Nu räcker det – släng ut sexistfittan Malin Nilsson från Nyheter24

Bästa läsare!

Under rubriken ”Nu räcker det – släng ut alla män från festivaler” skriver krönikören Malin NilssonNyheter24 att hennes lösning på sexualvåldet vid den skandalomsusade Bråvallafestivalen att ” – Män förtjänar för fan inte att få gå på festival. Skälet är enkelt: de kan inte uppföra sig. Det är den grupp som utsätter kvinnor för mest våld”. Så tänker(?) och talar svenska feminister.

Svenska feminister förtjänar för fan inte att skriva i svenska medier. Skälet är enkelt; de kan inte se närvarande elefanter i rummet. De kan inte föra ett intellektuellt hederligt offentligt samtal utan att skylla på män och klä sig i offerkofta. Svenska feminister är den grupp som inte fattar att deras kulturmarxistiska idéer leder till att allt fler kvinnor utsätts för våld, och detta på grund av feltänk i flera led som feminismen står för.

Men låt mig först avhandla Malin Nilsson. Hur tänker en människa som drar slutsatsen att ett dåd med 1 gärningsman – i en publik på 50’000 personer – måste resultera i en kollektiv bestraffning mot alla män?

Svar: hon tänker som en svensk feminist.

Malin Nilsson skriver:

Många män (för ja, det är män) utsätter kvinnor för sexuella övergrepp och våld. De är inte ens blyga med det. Så sent som i fredags våldtogs en tjej mitt i publikhavet på Håkan Hellströms spelning på Bråvalla.

Fakta är att det inkommit en polisanmälan om en misstänkt våldtäkt. Mer än så vet vi inte. Vi vet inte heller vad det rör sig om för slags våldtäkt. Tidigare har det inträffat att vissa personer hängt ut sin penis och frotterat sig mot sitt offer. Detta är egentligen inte en våldtäkt, och man skall nog undvika att använda ordet ”våldtäkt” i dylika sammanhang eftersom det vattnar ur begreppet. Sexuellt ofredande duger väldigt bra, och man kan spetsa till det med grovt sexuellt ofredande. Detta ord passar bättre eftersom ingen fysisk skada uppstått. Naturligtvis är det obehagligt nog, men man måste ha proportioner.

Malin Nilsson konstaterar att antalet sexuella ofredanden ökat med mer än 1000% under 2016 jämfört med 2015. Detta gäller då sexuella ofredanden på festivaler – det verkar som att reportern Malin Nilsson inte behärskar konsten att formulera sig sakligt i redaktionell text, vilket är ett annat signum för arga unga feminister – och vi kan alla fråga oss varför det helt plötsligt blir en sådan ökning. Ja, utom Malin då. Hon är som fältskäraren som botar allt med amputation, inklusive huvudvärk.

Malin skriver: ” – En del föreslog mansfria zoner på festivalerna. Idén är att kvinnor får ett särskilt område framför scenen för att män helt enkelt inte ska komma åt att ofreda dem.”

Hur kan det komma sig att under ett år börjar svenska män att plötsligt ofreda kvinnor i massantal, i jämförelse mot tidigare år? Har andelen män i publiken ökat? Eller har det hänt någonting annat? Ingen analys från Malins eller hennes feministvänners sida. Det enda man kommer på som förklaringsmodell är att vad som skett är en ”ökad medvetenhet”, ”i synnerhet från mediernas sida”.

Jotack du. Vad medierna gjort medvetet, det är att mörka. Det var vad Dagens Nyheter gjorde när ”ensamkommande flyktingpojkar” levde rövare med flickornas rövar på ungdomsfestivalen i Stockholm. De omhändertagna gärningsmännen filmades av privatpersoner, så det går inte att snacka bort saken om gärningsmännens härkomst (fast är man feminist kan man ju alltid låtsas som att det regnar).

Malin noterade att ” – Polisen gick ut och tog en ‘stark’ ställning mot sexuella övergrepp genom att dela ut armbanden. På dessa stod orden ‘tafsa inte’.

Vad är det med svenska feminister? Ett jävla armband! Bara en sådan sak som att det skall behövas ett armband för att slippa bli sexuellt ofredad är så dundersjukt att… ja, att man måste vara feminist eller korkad rikspolischef för att finna någon logik i detta. Sorry, alla brudar utan armband. Ni är lovligt byte…!

I år skall visst Feminist Initiativ ha delat ut flygblad vid Bråvallafestivalen med uppmaningen att inte våldta någon som är full…

Gahh! Idioter!

Vi kan konstatera att vissa festivaler i landet under året och ifjol haft 0 (noll) anmälningar om sexuella ofredanden/våldtäkter. Exempel är Hasslöfestivalen i Blekinge och Gullbrannafestivalen i Halland, båda med tusentals besökare. Låt oss gissa att hälften av publiken var män. Men inget sexofredande. Sweden Rock Festival är trots sin massiva majoritet av manliga besökare under de flesta år förskonade från sexualvåld, utom möjligtvis på scenerna. Visserligen har det hänt att en manlig besökare vaknade upp och fann en annan man utföra fellatio på honom, vilket nyss nämnda sajt Nyheter24 kallade för ”en oralsexattack”…! I år uppges ett våldtäktsförsök ha ägt rum, men den uppgiften bekräftas inte i alla medier.

När det gäller festivalvåldtäkter är det så gott som vedertagen fakta att unga invandrarmän utgör en riskgrupp för att begå dessa brott, och detta till den grad att de numerärt överträffar den traditionelle berusade eller drogpåverkade svenske gärningsmannen (även om vi skall erkänna att vissa droger gör personer mindre benägna att ha sex).

Men vi har en annan faktor som borde undersökas, och som kan ha bäring på feministernas krig mot svenska män (för vi hör dem ju ytterst sällan tala om icke etniskt svenska män i dessa sammanhang), och det gäller falska våldtäktsanmälningar.

Det ligger i feministernas intresse att fler falska våldtäktsanmälningar görs, dels därför att detta påverkar statistiken menligt för män (enligt dem), samtidigt som falska våldtäktsanklagelser aldrig leder till ett rättsligt efterspel (eftersom polisen aldrig kan få tag i någon gärningsman ehuru denne inte existerar), vilket ytterligare ger en skenbar bild av kvinnor som ett ständigt offer för mäns våld. Ja, i några fall kan det bli rättsligt efterspel, om polisen kan bevisa att anmälan är falsk. Men feminister brukar välvilligt ställa upp till försvar för sådana systrar.

Många feminister vill använda dessa icke rättsligt prövade påhittade våldtäktsfall till att ytterligare sänka beviskraven vid våldtäktsanklagelser; feministernas mål är att kvinnans ord (eller väninnornas/pressens ord) i samtliga fall skall väga tyngre än den misstänkte gärningsmannens utsago, vilket är en rättsprincip som säkert anammas av socialister som anser att rättsväsendet skall vara ett ideologiskt verktyg.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

35 kommentarer till Nu räcker det – släng ut sexistfittan Malin Nilsson från Nyheter24

 1. Björngunnar skriver:

  Med en ring i nosen blir den ännu längre, böjen opererar många bort.
  Varför lägger de hela tiden näsan i blöt?
  Nilsson är väl taget…

  • Peter Harold skriver:

   Jag har fått bekräftat från personer i hennes närhet att hon har ett starkt behov av uppmärksamhet. Hon går tydligen igång på att bli kritiserad och verbalt angripen på sociala medier. Hon är inte intresserad av ett intellektuellt resonemang, utan strävar efter att bli sedd, vilket innebär att hon kan yttra saker som inte är genomtänkta.

   • Björngunnar skriver:

    Vi pratar om personer och händelser som alla har en gemensam nämnare så för att få perspektiv på allt vansinnigt som händer i Sverige har ett enda ursprung, ZION!
    Så att för att komma åt orsaken till allt Sveriges och förstå orsaken blir de enskilda personer ledtrådar som leder till spindeln i nätet, ZION eller judendomen.
    Judendom och kommunism är identiska så vad som behöver göras för att bli fri från giftormen mitt i nätet och inte hänfalla till att som föreslagits, slå ihjäl babbar eller annat inproduktivt eller kontraproduktivt, förstå att Hitlers analys var korrekt.
    Att hans lösning på problemet inte räckte till, att en världsomspännande lösning och maktövertagande från ZION kräver samordning och handlande på gemensam grund och att ZION arbetar för att söndra och härska.
    Som jag skrivit förut, alla utom de som arbetar åt djävulen skulle tjäna på detta inklusive babbar som bara är redskap.
    Hur nu detta rent praktiskt skulle gå till vetefan!??
    Ett exempel…
    http://russia-insider.com/en/politics/sweden-gives-returning-isis-fighters-new-identities-help-them-start-over/ri20232

    • Peter Harold skriver:

     För att citera vår käre landsfader… ”Vi har varit naiva”. 😉 Jag tror att man skulle behöva bilda ett anti-Bilderberg för att kunna finna en lösning. Jag skulle vilja se ett möte med skarpa hjärnor som kan ta fram förslag på hur vi skall lösa den kris som vårt land stiger in i.

     • Björngunnar skriver:

      Jag har abbonerat på en rysk språkkurs.
      Brevväxlar med en ryska och jag bjöd in henne att besöka Sverige, en visumansökan lämnades in till ambassaden i Moskva, kostade 2000kr att lämna in ansökan, de ringde en gång och en ung man frågade på engelska, jag debiteras 100kronor för telefonsamtalet.
      Visumansökan avslogs, jag skrev då följande mail.

      Några funderingar,
      Vilka krav föreligger för den person som vill göra ett identiskt besök som det Olga har ansökt visum för, men som är medborgare och boende i Ukraina?
      Och om de avviker, vilka är orsakerna till detta?

      Vidare, som Du kanske vet översvämmas Sverige av hundratusentals negrer och araber, nästan uteslutande män i vapenför ålder, ofta med iPhone men utan pass och naturligtvis utan visa.
      Dessa personer tas om hand på den svenska statens bekostnad…
      Varför?
      Svenska kvinnor våldtas och polischef Dan Eliasson delar ut plastarmband.

      Bor jag i ett land eller ett dårhus?
      Vem styr Sverige?
      Är det samma personer som ligger bakom visumreglerna från Ryssland?
      Jag förstår att dessa inte kan lastas svenska ambassaden i Ryssland.

      Bästa hälsningar Björngunnar

      Inget svar naturligtvis!
      Jag har överklagat beslutet till i migrationsdomstolen i Göteborg, besked lämnas mellan 2 till 8 veckor.

      Till saken hör att alla medborgare i Ukraina kan resa till Sverige utan Visa.
      Ääänte konstittt?

      • Peter Harold skriver:

       Detta är ju väldigt märkligt. Vi har ju ryska turister i Stockholm. Nåja, jag har faktiskt sett inte hört några när jag varit ute och flanerat på sistone, men jag får höra upp bättre. Tidigare har det stått RUS-skyltade bussar vid Skeppsbron. Såg en LV-skyltad i förra veckan, så nog fungerar i alla fall överfarten via Östersjön.

       • Björngunnar skriver:

        Hon hade inga pengar på bankkonto och dessutom var hon vit så någon egentlig rasblandning var det inte frågan om.
        Därför inte intressant att ge henne visa.
        Det är min teori iallafall.

        • Peter Harold skriver:

         Det kan ju inte uteslutas att problemet så att säga ligger på din sida, typ att staten registrerat dina obekväma åsikter och bedriver mjuk tyranni mot dig. Blir intressant vad domstolen säger sen om överklagandet.

         • Björngunnar skriver:

          Förvisso kan det vara så, men fegheten påstås ju vara den största synden.
          Vår ”favorit” zinistombud och i högsta grad opålitlig är i farten igen.
          https://www.nordfront.se/regeringen-slosar-10-miljoner-kronor-pa-att-motverka-rysk-propaganda.smr

          • Peter Harold skriver:

           Ja, vi sitter onekligen hårt i klistret. Det kommer inte kunna bekämpas förrän vi reser oss och börjar agera.

          • Björngunnar skriver:

           Vi är överens om att vi sitter i klistret.
           Men vad kan man göra?
           Titta på flugan som fastnat i klistret på flugpappret, vad gör den?
           Kämpar sig trött och dör!?
           Man kan slå sina okloka huven ihop och ha en brainstorming och regel nummer 1 inom brainstorming är ju att alla synpunkter och förslag tas emot utan att idégivaren mobbas.
           Finns det överhuvudtaget någon motståndsorganisation förutom Svenska Motståndsrörelsen i dagens Sverige.
           Man kan väl också anta att den organisation som blir mest angripen ses som det största hotet??

          • Peter Harold skriver:

           Helt klart är detta något som skulle behövas. En grupp som brainstormar och som kan fundera ut strategier. Vilka? Var? När?

          • Björngunnar skriver:

           Skicka ett mail!
           Jag har några idéer.

          • Peter Harold skriver:

           Efter semestern. Om jag fortfarande lever! 🙂

          • Björngunnar skriver:

           NKVD/SÄPO?

          • Björngunnar skriver:

           Apropå släng ut…
           Är man glad o trevlig inne så åker man ut och är man glad o trevlig ute så åker man in.
           Livliga Libanon monolog Albert Engström.

         • Björngunnar skriver:

          Meddelande o frågor skickat till förvaltningsrätten i Göteborg.
          Respekten för rättsväsendet /frimureriet är obefintligt.
          Brevväxlar med en ryska och jag bjöd in henne att besöka Sverige, en visumansökan lämnades in till ambassaden i Moskva, kostade mig 2000kr att lämna in ansökan, de ringde en gång och en ung man frågade på engelska, jag debiteras 100kronor för telefonsamtalet.

          Visumansökan avslogs, jag skrev då följande mail.
          Några funderingar,
          Vilka krav föreligger för den person som vill göra ett identiskt besök som det Olga har ansökt visum för, men som är medborgare och boende i Ukraina?
          Och om de avviker, vilka är orsakerna till detta?

          Vidare, som Du kanske vet översvämmas Sverige av hundratusentals negrer och araber, nästan uteslutande män i vapenför ålder, ofta med iPhone men utan pass och naturligtvis utan visa.
          Dessa personer tas om hand på den svenska statens bekostnad…
          Varför?
          Svenska kvinnor våldtas och polischef Dan Eliasson delar ut plastarmband.

          Bor jag i ett land eller ett dårhus?
          Vilka styr Sverige?

          Är det samma personer som ligger bakom visumreglerna från Ryssland?
          Jag förstår att dessa inte kan lastas svenska ambassaden i Ryssland.
          Bästa hälsningar Björngunnar

          Inget svar naturligtvis!
          Jag har överklagat beslutet till i migrationsdomstolen i Göteborg, besked lämnas mellan 2 till 8 veckor.

          Till saken hör att alla medborgare i Ukraina kan resa till Sverige utan Visa.
          Ääänte konstittt?

          Som sagt inget svar och jag drar slutsatsen att jag bor i ett land, ett dårhus, som styrs av andra krafter än svenska.

          Jag har också kollat med Förvaltningsrätten att det är ovanligt att man går emot ambassadens beslut.

          Vad är det för mening att arbeta och sträva i detta ”land” där tex. mördare i ISIS ges skyddad identitet och uppehälle.

          Det är min bestämda uppfattning att detta inte är olika saker, de hör ihop oberoende av vilka lögner myndigheter framför om te, x att politisk asyl och visa är olika saker.

          Dessutom är det min uppfattning att svenskt rättsväsende är genomkorrumperat så jag utgår ifrån att beslutet blir avslag!

          Hälsningar Björngunnar

 2. klyvnadenstid skriver:

  Public Service arbetar konsekvent för att förvandla våldtäktsvågen till en kamp mot männen i sann feministisk anda. Detta är mycket svårt att att göra något åt då PS är för starka. Vi måste börja diskutera hur vi skall hantera SR och STV, en strategi från fria skriftställare måste utvecklas för att krossa det av vänster och miljöpartister ockuperade Public Service.

  http://klyvnadenstid.se/2017/06/makten-over-medierna/

  • Peter Harold skriver:

   Det må vara illa att vänstern (socialister, kommunister, kollektivister) har ockuperat TV- och radiohuset i Gärdet, och detta skall givetvis bekämpas. Men det skulle vara lika illa om någon annan ideologi fick monopol på budskapet på samma sätt som sker idag. Därför finns det bara en enda godtagbar lösning, och det är att sälja eller lägga ner verksamheten. Vänstern har alltid svårare att hävda sig om det finns en sund marknad för fritt tänkande folk.

   • Björngunnar skriver:

    Det politiska systemet är en och samma medalj och skall ge intryck av oenighet men är i själva verket zions system som är byggt för att söndra och härska, vi skall tänka att, bara några representanter för andra, annat parti kommer in i Public service blir det andra bullar.
    GLÖM DET!
    Skickat i visum ärendet..
    Jag har abbonerat på en rysk språkkurs.
    Brevväxlar med en ryska och jag bjöd in henne att besöka Sverige, en visumansökan lämnades in till ambassaden i Moskva, kostade 2000kr att lämna in ansökan, de ringde en gång och en ung man frågade på engelska, jag debiteras 100kronor för telefonsamtalet.
    Visumansökan avslogs, jag skrev då följande mail.

    Några funderingar,
    Vilka krav föreligger för den person som vill göra ett identiskt besök som det Olga har ansökt visum för, men som är medborgare och boende i Ukraina?
    Och om de avviker, vilka är orsakerna till detta?

    Vidare, som Du kanske vet översvämmas Sverige av hundratusentals negrer och araber, nästan uteslutande män i vapenför ålder, ofta med iPhone men utan pass och naturligtvis utan visa.
    Dessa personer tas om hand på den svenska statens bekostnad…
    Varför?
    Svenska kvinnor våldtas och polischef Dan Eliasson delar ut plastarmband.

    Bor jag i ett land eller ett dårhus?
    Vem styr Sverige?
    Är det samma personer som ligger bakom visumreglerna från Ryssland?
    Jag förstår att dessa inte kan lastas svenska ambassaden i Ryssland.

    Bästa hälsningar Björngunnar

    Inget svar naturligtvis!
    Jag har överklagat beslutet till i migrationsdomstolen i Göteborg, besked lämnas mellan 2 till 8 veckor.

    Till saken hör att alla medborgare i Ukraina kan resa till Sverige utan Visa.
    Ääänte konstittt?

    Och efter samtal med de som avgör tvistiga visum ärenden, Förvaltningsrätten i Göteborg så är det ovanligt att ändringar i bedömningen sker.

 3. hllviken skriver:

  BREAKING NEWS

  RASIST-HISTORIKERN ARNSTAD HAR RASIST-FRISYR!!!

 4. Risto Matinen skriver:

  När jag läser sådant dravel (görs vanligen indirekt såsom här) av antivita nollor såsom denna Malin Nilsson, borde det räcka med svaret: Koockoo! Hör göken gala…

  • Peter Harold skriver:

   Juryn borde ha tagit en lång blick på den här kvinnan och sedan frågat sig vem på hela denna jord skulle ha velat våldta henne? Sex med henne är det närmsta man kan komma att ha sex med en säl. Förmodligen inklusive doftupplevelsen.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s