Håller jänkarna på med att döda våra svin i EU och Ryssland?

I all hast; på resande fot!

Bästa läsare!

Följande ämne ingår inte i något av mina personliga expertområden, för att uttrycka det ödmjukt. Men medan jag har försökt att fly från den svenska inrikespolitiken som varenda kotte i min omedelbara bekantskapskrets älskar att kommentera har jag tyvärr stött på ett stort antal frågor som känns bekymmersamma inför vår framtid. Och ett av dessa handlar om livsmedelsfrågan.

Det tycks finnas en politisk ambition att minska européers tillgång till mat. Varför? Min tankegång kan synas långsökt vid ett första ögonkast, men jag står för den åsikten att EU allt mer börjar likna det kommunistiska Sovjetunionen. Denna utveckling sker hos vissa ondskefulla individer helt avsiktligt, men sen har vi deras nyttiga idioter som tror att deras arbete för ökad överstatlighet och kamp mot mångfald inom opinionsbildning är bra för det europeiska folket. Oavsett om dessa är onda eller inkompetenta så kommer resultatet ändå att bli detsamma. Vi går mot en utveckling som leder till sänkt standard för européerna.

En standardsänkning kan gå snabbt. Det krävs bara en kris av något slag, t.ex. en ekonomisk kris där folk förlorar sina arbeten och inkomster, där pris på boende, energi och livsmedel ökar. Detta är en kris i dess bästa skepnad. Sedan kan vi ha kriser som lamslår hela samhället. Varför vill politikerna utsätta oss för denna risk?

Jag tror att svaret på den frågan är att man inte är ute efter själva krisen per se, men däremot kan de se fördelar med konsekvenserna av densamma. Jag ser en oerhört stor risk att 2000-talets version av Sovjetunionen – manifesterad genom Europeiska Unionen i kombination med USA:s imperialistiskt orienterade exceptionalism – kan leda till att vissa av de historiska tragedierna kan upprepas.

Under det sistlidna riksdagsvalet har vi haft en armé av vänsterorienterade B- och C-kändisar och professionella snackpåsar som twittrat och re-twittrat om att all kritik mot migrationspolitiken och det ökade stödet för SD gör att ”det känns som att 1930-talet upprepar sig igen”. Idag är jag villig att hålla med om oron. Inte p.g.a. SD. Inte p.g.a. att det finns en kritisk debatt mot förd migrationspolitik. Nej, dessa historielösa vänstertomtar/-troll blundar för en av sovjetkommunismens värsta försyndelser under 1930-talet, nämligen den medvetet genomförda svältkatastrofen i Ukraina. There is the dangerous shit, som har störst potential att hända igen.

För några veckor sedan publicerade Voltaire Net en artikel om svinpest som drabbat djurhållare i Belgien. Man har har kommit fram tid en misstänkt spridningsväg; nämligen genom NATO-soldater som varit på övning i Baltikum. [LÄNK]

Men bakgrunden är i sig mer skrämmande eftersom det finns en stark misstanke om att svinpest kan ingå i USA:s biologiska krigföring. Den georgiska f.d. säkerhetsministern Igor Guiorgadze har (enligt VoltaireNet) i en rapport pekat ut det amerikanska läkemedelsföretaget Gilead Sciences lab genomfört tester med biologiska stridsmedel som beställts av Pentagon i USA. Företaget har testat medicin (på ett olovligt sett) mot Hepatit C på patienter i Georgien. En av företagets delägare är den tidigare amerikanske försvarsministern Donald Rumsfield, och han satt tidigare med i bolagsledningen när han år 1998 bad den dåvarande presidenten Bill Clinton att bomba en av Gilead Science labs arabiska konkurrenter under förevändning att bolaget samarbetade med terrornätverket al-Qaida. [LÄNK]

Enligt VoltaireNet ska Gilead Science lab vara en av operatörerna som kan ligga bakom spridningen av svinpest först från Georgien, sedan in i Ryssland och därefter till Kina under en period från 2007 (första utbrottet) och framåt. Och nu tycks sjukdomen ha etablerat sig i Europa.

Så vad har detta med min misstanke om att det dolda etablissemanget manipulerar med vår livsmedelsförsörjning? Well, det är inte svårt att föreställa sig hur man ska få igång en större kris. Folk som går hungriga är inte snälla. Instrumentet har fler dimensioner, ty efter hunger kommer svält, och svält gör människor slöa och inaktiva tills de dör. Precis som under den kommunistiska svältpolitiken i Ukraina 1932-1933. Fler exempel på medvetet förvärrade svältkatastrofer finns i historien, som t.ex. hungersnöden i Irland under andra halvan av 1840-talet, som officiellt tillskrivs sjukdomar på potatis, men som senare tids forskning visar förvärrades av att Storbritannien tvångsexporterade mat från Irland (maten gick till bl.a. flottan) samt avvisade utländska hjälpsändningar. Varför skulle inte dagens maktelit vilja använda svältredskapet till att manipulera folket?

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Hälsa, Naturvetenskap. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Håller jänkarna på med att döda våra svin i EU och Ryssland?

 1. hllviken skriver:

  Få människor vågar tänka på dessa verkliga faror

  Dessa farhågor behöver uppmärksammas!

 2. hllviken skriver:

  En mäktig grupp i USA stödde statskuppen i Ryssland år 1917 och skräckregimen som följde.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Genrich_Jagoda

 3. Kalle Fakta skriver:

  England blockerade importen av mat till Tyskland under första världskriget med stor framgång. De var så duktiga på det att de fortsatte långt efter krigsslutet.
  Likaså efter andra världskriget ville man svälta bort några miljoner tyskar så att de inte skulle kunna resa sig igen. Denna Morgenthau Plan ersattes eller doldes av Marshall-hjälpen när man upptäckte att västra Tyskland var ett militärt vacuum med gräns mot ett aggressivt Sovjet.
  Så att svälta folk är något som kommusnisterna på båda sidor om centraleuropa inte har några som helst samvetskval inför. Vår egen livsmedelsproduktion har ju socialisterna nästan helt tagit död på genom skatter.
  Framtiden ser inte ljus ut.

  • Peter Harold skriver:

   faktiskt, den aspektet har inte jag tänkt på att Sovjetunionen var det drivande hotet som gav upphov till Marshallplanen. Jag har mest tolkat det som att man gödslade pengar på de krigsdrabbade européerna för att de inte skulle rösta kommunistiskt. Därav också Operation Gladio, och allt det där.

 4. Benny skriver:

  Tja, USA trycker på i Bryssel för att EU ska godkänna Roundup, glyfosat och genetiskt förändrade grödor vilket kommer att leda till samma metabola katastrof som i USA. Åkermarken i USA håller på att förstöras av alla gifter och köttet man producerar är full med gifter och antibiotika. Det är väl bara en tidsfråga innan vi har skiten i våra livsmedelsaffärer. Som vanligt numera så kontrar Ryssland globalisternas agenda med att öka sin egen livsmedelsproduktion för att skydda sig själva och sina allierade eftersom man vet att EU/USA inte går att lita på. Läs gärna Peter Krabbes utmärkta inslag om globalismen som han återpublicerar på sin blogg!

 5. Peter Sjöström skriver:

  Som bonde vet jag hur EU agerar . Som Nato och USA agerar vet vi också . Lägger vi sedan ihop resultaten blir det oroväckande . Brukar fråga folk som betalar med kort hur de ska göra när det inte fungerar . De ställer sig lite frågande . Vadå inte fungerar ? Ja vart köper du då din mat frågar jag . Kom inte till mig och fråga om jag kan sälja något för annat än kontanter svarar jag . De brukar titta på mig som jag inte vore klok , vilket kanske stämmer . Bonde och vill ha kontant betalt ?? De verkar undra vilket århundrade man lever i . Maten är det primära även om man lever i staden där butiker tillhandahåller den mot att man sticker sitt kort i en låda och slår in en kod . Maten växer tyvärr inte i staden . Att sedan göda EU med enorma skattepengar för att sedan köpa maten billigare genom att EU delar ut ersättningar till oss bönder för att producera efter deras detektiv . Att sedan förgifta åkermark , bygga vägar , köpcentra , bostäder , logistikcentraler för alla transporter att fylla upp vägarna med varor som köps billigt . På vägarna sitter sen folk och ondgör sig över köer . Vilken skön värld vi ( de ) har skapat . Mvh Sjöström

 6. Mjölner skriver:

  Maten stadsbon köper i morgon befinner sig i natt på landsvägarna i en lastbil.
  Så stor framförhållning till hunger har våra politiker skaffat oss.

 7. Risto Matinen skriver:

  Bra span Peter! Svält är en av socialisternas favoritmetod. Sjuklövern har med asocialdemokraterna i spets avvecklat nästan allt civilförsvar vi hade och fyllt landet med fiender, kriminella, parasiter varav de flesta är vapen- och våldtäktsföra män. Nästan alla (>99 %) är inte ens flyktingar, och fler är våldtäktsmän.

  Så ganska säkert att de planerar för svält! Det mesta tyder på det.

  Sablar: Igår började jag skriva på ett längre inlägg om att det är just grisar som är måltavlan. Det försvann, men kort:

  Att äta gris är varken ”kosher” eller ”hallal”. Varken semiter eller muhammedaner skulle drabbas av brist på griskött på kort sikt. Så sådana är väl troliga förövare av svinpestspridning eller deras allierade med klent förstånd?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s