Gå för h-e ut ur min P2-radio, jävla feminister!

Bästa läsare!

Jag har njutit av torr och fin asfalt i trakten av Mälardalen, plus gjort en och annan avstickare ut i skogen (till fots).  Och eftersom vi talar om Mälardalen har det blivit passage av en och annan åker som harvats jämn och fin till stor glädje för fåglarna som hittat en hel del smaskigt i jorden. Därvidlag noterar jag att det varit väldigt mycket tranor i år. Eller också är det bara jag som blivit mer mobil med bilen jämfört med tidigare.

När jag åker bil vill jag väldigt gärna lyssna på musik eller höra ett intressant föredrag. Helgens tur skedde utan den annars grundliga förberedelsen, så jag får iväg som jag var klädd, så att säga. Med andra ord; i dörrfickan fanns dotterns David Bowie-samling, och på den kvarlämnade USB-stickan hade jag min gamla samling av klassisk musik. Som jag kan utantill nu.

Under lördagen gjorde jag mitt återkommande P1-test. Detta test går ut på att vid slumpmässigt tillfälle slår på bilradion och räknar hur många sekunder det dröjer innan en sosse eller annat vänsterorienterat kretin  dyker upp i radion. Eftersom endast 40% av svenska folket sympatiserar med ett vänsterparti så borde endast varannan eller var tredje röst som hörs i radion vara vänstervriden när jag slår på P1. Men ack, under de år som jag utfört dessa tester har jag så gott som ALDRIG hamnat i ett samtal där t.ex. en moderat eller sverigedemokrat medverkat. ALDRIG! Bara sossar. kommunister och miljöpartister, samt fackpampar och den där äckliga Göran Greider.

Några gånger har samtalsämnet på radion varit neutralt, just i det ögonblick som radiokristallen fått upp värmen. Men jag har ALDRIG behövt vänta länge förrän vänsterfolket hörs. Vi talar om minuter. PÅ SIN HÖJD.

Igår slog jag alltså på P1. Gustav Fridolin mässade om att det var viktigt att barn rör på sig, och lovade att regeringen skulle göra allt för att barnen skall må bra genom gymnastik. Fridolin har förflutet som vänsteranarkist och valde att satsa på en karriär inom miljöpartiet med stöd från islamister. VÄNSTER.

Idag ville jag inte slå på P1, utan sökte efter klassisk musik. Jag hörde en ung kvinna yla, typ opera. Jag hann bara höra i en halv minut innan en ung kvinnlig speakerröst hördes. Speakern berättade att detta var altsopranen XX som medverkat vid uttagningen till någonting jag inte uppfattade. ” – Men hur gick det sen?” frågade speakern som om vi stod inför ett mysterium likt Atlantis försvinnande eller MH370.

Altsopranen berättade. ” – Direkt efteråt ringde jag till min pojkvän, och sen till min pappa, för de är de första jag alltid berättar för. Och sen väntade jag. Jag hade inte så stora förväntningar för jag gjorde ett par misstag under uppspelningen. Och sen kom meddelandet… Jag läste och såg att jag inte fått uppdraget, och då föll jag samman helt och hållet.”

Speakerrösten berättade med ödesmättad röst att altsopranen klädde sig bara i myspyjamas de följande dagarna och stannade hemma med sin pojkvän och de tittade klart på TV-serier, bl.a. ”House of cards” (illustrerat av en dialog ur TV-serien) samt en annan TV-serie (illustrerat av nästa ljudklipp).

Sen berättade speakerrösten med fortsatt allvarstyngd röst att hon sökte upp personen som valt ut de medverkande till uppdraget, och konfronterade HONOM med mikrofonen i högsta hugg och frågade mannen ” – Hur känner du dig som människa när du dömer någon som sjunger?

” – MEN VAD I HELVETE GÖR DU MÄNNISKA!!!” vrålade jag i min ensamhet mot radion.
” – DET HÄR ÄR P2. FÖRSVINN UT UR MIN RADIO DIN FÖRBANNADE JÄVLA… FEMINIST!!!”

Vis av erfarenhet att en radioapparat som besudlats av en vänsteraktivist inte lyder min önskan, slog jag omedelbart av eländet och satte in USB-stickan med  avkopplande Wagner.

Radioreportaget i P2 bar alla tecken på att en kvinna misslyckats med sina drömmar och nu skulle ta ut hämnd genom att väninnan på radion gör ett reportage och beskriver hur orättvist allting är, i synnerhet när en dum man säger att man inte håller måttet. Patetiskt! Hade domaren smittat sångerskan med HIV, eller våldtagit hennes hund och stulit alla hennes besparingar hade jag förstått indignationen. Men att inte bli uttagen i sång för att man inte håller måttet… Väx upp, för fan!

Jag vill höra bra musik, inte feministagenter som dunkar varandra i ryggen för den minsta lilla motgång som livet kan erbjuda.

Kanske förstärktes mitt raseri av en annan närbesläktad omständighet. Senaste gången jag var på biltur och lyssnade på P2 – även då med förhoppningen att få lyssna på bra klassisk  musik – satt KOMMUNISTEN LARS OHLY och presenterade musik som han valt ut utifrån sina ideologiska kriterier. VAD I HELVETE HAR HÄNT MED DET ANNARS SERIÖSA P2?!?!?!?

Vänsterpacket har P1, P3 och P4 med alla lokalradiostationer samt SVT1 och SVT2 och Utbildningsradion att kräkas ut sitt jävla socialisttrams i. KAN VI NORMALA MÄNNISKOR INTE FÅ HA ÅTMINSTONE P2 IFRED? Är det för mycket begärt?

Statsmediebolaget har passerat gränsen. Det finns inga ursäkter. Eländet måste bekämpas med samma intensitet som när man gör sig av med termiter i ett bostadshus.

TV- och radiohuset bör rökas ur med giftgas. Sedan bör Försvarsmakten återfå sitt gamla övningsområde och få beskjuta byggnaden med tungt artilleri. Det får inte finnas kvar något som kan liknas vid ett tak, och varenda vägg måste vara krossad av kanonerna. Vid fortsatt tecken på liv under rasmoassorna skall området gasas på nytt! Därefter skall ruinerna gjutas in i 2 meter tjock betong, och den som efteråt får för sig att lägga en blomma på sarkofagen skall skjutas och liket lämnas till vargarna i Skansen.

Det räcker nu. Sveriges radio är skäl nog till att genomföra en blodig statskupp. Vi kan inte ta emot mer nu.

EN BRA SOCIALIST ÄR EN DÖD SOCIALIST!

Hälsar eder Peter Harold

 

Forskning om P1:

P1-test 2016 och 2017

 

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Dumburk. Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Gå för h-e ut ur min P2-radio, jävla feminister!

 1. Björngunnar skriver:

  Jag beter mig precis på samma sätt, slår på bilradion vid enstaka tillfällen, vis av skadan ,och det slår aldrig fel, jag börjar skrika och svära och leva rövare och lovar mig själv att inte slå på fanskapet nå mer.
  För det slår som sagt var aldrig fel.
  Men det är bättre att sälja radioanläggningarna till Nordfront för en spänn än att ge sig på att döda döda ting och jag kan försäkra att några osmakliga personer inte kom i närheten av en microfån nå mer.

  https://www.nordfront.se/magnus-hirschfeld-och-homosexlobbyn.smr

 2. PETER skriver:

  BETALAR DU LICENSAVGIFTEN??
  TROR INTE DET!
  ELLER

  • Björngunnar skriver:

   Menar du att man skall betala för att svära och leva rövare?
   Jag använder bilradion för att spela upplänsk nyckelharpsmusik på cd och mig veterligt sänds sådan musik aldrig på kulturmarxistisk helvetesradio!
   Radion är i fiendens händer och det bästa vore nog att spränga skiten och allt avskum i byggnaderna, två flugor på smällen!

  • Peter Harold skriver:

   Aldrig i livet att jag betalar TV-licens. Och jag uppmanar alla att sluta betala ifall de gör det.

 3. gmiksche skriver:

  Peter, du talar mig ur hjärtat. Jag har varit en trogen P2 lyssnare mer än ett halvt sekel.och har börjat stänga av P2 på senare tid upprepade gånger när jag fått nog av de tanter som med aggressivt röstläge försöker mig förstå hur illa kvinnliga kompositörer behandlats sedan radions tillkomst samt lägger på en CD eller ett ljudband med en verk av en någon svensk överklassdam från förra eller förrförra seklet som i brist på annat klankade på pianot och komponerade något tjusigt. Eller för hundrade gången något verk av Fanny Mendelssohn eller Clara Schumann som får stå som exempel för det många kvinnliga genier som förbigåtts.

  • Peter Harold skriver:

   Njae, det får erkännas att Clara Wieck hamnade i skymundan, och till och med hennes far ansåg att det sämsta hennes karriär som kompositör kunde råka ut för var att gifta sig med den där slyngeln Robert Schumann som försökt förföra den vackra flickan ända sedan han tog lektioner hos Friedrich Wieck. Dessutom såg hon till att hennes galne mans musik nådde en bred och kunnig publik. Fast det är sant att man måste gå några hundra år bak i tiden för att hitta kvinnliga kompositörer väl värda att nämna. Finns det ens några nu levande kompositörer värda att kalla för genier…?

   Lyckas P2 hitta Elfrida Andrée? Även om det är lite av teater över hennes andra symfoni så måste jag säga att kombinationen av blås och orgel passar. Fast hon är ju svensk. Svenskar får man ju inte hylla i svensk radio, såvida inte de är kommunister eller gjort någonting som kommunister gillar (och som de kan ta åt sig äran för).

   • Mjölner skriver:

    Svaret på första frågan, -NEJ! Andra frågan TVEKSAMT! Påståendet att orgel och blås är en bra kombination, javisst , det är 100% blås. Har spelat en del i kyrkor, trumpet och orgel kan vara en mäktig upplevelse med lämpligt valt stycke och rätt tillfälle.

   • gmiksche skriver:

    Min kommentar beträffande damerna Wieck/Schumann & Mendelsson avsåg frekvensen av deras förekomst i P2, som står inte i proportion till deras betydelse som kompositörer. De är överreklamerade av P2, helt enkelt. Elfrieda Andrée? Jag har hört verk av henne framföras i P2, habil kompositör. Men, so what?

 4. robinshadowes skriver:

  Har inte körkort men har inte lyssnat på SR på säkert 7-8 år. Orkade inte längre och tydligen har det bara blivit värre sedan dess.

 5. Sten Skott skriver:

  Lyssnade på P3 en gång. Det var ett misstag. Man bör inte vara äldre än åtta år om man ska ha något utbyte av den kanalen. Nyhetsuppläsaren lät exakt som MandisPandis:

  • Peter Harold skriver:

   Haha!

   Fast seriöst; ja, det är faktiskt så det låter numera.

   • Sten Skott skriver:

    Det enda, eller åtminstone ett av mycket få program på svt som var gjort för vuxna var ”Liv och Horace i Europa”
    Självklart finns serien inte på Play. Vill jag se Mello i repris (Gud förbjude) så möter det säkert inga hinder.
    Skräpet härskar oinskränkt.

    • Peter Harold skriver:

     Skräpmusik dövar intellektet och stärker de primitiva drifterna. Det är därför det låter som det gör i radio och på dumburk.

     • robinshadowes skriver:

      Skräpmusiken var en annan anledning till att jag slutade lyssna på SR. Dom hade en av världens största skivarkiv (nu utsålt) men lyckades ändå bara spela an massa skit. Ett av de få musikprogrammen som gick att lyssna på var Dist. Dist blev givetvis nedlagt. Hårdrock är väl för vit musik och kränker bruschorna antar jag.

      • Peter Harold skriver:

       Nu var jag aldrig något hårdrocksfan, men det slog mig häromåret att jag nästan aldrig hörde någon vettig hårdrock på P3. I gengäld så finns det tack och lov privata radiostationer som förvaltar pundet bättre, samt en och annan närradiostation.

       Jag tror att Ungern är ett land med bra hårdrockssinne. Jag lyssnade faktiskt på ett skitbra program när jag körde genom landet nu i höstas. Det var nästan tråkigt att komma in i Slovakien, så bra var det. 😉

     • Ron (GB) skriver:

      Jussi Björling – Land Du Välsignade (från 1937)
      Hoppas länken funkar.

      ”… minnas, att svensk jag VAR …”

 6. Mjölner skriver:

  Lyssnade förr på bilradio P1 och P2 under mina jobbresor , det går inte i dag. Kommunistsosseriet har infiltrerat och förstört allt, radio, Tv , tidningar. Låt kanonerna tala!

 7. Eva G-g skriver:

  Men så bra skrivet!! Jag drömmer alltså inte. Under helgen när jag utför praktiska göromål,, ofta utomhus, vill jag ha lite stimulans och slår på radion. Men varenda gång är det vänster, rött, MP och PK åsikter!
  Vissa dagar är allt kopplat till invandring, arabiska länder etc. Hur kan de riktigt gamla relatera till detta? Måste vi ta oss an varenda problem i världen?? Så trist.
  Jag brukar tänka på alla gamlingar som kanske har för vana att under ett liv ha lyssnat på radion och som inte behärskar modern teknik i form av dator, poddar etc. Fy och usch, så gräslig denna situation är. Ska det aldrig ta slut?
  Jag kan ju åtminstone logga in på någon utländsk sight, men det är inte roligt att mitt land är så trist och väntervridet. Mina utländska vänner tror knappast det är sant.

  • Peter Harold skriver:

   Vänster, rött, MP, PK och feminism, det är normen hos radion. Alla åsikter och idégods utanför den sfären betraktar de i bästa fall som någonting exotiskt, men vanligast som någonting som måste bekämpas.

   Och tro mig, jag har ofta vrålat ”Nej, det här kan inte vara sant” när jag slagit på radion och omedelbart hört någon av dessa ovan nämnda kategorier.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s