Framtidshopp?

Bästa läsare!

Hur ser framtidshoppet ut, kära medborgare? Frågan är mycket berättigad, inte minst sedan vi bara några dygn efter valet fick veta – vad vi redan anade – att socialdemokraterna och deras miniorer i den svenska djupstaten förvanskat alla siffror om det ekonomiska läget i landet. Grejen är att man inte ens behöver ha statistik (falsk eller äkta) för att veta att utvecklingen går åt fel håll. Det kryllar av pensionärer som rotar i de publika papperskorgarna efter pantflaskor, och vi har gamlingar som väljer att dö istället för att leva en plågsam och ensam ålderdom.

Den socialdemokratiska regeringen och dess fejkade opposition är överens om denna utveckling. De är så överens om denna utveckling att de gladeligen ser till att den inslagna politiken fortskrider, och att den svenska väljarkåren får noll och intet möjlighet att påverka utvecklingen.

Det som besvärar mig extremt mycket just nu är att vi inte har en kompetent debatt om problemen i vårt land. Under de sista veckorna har TV-studiorna och radiostudiorna suttit och resonerat om alla tänkbara partikonfigurationer för att kunna bilda en regering helt utan inflytande av Sverigedemokraterna. Varför är SD ett problem? De vill inte upphöra med invandringen. De kommer inte vrida klockan tillbaka till den tid då svenska pensionärer kunde leva på sin pension och inte blev nersprungna av mammor i hucklen med åtta barn i släptåg, eller hur problematiken gestaltades i valfilmen 2014. SD är till och med för skattefinansierad public service (det är illa nog att de är för public service).

Allt detta vi sett före valdagen, under valdagen och alla utdragna förhandlingar och resonemang är bara teater.

Jag har märkt att även annars kloka människor i debatten också hakat upp sig på denna charader om det ska bli Löfvén, Lööf eller Kristersson som ska sitta i Rosenbad och låtsas bestämma. Men det är ju nu alla frihetsvänner borde gå till attack och omyndigförklara det politiska system vi har idag och börja kräva TILLBAKA MAKTEN TILL FOLKET, istället för att låtsas att vi tycker att M är mer välförtjänt än S att göra slut på våra skattepengar på massmigration, multikultur, mångfaldsdravel och gender-trams, bara för att nämna några exempel.

Faktiskt, jag vill se någon rakryggad samhällsdebattör resa sig upp och säga att anarki i dess renaste och ädlaste form (icke att förväxla med stenkastarvänster och Antifa) och baserat på frivillig samverkan mellan fria individer är mycket bättre samhällssystem än dagens politiska teater.

Vem är det? Vem kommer ta bladet från munnen och pedagogiskt förklara för svenska folket hur de blivit lurade, varför de blivit lurade, och vad de kan göra istället för att lägga sin makt i politikernas händer.

Snälla, denne person. Träd fram.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Framtidshopp?

 1. Risto Matinen skriver:

  Det, som beskrivs i sista stycket, kommer aldrig att ske i toksosselandet!

  Sverige behöver avsossifieras! Sossepacket har framgångsrikt (ur deras synpunkt) infiltrerat hela staten som de blåst upp till en grotesk avart av profrämlingsnällism till uppenbart antisvenskt hat och diskriminering!

  Extremt konstigt att något så hemskt och onaturligt ens kunde komma i närheten av vad som skett i främst Sverige på överlägsen första dåliga plats, med Tyskland på klar andra plats…

  Våra förfäder kämpande inte hårt för sig och sina barn och oss senare släktingar, för att politikeravskummen senare skulle kunna fylla vårt land med barbarer!

  Vi (inkluderande även landsförrädare) har inga skyldigheter till andra folk! Enbart till oss själva. Våra förfäder är fler än oss nu levande och de har rätt att kräva att landet förvaltas i deras och vårt intresse! Inga invällares intresse! UT med alla invällare! Helst döda, men levande duger för de som sticker själva, och resten kan dumpas i havet strax utanför territorialgränsen…

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Jan Milld har ju skrivit en Vitbok om situationen i Sverige och pekar på att regimen är och har varit olaglig, kriminell sedan minst 1975!
  Men han är totalt hjärnförlamad när det kommer till kritan och handling behövs!

  Läs själv!

  http://www.vitbok.se/

  Nu verkar det som de har stoppat den osså! Den kommer inte upp!

 3. Micael Lidén skriver:

  Rebloggar detta på micaelsblogspot

 4. Ping: Framtidshopp? – Micaels Lidéns Blog

 5. Kalle Fakta skriver:

  Det enda positiva med parodin i riksdagen är att om Annie Lööf till slut blir statsminister, då vet vi säkert att det är Bilderbergarna som bestämmer i Sverige.

 6. hllviken skriver:

  lll

 7. bernys skriver:

  Ah, vissa typer har väl alltid sprungit och letat i soporna.
  Nej, skulle snarast tro att du är för tidigt ute. Vi har ju inte drabbats av lågkonjunkturen än. Goda tider råder ju. Våra fastigheter är ju värda hur mycket som helst. Vi har ju tagit emot över miljonen ”nyanlända” under den senaste tioårsperioden så tacka fan för att priserna på boende går upp. Men när lågkonjunkturen kommer lär de överbelånade inte ha råd att betala sitt boende och får då gå från hus och hem samtidigt som fastighetspriserna rasar. Då blir det inte roligt! I förlängningen väntar tom rivning av olönsamma tomma fastigheter.

 8. Peter Sjöström skriver:

  Kanske dags att det talas allvar i detta land någon gång , på riktigt . Finns det ingen som har den möjligheten att få chansen . Det är många som har kapacitet att tvåla till elitisterna . Hur ska det ske verkar vara ‘ den gordiska knuten ‘ . Vi har en mängd drivna debattörer . Hur ska vi kunna få tillgång till folkets öra ? Vill folket låna oss sitt öra ? Vad göra ? Landet förstöra ? Folket förgöra ? Mvh Sjöström

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s