Pensionspolitik eller migrationspolitik?

Bästa läsare!

Det heter att svenska folket lever allt längre och att antalet pensionärer blir allt fler. P.g.a. det sistnämnda måste pensionsåldern höjas, påstår regeringen.

Saken är den att om man tvingar svenska folket att arbeta längre så kommer fler att betala in mer i skatt, vilket staten är tvingad till efter att ha under årtionden bedrivit en socialistisk invandringspolitik där man gett incitament för ett folkutbyte som inte kan täckas med naturlig rörlighet på en fri marknad.

Hur gick det här till? Ja, om man har sinne för galghumor kan man tycka att det är ironiskt att opinionsbildare under de sista årtiondena krävt mer invandring för att trygga pensionerna. Till och med en och annan partiledare har utbrustit i att Sverige måste ta emot fler invandrare för att rädda välfärden. Och ändå återstår bara att höja pensionsåldern – direkt efter den högsta invandringstakten i modern tid!

Man kan med eftertryck påstå att de som önskat stor invandring till Sverige har fått sin vilja fram. Det har kommit så många till Sverige att till och med det parti som näst efter (MP) var ivrigast med att folket skall öppna sina hjärtan har gjort ”en kursändring” och nu plagierar det ena (SD)-förslaget för att rädda landet återerövra regeringsmakten.

Låt oss nu – efter regerings besked om att svenska folket skall jobba tills de stupar – se hur tonläget var innan Välfärds-Sverige havererade.

Dagens Nyheter, 2015:

Pensionsmyndigheten (2015):

Expressen (2014):

Svenska Dagbladet (2004):

Välfärdsstaten blöder, och vi vet varför. Den där kostnaden som vi inte fick tala om, och som makthavarna inte ville ha utmätt, har skenat från att legat på en besvärande hög nivå redan från början.

Eftersom medierna med 99% slagsida släppt fram företrädare som torgfört åsikten att Sverige kommer bli fattigare utan ökad invandring och censurerat alla debattörer som försökt att framföra en nyanserad bild av de samhällsekonomiska faktorerna har politikerna valt minsta motståndets lag och följt förespråkarna av den dyrbara mångkulturella politiken, vilken finansieras av ett hårt arbetande svenskt folk som inte vågar i samma omfattning som de bidragsförsörjda grupperna skaffa barn och garantera demografisk stabilitet. Tack för det socialdemokraterna. Och tack för det, ni som utgör den handlingsförlamade borgerligheten som inte tog strid för svenska folket, utan istället valde att vara globalisternas torpeder.

Det är hög tid att svenska folkets lutar upp med att stödja den destruktiva staten. Jobba svart och lev sparsamt!

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Pensionspolitik eller migrationspolitik?

 1. Pingback: Pensionspolitik eller migrationspolitik? — Peter Harold – Skrivarens blogg – Life, Death and all between

 2. Björngunnar skriver:

  Vi måste byta ut kocken.
  Här är ett förslag på ny kock.

 3. Risto Matinen skriver:

  Ingen/få med ett IQ som en genomsnittlig svensk elvaåring eller högre och godkända matematikkunskaper på samma nivå, kan tro att invandring löser ev. pensionsproblem. Särskilt inte en hyperinvasion av sämsta sort: Låg-IQ-kaoz typer från skitländer.

  Sverige är förmodligen världens sämsta land med den typen av invällare som i bästa fall har låga kvalifikationer för inte ens kan försörja sig själv och sin familj. Det finns inte ens tillräckligt många lågkvalificerade jobb till svenskarna.

  Men de, asylparasiterna, är inte här för att jobba och ”rädda pensioner” utan tvärtom att göra oss fattiga, och främst för att driva upp våldsbrottsligheten, så att vi ska tigga om att få en polisstat, i bankmaffians globalisternas önskan för global diktatur, vilket varit socialisternas mål redan sedan start på artonhundratalet….

 4. Sedan har vi problemet med Eric Blairs grisar. Dom kan gå i pension när dom själv känner för det utan att riskera några förluster ekonomiskt. Han hade ju dessutom ett förflutet i Fabiansällskapet så det råder knappast några tvivel om vilka dom tvåbenta grisarna är.

 5. bjornwiklund skriver:

  ”Det heter att svenska folket lever allt längre och att antalet pensionärer blir allt fler. P.g.a. det sistnämnda måste pensionsåldern höjas, påstår regeringen.”
  Att människor lever längre är förvisso sant och om inte pensionsåldern höjs utan som skedde för decennier sedan sänks blir det naturligtvis fler pensionärer såväl som att andelen pensionärer ökar. Simple math. Om pensionsåldern höjs blir det färre pensionärer… vid en pensionsålder på 100+ blirdet inte många….
  Så då kavlar vårt etablissemang ärmarna och med en agenda för mångkultur säger man att vi måste ha en invandring för att rädda såväl pensioner såväl som pensionärer. (större andel bar och mindre andel pensionärer) Senaste 20 åren har det beviljats 1.7 miljoner UT. Jag tittade på siffror rörande utrikes födda vs demografin, åldersfördelningen, och fann att persistent hade under ett decenniums invandring inte demografin bland utrikes födda ändrats….. det bisarra är att Freud skulle bli blott en skugga av vad vårt etablissemang gjort och gör.
  1. Andelen barn bland utrikes födda är endast hälften som bland inrikes födda, S.I.C.,
  2. Andelen i arbetsför ålder är visserligen större bland utrikes födda MEN justerat med att endast hälften av en kohort någonsin kommer i arbete (15 års stat) blir även denna del av utrikes födda liten
  3. OM vi, vilket är helt rätt, adderar de som aldrig kommer i ett helårsarbete till gruppen äldre, pensionärer, finner vi att gruppen de facto pensionärer bland utrikes födda är dubbelt, S.I.C., som bland inrikes födda….
  .
  Varför kommer detta faktum så lite fram i debatten? Jo naturligtvis därför att agendan ”att rädda pensionerna såväl som pensionärerna” inte är den egentliga agendan utan något helt annat. OCH det är svårt att tro att partistrateger och politiker alla tillhör grupp 4… MEN de agerar så….
  Ett folkutbyte är det som drivs…..
  Bifogar länken rörande utrikes födda som visar min tes… finns mera där om man förstår denna…
  .
  https://bjornwiklund.wordpress.com/2017/02/06/demografi-i/

 6. Benny skriver:

  Som en av de många kalasbetalarna i Sverige som tvingas betala mer än hälften av lönen i skatt och på detta sedan betala moms, punktskatter, energiskatter m.m. Någon räknade ut att denna skattecirkus till slut blev ca 80% i skatt på din inkomst. Man undrar ju i sitt stilla sinne vart f-n alla pengarna tar vägen? En annan sak, visst kan vi ha öppna gränser och släppa in allsköns patrask men då ska vi bara betala skatt för nödvändiga samhällsfunktioner m.m och då räcker det med ca 20% i skatt. Resten av vår inkomst kan då användas till privata sjukförsäkringar, pension dvs sådant som du själv har nytta av så man slipper betala för andra med dina surt förvärvade slantar. Politikerna har ju sagt upp samhällskontraktet och använder våra skattepengar till att glänsa som den ”humanitära stormakten” och slösar bort hundratals miljarder på dysfunktionella figurer från Mellanöstern och Afrika som tycks ha brottslighet som ledstjärna i livet förutom då att vara arbetsskygga. Och nu detta med höjd pensionsålder som givetvis är till för att fortsätta att kunna finansiera folkbytet med våra pengar som förskingras via den galopperande korruptionen inom statsförvaltningen. Detta kommer att sluta med katastrof men politikerna har säkert redan bokat flygbiljetter till den globala maffians hemort dit de kan dra sig tillbaka undan medborgarnas vrede. För tro mig vid nästa lågkonjunktur som redan syns vid horisonten brakar Sverige ihop som i-land och den sociala oron sprider sig till alla skikt i samhället. En nogozon för hela Sverige i jämlikhetens namn…ni vet ”allas lika värde” som politikerna yrar om.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s