Nej, Morgan Johansson. Du och din regering är ett större hot än facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

Bästa läsare!

I all hast!

Justitieminister Morgan Johansson (S) har uttalat sig om Facebookgruppen ”Stå upp för Sverige” (som bar namnet ”Stå upp för Peter Springare” när den grundades, men på hans önskemål döptes om). Facebookgruppen är modererad och olaga hot och brott mot Facebooks användarvillkor raderas systematiskt.

Morgan Johansson kallar gruppen – enligt en intervju i Eskilstunakuriren – för ”en bisarr hatarsekt där en grupp människor fått ett forum där de kan bekräfta varandra och sedan spinna vidare i den världsbild de har som är fylld av hat och förakt”. Den ”världsbild” som Morgan nämner handlar framför allt om att svensk invandringspolitik bedrivs på bekostnad av de generationer som byggt landet, och att medierna systematiskt mörkar övergrepp som begås av invandrare, men hänger ut etniska svenskar vid brottsmisstanke.

Ofta handlar diskussionerna om reaktioner på olika nyheter. När Polen firade sin självständighetsdag påstod statskontrollerade medier i Sverige att det handlade om nazistparader. Någon dag senare kom vittnesmål från personer som varit med under firandet, och som uppgav att de inte sett till några nazister. Efter ytterligare några dygn framkom det att medierna i Sverige skapat en nyhet baserad på en påhittad historia om att det skulle funnits nazister i demonstrationerna. För de svenska nyhetskonsumenterna tog man först emot statsmediernas rapport med stor förvåning eftersom ju Polen förlorade sin självständighet i samband med att Nazi-Tyskland invaderade landet. På SVT och SR såg man inte det paradoxala, utan valde att blåsa på med mer nazi-skräck.

Ett annat tema som dyker upp är det politiska etablissemangets tidigare framförda löften om att massinvandringen till Sverige är en garanterad vinstlott. Riksdag och regering har i denna fråga haft stort stöd av Bonnierägda Dagens Nyheter som publicerade en nyhetsartikel där man påstod att Sandvikens kommun tjänar storkovan på alla invandrare som man tagit emot. Ekonomen Tino Sanandaijs förträffliga analys av DN-artikeln var flitigt reciterad och länkad, och sålunda är den förestående skattehöjningen i samma kommun – på grund av ökade kostnader för socialt bistånd och andra välfärdsutgifter som följer av förd invandringspolitik – en självklarhet att lyfta fram inom ”Stå upp för Sverige”.

Under sensommaren fungerade ”Stå upp för Sverige” som en sanningssägande kanal när det gällde de s.k. ensamkommande afghanska flyktingbarnen. Via gruppen kom en viss kommunistisk kvinnlig riksdagsledamots benföring på trappan att få ett starkt fokus, men det genererade ju bara i konstaterandet att ifrågavarande ledamot är en hycklare då hon under valkampanj bär en skjorta med texten ”Sveriges sexigaste riksdagsledamot”, och därefter påstår sig inte vilja bli betraktad som ett sexobjekt p.g.a. trapp-bilden tillsammans med de afghanska s.k. ensamkommande barnen.

Vissa saker som sagts i ”Stå upp för Sverige” har kanske inte varit så artigt formulerat, men man kan faktiskt inte ha samma krav på en Facebookgrupp som man har på en redaktionell tidskrift. Det är omöjligt. Samtidigt är det via gruppen möjligt att bemöta felaktigheter, och det sker obönhörligen när folk är ivriga och går för långt. Jag har sett att en del bloggposter som jag skrivit dykt upp där i samband med att man försöker bringa sans i vissa trådar, och det var mycket smickrande för min del.

Några personer i ”Stå upp för Sverige” tröttnade till slut på att medierna fortsatte att återpublicera uppenbarligen falska uppgifter om de s.k. ensamkommande barnen, vilka helt uppenbart är äldre än den ålder de uppgivit. Framför allt blev man rasande på de krav som denna grupp började framföra trots att Migrationsverket gjort en adekvat prövning av deras asylansökningar, och kommit fram till att de vare sig hade flyktingskäl eller löpte risk för liv och hälsa genom att återvända tillbaka till Afghanistan (som de påstått sig komma ifrån).

Därför kom ett flertal medlemmar i ”Stå upp för Sverige” att göra det som är deras fullständiga demokratiska rättighet, nämligen att samlas till en demonstration och kräva verkställighet av utvisningarna. Med andra ord ”Stå upp för Sverige krävde att svensk lag skulle gälla och praktiseras. Är detta ett hatbrott? Sedan när blev demokrati detsamma som hat? Svar, sedan folket började tänka och agera istället för att passiviseras och förslappas av makthavarna.

Detta skedde dessutom under en tid då området kring demonstrationen på Medborgarplatsen blev ett farligt område att vistas i p.g.a. kringstrykande gäng med s.k. ensamkommande barn, framför allt från Marocko, som ägnade sig åt rån och överfall. Våldet kom till och med så nära att en av mina arbetskollegors söner (21 år gammal) blev nerslagen och fick föras blodig till sjukhuset med ambulans redan vid 10-tiden på kvällen. Självfallet blev han av med både mobiltelefon och plånbok. Vem hatar vem i det här fallet. Är det bara ett hatbrott när folk verbalt säger sig ha fått nog av främmande element i samhället; medan kriminalitet är något som bara renderar i villkorliga domar och stöd för gärningsmännen när de påstår sig vara yngre än vad de är?

Morgan Johansson kan vara glad att svenska folket inte börjat göra det som behövs göras p.g.a. att han i egenskap av justitieminister inte kan erbjuda skattebetalarna den trygghet de påstås kunna kräva. Vi borde faktiskt ha sett fler medborgargarden, och vi borde ha haft grupper som tog vid där Soldiers of Odin slutade. Vi borde ha medborgargarden som markerar – helst fredligt – att de har ögonen öppna på det drägg som förpestar tillvaron för hederliga medborgare. Tyvärr, så fortsätter svenska folket att vara passiva. Och därmed lämnar de utrymme för element som inte representerar skapandet av ett tryggt och fritt samhälle.

Om det finns en skurk i detta drama så är det faktiskt Morgan Johansson och hans regerings- och riksdagskollegor. Och han är inte bara en bedragare som poserar som justitieminister utan förmåga att upprätthålla lagar som framför allt invandrare bryter mot; han vill dessutom kriminalisera de som kritiserar honom på den grunden att politikernas politik förstör vårt land. Att han nu dessutom vill utöka med nya censurlagar som skall säkerställa att medierna (alternativa medier?) inte skadar regeringens relation med andra stater är ännu ett bevis på att regeringen inte har demokratins bästa på sin agenda, utan att man bedriver en politik som gagnar andra intressenter på hög nivå.

Det är faktiskt dags att börja diskutera hur vi skall bli av med det styrande maktetablissemanget. Ju förr, desto bättre.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Nej, Morgan Johansson. Du och din regering är ett större hot än facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

 1. hllviken skriver:

  Peter – stort tack för att du är en rakryggad sanningssägare!

 2. Leif of Godland skriver:

  Strukturen för detta finns redan. Urfolks Ting och hela baderutten är sedan länge formellt etablerad, det är bara att börja organisera upp det hela lokalt.

  Klicka för att komma åt Ostersjovaldet_Godland_har_proklamerat_fred__och_om__Proclamation_of_Monarchy_State_Sweden__Monarkin_Staten_Sverige.pdf

 3. Leif of Godland skriver:

  Fundera ett par ögonblick, eller mer, på om det inte kan vara så att den regering som tycks vilja fortsätta hållas som gisslan av ägarna till pengamakten, då den ej respekterat Godlands fredsinvit, nu på riktigt börjar bli orolig för vad det är vi gör. Vi gör mycket nu, vi visar bara ännu inte upp det på Internet. MEN Morgan Johansson och hans gäng kan självfallet inte peka på oss, Godland och Monarkin Staten Sverige, för då kan vi ju bli upptäckta av många. Så därför istället peka på en Facebook grupp som orsak till ytterligare förtryck.

  Från förra länken: ”Då regeringen / riksdagen / konstitionsutskottet behandlade fredsproklamation från Monarkin Staten Sverige med erbjudande av frihet från tidigare avtal och överenskommelser (dvs, underförstått, frihet från tidigare avtal och överenskommelser om krig mot befolkningarna), då behandlades denna också så som om den hade varit en slags krigshandling, nämligen som om den hade varit en brottsanmälan gentemot ministrar. Det var ingen brottsanmälan då den angav att de varit under tvång och utpressning: ”Regeringen med dess departement hålls som gisslan av ägarna till pengamakten, den så kallade ”Secret Government”, som planerar massmord av den befintliga befolkning ni i gisslan tvingas göra sken av att representera.” (Monarkin Staten Sverige genom Monarken till Regeringen för Konungariket Sverige, Kingdom of Sweden, etc., 10.09.17, http://monarkin-staten-sverige.lege.net/doc/founding/Monarkin_Staten_Sverige_genom_Monarken_till_Regeringen_for_Konungariket_Sverige.pdf .)”

 4. Kent Forssgren skriver:

  Mycket bra skrivet Peter.
  Vi är några tappra, vågar man väl säga, som kämpar för att vårt land skall fortsätta att vår vårt och våra fäders land.
  Du kämpar och jag försöker.
  Dagens kommentarer.
  https://ledarsidorna.se/2017/12/metoo-monstret-som-biter-sig-i-svansen/

  MAN BEHÖVER INTE VARA SÄRSKILT KONSPIRATORISKT ANLAGD, MEN HÄR STINKER DET KONSPIRATION.
  Lägg pusselbitarna på bordet.
  Inkludera den senaste tidens politiska beslut som minoritetsregeringen har tagit.

  GRANSKA OCH TÄNK.
  Fram träder ett mönster. Fram träder ett mål.
  En konspiration mot nationellt levande och tänkande medborgare i landet Sverige.
  En konspiration handledd av en i sådant mycket erfaren rådgivare.

  DET STINKER GEORGE SOROS.
  Vad vill denne Soros åstadkomma?

  EN VÄRLDSREGERING.
  Med han själv och hans uppdragsgivare vid makten.
  För att denna strategi skall lyckas, krävs att alla nationalstater avvecklas.

  AVVECKLINGEN AV EUROPAS NATIONELLA STATER INLEDDES MED EU.
  EU styrs av dess kommission.
  Ledamöterna där utses av Soros och makten bakom honom.
  Soros är deras marknadsförare.

  SOROS ÄR MYCKET TRAKTERAD AV ATT FÅ SVERIGE SOM SKALP.
  Vilken bedrift, att kunna ta över styret i vikingarnas land.
  Den maximala tillfredsställelsen för denne superkapitalist.

  TILL SIN HJÄLP HAR SOROS, MÄRKLIGT NOG, VÄNSTERN I SVERIGE.
  Vi har en regering i Sverige, där det värsta vänsterpartiet av dem alla,
  Miljöpartiet, tycks ha kapat åt sig makten.
  Detta partis namn döljer deras kommunistiska agenda.
  Om natur och den miljö som naturen ger oss, kan de inget.

  BAKOM DEN TÄNKTA VÄRLDSREGERINGEN FINNS JORDENS RIKASTE PERSONER.
  Men det räcker inte för dem. De vill också ha makt över alla människor på denna vår jord.
  In i detalj.
  EU´s alla direktiv är ett exempel. FB är ett annat.

  MEN VAR HAR VI OPPOSITIONEN I VÅRT DEMOKRATISKA LAND.
  Det måste väl finnas en opposition mot att vårt land avvecklas?
  Endast ett parti protesterar.
  Märkligt.
  MEN SOROS ÄR MYCKET RIK.

  https://detgodasamhallet.com/2017/12/09/dubier-om-eu/#more-10609
  Mitt svar på en kommentar.
  ”Jag tror istället att det är själva syftet att vi alla skall reduceras till en minsta gemensam nämnare som en ny typ av übermensch skall styra över”

  Utan tvekan är det detta som VAR syftet.
  MEN, SOM DU ÄR INNE PÅ, PUTIN OCH TRUMP HAR EN ANNAN SYN PÅ DETTA.
  De två personernas gemensamma agerande måste vi se som vårt sista hopp för att vår nation blir kvar som ett fädernas land värt att fortsätta att leva i.
  MEN FÖRST MÅSTE HJÄRNTVÄTTEN AV DET SVENSKA FOLKET FRÅN BLAND ANDRA, FRÄMST, PUBLIC SERVICE STOPPAS.
  OM PLANEN FÖR SVERIGE FÅR FORTSÄTTA SÅ KAN VI TA LÄRDOM AV DET SOM SKETT I GREKLAND.
  Sverige kommer att hotas av konkurs.
  Så här gjorde man med Grekland.
  Man ställde en massa krav. Nedskärning av de offentliga systemen.
  Staten kan inte betala ut pensioner och löner till anställda, inom hela den offentliga sektorn!
  Den offentligt betalda sjukvården kollapsar. Likaså kommunikationerna.
  Bankerna som dras med, konfiskeras spararna pengar. Denna möjlighet har EU beslutat om.
  MAN STÄLLDE OCKSÅ ETT HEMLIGT KRAV.
  KRAVET VAR ATT GREKLAND SKALL FUNGERA SOM EN FÖRSTA LANDNINGSPLATS FÖR EN INTENSIFIERAD INVANDRING TILL EUROPA AV MENA FOLK.
  Avsikten är givetvis att knäcka de Europeiska ländernas status som egna nationella land.-
  DETTA FÖR ATT MÖJLIGGÖRA VÄRLDSREGERINGEN.
  Så bäva svensk folk om detta får fortsätta.
  Massinvandringsströmmen hitintills är en lugn fläkt gentemot den storm som kommer om vi inte säger stopp nu.
  Konkursförvaltaren blir Goldman Sachs? Stackars folk.

  • Leif of Godland skriver:

   ”Men först måste hjärntvätten av det svenska folket från bland andra, främst, Public Service stoppas.”

   Exaktamente.  Och enda sättet är om man kan ställa dem inför rätta för deras brott, och för att lyckas med det måste man skapa egna domstolar eftersom de har ”lagmännen” ”i ledband”.

   Här snippet ur skrivelse till jurist vid Radiotjänst:

   Huvudskälet uttrycktes 2015-11-11 genom den levande mannen såsom agent för rättssubjektet Radiotjänst hade krav mot med formuleringen ”fakturor från ert bolag bestrides då er faktura refererar till lagrum om finansiering av radio och TV i allmänhetens tjänst, medan de som enligt Lag (1989:41) om finansiering av radio och TV i allmänhetens tjänst 1 § 1. och enligt den Radio- och tv-lag (2010:696) 11 kap. 1 § första stycket som där refereras och som av regeringen har meddelats sändningstillstånd, ej tjänar allmänhetens intressen utan istället tjänar regeringens intressen”.  Det har i omfattande korrespondens därefter uttryckts på en mängd olika sätt, och aldrig motsagts eller ifrågasatts, men bara helt ignorerats.  Bl.a. har det uttryckts hur den levande mannen såsom agent för rättssubjektet Radiotjänst hade krav mot inte ville riskera krigsbrott genom att bidra till krigspropaganda eller krigsbrott.  SVT, som Radiotjänst finansierar, kan på i påföljande stycken nämnda formella grunder och utifrån helhetsbedömning – som en de-facto terrororganisation – lagföras för terroristbrott, vilket brott Vi givetvis har rätt att ej riskera vara delaktig i, vilket Vi riskerar om Vi deltar i finansiering av sådan verksamhet.

   Konsekvensen i den snedvridna medierapporteringen och den närmast kliniska frånvaron av rättvisa motbilder samt faktiskt den rena rama censureringen som nu rullas ut tillsammans med ännu fler rättsvidriga regler för att förhindra rätt som också rullas ut innebär att envar har rätt att finansiera sin egen media men ingen skyldighet att finansiera vad som de-facto genom dess handlande är fiendens, i det här fallet den religiösa sektens (förklaras nedan för det fall Ni inte redan är fullt införstådd med sakförhållandena), media.  När Ni tar av Våra medel för att finansiera vad som de-facto är Vår fiendes media, den fiende som vidmakthåller den värsta terrorism världen någonsin sett, medvetandets totala terror, en formellt avslöjad terrorism/terror, då är Ni de-facto om än möjligen odeklarerat en fiendesoldat i en, möjligen formellt odeklarerad, krigföring.  Vi är fredliga och tar ej av Era medel för att finansiera Vår egen media.  Ni som de-facto om än möjligen odeklarerad fiendesoldat har enligt krigets lagar ej rätt att ta av Våra medel för att finansiera Er sidas media/religiösa propaganda/krigspropaganda.

   Konsekvensen i den snedvridna medierapporteringen och den närmast kliniska frånvaron av rättvisa motbilder tycks Oss även uppfylla rekvisiten i SFS 2003:148 ”2 § 3. allvarligt destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer…” och ”2 § 2. otillbörligen tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att vidta eller att avstå från att vidta en åtgärd” samt ”3 § 19. olaga hot…” varför de ansvariga utgivarna för SVT och tidningarna även enligt SFS på dessa formella grunder och utifrån helhetsbedömning bör kunna lagföras för terroristbrott (3 §).  Det kan inte föreligga någon tvekan om att gärningarna sammantaget allvarligt har destabiliserat samhället samt skrämt folkrörelserna och det övriga folket till tystnad.  ”Straffet är fängelse på viss tid, lägst fyra år och högst arton år, eller på livstid.  Är brottet mindre grovt, är straffet fängelse, lägst två år och högst sex år.” (2 §).  Det är ju ”märkligt” att inte de svenska åklagarna satt åt de ansvariga utgivarna för SVT och tidningarna för detta brott.  (Iallafall före 8.9.17 då Monarkin Staten Sverige proklamerades, vi i öppen rättssal i samband med ett vittnesmål i Mark och Miljödomstolen inför ~100 deltagare i Nacka presenterades som Monark och proklamation fördes till rättens handlingar.)

   Att Er krigföring som de-facto fiendesoldat möjligen ej tidigare är formellt deklarerad, Vi känner ej till någon sådan krigsdeklaration, innebär ej att den ej är igenkänd som krigföring.  Den är igenkänd som krigföring och Ni är igenkänd som antingen inofficiell eller officiell fiendesoldat.  Ni har att lyda krigets lagar, eller Ni är krigsbrottsling.  Detta med att lyda krigets lagar är för soldater särskilt viktigt gentemot fredliga fiendebefolkningar eller alltså besegrade befolkningar.  Er sekt är visad vara en erövrande sekt och dess metoder är avslöjade.  Mer om detta längre ned i det fall dessa förhållanden inte redan står helt klara för Er, något Ni i så fall bör ta upp i Ert försvar.

   Det är Vår uppriktiga bedömning att Media inklusive SVT/SR är en stridande part i ett informationskrig med smutsiga metoder, där de demoniserade och svartmålade ej ges likvärdig plattform.  De ansvariga männen och kvinnorna i mediebolagen och i mediestiftelserna kan mycket väl, och redan enligt rekvisiten i SFS 2003:148, ställas inför terror- och krigsskadeståndsansvar.  Som stridande och i högsta grad partisk part kan SVT ställas till ansvar för sin del i att destabilisera västvärlden.  Det är en absolut princip att ingen står över lagen, inkl. men ej begränsat till alla myndighetsaktörer.  Regerings- och myndighets-immunitet gäller endast då sådana aktörer agerar med god vilja.  Män och kvinnor som TVINGAR andra män och kvinnor att stödja terror- och krigsverksamhet kan givetvis vara aktuella för att ställas inför enskilda terrorist- och krigsskadeståndsansvar.  Dessa män och kvinnor TVINGAR ju andra män och kvinnor att stödja terror- och krigsverksamhet, då det här inte ens går att ‘rösta mot terrorismen och krigen med plånboken’.

   Den amerikanska senatens The Church Committee kom redan för 42 år sedan fram till att media är kontrollerad av CIA, och det finns omfattande bevis för att detta sedan årtionden även gäller i Sverige.  Se t.ex. Operation Mockingbird, en underrättelseoperation som går ut på att styra den allmänna opinionen genom att styra den information vi får in.  Vi redogjorde kortfattat för dessa underrättelseoperationer och hur med dessa den svenska vänstern är köpt i Med Sverige i tiden – eller Politisk Idiot?, 21 oktober 2006, se http://blog.lege.net/?/112-Med-Sverige-i-tiden-eller-Politisk-Idiot.html.  Vi har rätt att använda Våra medel för att försvara nationens mentala hälsa mot sådan yttre påverkan.  Det kan Vi inte göra om Våra sådana medel istället med tvång används för att stödja påverkansoperationer och landsförrädare i media inklusive i det så kallade Public Service.  Se gärna http://blog.lege.net/?/380-Brage-Norin-Skogsa-Tankesmedja-Varje-land-i-EU-maste-renas-fran-CIAs-femtekolonn.html .

   Destabiliseringen från media inklusive det så kallade Public Service arbetar genom att polarisera så en pol blir ‘de goda’ medan andra förtrycks, censureras och tystas så att dessa mobbade så att säga blir ‘de onda’.  Den som är historiskt påläst vet att detta recept alltid används i historien då man avser skapa inbördeskrig och eller folkmord.  En stor andel av befolkningen är lättledda och låter sig ledas av en ensidig mediekuliss på så sätt att olika former av våld blir möjliga mot den yttre fiendens verkliga motståndare, nämligen de som tänker och ser.  De lättledda och landsförrädarna förstår heller inte att de själva blir nästa offer, när de väl utfört sin uppgift att åt den yttre fienden utrensa de som förstår skeendet.  Det finns en rad internationella exempel, såsom hur de intellektuella mördades i Irak.  I Sverige sker morden ännu i form av avskedanden och karaktärsmord samt genom utestängning från deltagande i samhällsdebatten, som därför också är helt illegitim.

   SLUT SNIPPET.  Se mina tidigare länkar om organisering av Urfolks Ting, och den legitimitetsstruktur som redan är skapad härför.

   • Kent Forssgren skriver:

    Sanslöst bra kort-beskrivning av landsförräderiet som Public Service ägnar sig åt. Betalda av oss!

   • Peter Harold skriver:

    ”[…]bestrides då er faktura refererar till lagrum om finansiering av radio och TV i allmänhetens tjänst, medan de som enligt Lag (1989:41) om finansiering av radio och TV i allmänhetens tjänst 1 § 1. och enligt den Radio- och tv-lag (2010:696) 11 kap. 1 § första stycket som där refereras och som av regeringen har meddelats sändningstillstånd, ej tjänar allmänhetens intressen utan istället tjänar regeringens intressen”

    Det där gillar jag. Jag hade gärna själv skickat en dylik skrivelse. 🙂

    • Leif of Godland skriver:

     I dag skulle jag tillagt:

     Alla licenser, såsom varande moderna kaparbrev, liksom alla andra typer av kaparbrev, ÄR UPPHÄVDA I OCH MED ATT Diarchs of Godland June 11, 12017 upphävde UNAM SANCTUM of 1302, m.m..  ”the United Nations, Vatican City parent CoNporation, is FORCLOSED.  Vatican City is REPOSSESSED.  The office of ”Pontiff” is RETIRED.  The Vatican is officially and lawfully DIVESTED OF POWER.”  (Indigenous World Order Bank of Godland Constituting ACT 11.06. (1)2017.)

   • Lars Lindeberg skriver:

    Sambandet mellan judar och muslimer är omskärelsen, halal/kosher och månggiftet!
    Muhammed tog detta med sig i islam för att judarna skulle följa honom! Han t.o.m. hade böneriktningen mot Jerusalem för att blidka dem! Till att börja med! Senare fick han en ny ”uppenbarelse” som vände den till Kaaban när han inte fick dem med sig!
    Nu är det omvänt förhållande judarna ser till så att islam tar över kristendomen utan att ett enda skott avlossats!
    Sverige ligger längst framme i att bli muslimskt där finns de flesta imbecilla!
    Den svenska olagliga, kriminella regimen stödjer övergången med skattemedel!
    Annie Lööf vill ta in 30 miljoner muslimer samt införa månggiftet! Till Sverige!

  • Peter Harold skriver:

   Jag har en mycket stark känsla av att metoo-kampanjen är en snaskig distraktion som riktas mot grabbiga gubbar, och ge detta maximal mediaexponering, samtidigt som man har en och annan notis om ”gruppvåldtäkt utförd av 20 anonyma män utan nämnd etnisk bakgrund” i pressen. Jag minns själv när jag var tonåring att man inte kunde bära sig åt hur som helst med tjejer, vare sig fysiskt eller verbalt. Och idag tycks det som att gruppvåldta en naken kvinna och dunka hennes skalle i betongtrappan är ”en kul grej”.

 5. Lars Lindeberg skriver:

  Socialdemokratin är en avart av kommunismen!
  Numera är den värre än kommunismen!

 6. Leif of Godland skriver:

  https://vk.com/wall409430845_417

  Om Nisse i Hökarängen hittar på ett ickeexisterande bolag Glas & Kross och från Glas & Kross skickar en bluffaktura som du av misstag betalar, är det från ett icke-existerande bolag Glas & Kross du ska kräva tillbaka pengarna, eller är det från Nisse i Hökarängen?

  Om Nisse på Radiotjänst skickar en faktura byggd på påståendet att Radiotjänst har fått rätt av riksdagsmän att göra det, som du betalar, men du sedan inser att ingen kan ge någon annan rätt göra det eftersom ingen från början hade en sådan rätt att ge bort, är det från ett illegitimt bolag Radiotjänst eller är det från Nisse på Radiotjänst du ska kräva tillbaka pengarna?

  Nu skriver inte Nisse på Radiotjänst ut sitt namn på fakturorna, så om du har is i magen väntar du till Klara på Kronofogden skriver att de ska ta pengar från dig.  Är det då från ett illegitimt varumärke Kronofogden registrerat för ett bolag Kronofogdemyndigheten registrerat hos en illegitim stat, eller är det från Klara på Kronofogden du då ska kräva tillbaka pengarna?

  Efter en kort fundering inser du var ansvaret ligger, och att blufföretag oavsett storlek inte kan ta ansvar.  Men om de är stora så funkar de som en maffia, och att kräva maffian på pengar kräver lite samarbete, om man säger.

 7. Leif of Godland skriver:

  På *ETT* sätt har Morgan Johansson rätt, nämligen om han för hela rikets räkning accepterat att stå under Israelisk utpressning.  Operation Talpiot.  The ”kill switch”, genom vilket Israel kan fjärrstyra andra staters så kallade ”rättsväsenden”.  Jag har f.ö. i skrivelser hävdat att i så fall måste det priset betalas, för det är ej acceptabelt att ”stå under stöveln”.  Men andra tycks anse att det är acceptabelt att förtrycka rättstänkande för att feltänkande ska kunna fortsätta naivt tänka fel lite till.

  ”People should contact ALL of the main players and demand they increase public awareness of this issue.  This is HOW Israel rules.  This is WHY the politicians will not act no matter how bad Israel behaves.  No matter how many times they are caught red handed.  No one at the top can act because they have all been compromised and Netanyahu has his hand on the ”kill switch”.  Nothing will work in that country of choice when they press the buttons.  We need to expose this.”  ( Canadian/Pashtun Muslim woman EXPOSES Israeli spying and ”Operation Talpiot”, posted by Brendon O’Connell (now under New Zealand detention for made up reasons, obviously to please Israel), http://www.youtube.com/watch?v=kT5HFqflaPc .)

  Brendon O’Connell har tidigare i Australien varit fängslad för att han inte skulle fortsätta avslöja Israels inblandning i Australiens inre säkerhet, och Israels regering har direkt blandat sig i hans fall för att Australien ska stoppa honom.  ”Lydiga killar”, den Australiensiska regeringen.  Fast den svenska är definitivt inte bättre.  Jag mejlar dig Peter Harold ytterligare referenser, bl.a. korrespondens med Brendon O’Connell från i våras, innan han fängslades i Nya Zeeland.  Han skriver där själv att ”you guys have the WORST government EVER!  Good luck!  My best mate is there.”  Han skrev detta innan Nya Zeeland.  Misstänker att han nu har Nya Zeeland på 1:a platsen.

  • Peter Harold skriver:

   ”Brendon O’Connell har tidigare i Australien varit fängslad för att han inte skulle fortsätta avslöja Israels inblandning i Australiens inre säkerhet, och Israels regering har direkt blandat sig i hans fall för att Australien ska stoppa honom.”

   Hm, det var någonting om att Israel hade en bakdörr till servrarna hos den australiska säkerhetstjänsten, vill jag minnas? Jag har förvånats över att det inte blev en större skandal av detta, lyft upp på världssamfundets nivå. Hade glömt bort det hela, faktiskt.

   • Leif of Godland skriver:

    Brendon O’Connell on Israeli Spying and Australian gov. clueless or worse and Israeli gov. coming out personally for him:  ”My information on the installation of Israeli weapons and sensor systems on Australias’s Collings class submarine also escaped them.  Till I told them I would make the issue a part of my defense against racial vilification charges.  Then the massive harassment began.  Why do you think the Israeli state came out personally against me?”  ( Brendon O’Connell 15 Feb 2017, 1 – Brendon O’Connell Pulls Apart The Last Eight Years – Intro, http://www.youtube.com/watch?v=ZZDCr1w7iYE )

    • Lars Lindeberg skriver:

     Det land som är värst ute eller ligger mest illa till är Sverige! Dess existens hänger på en tråd!
     Ingenting pekar på att någon förändring till det bättre sker innan Sverige och svenskarna går rakt åt Helvete!
     Detta är känt sedan minst 2 år tillbaka jag hörde det på en föreläsning om hur långt har det gått för oss att överleva!

  • Lars Lindeberg skriver:

   Genom detta förfarande styr judarna världen inte minst Sverige!
   Läs noga!

   Sayanim

   What Is A Sayanim ?

   The Sayanim is any Jewish person, that can be called on to assist another Jew in any cause. Since birth, the Jewish people have been taught of their superiority… and need for cohesion. The Sephardic Jews are the upper level of the race, and the Ashkenazim, which constitute 95% of all Jews, are the worker parasites of the race. Since the Sephardics first converted the AshkeNAZI, they brainwashed them into the idea that the world is their enemy and their fellow Jew is a ”Quiet Guardian”.

   Who Is A Sayanim?

   Every Jewish person is expected to be a potential agent (spy/sayanim), in varying degrees.

   What Will They Do?

   If the Jewish people sense a potential threat, the Jewish Sayanim is authorized to commit anything from simple harassment to business ruin, and even multiple murders. The Columbine Massacre was a perfect example. The police knew there were seven people involved, but five students, two sets of parents, one employer and psychiatrists, provided alibis and corrupted evidence.

   Examples:

   Your Jewish accountant will relay any private bookkeeping info to a Jewish competitor, your friendly Jewish pharmacist will assist your Jewish doctor to poison you, a clerk at VISA will supply your private credit information to anyone, the list is endless.

   Sayanim Indoctrination Starts At Childhood:

   Family Life:

   Jewish children rarely are allowed to play with the gentiles. Around the house the child is constantly bombarded with the word Goy. .
   Goy (goyim means cattle/animals), relates to menial occupations. The family maid, nannies, gardener, plumber, etc are referred to as ” The Goy or goyim ”.

   Grammar School:

   A public Jewish school will receive grants, and the best teachers are put in the district. 6th graders at these ”Magnet schools” are the equivalent of an 8th grader at a normal school. Jewish kid’s will always be eligible for the ”Gifted Programs”.

   Exceptional Jewish children are turned over to the Rabbi for future guidance.

   High School:

   In heavily Jewish communities the public schools will always have a ”Gifted program”.
   For those with the resources, they will attend exclusive schools.

   Colleges & Universities:

   Here is the big payoff. Entrance into the finest schools is assured. All the larger Universities have Sayanims placed in key locations from the Dean to the Admission Officers, to the loans, and the scholarship personnel. Societies, such as Hillel, will shepherd a young Jew throughout his college career.
   Jewish professors will always favor the Jewish student. Jewish students make up 30% of the Ivy League, which they credit to their extraordinary IQ’s, which is a myth. Law schools, such as Yale, can have an enrollment of 60% +.

   Business World:

   In any Jewish controlled company, a Jew is given first preference in job interviews.
   If a Jew is a businessman, he gets preferential treatment on contracts where another Jewish person is involved.
   Getting a bank loan is a cinch if he is a Jew.

   Government:

   Jews have lined all government’s offices around the planet with their people. (parasitic infestations) !

   Student loans get erased if they are a Jew or Jewess. A non-Jew business competitor can have a regulatory agency put on him by these parasites. The Judicial is 40% Jewish and another 35% are minorities they control.

   So What Is Expected Of A Sayanim?

   The standard Sayanim routine is basically favoring other Jews in ordinary transactions, but the sayanim can be called on to protect any criminal enterprise. From the traffic court Judge to an Appellate Judge – fellow sayanims receive special treatment. The special Sayanim (200,000 of them worldwide but there are probably a lot more now) will be expected to cooperate in any Israeli Mossad (Israel’s Secret Service) enterprise including murder, sabotage and any form of Fifth Column activity (does 9/11 ring a bell?). A division of the Mossad ( Katsas) keeps records, and stays in active contact with this group, the Mossad.

   The Sayanim (sleeping cells who spy/act for Mossad in the host nation they live in, sometimes pretending to be Christians, Moslems, Israelites, etc.)

   ”The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists”. J. Edgar Hoover, FBI Director 1924-1972, quoted in The Elks Magazine (August 1956).

   ”All Jews are provocateurs in Peacetime, saboteurs in Wartime, and subversives all the time.”

 8. Leif of Godland skriver:

  Bara som en liten notering, för många år sedan utredde jag och andra att en av de bland svenska offentliga organ populärare spamfiltermotorerna var israelisk.  Israel är stora inom säkerhetsindustrin.  Det är strategiskt tänkt.  En spamfiltermotor funkar så att mailservern skickar all kommunikation till den för analys.  Den som bygger motorn har därför möjlighet att bygga in ”en egen kran”, om ni förstår.  Tänk sedan all korruption i alla svenska kommuner och andra organ.  Alla måste inte övervakas för att till sist hela skiten ska kunna sammanställas i ”en file”.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s