Officiellt bekräftat: Trump och hans team var avlyssnade av regeringen!

Bästa läsare!

Det är inte många dagar sedan vi kunde läsa i pressen och höra på radion om ”hur Donald Trump gör bort sig med sitt trams om att han var avlyssnad av regeringen” innan han tillträdde sitt presidentämbete.

Nu har utskottsordföranden Devin Nunes i kongressen avslöjat att man samlat in avlyssningsdata från det team som arbetade för att förbereda Donald Trumps makttillträde mellan november förra året och januari i år. Spioneriet skedde under de sista månaderna av Barack Obamas presidentskap. Frågor på detta?

David Nunes hävdar att informationsinsamlingen skedde i enlighet med lagen, vilket naturligtvis inte betyder att det är moraliskt godtagbart av en regim att spionera på sina politiska motståndare, men nu är USA i det läget tack vare att George W Bush och Dick Cheney lät sina neokonservativa rådgivare styra och ställa efter terrordåden den 11 september 2001. Kort efter attacken införde den amerikanska kongressen The Patriot Act som åsidosatte den amerikanska konstitutionen som förbjuder godtycklig avlyssning av medborgarna. D.v.s. man övergick till att vara en polisstat, och är så än idag, och kanske till och med i ännu större grad efter 8 år under den fredsprisbelönte tyrannen Barack Obamas styre.

Så Trump hade rätt ännu en gång? Hm, medierna kanske borde lyssna på vad han säger. Vem eller vilka som var målobjektet för avlyssningarna, och varför, framgår inte i nuläget. Inte heller vad materialet använts till.

Schibstedt-ägda Aftonbladet – med kopplingar till den amerikanska storbanken JP Morgan – skriver att det handlar om ”informationsinsamling” istället för att använda termerna ”spioneri” och ”avlyssning”.

David Nunes har nyligen även bett FBI-chefen James Comey att skyndsamt lägga fram sina bevis för anklagelserna om att Ryssland i samråd med Donald Trump manipulerat dem amerikanska presidentvalet så att han skulle vinna över Hillary Clinton. Nunes menar att FBI:s agerande nu är förlamande för regeringen (citat: ”a gray cloud over the administration”).

Hälsar eder Peter Harold (på språng, så ursäkta min frånvaro)

KÄLLA:
KRMG NEWS

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Officiellt bekräftat: Trump och hans team var avlyssnade av regeringen!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Amerikas President har mer makt än vad Adolf Hitler någonsin hade i Tyskland!
  Den makten har han haft sedan förra århundradet! Så det är inget nytt!
  Det kan vara något att suga på!

  AMERIKANERNA DE VÄRSTA KRIGSFÖRBRYTARNA GENOM VÄRLDSHISTORIEN!
  USA HAR VARIT I KRIG I 222 ÅR SEDAN 1776!
  Det visste du inte, eller hur!

 2. Risto Matinen skriver:

  Att du orkar gräva övergår min förmåga, enär jag snart varit förkyld i tre veckor på raken. Dock glad att du gör det.

  Japp, polisstat är vad de är ute efter, men i Sverige siktar de på babbekaoz, utan lag och ordning. Ingen kan väl tro på polisens förmåga här, när de inte ens klarar av simpla brott?

  Förberedd er på våldsamt motstånd och på att kunna döda, emot det redan påbörjade babbeskaozet…

  Tja, hur det är i övrigt ids jag inte ens spekulera. En kamp på hur man bäst förstör vitas liv och civilisation? Är Trump åter en judelakelj? Mycket tyder tyvärr på det…

  • Peter Harold skriver:

   Jag skulle nog vilja säga att kaoset är efterfrågat för att staten skall kunna tillgripa hårdare kontrollmetoder över oss medborgare. Jag tror att vi under slutet av detta år och början av nästa kommer se många tillslag mot enskilda debattörer som agerar på sociala och alternativa medier.

   • Risto Matinen skriver:

    Håller med fullständigt!

    Har du beväpnat dig?

   • Tror också du kommer att få rätt. Har misstänkt det länge eftersom dom två senaste bilderberg-mötena har kretsat mycket kring att ta kontroll över internet. Vi kommer nu få se hur dom olika aktörerna konsoliderar sin makt. Sajter kommer släckas ned eller blockeras av staten. Särskilt misshagliga aktörer kommer att gripas och åtalas. En kvalificerad gissning är att i synnerhet Granskning Sverige kommer att krossas. Är inte lika säker på Avpixlat eftersom SD är kontrollerad opposition. Att krossa Avpixlat kan därför rent av bli kontraproduktivt. Så vida man inte redan från början har planerat att förbjuda SD när dom når upp till en viss %.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s