Fittmössan – den moderna dumstruten?

Bästa läsare!

Om man vill gå på en korvfestival så bör man hänga på när Byggnadsarbetarförbundets styrelse har möte. För det nu berömda gruppfotot – där de sitter alla iförda rosa fittmössor på huvudet – skulle i andra sammanhang ha beskrivits som en ”vithetschock” med män som ”kör alldeles för mycket bil” och ”tar plats i medierna”.

Det är helt uppenbart att Byggnads’ gruppfoto var en överkompensation för att de inte har något fruntimmer i sitt sällskap. Ett av socialdemokraterna närstående fackförbunds ledning har uppenbarligen sämre mix av könen jämfört med en ordinär bastuklubb. Så resultatet av deras gruppfoto är att de lyckats reta såväl alla rasfixerade feminister som avskyr situationer där vita män i majoritet (typ Vasaloppet), som oss andra mer sansade människor som ställer oss frågande till den civiliserade världens fortlevnad utan oss vita män och våra medfödda egenskaper.

Den här fittmössan känns en aning som den där kisskampanjen som feminister lade upp på sociala medier häromåret. För att visa sympati med kvinnliga våldtäktsoffer så tog feminister s.k. selfies på sig med nedpinkade byxor. Fast efter ett tag visade det sig att humorister på en diskussionssajt lyckats lura feministerna att skämma ut sig. Och nu har någon annan spjuver lyckats lura ett tjog byggnadsjobbare att förnedra sig på ett motsvarande vis genom att klä sig i rosa fittmössor. Har folk ingen integritet längre?

Jag är rädd för att jag måste ge ett nekande svar på den frågan.

Och det är kanske där problemet ligger. Hur har vi det egentligen med vår integritet idag? Tag nu dessa fackpampar inom Byggnads, som fick varsin fittmössa. Jag kan omöjligt tänka mig att alla i själ och hjärta kände sig bekväma med att medverka i denna manifestation. Men vad hade hänt ifall man vägrat? Sannolikt hade detta tagits för att vederbörande ”inte står för allas lika värde” och ”kvinnors rätt till samma lön som män”, etc.” – Avgång! Nu!” hade det skrikits från vänster och yttersta vänstern.

Samma förhållande råder i andra sammanhang. Vi har den perverterade ”lika lön”-debatten, där vissa vänsterpopulistiska politiker påstår att det praktiseras lönediskriminering i Sverige mot kvinnor, fastän forskningen visar att så inte är fallet. [Källa: DNV]

Det finns naturligtvis vissa arbetsplatser där lönerna sätts olika mellan män och kvinnor, och i mitt bakhuvud har jag ett minne av att så är i synnerhet i förhållandet hos bl.a. socialdemokratiska partikanslier och på fackförbundens kontor. Men ute i det produktiva näringslivet är sådana skillnader minimala, och vissa sektorer är helt klart till kvinnornas fördel (vårdyrken). Trots det kan framförandet av dessa fakta leda till stigmatisering och exkludering. Avgå! Nu!-protester.

Fittmössan manifesterar ett annat problem, och det är att den är en symbol för kvinnans offerställning.

Jag anser att det är ondska att så kategoriskt utmåla kvinnan som ett offer gång efter gång, inte minst därför att det är att nonchalera de fantastiska saker som många svenska kvinnor gör med sina liv, som de gör utifrån sin egen drift och inte efter ideologiskt diktat.

Om man nöjt sig med att fittmössan varit en skämtsam gliring mot Trump’s ”pussy-grabbing” så hade allt kunnat vara väl, men idag har denna fåniga huvudbonad förvandlats till en dumstrut som frikänner bäraren från allt ansvar att fungera som en kritiskt tänkande människa.

Dessutom är fittmössan infantiliserande för den allmänna debatten. Fittmössans symbolik ersätter saklig och kunnig debatt – och det är nog feminismens överlevnadsmekanism. Feminismens drivkraft är ilska, avund och hat i olika andelar beroende på vilken feminist man möter. Känslor – ofta upprörda – ersätter tankegångar som ser bortom pamflettpolitiken.

Feminismens påstående om könet som en social konstruktion har brutit ut kvinnan ur sin biologiska kontext, och detta har pågått lika länge som vår värld exponerats för socialismen. Det vi ser numera är att flickor inte skall få leka med dockor och hushållsföremål på förskolan, eftersom de skall enligt normkritiska ideal fostras till att undvika de könsroller de själva söker skaffa sig genom naturlig lek. Det är förvisso inget fel i att som arbetsgivare vara öppen för att se till den enskilde arbetssökarens personliga egenskaper, och t.ex. anställa en kvinna till att köra lastmaskin. Men det är fel av staten att tvinga flickor att undergräva sina naturliga instinkter för att detta skall passa en politisk agenda. Detta manipulerande fortsätter sedan under resten av kvinnans liv.

Eftersom genuspropagandisterna tvingar hela nationen att genomgå detta politiska experiment så utsätter man ett helt folk de faror som dessa irrläror för med sig. Den normkritiska genuspolitiken handlar inte om Lisas rätt att leka med leksaksbilar och Antons rätt att leka med dockor, utan har istället mer karaktären av ett långsamt utdraget folkmord där offret själv förväntas bli sin egen bödel.

Konsekvenserna är långtgående och förödande. Under parollen att ”kvinnan skall få mer makt över sig själv” har staten tvingat ut husmodern från hemmet för att hon istället skall fungera som lönearbetande skattebetalare – vilket ligger i statens intresse. Men frågan är om detta alltid ligger i familjens intresse? Med dagens skatter är den frågan inte längre relevant om kvinnan är intresserad av att jobba eller inte; allt fler hushåll måste ha dubbla inkomster för att gå runt, eller för att upprätthålla en levnadsstandard som är acceptabel. De som inte klarar av detta blir beroende av bidrag som man kan fortsätta att räkna med ifall man röstar rätt.

Med detta kommer ett fixande av livspusslet som gör att allt fler prioriterar bort barnafödandet. Men politikerna ser inget problem i vikande nativitet; om fru Andersson inte avlar barn så finns det massor av människor runt om i världen som gladeligen tar den ofödde svenskens plats. Därav har vi de återkommande politiska visionerna från Stockholm om 2,- 5-, 10-, och 20 miljoner nya svenskar.

Den vansinniga invandringspolitik som vi drabbas av nu är politikernas ”nödlösning” för att man bekämpat den viktigaste normen i naturen, nämligen den att kvinnan är grunden för mänsklighetens och vår egen kulturs fortlevnad. D.v.s. en nödlösning som mest liknar ett försök att dränka en eldsvådan med hjälp av bensin.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Fittmössan – den moderna dumstruten?

 1. gmiksche skriver:

  Klädsamt med filtmössor på betongsossar. Så mjukt och gulligt.

  • Peter Harold skriver:

   Synd att inte mössorna är större och täckte ansiktet. Det hade varit en klar förbättring på deras utseende.

   • Det finns ett ord på engelska som inte är så lätt att översätta eftersom det är en sammanslagning av två olika ord till ett. Jag tänker på sheeple och det beskriver perfekt alla dessa dönickar, honor, hannar som henar. Hur lätta som helst att manipulera. Nästan så man häpnar faktiskt. Ibland känner jag faktiskt ingen som helst släktskap med dessa döskallar.

 2. Herr Flick skriver:

  Hoppas alla vuxna kvinnor som arbetar och föder barn och allt som hör därtill känner sig representerade av Årets Kvinna:

  http://www.svt.se/melodifestivalen/zara-larsson-om-vad-vi-forvanta-oss-av-mellanakten-i-melodifestivalen-2017-en-riktig-show

  Årets barn, om ni frågar mig.

 3. Kurt skriver:

  Jag kan bara säga att här på min nuvarande byggarbetsplats har gubbarna börjat kalla facket för ”Bögnads”. Hahaha!!

 4. Vauen skriver:

  Alla samhällen vilar på en ‘religion’ eller motsvarande. Vi har myter och dogmer som vi ska följa. Vi kan välja på att ha traditionella sådana så som Oden Poseidon och Jesus. Eller så har vi ”allas lika värde”. I den första så får vi lyssna på gubbar som säger flummiga saker som inte går att bevisa, och som har traditionella familjevärderingar. I den senare så ingår allmän manshat, barns rätt till könsbyte, Pridefestivaler, och homoadoptioner, samt folkutbyte. Civilisationer som är på dekis präglas av allt mer androgyna män. Syns i konsten. Bankerna tjänar på att två lönearbetar, då båda då ska ha lön, och penningmängden ökar.

  Bra text Peter!!

 5. Sofia skriver:

  Visst är det bra text, Peter!
  Men de famösa huvudbonaderna ser ut som grismössor.

  • Läsare skriver:

   Sverige är ett öppet dårhus. ”Ledaren” för världens första och mest feminiztiska regim åker till första bästa arabland och all kvinnorna bär slöjor, samtidigt som ”ledaren” visar hönorna, med hela handen att de skall sluta kackla som de hönor de är, och de lyder.

   Röven i rosa fittmössa …

   Undrar varför hela världen skrattar de svenska idioterna.

  • Peter Harold skriver:

   Sverige – landet som antog dårskap som sin konstitution.

 6. Rune skriver:

  Efter detta så är det väl ingen som kan ta dessa fackfunktionärer på allvar längre?

 7. Läsare skriver:

  Feminizm är ett judiskt bedrägeri. Allt med Feminizm handlar om att hetza VITA kvinnor mot den VITA mannen.

  Du ser aldrig svarta kvinnor som hetzas mot svarta män. Du ser aldrig blattekvinnor som hetzas mot blattar.

  De ledande judarnas plan är att utrota den vita rasen.

  Vita kvinnor som hatar vita män = Feminism = vita kvinnor som parar sig med icke-vita män. Feminizmens grundregel är att alla vita män är orsak till all ondska i världen = utrota den vite mannen/den vita rasen.

  • Nils skriver:

   Idag är jag beredd att hålla med om allt du säger. Jag vet efter egen forskning att du har rätt. Samtidigt när man ser dessa pajasar och beta, förlåt jag menar gamma-henar i Bögnads så undrar man ju om inte åtminstone delar av den vita henskligheten förtjänar att utrotas? Förstår de inte att de skämmer ut hela Sverige? Jag hoppas verkligen att alla fackanslutna till detta Bögnads avslutar sina medlemskap.

   • Läsare skriver:

    Idag är jag beredd att hålla med om allt du säger. Jag vet efter egen forskning att du har rätt. 
    __________

    Berätta gärna om ditt uppvaknande. Tidsperiod och vad som fick dig att klicka osv.

    Själv snäppte jag. Det var inte enskild sak utan en lång kedja av händelser som jag började koppla på nanosekunder. Påstående om judarna som jag bara vägrat tro på blev nu glasklara i all sin djävulskhet.

    Alla ledande och agendajudar Hatar den vita rasen och mest den vita mannen och judinnorna de vita kvinnorna.

    Judarnas DNA är underlägset den vita rasens DNA, och judarna vet om det och det är därför dessa judarna hatar den vita rasen. Och deras mål är att med alla medel utrota den vita rasen.

    Judarna förklarade den vita rasen utrotningskrig för över ett århundrade sedan. Inte lätt att vinna ett krig där de flesta inte ens vet om att de är i ett krig.

    Judarna vet exakt vad de håller på med. Agendan är glasklara, utrota den vita rasen med alla medel. Ta vad som helst som är dåligt för vita och judarna pushar på det.

    Ta vad som helst som du går och retar dig på och jag kan säga med nästan hundra procents säkerhet att det är judar som ligger bakom. Fråga och jag skall förklara vad, hur och varför judarna driver på. Riktat till alla och inte just till Nils.

  • Peter Harold skriver:

   Jag orkar inte att spendera resten av mitt liv på att försöka motbevisa dig. Inte ens om jag får ett extra liv till reinkarnation tror jag att vi skall kunna hitta någonting som motsäger att det finns ett sionistiskt intresse av att hålla feminismen i västvärlden vid liv och understödja den till radikalism.

 8. mittja skriver:

  Jävligt bra text, Peter! Alla borde läsa särskilt det här:

  ”Feminismens påstående om könet som en social konstruktion har brutit ut kvinnan ur sin biologiska kontext, och detta har pågått lika länge som vår värld exponerats för socialismen. Det vi ser numera är att flickor inte skall få leka med dockor och hushållsföremål på förskolan, eftersom de skall enligt normkritiska ideal fostras till att undvika de könsroller de själva söker skaffa sig genom naturlig lek. Det är förvisso inget fel i att som arbetsgivare vara öppen för att se till den enskilde arbetssökarens personliga egenskaper, och t.ex. anställa en kvinna till att köra lastmaskin. Men det är fel av staten att tvinga flickor att undergräva sina naturliga instinkter för att detta skall passa en politisk agenda. Detta manipulerande fortsätter sedan under resten av kvinnans liv.

  Eftersom genuspropagandisterna tvingar hela nationen att genomgå detta politiska experiment så utsätter man ett helt folk de faror som dessa irrläror för med sig. Den normkritiska genuspolitiken handlar inte om Lisas rätt att leka med leksaksbilar och Antons rätt att leka med dockor, utan har istället mer karaktären av ett långsamt utdraget folkmord där offret själv förväntas bli sin egen bödel.

  Konsekvenserna är långtgående och förödande. Under parollen att ”kvinnan skall få mer makt över sig själv” har staten tvingat ut husmodern från hemmet för att hon istället skall fungera som lönearbetande skattebetalare – vilket ligger i statens intresse. Men frågan är om detta alltid ligger i familjens intresse? Med dagens skatter är den frågan inte längre relevant om kvinnan är intresserad av att jobba eller inte; allt fler hushåll måste ha dubbla inkomster för att gå runt, eller för att upprätthålla en levnadsstandard som är acceptabel. De som inte klarar av detta blir beroende av bidrag som man kan fortsätta att räkna med ifall man röstar rätt.

  Med detta kommer ett fixande av livspusslet som gör att allt fler prioriterar bort barnafödandet. Men politikerna ser inget problem i vikande nativitet; om fru Andersson inte avlar barn så finns det massor av människor runt om i världen som gladeligen tar den ofödde svenskens plats. Därav har vi de återkommande politiska visionerna från Stockholm om 2,- 5-, 10-, och 20 miljoner nya svenskar.

  Den vansinniga invandringspolitik som vi drabbas av nu är politikernas ”nödlösning” för att man bekämpat den viktigaste normen i naturen, nämligen den att kvinnan är grunden för mänsklighetens och vår egen kulturs fortlevnad. D.v.s. en nödlösning som mest liknar ett försök att dränka en eldsvådan med hjälp av bensin.”

 9. pelle 3 skriver:

  Bra tänkt peter
  Istället för o stimulera barnfödandet så har det motarbetats

 10. Läsare skriver:

  Hittade denna video på Daily Stormer: 5 min se den!

  The Enemy Within

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s