Nu när bluffen om ensamkommande flyktingbarn avslöjats måste vi se efter vilka som bär skulden!

Bästa läsare!

Efter att man börjat medicinskt ålderstesta ett urval av de s.k. ensamkommande flyktingbarnen har Rättsmedicinalverket kommit fram till att 3 av 4 är över 18 år gamla (och i en specifik studie avseende marockaner konstaterade man att 48 av 50 individer var över 18 år). Därmed är de inte barn. Utöver detta kan man också konstatera att testet kan av tekniska skäl vara missvisande, men på sådant sätt att resultatet möjligtvis pekar på att personen är yngre än vad denne är i verkligheten.

Personligen anser jag att det vidtagna konceptet med medicinska ålderstester är överdrivet tillkrånglat. Det torde vara fullt möjligt att med en visuell granskning av personens fysik och en studie av individens kognitiva förmåga att avgöra om vederbörande skall betraktas som ett barn eller inte. Och med tanke på att min far bad mig vid flera tillfällen att inte uppföra mig som en barnunge när jag var 13 år – ett enligt min mening fullt berättigat krav – så kan jag inte förstå hur någon över huvud taget kan betrakta de lycksökare som dykt upp som barn i ordets korrekta bemärkelse.

Nu vet vi sanningen. Det är odiskutabelt att det som många flaggat för härmed bevisats vara ett systematiskt bedrägeri gentemot Sveriges skattebetalare. De som är skyldiga måste ställas till svar för att de försvarat denna samhällsförtärande verksamhet.

 • Regeringen. Har regeringens agerande ifråga om hanteringen av de ensamkommande flyktingbarnen varit förenlig med gällande lag? Har regeringens agerande skett utifrån en dold agenda eller på annat sätt undertryckt information som är av betydelse för en mångsidig opinionsbildning?
 • Lagstiftarna. Uppenbarligen har Sveriges riksdag – som enligt grundlagen har till uppdrag att tillsammans med regeringen säkra landets välfärd – ägnat sig åt att blockera alla försök att skärpa efterlevnaden av asyllagarna.
 • Medierna. Vi har sett ett systematiskt propagandaarbete från mediernas sida. Rapporter om ”barn på flykt undan krig och svält” illustreras med bilder på småbarn; reportage med s.k. ensamkommande flyktingbarn saknar kritisk analys och alla berättelser återges oemotsagda. En utredning inom denna disciplin kommer bli mycket omfattande.
 • Lobbyisterna. Organisationer som t.ex. Rädda barnen har haft en framskjuten roll i att sprida myten om att det är värnlösa barn som söker sig till Sverige undan krig och andra konflikter, och aggressivt aggiterat för att kritik skall betraktas som utslag för rasism och främlingsfientlighet.
  Andra grupper som haft inflytande är t.ex. Svenska kyrkan.
 • Aktivister. Grupper som ”Inte rasist men…” på Facebook har ägnat sig åt att smutskasta enskilda individer som framför kritik mot både lagstiftarna och medierna, och dessa grupper ägnar sig åt att (med medvetna lögner) systematiskt försvara det bedrägeri som de s.k. ensamkommande barnen begår.
 • Myndigheter med ansvar för migrationsfrågor. Att man från myndighetens sida inte kan hantera ärenden på ett adekvat sätt är uppseendeväckande; det faktum att man kategoriserar 48 av 50 marockaner som barn trots att de är vuxna kan inte bortförklaras med inkompetens, och skulle misstaget bero på inkompetens så är måste myndighetens ledning ställas till svars. Exemplet om att Migrationsverket haft en policy om att inte ifrågasätta någon som inte uppenbart är äldre än 40 år måste utredas. Aktivism inom myndigheten måste också exponeras.
 • Rättsväsendet. Vi kan notera att rättsväsendet varit passivt under alla faser, förutom då det begåtts direkta brott, t.ex. de nu uppmärksammade Arboga-morden där en kvinnlig asylbaron nyttjat sina klienter. Rättsväsendet har istället fokuserat sig på att lagföra dissidenter för ”hets mot folkgrupp”.
 • Asylanterna. De som ljugit om sin ålder skall bestraffas. De skall återbetala belopp motsvarande de ekonomiska fördelar de erhållit, och om så inte sker skall vederbörande sättas i fängelse. Repatriering skall utföras skyndsamt.
 • Asylbaronerna. Det bör undersökas ifall upprättade avtal efterlevts, och om det skett oegentligheter som kan lagföras.

Den 11 december 2015 skrev jag en bloggpost med titeln ”Den svenska invandringspolitiken behöver utredas av en haverikommission”. Jag står fast vid detta krav, och jag hoppas att tanken har ännu större spridning idag än då. Kommissionen bör också göra en preliminär undersökning om åtalbarhet mot berörda personer i statsapparaten.

Denna haverikommission måste i synnerhet utreda hur det kan komma sig att landets styrelse underlåtit att agera under alla dessa år. Vi måste i detalj ta reda på vem och vilka som bar det direkta ansvaret, och vi måste även ha en genomlysning av hela hanteringen av migrationsverksamheten, från utländska influenser via FN och andra transnationella organisationer, och ner till lokal nivå med socialförvaltning, omsorgsdistribution, bostadsförsörjning, etc.

Jag förutsätter att om inte ansvariga politiker skyndsamt korrigerar begångna fel så kommer svenska folket ta saken i egna händer och agera. Mer om den saken längre fram om maktetablissemanget inte hörsammar varningen nu.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

44 kommentarer till Nu när bluffen om ensamkommande flyktingbarn avslöjats måste vi se efter vilka som bär skulden!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Peter!
  Yttersta ansvaret bär dessa agendajudar väl redovisade av Jan Milld!
  En man judarna håller på att karaktärsmörda vilket är deras gängse tillvägagångssätt!

  • Peter Harold skriver:

   Ingen tvekan om att de behandlar dissidenter på det viset. Men vi skall inte nöja oss med dessa förklaringsmodeller som många människor känns alltför abstrakta.

 2. Anonym skriver:

  Håller med fullständigt!

 3. Hel skriver:

  Annie Lööf till Bilderbergmöte 2017!!!

  • Peter Harold skriver:

   Det lär nog reta Anna Kindvall-Batra… 😉

   Jaha, då är det officiellt att hon skall ta över statsministerposten. Det skulle faktiskt vara intressant att få veta hur allt detta har gått till? Det känns som att någon reklambyrå med kontakter inom både medievärlden och den politiska eliten har fått dirigera ”projektet”. Någon fågel viskade i mitt öra att Centern börjat bränna av de mesta pengar som de haft efter försäljningen av sina landsortstidningar. Vem och vilka har de betalat…?

   • robinshadowes skriver:

    Har hon blivit tvungen att infria sitt löfte om 40 invandrare tro?

    • robinshadowes skriver:

     40 miljoner skulle det vara. Ibland faller orden bara bort.

     • Sten Skott skriver:

      Tja, 40 låter ju rimligare på något sätt.

      • robinshadowes skriver:

       Ja det hade ju absolut varit mer hanterbart. Även om jag personligen tycker att 40 rasfrämlingar är 40 för mycket. Säkert hade det kunnat skapa total kaos om dom samtliga hamnat i en liten by glesbygden med 100-200 invånare. Men rent allmänt hade det varit hanterbart i det stora hela taget.

 4. Risto Matinen skriver:

  Tja, behöver någon normalbegåvad eller högre ens tjafsa om det uppenbara? Det handlar inte om att de vapen- och våldtäktsföra männen är ensamkommande, flykting eller barn. De iInkräktarna är inte ens något av de etiketterna, annat än i extrema undantagsfall.

  De släpps in för att de är bland de värsta oönskade vi vill ha i vårt samhälle!

  Nu har kanske de värsta fått insikt i att inte ens det kuvade svenska folket sväljer vilka uppenbara lögner som helst?

 5. baravarat skriver:

  Välformulerat och analyser som träffat rätt gång på gång alltid trevlig läsning önskar dig välgång i din ‘sjuka’
  Hoppas fler av oss kräver reapetrering av alla som ljugit sen invandring från mena började och där gäller alla länder söder om grekland…

 6. Risto Matinen skriver:

  Konstigt nog verkar det dyka upp sjukt litet motstånd från invällarnas inbillade historia i vårt land!

  Lär dig tvärtemot! Lär dig försvara dig med dödligt våld emot invällarna! Kolla var antisvenska politiker ochg byråkrater bor. Konfrontera dem och gör vad du kan för att förstöra deras liv, liksom de gjort det för oss!!!

 7. Vauen skriver:

  Tja, det finns inte mycket att tillägga. Kanske historiens största facepalm!?

 8. Vauen skriver:

  Svårt att tro att detta är på riktigt, men det är det:

  Man mår illa på riktigt när man ser detta!

  • robinshadowes skriver:

   Jag står inte heller ut. Men av helt andra orsaker. Skicka iväg kärringarna tillsammans med skräpet.

  • Vauen skriver:

   https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

   ”Det blir fler besök, han är placerad på migrationsverkets boende, men får en natt då och då hemma hos mig. Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ha honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra. Jag ger honom närhet, han håller mig i ett skruvstäd, så hårt att det gör ont.”

   • Peter Harold skriver:

    Om jag förstått saken rätt så är det inte så stor skillnad mellan vaginan på en tacka och en batikäxa, så det lär nog inte vara svårt att övertala de knullnödiga 20-åriga barnen att gå från soffa till säng i brist på en ung blondin…

    • Vauen skriver:

     Jag tror som sagt skäggebarnens referensramar mer handlar om ont i stjärten. Många av dem är nog föredetta bacha basi gossar som deras herrar tycker är för gamla. Tvivlar på att sverigeflytten inte diskuteras på nätet osv. Risken att hamna i klorna på någon batixhäxa är nog känd och del av bedrägeriets baksida.

 9. Risto Matinen skriver:

  Annie Lööf klar för Bilderberg 2017. Agendajudarna satsar alltså på henne som statsminister i nästa val! Aldrig i helvete en sådan antisvensk nolla ska träda på den tronen.

  När kommer Bilderbergskandidater att elimineras direkt, bara därför? Tillsvidare bekämpar vi dem med ord…

  • Jonas Bangkok skriver:

   Varför inte Annie Lööf när vi redan har Stefan Löfven? Så länge Sveriges medborgare inbillar sig att de kan ända på något genom allmäna val så kommer luftskallar som dessa att abonnera på ‘tronen’.

 10. Gamlingen skriver:

  Nu behöver batikhäxorna inte mer bekosta sina resor till Gambia för att ligga med unga män. De får ett afganskt ”barn” och staten betalar alla kostnaderna. Jag tror att hela vänsteretablissemanget (V) +(MP)+(Fi) sitter bakom. De är ju mest kvinnor som är medlemmar och röstar dessa partier.

 11. Lasse Wilhelmson skriver:

  Tack för den artikeln och alla kommentarer. Kunde inte sagt något bättre själv. Eller orkat … Denna masspsykos kring just ”barnen” är nog bland det mest absurda jag har upplevt i mitt liv – än så länge. Och då har jag varit med om en helt del …

  • Vauen skriver:

   Fast är det verkligen en masspsykos. Betyder inte det att man ska vara lurad av sina egna sinnen för att det ska vara en psykos?!

   Folk i gemen har aldrig låtit sig luras av detta. Så snart som alternativmedia visade verkligheten så förstod folk att detta var lurendrejeri. Politiker är inte heller förvillade, dom är korrupta. Lobbyister och msm likaså. De enda som man kan gissa har någon form av psykisk ohälsa är de kvinnor (och en del män) som är begeistrade i dessa ”barn”. Det är ju lätt att dra paralleller mellan sexturism och dessa individer.

   Men jag tror inte det är psykos utan dålig moral och osund sexuell identitet. Det känns ofräscht många gånger, konstgjorda relationer. Och I fallet med Arbogamorden så gick det extremt långt. Men svensk feminism kommer aldrig kännas vid något problem. Jag kan bara gissa men många av dessa ”pojkar” från Afghanistan är nog före detta Bacha Bazi gossar som blivit för gamla för gubbarna hemma, och nu är i mogen ålder för svenska medelålders kvinnor!?

   • Lasse Wilhelmson skriver:

    Jag anser att empatin och medkänslan hos stora delar av det svenska folket har missbrukats och utnyttjats så att sinnena har lurats. Även om man naturligtvis kan diskutera hur stor del det är. Och enligt min erfarenhet så innefattas även vanliga, hederliga, arbetande och ansvarstagande människor. Det är precis så tabuer fungerar. Det är ju bara att ta det mest kända …

 12. A skriver:

  Vi vet vem som bär ansvaret för detta men vad vi inte vet är hur vi skall sätta dit dessa landsförädare! Jag har ideer men de är en aning kontroversiella……..

  • Lars Lindeberg skriver:

   Sverige drivs idag olagligt, kriminellt sedan 1975! Regimen har bakom ryggen på svenska folket tagit landsförrädiska beslut bakom lykta dörrar bl.a.
   Alla beslut regimen har tagit är ogiltiga!
   Det är varje svensk plikt att vidta åtgärder mot detta kriminella beteende!
   Vi måste organisera oss och bilda nya polisiära funktioner som består av redliga svenska män och kvinnor!
   Bilda Ståndrätter, Folkdomstolar!
   Arrestera landsförrädarna och ställa dem till svars!
   Vad som saknas är tydligen ledare som vill ta ansvar för Sverige!
   Det är hög tid att vi får fram sådana personer som är oförvitliga och utan korruption!
   Sverige håller på att gå under och det är ju meningen med hela den kriminella verksamhet som bedrivs!
   Vi har hört hur de säger till oss!
   Sverige finns inte mer och kommer aldrig tillbaka!
   Ja ”dessa” har aldrig frågat mig eller någon jag känner!
   Så länge som jag kan andas kommer jag att bekämpa ”dem”!
   Väl mött på barrikaderna!

   Lars Lindeberg

   • Mjölner skriver:

    När vi organiserat färdigt för att åtgärder kan vidtas skall följande scenario gälla, jag har skrivit detta vid flera tillfällen. Riksdagshus och regeringskansli omringas samtliga ledamöter sätts i bussar och fraktas bort för internering, var och en i isoleringscell med strängaste restriktioner. Myndigheter och förvaltningar saneras från politiska aktivister.En interimsregering och förvaltningsstyrelse bestående av personer med sunt förnuft tillsättes. Något nyval kan inte komma i fråga innan samtliga politiska partier kastat ut NWO-fans och globalister samt bestämt sig att utträda ur EU. Därefter skall alla landsförrädare ställas inför domstol och dömas efter sina gärningar. Vad tycks?

    • Lars Lindeberg skriver:

     Jodå det ser bra ut! Men där är säkert många som har färdigpackade resväskor och färdiga resplaner vid eventuellt avslöjande av deras förbrytelser!
     Mao de förstår redan nu att de begått landsförräderi!

     • Mjölner skriver:

      Ja, historien kommer att upprepa sig, något i stil med nazistkoryfeernas flykt till Argentina. Vi får i första läget nöja oss med de som trots varningar stannat kvar, eller tror sig vara oskyldiga.

     • robinshadowes skriver:

      Dom kommer jagas ända upp i hundraårsåldern om så är nödvändigt. Det kommer inte finnas någon preskriptionstid för deras grova brott. Om deras nya hemländer vägrar lämna ut dem, så får vi väl göra som Mossad. Åka och hämta hem dem själva helt enkelt. Kanske inte lagligt enligt internationella konventioner men det skiter jag i. Kan Israel ha fräckhet att göra det, så kan vi också göra det. Folk- och landsförrädarna skall inte få gå ostraffade ens om dom lyckas fly landet.

      • Lars Lindeberg skriver:

       Delar helt din uppfattning! Landsförräderi har alltid straffats med döden!

       • baravarat skriver:

        Hur organiserar man något sådant som du föreslår iden är mycket god men hur man måste för detta inte gå via nätet utan öga mot öga är enda sättet eljest blir det nog vi som blir satt i isoleringscell likt Breivik….?

        • Lars Lindeberg skriver:

         Du kan läsa vår historia och lära ifrån den!

        • robinshadowes skriver:

         Det blir en uppgift för senare. När landet har blivit återerövrat av dess rättmätiga innehavare. Då behöver vi inte oroa oss för att drabbas av samma öde som Breivik. Snarare är det förrädarna som bör oroa sig för det.

       • Björngunnar skriver:

        Ja det är det straffet som bör återinföras.
        Men om man studerar historia verkar det som om detta med att främmande krafter infiltrerar och tar makten har hänt många gånger tidigare.utan att ha lyckats, kommer de att lyckas denna gång.
        Tycker detta program med Kristoffer Hell var intressant.
        http://blueshift.nu/blueshift-hos-ingridochconrad/

 13. Peter Harold skriver:

  Bästa vänner! Jag åker bort i ett par dagar. Ämnar försöka komma ända till Sveriges vagina (även kallat Göteborg). Jag hoppas att jag kan undvika P1 i bilstereon.

 14. kallepelle skriver:

  Ingressbilden visar ”Belåten batikhäxa med blomsteruppvaktande kavaljerer” eller tog jag fel nu?

 15. Nikks skriver:

  Det skrattas i utlandet åt vår invandringspolitik, så långt bort som till Australien. Jag har aldrig skämts så mycket som jag gör för Sverige i dom här frågorna. Och jag är så innerligt trött på att man inte får vara kritisk till den här massinvandringen för då är man inhuman och rasist.

  • Peter Harold skriver:

   Ja, jag har ofta hört kommentarer ”Wow, Sweden must be such a rich country that you can afford to take care of all those migrants”. Och det kan tänkas, om vi då offrar våra egna gamla och sjuka, sliter ut lärarna med sina omöjliga jobb, överbelastar domstolarna så att de blir en teater och så vidare. Dessutom finns det ett annat perspektiv som jag tycker man inte skall glömma, och det är att många av dessa migranter som ”flyr” krig och fattigdom är precis av den kaliber som kommer behövas i dessa fattiga länder, d.v.s. unga friska män som borde göra nytta istället för att läsa sig ett språk som är omöjligt och leva i halva året i en djupfrys kallat Sverige.

   • Nikks skriver:

    Många utav dessa ”unga” friska män som vill till Europas gränser kommer hit i egenskap som ”trojanska hästar” och med bakgrund eller sympatier med Islamiska staten. Fast nej men inte enligt Sverige, här gör dom mer nytta och berikar oss med sin kultur och kompetenta arbetskraft. Utan den massiva invandringen så hade detta land stannat. Tror inte att jag träffat en enda läkare med utländsk bakgrund som pratar förståelig Svenska. Så sent som förra veckan med min mamma på sjukhus satt specialistläkaren och pratade om hennes sjukdom med oss anhöriga i en timme. Jag vet fortfarande inte vad han sa. Fast det gör inget för han var ju så trevlig och kompetent. 😲

    • Peter Harold skriver:

     Det där är jag väldigt rädd för. Just det där med att kommunicera mellan patient och läkare är ju jätteviktigt. Fast det är ju ett starkt plus om man får en läkare som åtminstone VILL lyssna. Bonus är om de kan bota en, haha!

 16. Pingback: Uppdrag för alternativmedierna: Underlag för en haveri- och sanningskommission avseende det ”kulturberikade” Sverige? | Peter Harold – Skrivarens blogg

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s