Tredje världskriget – fienden ska hosta sig till döds?

Bästa läsare!

Även om det hela handlar om en förfrågan som är daterad till i juli tidigare i år (2017) så verkar det som att inte alltför många medier uppmärksammat att USA:s flygvapen – eller mer exakt ”Department of the Air Force” – har begärt att få in prover på DNA från personer som är ryssar eller har ryskt påbrå.

Det hela handlar om en offentlig förfrågan, med diarienummer FA3016-17-U-0164, där man ber om 12 DNA-insamlingar att utföra vid Joint Base San Antonio (flygbasen Lackland) i Texas. [LÄNK]

I dokumentets ”frågor och svar” står det uttryckligen:

Q2: Would you consider samples from Ukraine?

A2: No, all samples (Synovial tissue and RNA samples) shall be collected from Russia and must be Caucasian. The Government will not consider tissue samples from Ukraine.

Vita ryssar. Ja, inte vitryssar då, utan kort och gott de vanliga ryssarna med samma DNA-uppsättning som t.ex. landets president Vladimir Putin.

Detta är ju intressant. Varför vill en amerikansk flygbas ha prover på ryskt DNA? Skall de skicka dessa vidare till AncestryDNA(TM) och se vem som är släkt med vem i historien? Nej, knappast.

Först av allt: Dokumentet här ovan avseende rekvirerande av 12 ryska DNA-prover till JBSA Lackland är inte fejk. Dokumentet är förmedlat genom den amerikanska regeringens hemsida, verifierat av Entrust Inc.

JBSA Lackland har dock florerat i andra sammanhang. För något år sedan uppmärksammades att rekryter – både kvinnliga och manliga – ofredats och utnyttjats sexuellt av flygbasens instruktörer. Dessa övergrepp har blivit föremål för polisutredningar och uppmärksammats även av systemmedier (har ni också reflekterat över hur intresserade systemmedierna är av sex och sexövergrepp, åtminstone om man kan koppla det till t.ex. kaukasier?).

Vad som det skrivits mindre om i systemmedierna, men desto mera om på andra sajter, handlar om vad som misstänks vara hemlig verksamhet i basen. Sajten the truthdenied.com hamnar väl under kategorin ”Konspirationsteorier”, men intressant nog tar de upp ett ämne som åtminstone för den som har lite Fox Mulder i sig är iögonfallande:

My ex-military, special operations, vaccine-victimized contact told me that he has learned that those thousands of Central American children are being housed at Lackland Air Force base in San Antonio, near the Texas border. He believes that these children are likewise being infected and injected with the trigger element, as part of this diabolical plot to exterminate the American population.[LÄNK]

Ok, vi behöver inte ta detta som dagens sanning. Även om vi till mans fått erfara att det sällan saknas eld under röken – i vart fall när staten ägnat sig åt hemlighetsmakeri – så har vi alltför lite att gå på ifråga om just detta spår. Men det är ett intressant sammanträffande att JBSA Lackland redan år 2014 kopplades samman med någon form av biologisk krigföringsmetod. Och nu alltså flygbasens önskemål om att få tolv stycken DNA-vävnadsprover av rysk etnicitet.

Finns det fler sammanträffande upplysningar? Tja,låt oss titta på den bakgrund som baschefen och tillika generalmajoren Chris Weggeman har: År 1987 tog han examen i biologi på Purdue University, i Indiana. På flygbasens officiella hemsida [länk] anges att han har rollen som ”responsible for the Air Force’s component numbered air force providing combatant commanders with trained and ready cyber forces which plan and conduct cyberspace operations.” Ok, så det är inte bara ryssarna som krigar på nätet? Det är ju annars vad jänkarna hävdar (det har varit ganska tyst om kinesiska hacker-attacker på sistone, har ni tänkt på det?). Well, man kan tolka detta åt olika håll. Hans bakgrund inom biologisk forskning. Och hans roll som befälhavare för datanördar i uniform.

Vare sig den forne biologistudenten Weggeman har något med utveckling av biologiska stridsmedel eller inte så går det inte att komma ifrån allvaret med misstankarna om att det är detta man försöker åstadkomma.

I synnerhet för Ryssland är det bekymmersamt att behöva misstänka att USA:s militär arbetar med att ta fram ett ämne som kan vara hälsovådligt för personer med en viss DNA-sekvens. Signalen man tar emot är att USA:s regering är villig att skada en hel etnisk grupp, d.v.s. majoritetsbefolkningen i Ryssland.

Rysslands ledning kan nu ställa sig frågan om USA överväger att förinta det ryska folket. Tidigare har man fruktat för ett kärnvapenhot, och det hotet har snarare eskalerat än minskat sedan NATO tvingat sina medlemsländer att stationera fler kärnvapen på sina territorium, samtidigt som Ryssland justerat sitt eget innehav och positionering. Dessutom påstår sig USA förfoga över ett missilskydd.

Hur kommer Ryssland ledning agera inför detta trefaldiga hot; amerikansk first strike, NATO:s skydd mot en rysk first strike, och eventuellt ett i framtiden även ett målstyrt biologiskt stridsmedel? Ja, frågan är vad Ryssland kan göra, förutom att underkasta sig den amerikanska maktapparaten.

Från Kremls sida menar man att insamlingarna är mångt större än de som nämns på den amerikanska hemsidan som jag länkar till överst. Frågan är om det dokumentet har betydelsen att vara vilseledande, i hopp om att få den hemliga operationen att framstå som betydligt mer avgränsad med sina tolv vävnadsprover?

Nej, nu skall ”Fox Mulder” gå och lägga sig. Krafterna är slut för idag.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Krig & fred. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Tredje världskriget – fienden ska hosta sig till döds?

 1. hllviken skriver:

  Världshärskarnas onda planer är svårt för normala människor att fatta. Studerar man vad som verkligen har skett under historiens gång visar sig ”bockfoten” bakom allt. Likaså finns det många citat som stärker misstanken om onda planer riktat mot germanska och slaviska folk.

 2. PerH skriver:

  Tänker på våra anfäder från Norden vilka under Vikingaperioden seglade längs floder in i Ryssland och bildade samhällen.
  Skandinaviska gener ingår då i ryska genomet, även om mycket vatten flutit i floderna sedan dess.
  Ett biovapen mot Rysslands befolkning är då ett hot mot all befolkning i nordliga hemisfären.

 3. Vauen skriver:

  Vad stod det i PNAC dokumentet om detta, jag har glömt, men visst talade dom om etnisk rensning med biologiska medel?

 4. Björngunnar skriver:

  Jag målade en bild på han med bockhornen när jag var i 7 års åldern.
  Fan själv med andra ord.
  Staffans stollar känd skämttecknare från Gävle skrev med bild på en grabb i samma ålder, 7 år, som besökt Gävle att djävlarna såg likadana ut som vanligt folk.
  På Svt och Sr finns det gott o folk med horn.
  https://www.nordfront.se/allt-fler-kraver-att-sr-och-svt-laggs-ned.smr

  • hllviken skriver:

   ”Public Service” bör läggas ned helt.

   Sedan bör Folkmedia få alla behövliga resurser för att bedriva äkta demokratisk verksamhet. Den rika överklassen behöver sannerligen ej försörjas med tvångsskatter från en slutkörd befolkning.

 5. P.H. skriver:

  Jag måste nog tyvärr säga att det känns som att jag testat något biologiskt stridsmedel… Tredje sjukveckan. 😦

  Jag hoppas min oregelbundna bloggaktivitet ursäktas. Har långt ifrån en 20-årings fysik just nu.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s