Varför kunde inte heteronormbrytarnas föräldrar gjort det som deras barn vill ska ske numera…?

Bästa läsare!

Det här blir inte en fullständig rapport från Prideparaden i Stockholm. Jag anser att den inte behöver beskrivas, framför allt därför att de med blott måttlig fantasi ändå kan föreställa sig hur det såg ut.

Jodå, omständigheterna bestod i att det var omständligt att ta sig fram. Men jag gjorde det i alla fall, om än inte utan vissa personliga sviter.

På det personliga planet skall jag först tala om att jag kom överens med Kärestan att ses vid paraden. Genom diverse missförstånd konstaterade vi att vi hamnat på var sin sida av paradsträckan längs Norr Mälarstrand. Jag bestämde mig för att gå mot startfältet och passera oskadd (närmare bestämt platsen där de vinlyldräktsklädda BDSM-aktivisterna grupperade).

Under tiden passade Kärestan på att ogenerat korsa mitt framför paraden, vilket jag blev varse en kvart senare när hon inte längre var kvar där hon varit när jag ringt henne tidigare . Eftersom jag som vit medelålders man med bostadsrätt och privathyrt garage i närförort inte har privilegiet att korsa framför de paraderande fjollornas dunkadunkspridande långtradare fick jag finna mig i att gå tillbaka till de udda existenserna med sina knarrande uniformer. Till slut var Romeo och Julia återförenade…

Så… jag erkänner direkt att min första tanke var att jag ger detta en stund, och sen går vi. Kärestan hade andra planer, så jag hann faktiskt se Broadwaysopbilen komma när sista paradekipaget passerat. Det bästa inslaget på hela dagen!!!

Ja, jag skall tala om att jag såg Babsan, Annie Lööf (ser ut som flickan i klassen som kunde mobba andra men alltid kom undan med det eftersom hon var mästare på att fjäska för lärarna), Anna Kindvall-Butra (vad f-n heter hon egentligen?) och Thomas Gylling (Mosquito). Det sägs att Mona Sahlin (sossekärring och maktmissbrukare) var där också, och ett foto visar att hon åldrats rejält. Tydligen hjälper det inte att ha en ung toyboy i sängen. I vart fall inte just den som hon valde ut. Nå, jag skall hålla personangreppen borta för stunden. Jag menar, skall man hetsa så är det lika bra att göra det mot en hel grupp…! 😉

Inget klander över Kärestan, men jag kände en övertygande motvilja till Prideparaden. Jodå, jag tänkte bittert på hur mycket skatte-/sponsorpengar som här går till spillo bara för att en massa företag skall få paradera och visa upp att man är så goda och mänskligt inkluderande. Som om nu de icke närvarande konkurrenterna skulle förespråka att bögar och flator skall skickas till gasugnarna…?

Nästa tanke var att det hela ju är ett jäkla hyckleri. Låt mig ställa den retoriska frågan: Varför Pride över huvud taget? Det officiella svaret står att läsa i organisationens stadgar (eftersom Pride är en förening):

§ 1 Ändamål och organisation
Stockholm Pride är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som verkar för att förbättra hbtq-personers livssituation och rättigheter.

Svaret torde alltså lyda: De som medverkar i paraden gör det för att förbättra hbtq-personers livssituationer och rättigheter.

Följdfråga: Vilka rättigheter är det som hbtq-personer saknar som alla andra människor har? Eftersom sökmotorn GOOGLE sågs med en stor banderoll i paraden tar jag mig friheten att ställa exakt denna fråga där.

Google föreslår läsning på Wikipedia. Där läser jag att ”Homosexualitet slutade ses som en sjukdom i Sverige år 1979”, och att ”Landet anses vara ett av Europas och världens HBT-vänligaste länder när det kommer till lagar rörande homosexualitet”. Vi kan läsa att bastuklubbslagen togs bort år 2004 (bra, staten skall inte bestämma hur folk skall ha sex); att transsexuella år 1972 fick börja byta kön på laglig väg (bra, staten skall inte bestämma om enskild önskar skära k*ken av sig, om denne nu så önskar, men tvinga inte mig att betala för dennes nöje); homosexuella fick samkönade partnerskap, och numera får de gifta sig. De får även adoptera barn, till och med om de är ensamstående. Lesbiska får inseminera sig, och homosexuella får göra lumpen och genomföra militärtjänstgöring.

Det enda som öppet homosexuella män inte får göra är att donera blod. Det är den enda rättigheten de saknar enligt Wikipedia.

Så därför paraderade Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Lärarförbundet, Fackförbunden ST, Unionen, LO, Akademikerförbundet, Saco, Situation Stockholm, Spotify, Sveriges Logopeder, Försvarsmakten, Kustbevakningen, Swedavia, Judiska församlingen och en herrens massa fler företag och organisationer från Kungsholms torg till Östermalms IP igår lördag för dessa diskriminerade blodgivares sak. Mycket väsen för lite ull, om jag får säga. Japp, George Soros ”Refugees Welcome” medverkade också.

Om nu Pride-tågets måtto är att verka för HBTQ-personers rättigheter (d.v.s. för stolta bögar att ge blod) så kan man fråga sig varför det fanns så många andra budskap på fordon och plakat?

Några hade skrivit ”För tolerans och kamp mot våld”. Inte långt därefter dök plakat med texten ”Homo Riot”, ”Hårdrock mot rasism” och ”Krossa SD” eller någonting liknande upp. En lastbil hade skylten ”Black Lives Matters”. Och vi som inte är svarta, har våra liv någon betydelse? Ordet ”riot” är annars precis vad man förknippar ”black lives matters” med… Hos Fi utlovades att ”heteronormen skall krossas”. Synd att inte Fi-aktivisternas föräldrar tog första steget för att ägna sig åt icke-reproduktiv sex. Det hade varit en alldeles förträfflig idé så här i efterhand. Dock syntes en barnvagn i sällskapet, så vissa tycks inte riktigt leva som de lär i den där sekten, såvida inte det var en lesbisk mamma som inseminerats på skattebetalarnas bekostnad. Nej, jag är inte bitter.

Givetvis var det inte bara reklam för en massa företag och myndigheter (listan säger att Upphandlingsmyndigheten var med; varför?????????). Det var en hel del freakshow också.

Babsan har jag redan nämnt, även om det var i dets sedvanligt städade primadonnautstyrsel. Det var en del andra transor där också. De som verkligen kan sin grej ser till att tejpa ”grejen” bakåt över perineum och därefter lägga ett trosskydd för att förhindra att konturen av penis blir synlig. Transorna som representerade Lärarnas Riksförbund visade att de var amatörer, eller väldigt glada. I vart fall den ena som hade en synnerligen synlig bula. Ovärdigt för en riktig ladyboy.

Ok, det finns hur mycket som helst att säga om Prideparaden. Jag nöjer mig med att avrunda här, och beklaga att så mycket energi läggs ner på en homoparad som kapats av vänstern – och med tafatta försök av centern och moderaterna som vill visa att inte de heller tänker skicka bögar in i gaskamrarna – för att manifestera deras politiska agenda. Pride må kalla sig partipolitiskt obundna, men deras verksamhet genomsyras av socialistiska ideal. Det är en skam att Stockholms stad upplåter mark för detta spektakel.

Varför lägger inte stockholmarna ner lika mycket energi och pengar på att fira landets nationaldag med samma geist? Varför inte en parad där de medverkande klätt ut sig till Selma Lagerlöf (hon var ju flata dessutom, så hennes person måste ju vara tillräckligt PK), John och Nils Ericsson, August Strindberg, Ingemar Bergman, Jenny Lind, Gustav Vasa, Alfred Nobel, och så vidare? Varför inte en rullande AGA-fyr? Ett falurött slott byggt av frigolit (som är en svensk uppfinning) som hålls upp av en grupp bärare? En propellerparad? Musik spelad från en scen byggd på lättbetong (också denna en svensk uppfinning)? Varför inte en stor mässa som visar svenska uppfinningar – både historiska och de som lanseras nu?

Pridefestivalen hade en budget på 12 miljoner kronor. Hur mycket spenderades på Nationaldagen i Stockholm? Efter lite googlande hittade jag min egen blogg och fann uppgiften 13 miljoner för år 2006. Hur kommer det sig att 13 miljoner ger så lite bang for the money när det handlar om vår svenska nation, men att hela staden blir skådeplats för ett jättespektakel så fort gay-lobbyn ska firas?

Hälsar eder Peter Harold

P.S.
Jag glömde totalt bort att nämna Fuckförbundet som var det enda riktigt positiva i paraden. Kärlek till er, och lycka till med kampen att avkriminalisera sexköp. Ni har mitt fulla stöd.
D.S.

 

 

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Stadsliv, Udda sex. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Varför kunde inte heteronormbrytarnas föräldrar gjort det som deras barn vill ska ske numera…?

 1. hllviken skriver:

  ÅTERBRUK inför Perversa Veckan 🙂

 2. Mjölner skriver:

  Politiska aktivister utnyttjar sexuella minoriteter genom pridejippot i syfte att krossa kärnfamiljen. Bögarna och transorna tycks helt ovetande om vad som händer. Fyrtiofem tusen PK-marinerade stolpskott deltog enligt MS-media. Reservmajoren Björklund sågs strutta omkring med regnbågsflagga tillsammans med många andra i det valbara politikergarnityret. Har tagit fram spyhinken.

  • baravarat skriver:

   Kan tro du sett den mycket välgjorda nya dokumentären; the last battle of europe del 1-6 ute på youtube nu äntligen! Om den får ses av nog många så tappar nog de flesta sin världsåskådning som de haft sen 1945 total omskolning av hjärnan är detta möjligt i de nuvarande förfallet hmmm
   Peter har du lyckats se den?? Är garanterst det mest sevärda som kommit i nutid.. Vill gärna höra va du tänker om allt…
   Hoppas alla får en god natt å vaknar utvilade för jobb, jobb ger frihet

  • Vauen skriver:

   Ovetandes!? nja…

  • Peter Harold skriver:

   ”Bögarna och transorna tycks helt ovetande om vad som händer.”

   En ohelig allians…! 😉 Fast det handlar nog om att man sett att vänstern i Sverige varit mest tolerant mot sexuellt avvikande beteende (sett utifrån lagstiftningsperspektivet), och därför har det varit naturligt för bögarna och transorna att orientera sig i den riktningen, trots att dessa förmodligen är mer frihetliga än själva vänstern. Det skulle faktiskt inte förvåna mig att enskilda homosexuella identifierar sig mer mot libertarianism i allt högre grad, ju mer som vänstern omfamnar islam.

 3. Vauen skriver:

  Det finns fler som gillar vargjakt i landet än som gillar gubbar med spermatovat skägg och lädertrosor. Om vi hade en festival på detta tema så kom folk till det, för folk vill bara ha underhållning.

  Jag tycker vi ska ha en festival för att hylla rovdjursjägare som håller hagar säkra för våra kreatur. Hur många medlemmar har Pride? Jag kollade deras hemsa men dom är för fega för att skriva det. Förmodligen klår de flesta FB grupper dem med råge!

 4. Ping: Varför kunde inte heteronormbrytarnas föräldrar gjort det som deras barn vill ska ske numera…? — Peter Harold – Skrivarens blogg – Life, Death and all between

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s