Vad menar Cecilia Wikström (FP) med att ”alla måste ta sitt ansvar” när ”fler människor än någonsin är på flykt”?

Bästa läsare!

EU-parlamentarikern Cecilia Wikström, eller hennes assistent, lade den 30 januari upp en presentation som påstås beskriva ”flyktingsituationen i Europa” samt en statistiktårta som visar fördelningen av mottagandet inom EU, där Tyskland tagit emot 35%, Ungern 14%, Sverige 12%, und so weiter, av de personer som ansökt om asyl. Wikströms kampanj handlar om att tvinga de länder som valt att inte ta emot lika många ”flyktingar”. 21 medlemsländer står för blott 19% av mottagandet.

sb-cecilia-wikstrom-fler-pa-flykt

Alla medlemsländer måste vara med och ta del av det gemensamma ansvaret för flyktingar”, säger den folkpartistiska EU-parlamentarikern [LÄNK]. Hur vore det ifall hon själv började ta ansvar för flyktingsituationen, t.ex. genom angripa uppkomsten av densamma?

Det borde vara Cecilia Wikströms plikt att exponera konsekvenserna av USA:s och EU:s säkerhetspolitik, och ställa ansvariga till svars för brott mot mänskligheten. Den 11 september 2001 kraschade tre plan in i tvillingtornen i New York och Pentagon, och ett fjärde störtade (sannolikt nedskjutet) utan att träffa sitt mål. Efter detta terrordåd har USA med allierade invaderat Afghanistan och Irak, och bedrivit regimskifte i Libyen samt medverkat till att skapa den Islamistiska Staten som drivit miljoner människor på flykt undan krig, och samtidigt öppnat för ännu fler människor att sätta sig i rörelse enbart för att åtnjuta europeisk välfärd.

Cecilia Wikström är bara intresserad av att fylla ut hela EU med migranter från improduktiva kulturer som har värderingar som är fientliga mot europeisk kultur. Att Cecilia Wikström angriper ett problem i fel ände skvallrar om antingen grav inkompetens eller att hon har en agenda vars mål är att slå sönder de europeiska ursprungskulturerna.

Man kan också ställa sig frågan varför det är EU:s ansvar att ta emot miljoner flyktingar från kontinenter som kan noteras vara långt ifrån överbefolkade? Det måste finnas gott om plats i både Asien som Afrika, bara på en sådan fundamental iakttagelse som att man tar flyget över dessa kontinenter och finner långa sträckor av obruten obefolkad mark, på samma sätt som dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt reflekterade om ödsligheten över det svenska landet.

EU:s ansvar är att inte beröva fattiga länder – krigsdrabbade länder – på den generation av arbetsföra människor som är nödvändig för återuppbyggnad där. EU:s ansvar är att skapa fred, och en fred som inte baseras på Pax Americana.

Väljarnas ansvar är att rösta bort politiker som Cecilia Wikström. I kommentarsfältet på hennes FB-sida benämndes hon som ”bombliberal”. Mycket träffande epitet!

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Krig & fred, Politik. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Vad menar Cecilia Wikström (FP) med att ”alla måste ta sitt ansvar” när ”fler människor än någonsin är på flykt”?

 1. Marie-Louise skriver:

  Hear hear!

 2. Pålle Anhang skriver:

  Total bankreform är nog enda möjligheten att rensa upp kloakdiket –

 3. gmiksche skriver:

  Tål att upprepas ett obegränsat antal gånger. Tills t o m de tondöva börjar fatta.

 4. Kjelle skriver:

  Att straffa de ansvariga och deras hejdukar, vad skulle krävas för att det blir en rättskipning värd namnet? 1 miljon års straffarbete i ett stenbrott? 1000 år extremt hårt arbete under med inslag som omväxlande hetta, kyla, extremt högt dygnet runt-ljud som att vara bredvid en jetmotor med efterbrännkammaren påslagen? 100 års dygnet-runt upphängda upp o ner och omväxlande doppas i syra / lut / syra / lut fram och tillbaks. Som man förstår går det inte att skipa rättvisa på riktigt när brotten är för grova. Vi pratar om folkförrädare som förstört ett helt land och plågat ett helt folk och deras herrar som anstiftat allt detta för hela världen genom sina ”centralbanker”. Detta gäller ju oavsett de heter Mona S, Röven, Ruinfläsk eller polischefer, domare, mediefolk, ”mediefolk”, mediefamiljerna, ”komiker” eller operasångerskor.. Eller Rotschild, Wallenberg, och alla medlöparna i deras innersta krets. Men något måste vi ju hitta på för dem.. Och det är alldeles för milt med bara blodörn elller nackskott.

  • Peter Harold skriver:

   Det bästa straffet vore väl att injicera något ämne som förlamar dem, och sedan lämna dem till den värsta av svensk äldreomsorg. Jag vet att det finns trevliga ställen för gamla att leva på, men samla alla egenskaper hos de sämsta på ett ställe, och sett de ansvariga och deras hejdukar där.

   • Csaba Kemeny skriver:

    Sverige saknar författningsdomstol. Såg gårdagens Agenda med en hovrättsdomare som kritiserade Polens och Ungerns regering för att de sparkade ut gamla domare som utnämndes under kommunisttiden. Förfasade sig att regeringar i nämnda länder gjorde så. På reporters frågor ( hon var ganska bra i detta avsnitt ) fick vi så småningom veta att den svenska regeringen – indirekt – har stor makt via Domarnämnden att påverka och styra utnämningen av svenska domare. Enligt domaren är Polens och Ungerns regeringar är odemokratiska, däremot den svenska är hur demokratisk som helst. Så min fråga: Om det kommer till det avgörande ögonblicket med att avkräva ansvar, vem ska rannsaka de skyldiga? Inte de av regeringen utsett domare väl?

  • Om vi tar tillbaka makten och avsätter dessa globalistavskum så får vi tillgång till all den svarta teknologin. Det ryktas ju att globalisterna har tillgång till riktiga stargates. Då kan vi skicka dom i exil till diverse helvetes-planeter eller infernaliska dimensioner. Man skulle till och med kunna göra en reality show av det hela. Följa dem på tv/internet och se hur länge dom överlever. Hade ju kunnat vara riktigt kul.

 5. Läsare skriver:

  Vi är INTE SKYLDIGA judarna/zigenarna, negrerna, araberna, Sydamerika eller NÅGON NÅGONTING!

  FINLAND HAS A MESSAGE FOR THE ISLAMIC MIGRANTS

  Till batikhäxan Cecilia Wikström: Håll käften din sopa. Du har inte rätt till någonting. Häxan som gammal surf*tta:

  Crazy old lady harasses Trump supporter on a plane and gets kicked off #DNN

 6. Läsare skriver:

  Det är agendajudar som startat och driver på massinvasionen av alla vita länder.

  Dessa agendajudars plan är att utrota den vita rasen med alla till ståendes medel.

  Abort, vita mördar deras egna barn. Militant feminism handlar om att få vita kvinnor att hata vita män och para sig med negrer, araber, vilken hudfärg som helst, men inte vita män.

  Homobögeriet får ut på att få vita kvinnor att tro att de hatar vita män och bara vill ha sex med andra kvinnor, dvs inte producera vita barn.

  Agendajudarnas huvudfiende är den vite mannen. Vita kvinnor är inget problem, finns det inga vita män, då parar sig honorna ändå, dvs vita kvinnor får rasblandade barn, dvs den vita genpolen dör ut.

  Allt den judiska Frankfurt’skolan’ driver på är dåligt för den vita rasen.

  Judarnas plan är att utrota den vita rasen. Svårare än så är det inte.

 7. Vauen skriver:

  Cecilia går anglosionistiska djupstatens ärenden. Sverige är öht helt insyltad i den sfären. Det är Clinton-Brzeziński-Soros för hela slanten! Vi måste byta ut hela etablisemanget innan dom leder oss i krig med Ryssland, om inte Trump hinner före dvs, hans tillträde som potus har nog köpt lite tid på den fronten men fan vet vad han ställer till med…

  https://carlnorberg.wordpress.com/2017/02/06/ett-toppenupplagg/

 8. ristomatinen skriver:

  Cecilia Wikström står på Soros lista över EU-politruker som ”Open Society” (= Öppna gränserna i vita länder för att förstöra) anser vara pålitliga folk- och landsförrädare. Att hon vill sprida ut invällarna till alla länder beror på att i planen ingår att alla vita länder ska förstöras, liksom att ingen kommun i detta land ska få undkomma avskummet. De hoppas förstöra allt, utom möjligen deras egna små enklaver.

  Att knappt ingen av invällarna är flyktingar bryr hon sig inte om. Det ordet används bara som signalord, att få oss tycka som synd om de vapen- och våldtäktsföra odjuren. Nä, de flesta av de som vällt och väller in, särskilt till Sverige, är på flykt från sitt förflutna. Då tänker jag särskilt på de som redan är vanliga kriminella, samt krigsförbrytare och terrorister…

 9. Så sent som idag upplevde jag mandela-effekten igen. När det rapporterades att Wayne Shorter tillsammans med Sting fått Polar-priset. Minns inte exakt vilket år Shorter dog men det var före bandkamraten Joe Zawinul. Så det kan väl ha varit nåt tiotal år sedan. Så idag blev jag medveten om att han fortfarande lever, åtminstone i den här tidslinjen. Får väl utnämna det till årets första mandela-effekt. Fast vid gud vad jag önskar att jag hade haft minnen av annorlunda film-repliker och boktitlar också. Det allra häftigaste hade varit att minnas den där försvunna ön väster om Australien.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s