hade även Rysslands säkerhetstjänst pekats ut vid det här laget som misstänkta.

Förutom att vara en nestor inom det republikanska partiet är Roger Stone en stark kritiker mot de neo-konservativas inflytande, och han är en av de associerade till Ron Paul Institute.

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff, Politik. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Hade det misstänkta mordförsöket på Roger Stone jr varit förstasidesrubrik om han varit Hillarys vän?

 1. Sofia skriver:

  Om jag skulle skriva vad jag tänker/känner inför detta, skulle jag fylla hela sidan med svordomar!

 2. ristomatinen skriver:

 3. Sofia skriver:

  Vad är det för gul vertikal linje på denna blogg?

  • Peter Harold skriver:

   Jag ser inte någon gul linje, men jag minns att när jag satt och editerade en post en kväll så gjorde jag en ”———”-linje för att separerar min text och en anteckning. Kanske det som spökar?

   • Sofia skriver:

    Just nu ser jag ingen heller men
    det startade för mig här sedan
    var den kvar när jag kilade vidare till andra adresser.
    Den gick bort när jag startade om datorn.

    • Peter Harold skriver:

     Hm, det låter mer som att det är någonting med din bildskärm på datorn. Har du en konventionell/gammaldags bildskärm? Jag vill minnas att jag råkade ut för någonting liknande på jobbets dator.

 4. Läsare skriver:

  Putin: Obama is the whore that wont leave

 5. Benny skriver:

  Intressant! Kanske kommer britterna att börja kolla på andra misstänkta i Litvinenko-fallet? Eller inte…för man har nog redan bestämt sig för att Putin är skyldig! För övrigt så hade ryssarna knappast använt polonium för att röja någon ur vägen…offret kan ju babbla i veckor innan han dör, vilket automatiskt leder misstankarna mot CIA som kunde gynnas av Litvinenkos babblande samtidigt som man förgiftade honom. Trump kommer att få ett h-e med CIA, denna stat i staten, och troligtvis den ondaste organisation som mänskligheten lyckats få fram efter andra världskriget.

 6. Vauen skriver:

  Nu är Roger Stone en slemmig skithög som samarbetar med massmördare (och döljer deras skuld genom att peka ut en oskyldig grupp), så jag skiter blankt i hans hälsa mest från det perspektivet. Men vad är nyhetsvärdet i att DN inte rapporterar om att deras lag (vänster judar) försökt släcka en zionist lakej (RS skriver på Infowars och Breitbart som båda, speciellt den senare, har starka kopplingar till Israels Likudniks)? Det är två lag som alltid bråkat. Utan analys är detta ointressant.

  ”Barack Obama is a toady and lickspittle for George Soros and the Communist Jewish faction. ”Communist” Jews are in the forefront of the hysterical opposition to Donald Trump, threatening an ongoing campaign of civil disobedience and worse. Thus we have a situation similar to Weimar Germany where Communist and Nazis fought each other in the streets, and later Communists and homosexuals were rounded up. ”

  https://www.henrymakow.com/2017/01/trump-masonic-jewish-tag-team.html

  • ristomatinen skriver:

   Jaså, är han (Roger Stone) det? Alltså slemmig och kanske bög? Känner inte till karln, så har ingen uppfattning om honom.

   Henry Makow är förmodligen inte den du ska länka till om du vill vara trovärdig? Så mycket skit jag sett där…

  • Peter Harold skriver:

   Som det känns nu är det konservativa och libertarianer som löper störst risk att rundas upp.

   • Vauen skriver:

    Vänsterpacket är tveklöst de mest politiskt våldsamma. Men hur mycket libertarian kan man vara om man ägnar sig åt hets mot muslimer och döljer sanningen om 9/11?! Ickevåldsprincipen var det som fick mig att tro att jag var (eller kunde bli) libertarian en gång.

    • Peter Harold skriver:

     Det är alltid en tolkningsfråga. De flesta av oss i västvärlden vill inte att muslimska värderingar skall prägla vårt vardagsliv. I alla fall inte i våra hemländer. Vi hyser dessutom en stor bitterhet över att våra politiker förringar de problem som finns med multikultur, samtidigt som vi skattebetalare får räkningen. Vad gäller döljandet av sanningen om 9/11 finns det bara en enda säker sanning: den officiella versionen stämmer inte. Sedan är det en fråga om hur mycket av ens anseende man vågar sätta på spel för att ifrågasätta den officiella bilden, helt enkelt därför att etablissemanget som stödjer den officiella bilden har makt att krossa enskilda som ifrågasätter. Och läget kommer att bli värre och värre.

     • Vauen skriver:

      Väldigt konstig inställning där Peter. Så det är OK att ljuga och missleda folk mot en grupp (muslimer) som vi vet inte är skyldiga (till 9/11 och falskflaggor) bara för att man är missnöjd med resultatet av den imperialism som dessa operationer är till för att förverkliga? Jag vill inte ha invällare i Sverige heller (jag har inte råd att förstöra min kultur och ge bort min välfärd), men deras frihetskamp är samma som vår (Och det inser tom David Duke). Det problemet går inte att lösa om vi bråkar med varandra, det gynnar bara vår gemensamma fiende. Ordo ab chao.

      Att vara för ickevåld går inte bra ihop med att vara för att ljuga.

      Vad det gäller anseende så vet vi att AJ skiter i sånt. Han väljer att driva kampanj mot Islam rakt av. Och RS är helt med på dom noterna, precis som majoriteten av hela Alt Right just nu. Dom driver kampanj, och det gör man bara om man har en agenda.

      Vi så gott som vet att Israel var inblandat i IX XI , om man mörkar det så är det att ljuga. Men ingen individ är skyldig tills dömd i domstol. Counter Jihad/AltRight rörelsen har till uppgift att se till att det aldrig kommer till stånd. Och det gör dom genom att förvilla folk med Saudi Arabien-spåret (samt No Planes spåret och en del andra dumheter), samt bygga upp ett allmänt hat mot muslimer. Vilket inte är svårt med tanke på att det dräller in mängder med ointelligenta kriminella (förmodligen helt enligt deras planer).

      AJ har alltså direktkontakt med chefsstategen Steve Bannon! :

      https://www.buzzfeed.com/jamieross/this-guy-tricked-infowars-into-publishing-a-completely-fake?utm_term=.vbWyDpRVwr#.jyxJ8pBrzD

      • Peter Harold skriver:

       ”Väldigt konstig inställning där Peter. Så det är OK att ljuga och missleda folk mot en grupp (muslimer) som vi vet inte är skyldiga (till 9/11 och falskflaggor) bara för att man är missnöjd med resultatet av den imperialism som dessa operationer är till för att förverkliga?”

       Jag är rädd för att detta är en av många konsekvenser som uppstår när man inte lyckas (eller inte ens vill) utgå från helhetsbilden och kan separerar de olika fenomenen och deras beståndsdelar. Det tragiska är att genomslagskraften för sanningen tyvärr är ringa där den har betydelse, d.v.s. hos lagstiftarna och de rättsvårdande myndigheterna (främst p.g.a. medierna). Har vi tur kanske det förändrar sig – eller tvingas fram en förändring men jag kan inte vara överdrivet optimistisk. Skall vi backa bandet så ser vi ju att 9/11 möjliggjorts p.g.a. att medierna och de rättsvårdande systemen inte ställde George H Bush inför riksrätt med anledning av Iran-Kontras-affären.

       Själv anser jag att Saudiarabien-spåret är ju en viktig ledtråd för att komma åt Israel. Det är ju via Saudiarabien vi kan få fram bevis på Israels (Mossads) aktiviteter eftersom dessa två stater har sin dolda samverkan sedan väldigt länge.

       AJ och IW är publiceringskåta. De lever också på musklick. Kör man i 150 så åker man av vägen, förr eller senare.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s