Vad vann sossarna på detta egentligen?

Bästa läsare!

En bekant på nätet skyndade sig att berätta för mig om överenskommelsen mellan socialdemokraterna och miljöpartiet; socialdemokraterna går med på miljöpartiets krav att låta de s.k. ”ensamkommande barnen” få stanna i Sverige, mot att miljöpartiet stannar i regeringen.

Jag kunde inte låta bli att utbrista i ett häpet ” – Vad fan, gick Stefan Löfvén verkligen med på det? Är han dummare än tåget?”.

Egentligen borde man begära ut alla mejl som kommit in till statsrådsberedningen och se hur många nigeriabrev som statsministern besvarat. Jag misstänker att det är så gott som alla, i vart fall de som formulerats med Google Translators svenska.

Det är synd om Sverige. Chansen att bli av med både ljugande afghaner (omkring 80% förmodas ha ljugit om sin ålder vid asylansökan) och miljöpartiet kommer inte hända igen inom överskådlig tid. Suck.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Vad vann sossarna på detta egentligen?

 1. Sten Skott skriver:

  Ja, de som hade allt att förlora var väl Mp. Ändå vek sig Jello Löfven.

  • Björngunnar skriver:

   Lövfen vek sig…?!
   Det hela är en teaterpjäs för att lura gojerna, först bestäms att svenska folket på olika sätt skall förintas på riktigt, till detta används det sk. demokratiska systemet.
   Politikerpacket är avlönat för att käbbla med varandra och trycka på en viss knapp, den som inte lyder åker ut, kanske har han badat i en tunna med en lättklädd kvinna och vips är han ute ur spelet. Det finns ingen demokrati allt i Sverige bestäms av den internationella judendomen vars utrotningsprogram vi lider under.
   Afganerna är en del av Kalergiplanen…
   Nu vill jag höra vad, hur, de liberterianska planerna är för att sätta stopp för denna djävulska plan!

   • Peter Harold skriver:

    Och nu skall visst moderaterna börja samarbeta med socialdemokraterna om invandringspolitiken. Strategin är väl att skylla på Miljöpartiet och lova en bättre politik, men vi vet att det är (M) respektive (S) som leder sina regeringar och formar sina regeringars politik. Därför bör vi inte förvänta oss annat än att man för samma politik som tidigare, men med en annan retorik.

 2. hllviken skriver:

  Staten är så rutten så den är tydligen bortom all räddning.

  Svenskarna måste börja om på ruta 1 –

  http://www.detfriasverige.se

 3. Kent Forssgren skriver:

  SWEDEN TO BECOME A THIRD WORLD COUNTRY BY 2030, ACCORDING TO UN
  According to UN projections, Sweden will be a much poorer country by 2030, much worse than what anyone in the Swedish government indicates.
  The UN report HDI (Human Development Index) predicts a significant decrease in Swedish prosperity, unlike their Nordic neighbors, who will retain their top positions and even strengthen them globally in the long run.
  http://www.speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

  ”I en essä om hur Sverige erövrades beskriver gästskribenten Herr Larsson hur svenska ledare, genom ett samarbete med den globalistiska Bilderberggruppen som har pågått i årtionden, har förrått det svenska folket med avsikten att omvandla Sverige, från vad som tidigare var ett säkert och fritt land med en homogen befolkning, till vad som i framtiden kommer att vara ett multikulturellt land så sönderslitet av kulturella och religiösa motsättningar att folket slutligen kommer att böna och be dem, sina ledare, att om det så behövs minska friheterna och öka övervakningen, gärna införa polisstaten, bara de lyckas stävja det meningslösa våldet.”
  https://newsvoice.se/2016/12/15/sverige-kan-bli-en-polisstat/

 4. Nu kränker du faktiskt riktiga tåg, käre Skrivare. Jag har nämligen åkt tåg och det var inte alls dumt.

  • Björngunnar skriver:

   Tågen var bättre förr när det drogs med ånglok, nu lutar de inåt i kurvorna och det skall gå utav helvete fort, dessutom är det dyrt och någon samovar med gratis te som på de ryska tågen finns inte heller.
   Före Eu, s tid fanns inga massinvällare, i stort sett allt har blivit sämre och det värsta är att framtidstron försvunnit.
   Man kan visserligen åka med orientexpressen från London till Konstantinopel men tågen är dragna av elektriska lok och kostnaden är astronomisk.

  • Peter Harold skriver:

   Du har rätt. Det är sällan tåg spårar ur. Men det har regeringen gjort. Och med ur menar jag givetvis inte klockor… 😉

 5. Vauen skriver:

  Peter dom här ankelstöden som McCain och Hillary och Chelsea har är väl rätt intressanta!?
  https://d.tube/#!/v/lukewearechange/yldwkhnt

 6. bernys skriver:

  Jaha, så 7000 ensamkommande fyktingbaarn som kom före 24 nov -15 och som nu fått avslag på sina asylansökningar skall ges en ny chans till studier i landet. Men lagen börjar inte gälla förrän om ett halvår eller så. Så tills dess gäller det att barnen går under jorden. Annars kan man bli hittad av farbror polisen och ivägskickad till Kabul och då skiter det sig ju med den utbildningen. Sverige är ett bra land.

 7. Andersson skriver:

  Tänker rösta på Nordiska Motståndsrörelsen 2018

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s