Sverige under attack inifrån – vår kultur och vår frihet står på spel.

Bästa läsare!

Egentligen skulle jag kunna nöja mig med att göra en libertariansk reflektion över den pågående diskussionen om att flygbolaget SAS inte medger att deras personal klär sig i slöja, och det blogginlägget skulle vara formulerat så här:

Den libertarianska icke-aggressionsprincipen utgår från äganderätten. Ett företag måste på en fri marknad ha rätt att ställa sina egna krav på den personal som frivilligt låtit sig anställas. I en fri marknad väljer arbetstagaren att inte arbeta hos den arbetsgivaren om han eller hon inte ser att anställningen är förenlig med ens värderingar eller personlighet.

Men det som den muslimska kvinnan Aye Alhassani ägnar sig åt – uppbackad av medierna – är inte ägnat att sätta den frihetliga principen om äganderätt på intellektuellt prov; istället handlar det om att ta ytterligare ett steg att påtvinga arabisering av det svenska samhället, vare sig hon önskat sig sin anställning på riktigt eller inte.

Enligt min mening har SAS agerat korrekt som sagt att de inte vill att deras personal skall klä sig i en religiös huvudbonad. Man kan resonera om detta är ”inkluderande” eller ”exkluderande”, men jag kan inte se att SAS skulle ha mindre rätt att ställa krav på sin personals utseende än t.ex. Sveriges Television som – hör och häpna – faktiskt också har en code of conduct för sina programledare, vilket innebär bl.a. att dessa i sin roll inte skall ha kläder med politiskt eller religiöst budskap under sändning/inspelning.

Det är därför ironiskt att SVT (och SR) så okritiskt ställer sig på Aye Alhassanis sida och framställer henne som ett offer gentemot flygbolaget. SAS personal ute i linjen är företagets representant gentemot resenärerna, på samma sätt som programledaren i TV-rutan är SVT:s representant. SAS borde som vilken aktör som helst ha rätt att slippa medverka i den pågående ”svenska” kulturrevolutionen. Jag beklagar att inte SVT och SR har samma inställning.

Varför hänger jag då mig upp på arabiseringsspåret? Jo, därför att vägen till arabiseringen av Sverige går via våra medier. Medierna påverkar politiker och andra makthavare, och medierna påverkar även den fria marknadens aktörer genom att skapa drev och försöka driva folkopinionen i viss riktning. Det blir inte heller bättre av att SVT är så dominerande att de inte ens behöver vara i takt med folkopinionen, varför de ogenerat istället försöker fostra sina tittare i ”kulturrevolutionens” anda. Och när tittarna ändå trilskas så ger man folket epitet som ”fördomsfulla”, ”främlingsfientliga”, ”rasistiska” eller ”islamofobiska”, och så vidare.

Med den information som jag fått till mig så tyder allting på att Aye Alhassanis är en del i en konspiration som tar avstamp utifrån hennes studier på medieprogrammet vid Södertörns Folkhögskola. Den kurs som hon sägs läsa har rubriken ”Medieaktivism”.

Jag behöver för stunden inte lägga upp argument för varför man skall betrakta islam som någonting destruktivt i det västerländska samhället – och jag hävdar detta med samma emfas som jag menar att även socialism är destruktivt. Det borde räcka med den enklaste instinkten, nämligen att etableringen av en religion som hävdar att kvinnor kommer till helvetet ifall de inte skyler sitt hår är en politisk ideologi som bara kan ställa till med skada för vår egen kultur. Man måste vara lagd åt självutplåning ifall inte magkänslan säger ifrån.

Det är staten – libertarianens främste fiende – som är orsak till att vi har denna situation. Muslimer är inte libertarianer. Socialister är inte libertarianer. Libertarianerna ger dig som individ en chans att välja det alternativ som är bäst för dig. Socialisterna bestämmer vad som är bäst för dig. Och islam bestämmer vad som är bäst för religionen.

Sverige är under attack inifrån, och det som står på spel är inte bara vår kultur utan också vår frihet.

I ett libertarianskt samhälle hade inte staten medgett att SVT, SR, UR och Södertörns högskola kunnat bedriva politisk aktivism med hjälp av skattebetalarnas pengar (TV-licens verkar på samma sätt som en skatt). I ett libertarianskt samhälle hade vi sluppit en massa av den skit som vi medborgare och skattebetalare måste hantera idag.

Hälsar eder Peter Harold

LÄSTIPS:
Uvell: Nya offensiven från muslimska aktivister (Rebecca Uvell gör det som gammelmedierna underlåter sig att göra)

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

38 kommentarer till Sverige under attack inifrån – vår kultur och vår frihet står på spel.

 1. zanning skriver:

  Jag fick bifogad länk till min facebooksida idag. Mycket intressant och läsvärt!
  Den unga kvinnan Aye Alhassani är en skurk, bedragare och, enligt islam, hora.
  http://uvell.se/2017/05/03/nya-offensiven-fran-muslimska-aktivister/

 2. Björngunnar skriver:

  Socialism finns liksom färger i olika kulörer, nationell socialism, av motståndarna kallad för nazism ser till nationens och dess innevånares bästa och är en motpol till den internationella socialismen som har judens ”bästa” som ledstjärna.
  De kan på inget sätt jämställas, felet med liberterianernas idéer är att utan en toppstyrt organisation så blir det omöjligt att få bukt med zionismen.
  Ingen zionism ger ingen nationell socialism och nu kan man ge avkall på en toppstyrd stat.
  Värst är som nu när zionismen är den som toppstyr världen inte minst med sina ändlösa krig vilka oftast startas med false flag operations typ 911.
  Eller ingår i liberterianernas agenda att ta bort nationalstaten?
  Friheten för den fräckaste att styra och te.x lägga under sig traditionell media och riksdag leder till slaveri som de själva kallar frihet enligt känd författare.
  Storebror är slaveri så hur bli av med Storebror så att vi slipper slaveri?

  • Peter Harold skriver:

   ”felet med liberterianernas idéer är att utan en toppstyrt organisation så blir det omöjligt att få bukt med zionismen.”

   Vid ett snabbt ögonkast skulle man kunna tro att det är på detta vis. Men då måste man blunda för det faktum att sionisterna applåderade nationalsocialisternas angrepp mot judarna i Tyskland (och de tyskspråkiga områdena) eftersom man ville få judarna att flytta till Palestina. Lägg därtill garnityret av judiska personer kring Adolf Hitler.

   Jag törs nästan slå vad om att den dag nationalsocialisterna blivit ett återetablerat parti i Europa, då leds det en av en person med judiskt påbrå. Och sannolikt – precis som förra gången – finansierat av judiska intressenter.

   • robinshadowes skriver:

    Eller åtminstone är omgiven av idel judar så som Trump är. Det spelar ju inte så stor roll om den nye führern är arier om alla andra omkring honom är olika judiska rådgivare knutna till Goldman Sachs, Rothschild, Soros med flera.

    • Peter Harold skriver:

     Ja, så ligger det onekligen till. Fast det är väl en och annan som fortfarande tror att Trump spelar med för att sen slå dem med överraskning… (ett tag sedan jag tittade på Alex Jones, men hans namn dyker upp i skallen när jag tänker på detta)

   • Björngunnar skriver:

    Hur har då liberterianerna tänkt sig att komma till rätta med ett vårt allt överskuggande problem?
    Paidea o co!

    • Peter Harold skriver:

     Hur finansierades Paida? Svar: Genom bidrag från staten. Med libertariansk politik hade fru Spencer fått bekosta sitt institut med egna pengar, i vart fall inte skattebetalarnas.

     Jag ser fram mot mer detaljer om Paidaskandalen från Ingrid Carlqvist.

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Peter, Sveriges regim är olaglig, kriminell sedan 1975 samtliga makthavare som har tagit landsförrädiska beslut skall arresteras och ställas inför Ståndrätt/Folkdomstol och dömas för sina illgärningar mot svenska folket samtidigt som de skott sig själva något så in i Helvete att liknande går inte att finna i vår historia!
  Vi har en Femte Kolonn, judarna som har arbetat på vår förstörelse i över 100 år! Dessa judar har sniket sig in i Sverige på falska grunder genom att falskeligen konverterat till kristendomen då judar var förbjudna att vistas eller bo i vårt vackra Sverige!
  Du skall veta att judarna har penetrerat Sverige djupt under falska premisser!
  Fy Fan när jag fått reda på att så många makthavare på nyckelpositioner är judar som jobbar på att förstöra vårt Sverige!
  Judarna har blivit utkastade 109 gånger dokumenterat! Du vill ju inte kasta ut dom dessa Satans avkomma!
  Vad skall vi göra med dem? Sug på den karamellen!
  Judarna ligger bakom den muslimska invasionen därför de har tre saker gemensamt därav tror de sig att när majoriteten av befolkningen i Sverige blir omskurna äter halal/kosher och skaffar sig många kärringar så kommer det att bli lagligt!
  Alltså som du säger tar makten inifrån!
  DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA EN BEFOLKNING! FÖRRÅDA INIFRÅN AV EN FEMTE KOLONN!
  JUDARNA!
  Det är inte bara Sverige som är attackerat alla våra länder står under ockupation av judarna!
  De kan göra detta tack vare de imbecilla Amerikanarna som utför deras smutsiga verk och har så gjort i århundraden! Detta finns också väldokumenterat!
  Min lösning är stoppa de förbannade svinen Amerikanarna en gång för alla då blir det fred på jorden!
  De värsta krigsförbrytarna genom tiderna är just de Amerikanska svinen!
  Så låter de oss med speciellt det Tyska folket bära skulden som rätteligen ligger på de Amerikanska svinen!
  Det är synd om grisen att bli jämförd med dem!
  Tittar du på Donald så ser du likheten med en gris, som sagt synd om grisen!
  Grunna nu på detta så skall du se att jag har rätt!

  • Peter Harold skriver:

   Ah, judarna… de har jag totalt glömt bort. 😉

   • Andersson skriver:

    Lätt hänt de är ju så få!

    • robinshadowes skriver:

     Dom påstås vara 14 miljoner. Märkligt att dom varit lika många i nära hundra år, förintelsen inräknad. Alla andra folkslag ökar över tid. Dom tros vara mellan 50-100 miljoner i verkligheten. Men dom vill fortsätta att spela ut minoritetskortet. Oy vey!! The goyim knows! Shut them down!

 4. Vauen skriver:

  Efter att ha besökt massor med islamiska sidor de sista åren så är min uppfattning att det inte alls finns någon som med stöd i Koranen eller Sunna kan påstå att kvinnor kommer till helvetet om dom inte bär en viss sorts kläder. Men rätta mig gärna!

  Förvånar mig att du misslyckas på denna punk så ofta, din Google/Bing etc verkar funka skitbra till allt annat utom att söka fakta om islam!? 😉

  Dagens Hijab-bärande är nog mest en politisk sak som gynnas av kränkthetssamhället. Helt vanliga ynkryggar alltså. Jag håller med om att rätten till ömsesidig diskriminering är grundbulten till en fredlig samexistens. Om staten blandar sig i så blir det skit omedelbart!

  http://submission.org/Dress_Code_1.html

  FIRST RULE : THE BEST GARMENT

  [Quran 7:26] ”O children of Adam, we have provided you with garments to cover your bodies, as well as for luxury. But the best garment is the garment of righteousness. These are some of God’s signs, that they may take heed.”

  This is a BASIC rule of DRESS CODE in the Quran.

  SECOND RULE : COVER YOUR BOSOMS

  The second rule can be found in 24:31. Here God orders the women to cover their bosoms whenever they dress up. But before quoting 24:31 let us review some crucial words that are always mentioned with this topic, namely ”Hijab” and ”Khimar”

  THE WORD ”HIJAB” in the QURAN:

  ”Hijab” is the term used by many Muslims women to describe their head cover that may or may not include covering their face except their eyes, and sometimes covering also one eye. The Arabic word ”Hijab” can be translated into veil or yashmak. Other meanings for the word ”Hijab” include, screen, cover(ing), mantle, curtain, drapes, partition, division, divider.

  Can we find the word ”Hijab” in the Quran??

  The word ”Hijab” appeared in the Quran 7 times, five of them as ”Hijab” and two times as ”Hijaban,” these are 7:46, 33:53, 38:32, 41:5, 42:51, 17:45 & 19:17.

  None of these ”Hijab” words are used in the Quran in reference to what the traditional Muslims call today (Hijab) as a dress code for the Muslim woman.

  God knows that generations after Muhammed’s death the Muslims will use the word ”Hijab” to invent a dress code that He never authorized. God used the word ”Hijab” ahead of them just as He used the word ”Hadith” ahead of them.

  Hijab in the Quran has nothing to do with the Muslim Women dress code.

  HISTORICAL BACKGROUND:

  While many Muslims call ”Hijab”, an Islamic dress code, they completely ignore the fact that, Hijab as a dress code has nothing to do with Islam and nothing to do with QURAN.

  ”Hijab” or veil can be traced back to early civilizations. It can be found in early and late Roman and Greek art. The evidence can be seen in archeological discoveries whether in pottery fragments, paintings or recorded civil laws. In Greco-Roman culture, both women and men wore head covering in religious contexts. The tradition of wearing the veil (by women) and the headcover (by men) was then adopted by the Jews who wrote it in the Talmud (Talmud equals the Hadiths and Sunna, neither are the words of God) then the Christians adopted the same. A well respected Rabbi once explained to a group of Jewish young women, ”We do not find a direct command in the Torah mandating that women cover their heads, but we do know that this has been the continuing custom for thousands of years.” After the prophet Muhammad’s death , the writers of the hadith books adopted and encouraged the ancient tradition of head covering. Hadith book’ writers took after the Jews as they did with many other traditions , and alleged them to the prophet since the Quran did not command it.

  Any student of the Jewish traditions or religious books will see that head cover for the Jewish woman (and men) has been encouraged by the Rabbis and religious leaders. Observant Jewish women still cover their heads most of the time and specially in the synagogues, weddings, and religious festivities.

  Christian women cover their heads in many religious occasions while the nuns cover their heads all the time.

  As we can expect the traditional Arabs, of all religions, Jews, Christians and Muslims used to wear head cover, or ”Hijab,” not because of Islam, but because of tradition. In Saudi Arabia, up to this day most of the men cover their heads , not because of Islam but because of tradition.

  North Africa is known for its Tribe (Tuareg) that have the Muslim men wearing ”Hijab” instead of women. Here the tradition has the hijab in reverse. If wearing Hijab is the sign of the pious and righteous Muslim woman, Mother Teresa would have been the first woman to be counted.

  In brief, hijab is a traditional dress and has nothing to do with Islam or religion. In certain areas of the world, men are the ones who wear the hijab while in others the women do.

  Mixing religion with tradition is a form of idolworship, since the followers of traditions are following laws from sources other than God’s scriptures and claim it to be from God. Idolworship is the only unforgivable sin if maintained till death.

  Ignoring what God asks you to do in His book, or following innovated laws not stated in the the Quran, is a clear sign of disregarding God and His message.

  When tradition supersedes God’s commandment, the true religion takes a second place. God never accepts to be second, God has to be always the FIRST and to HIM there is no second

  • Lars Lindeberg skriver:

   Jag skall försöka svara! Före islam så fanns det Beduin-etiken och den hade sina regler för att de skulle kunna överleva i det tuffa miljön och det är där Sharrafen kommer ifrån hedern som är avhängig av kvinnornas oskuld!
   Vi kan jämföra med Lapparna som snöpte våldtäckare, beteende som gjorde att de kunde överleva deras tuffa förhållanden! Kniven kom fram och förövaren blev kastrerad!
   Det skulle vi gjort idag med alla dessa våldtäckare som går lösa!
   Men det finns ju inge män kvar i Sverige! Bra fjollor återstår!
   Det är heller inte så länge sedan blodshämnden upphörde om den nu har gjort detta den kallas för Thar och betydde mycket om du ville rädda ditt ansikte! Vendettan pågick så hela släkter utplånades!
   Jag tror Beduin-etiken sitter i och den har i och för sig inte med islam att göra!
   Kom gärna med synpunkter!
   Btw jag var på Nyårsfest i Bagdad med middag och dans och det gick bra ända tills kvinnorna blev lite lössläppta på dansgolvet och då började det koka bland männen! Så vi fick bryta i förtid! Annars hade blod börjat flyta!
   Kvinnor är det största problemet för muslimer skulle jag vilja säga
   De dödar varandra för uttryck som ”Ibn Sharmutta” vilket betyder att du är son till en hora! (din mor var en hora) eller Kalb ibn kalb ibn aishrin (20) kilab! Vsb! Hund son av en hund son av 20 hundar! Sådan är mentaliteten bland muslimerna!
   De hör inte hemma i vårt land! Kommer aldrig till att göra det!

   • Vauen skriver:

    Machokultur är ju en verklighet i hela medelhavsområdet (och dit dessa har utvandrat). Det enda som förmildrat den är ekonomisk tillväxt med stigande människovärden och utbildning. Muslim (eller något annat) är man i en kultur som styr hur man tolkar sin valda religion. Religionen är förstås präglad av den kultur är den skapades.

    Men för att återgå till detta med muslimsk klädsel så tror jag att vad Koranen menar är att man (om man är kvinna) helt enkelt ska klä på sig när man går ut bakom knuten och lägger en kabel. Jag gissar att kvinnor på denna plats helt enkelt inte hade så mycket kläder på sig, då dom levde i (het) miljö där det bra fanns andra kvinnor och barn. Läs hela länken ovan så kanske du fattar.

  • Peter Harold skriver:

   ”Förvånar mig att du misslyckas på denna punk så ofta, din Google/Bing etc verkar funka skitbra till allt annat utom att söka fakta om islam!? ”

   Jag går in i sökinställningarna och väljer ”Kosher”… 😉

   Nej, skämt åsido. Det spelar ingen roll vad koranen säger i sin skrivna form när innehållet alltid är föremål för tolkning och värdering genom en imam eller muslimsk politiker/opinionsbildare/journalist, etc. Utfallet av hur koranens mening uttolkats är det centrala när man kritiserar islam, och där får vi otrogna egentligen inte ens förhålla oss till denna ”lärosamling”. Så, om en muslim i en ledande position säger till sina proselyter att ”era 12-åriga döttrar hamnar i helvetet om de inte täcker sitt huvud”, och proselyterna följer detta påbud, då är det en företeelse som är värd att agera mot. Om inte annat så för att ställa sig frågan om vi vill att svenska folket i framtiden skall ruta in sin vardag för att undvika att hamna i helvetet för högst triviala och oviktiga saker?

   • Vauen skriver:

    Håller inte med. Att någon skulle komma till ”helvetet” för att misslyckats klä sig är en minoritetsuppfattning bland religiösa öht. Läs gärna länken.

 5. Andersson skriver:

  Tycker att grundproblemet är att vi skall rätta oss efter främmande kulturer både hemma och borta. Ta seden dit du kommer brukar vi säga, så våra kvinnliga politiker bär slöja när de besöker dessa länder men när kvinnor från dessa länder kommer till oss kräver de och sina män att de skall bära slöja hos oss också. Var i helvete bestämmer vi???

  • Peter Harold skriver:

   Vi svenskar bestämmer inte. Medborgarna har överlåtit detta åt den politiska klassen, och den del av den politiska klassen som har makt avvaktar direktiv från EU och Bilderberg, typ.

   • Lars Lindeberg skriver:

    Ja Peter, jag har inte överlåtit någon makt till politikerna!
    Det är där jag menar att regimen är olaglig, kriminell!
    Men kanske jag har missat detta överlåtande?
    Har du uppgifter på att så har skett?
    I så fall När Var Hur!?
    Om du vill vara så vänlig!

   • Lars Lindeberg skriver:

    Ja Peter jag väntar på svar om du har överlåtit makten till den politiska klassen? Jag har inte gjort det och de som jag känner inte heller!
    Så var det något du tog ifrån tomma intet och trodde/tror på själva men som inte finns i realiteten!
    Hör av dig!

    Regimen är olaglig, kriminell och bör arresteras omedelbart och ställas inför Ståndrätt och Folkdomstolar utsedda av rediga svenske män och kvinnor!

    • Peter Harold skriver:

     I tanken har jag inte överlåtit makten till den politiska klassen, men i praktiken…? Hur undviker man detta över huvud taget, utan revolution?

     • Lars Lindeberg skriver:

      Bra Peter! Det viktiga här är att regimen inte har eller har haft mandat för sina kriminella illgärningar mot svenska folket!
      De har agerat med en oerhörd fräckhet av sällan skådat slag! Samt tror att svensken i gemen inte kommer att vidta åtgärder!
      Lösningen är enkel i sig!
      Det är bara till att informera och organisera svenska folket!
      Det har fungerat tidigare så varför inte nu!
      Regimens illgärningar blir aldrig preskriberade!
      Jag jobbar 24/7 för att säkra vår framtid!
      Det är det minsta jag kan göra för mina barnbarn!
      Jag vet en hel del andra som gör detsamma!
      Vi är nära!

 6. Risto Matinen skriver:

  Saknar att det främst är svenskarna och andra vita folkslag som står på spel! Vi är utsatta för ett folkmordsförsök!

  Ge inte efter för invällarna och främst inte för muhammedaners krav. De ska inte kräva ett skit! Hota dem istället, för eftergifter ser de med rätta som en svaghet…

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Ja vad svenskarna först och skall göra är att organisera sig! Svenskarna skall ta avstånd från alla fackliga och politiska organisationer!
  Det behövs startas upp en folkrörelse som är fri från kommunister!
  Framför allt göra av med allt gammalt därför det innehåller förrädare!
  Vi ser ju hur hela nomenklaturan har skott sig tillsammans med regimen!
  Att Sverige kommer att gå bankrutt är säkert!
  Vi har sett hur judar har tagit sig in på nyckelpositioner och detta får inte upprepas!
  Muslimerna skall ut! Islam har inte i Sverige att göra!
  Det räcker med 3.5 % av befolkningen för att störta regimen!
  Här är en beskrivning hur det skall gå till!
  Civilt motstånd utan våld!

  Var så god och skölj!

 8. Björngunnar skriver:

  Den här videon beskriver ungdomens inställning till globslismen.
  Jag avundas ryssarna som bor i ett fritt land.

  http://kimmoa.se/rn/visa?UID=13657520&HTTPS=1

 9. Risto Matinen skriver:

  En illustration som passar här:

  • Peter Harold skriver:

   Studier av detta tema kräver nog lång övning, men sista rader var ju ett exempel som fick mig att haja till:

   ”En redaktör på Svenska Dagbladet anförtrodde mig sin förvåning och besvikelse över att många av hans journalistkolleger tagit del av det relevanta bevismaterialet och ändå inte vill begripa att den internationella haverikommissionen ljuger på väsentliga punkter.”

   Det skulle vara intressant att höra vad redaktören själv gjorde för att råda bot på detta problem. Eller varför inte denne gjorde något.

   • Björngunnar skriver:

    Men om det inte handlar om konsensustrans utan om att nazisterna har helt rätt.
    911 har hänt.
    En massa krig har utkämpats.
    Ett visst folkslag äger och kontrollerar ekonomin och den politiska makten.
    Man kunde skriva en bok om detta men man kan också kalla det konsensustrans.
    Antag att det inte är trams hur skulle ”makten” behandla en nation som inte nådde ända fram?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s