Så tajjar du åt en muslim (Förmodligen gör SR det bara för att provocera…)

Bästa läsare!

Egentligen borde bifogad skärmdump få tala för sig självt. Men jag kan inte låta bli att reflektera lite över saken.

Det första är att det inte är min övertygelse att vi behöver en statligt kontrollerad och skattefinansierad public service. Om någon undrar hur man ger en muslimsk man eller en jude ett handjob så finns det säkert massor av instruktiva klipp på Pornhub. Jag är inte det minsta nyfiken.

Det andra är ju att det är ju bara att fråga deras systrar hur de gör… Ok, jag tar tillbaka det. Trodde precis att vi har yttrandefrihet i landet. Men det har vi inte. Däremot hade det varit ok att säga att svenska män är så lata att de minsann kan spela skinnbanjo på egen hand och må icke besvära någon kvinna med dessa önskemål. Har ni tänkt på det där att humor numera är lika farligt som att hantera kemikalier med förbundna ögon?

Kan vi få något guidande program om hur man beställer en postorderfru från Asien eller Ryssland genom public service försorg? Nä, jag tänkte väl det.

Men jag ska inte späda på med upprördhet. Faktum är att jag inte tror att det är så mycket om omsorg till förhudslösa män som Sveriges radio producerar och kringkastar denna typ av program. I själva verket handlar det nog om att få ge svenska folket tjuvnyp. Att få provocera. Det finns inte en chans att bemöta eller kritisera SR eftersom de gör som de själva vill. Med dina och mina pengar.

Och nog är det en provokation. Två unga män med icke-nordiskt påbrå framställs med sitt önskemål om hur de ska tillfredsställas sexuellt. Och detta i en tid där unga svenska kvinnor och flickor inte längre vågar gå ensamma utomhus av rädsla för att bli sexuellt ofredade eller till och med gruppvåldtagna av män med ickenordiskt ursprung.

Man måste se detta inslag i sin kontext. Provokationen blir inte mindre av att nämnda nyhetsförmedlare väljer att filtrera rapporter om dylika övergrepp, och placera dem som lätt förbiscrollbara notiser… medan man istället lyfter fram pseudo-rådgivning à la ”Så vill vi bli avrunkade”.

Kommer det något avsnitt med ”Så kan invandrartjejer från hederskulturer träffa svenska killar utan att riskera bli utkastade genom balkongen”? Ja, om det nu är möjligt för dem att slippa det ödet. Sannolikt aldrig. SR är busy att leka porrpod. På din och min bekostnad.

Hälsar eder Peter Harold

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna, Sex. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Så tajjar du åt en muslim (Förmodligen gör SR det bara för att provocera…)

 1. Ligga med P3. Ett program jag har hört talas om men aldrig lyssnat på. Lär nog inte bli av heller. Längtar inte direkt efter den typen av program om man säger så. Hör inte hemma i public service. Möjligtvis i Mix Megapol eller nåt liknande.

  • Peter Harold skriver:

   Möjligtvis kan man ju försvara det med att Public Service ska tillvarata de smala intressena. Så då vill jag veta allt om delfinsex nästa gång. Man har ju hört historier om skeppsbrutna sjömän som våldtagits av dessa pipande vilddjur…

 2. hllviken skriver:

  Den skrattande blondinen på bilden – uppfyllde hon herrarnas önskemål?

  Om vi svenskar ignorerar invandrarnas provocerande attityd – misslyckas de i det uppsåtet.

 3. hllviken skriver:

  Brijant! om Jordan Petersson – om man vill färdas från bottennivån till skyn 🙂

  http://www.gertrud1.se/blogg/

 4. Peter Sjöström skriver:

  Ett lek och barnprogram som provocerar ? Ungarna som lyssnar blir nog inte provocerade . Att vi andra lyssnar på den kanalen har jag svårt att tro . Det mest provocerande från Public Service är alla vinklingar och direkta lögner de serverar oss som betalar ! Att man sedan inte hör någon synpunkt från de avlönade känns ju konstigt . Att bli styrd från ovan brukar ju inte gillas av dessa försvarare av det fria ordet . Bita handen som föder en är inte bra . Bita folket som föder en går bra . Ha det . Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Det har du helt rätt i. När fick vi ett scoop som fick skeppet med beslutsfattarna att gunga till? Well, vi hade Transportstyrelse-skandalen (fast blev inte den exponerad i alternativmedierna först?), men enligt min mening så var nog SR och SVT:s insats mer av karaktären Damage Control.

 5. Weasel skriver:

  Hur omskurna män önskar bli sexuellt tillfredsställda borde väl kunna definieras som ”samhällsinformation”.
  Det känns bra att skattepengarna går till viktiga saker.
  Jag menar , hur skulle det se ut om skattepengarna gick till funktionsnedsatta barn istället för till program om omskurna mäns sexuella preferenser ?
  Det skulle ju vara rena rama fascismen 🙁

  Jag tycker dock att reportaget om de omskurna männen har sina brister ur ett jämställdhets/genus-perspektiv.
  Vågar man be om ett reportage om hur könsstympade kvinnor vill bli pullade…?

  • Peter Harold skriver:

   ”Vågar man be om ett reportage om hur könsstympade kvinnor vill bli pullade…?”

   Det låter som att Filippa Rosenberg skulle behöva kompetensförstärkning från vetenskapsredaktionen för att få ett bra svar på den frågan… Det är definitivt en intellektuell no go-zon för henne, misstänker jag… 😉

 6. Risto Matinen skriver:

  Är det parodi? Troligen inte…

  Fy attan! Invällarna ska inte runkas av, utan kastreras med: Sax, machete, slö kniv eller kanske det bästa; hammare. Det är det som borde gälla. Honorna steriliseras. Båda åtgärderna i väntan på permanent utvisning. De som inte tas emot, får gå plankan vid territorialgränsen..

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s