Så blev det en tidig jul för Tobias Hübinette…

Bästa läsare!

Den rasfixerade vänsteraktivisten Tobias Hübinette har fått en förtida julklapp av tomten. Utomhusreklam utan vita människor. Ur hans Facebook-konto:

Såg detta (reklam)foto i ett skyltfönster idag och kände direkt att något var konstigt med bilden men först nu någon timme senare inser jag vad som är det ”konstiga”:

Båda modellerna är då minoritetspersoner, d v s nästan varje gång en minoritetsperson förekommer på utomhus(reklam)bilder så är hen antingen ensam eller tillsammans med en eller flera vita personer, d v s det är sällan två minoritetspersoner syns tillsammans ensamma och utan någon vit person.

Tobias Hübinette går på stan och fotograferar en stor reklamskylt (som faktiskt sitter inomhus, innanför ett skyltfönster). För att bilden är konstig utan att han vet varför? Eller för att kvinnan (eller gossen intill) är attraktiv i hans ögon, och han vill ha bilden att titta på senare, hemma i lugn och ro? I vilket syfte? Tog det verkligen en timma för honom att komma på att bilden föreställer två minoritetspersoner? Trögtänkt?

Nä, detta är nog bara en efterkonstruktion för att inte framställa hans rasmedvetenhet som något akut.

Man kan faktiskt extrapolera hans ”upptäckt”. T.ex. att svenskar förväntas jobba och skatta bort sitt överskott, så det är ingen idé för handeln att locka denna grupp till köp. Man kan också fundera på vad företaget har för budskap när man avsiktligt exkluderar person med den hudfärg som numerärt uppfattas som den dominerande i ett samhälle. Ett politiskt ställningstagande? I så fall är kampanjen helt i den ”positivt” rasfientlige Tobias Hübinettes smak.

Till detta noterar jag att Tobias Hübinette är vän på Facebook med skådespelaren och författaren Jonas Inde, vilken uttalat starka sympatier för nationalsocialismen. Hübinettes fixering vid rasfrågor tenderar till att vara lika nitisk som hos en yrkesnazist under 1930-talet, så man kan ju börja fundera vad den här ”kombon” innebär?

F.ö. så studerar jag just nu kinesisk 1920- och 1930-talshistoria, och även om Tobias är importerad från Korea så kan jag föreställa mig hur han hade trivts i Kina vid denna tid där rasism mot icke asiatiska människor var legio.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Stadsliv. Bokmärk permalänken.

33 kommentarer till Så blev det en tidig jul för Tobias Hübinette…

 1. Pingback: Så blev det en tidig jul för Tobias Hübinette… – Micaels Lidéns Blog

  • Peter Harold skriver:

   Och detta skulle systemmedierna aldrig konfrontera Hübinette för.

   • Lars Lindeberg skriver:

    Om en svensk hade uppträtt på sådant vis som våldsverkaren TH hade han varit avstängd från allt vad universitet heter! Samt åtalad för Häts mot folkgrupp!
    Snorungen är mentalsjuk!
    Det märkliga är att det går inte att hitta vem som tog dåren till Sverige, jag har mina gissningar men är där någon som vet?

 2. hllviken skriver:

  Mer invandrarrasism:

  • Risto Matinen skriver:

   Zigenarwannaben Soraya Post borde hålla sin fula trut, istället för att alltid avslöja sig som de korkar de är. Zigenare är liksom judar hyperrasister och hyperetnocentriska, så jag råder dem att sluta skita det blå skåpet fullt!

   Sorya påstår sig vara zigenare, men har blåa ögon och är blondin. Förvisso torde hennes nuvarande hår vara färgat. Hon kan vara rasbastard men högst halvzigenare. Däremot har hon försökt leva som zigenare och bl.a. gift bort sin dotter olagligt. Det säger det mest om det avskummet…

  • Peter Harold skriver:

   Soroya Post… kan man säga någonting gott om henne? Tveksamt. Ordet ”hycklare” är det första som kommer upp i min skalle när jag hör talas om henne. Det måste vara lätt att göra karriär i hennes parti, för det enda man behöver göra är att yla några politiskt korrekta buzzwords och sedan klaga på när någon reagerar på felen i hennes resonemang. Det finns inget filter i det där partiet som sorterar bort galningarna. Och finns det ett filter så suger det upp knäppgökarna och placerar dem i toppen av partiet.

 3. Peter Sjöström skriver:

  Lever inte denne Tobias i en global värld ? Där är varken asiater eller negroida människor i minoritet . Att som värmlänning hysa denne Tobias inom länets gränser känns inte positivt . Mvh Sjöström

 4. Peter Sjöström skriver:

  Hon Post , är det inte hon som är emot att allt som inte är för FI skall bort från våra gator och torg . Har bestämt för mig det . Rätta mig om jag har fel . Tack . Mvh Sjöström

 5. Mjölner skriver:

  Hur kan någonting som är rasblandat, mångkulturellt och klasslöst vara klimatsmart och eller ekologiskt hållbart frågar en dödsdömd vit man? Var är den globalistiska tanken? Hur kan man påstå att en asiat tillhör en minoritet?? Hur många kineser finns det??? F! Soraya och Hübinette har liksom aldrig fått igång någon märkbar hjärnverksamhet.

 6. Lars Lindeberg skriver:

  Det står utan all tvivel vem som har importerat detta våldsverkande monster! Det som är anmärkningsvärt är att han har uppnått den makt har och får behålla den!
  Att han andas kan han tacka svenska folket för oss vita som bebott området i 30,000 år!
  Samma gäller hans fosterföräldrar!
  Som tack spottar han på de som gjort det möjligt för honom att leva! Som bidrar till att han har bröd på bordet!
  Detta gäller många även Soraya!

  • Risto Matinen skriver:

   Nä, vi har inte bott här de senaste 30 tusen åren. Den då närvarande inlandsisen var inte bara en extremt bra neger- och arabbarriär, utan dito för våra förfäder.

   Det räcker gott att de flesta av oss har förfäder begravda i vårt land sedan bronsåldern. NU gäller det att försvara vårt land emot inkräktarna!

   • Nä, men vi har levt här mellan 9000-10000 år vilket bevisas av marinarkeologiska fynd i Hanöbukten. En plats som på den tiden låg ovan vattnet och man har hittat bland annat avancerade fällor där.

   • Lars Lindeberg skriver:

    Ja min DNA test med National Geografic visar på att mina förfäder har vistats i Skandinavien i 30,000 år.
    Den visade också att jag är 50% tysk och 40% dansk och inget negerblod!
    Det har varit 3 istider under tiden säger vetenskapen! Så isen har kommit och gått!

 7. Risto Matinen skriver:

  Den där Tobias Hübinette är inte frisk! Dessutom ett hyperrasistisk antivitt fulsvin. Konstigt att han går lös och fortfarande lever…

  Dessutom tillhör väl han en av de som skulle fått max-straff enligt lagen om Häst Mot Folkgrupp!

  Drägget har konstiga funderingar. Vanligen brukar våra fiender på reklambilder ha en negerhanne med en-flera vita kvinnor, promotande rasblandning. Att negerhannen, som snarast är att betrakta som en gamma-hanne (extra lågstatus), på något vis skulle vara intressant för vita kvinnor, annat än som uppassare?

  • Peter Harold skriver:

   Ja, reklamfoton på det temat har vi sett många av. Undrar bara när det blir dags för inter-generationella fotografier, som t.ex. med 20-åriga afghanska män och leende 50-åriga kaukasiska kvinnor. Jag vet inte om jag skulle kunna se ett sådant foto utan att hånle lite… 😉

 8. Risto Matinen skriver:

  Glömde en grej. När D..man körde sin värsta negerreklam; tre negrer av åtta(?) män i videon och jättestora affischer i butikerna på negrer, klev jag aldrig in i burikerna.

  De har slutat med det nu, men skadan är redan skedd…

 9. Benny skriver:

  I Ukrainas parlament ska man alltså rösta om att starta krig mot Ryssland!!!?? Varför då denna självmordspolitik som är ivrigt påhejad av NWO-maffian i väst? Saken är den att Ukraina kan offras för visst kommer Ryssland att bomba skiten ur ukrainarna ganska snabbt men målet är att framställa Ryssland som expansivt och ett hot mot väst. Man kan peka finger och säga, titta vad var det vi sa…Ryssland är aggressivt! Media kommer givetvis vinkla det så att man ger Ryssland skulden trots att Ukraina startar kriget efter modell från Georgien. Ukraina har ett stort problem och det är att det är mycket svårt att få tag på inhemska soldater så man gör som tidigare, hyr in legosoldater som betalas av USA och GB. NWO gillar inte länder som vill bevara nationen och den vita människan som man vill i Ryssland som är en ständig nagel i ögat på sionisterna och NWO-maffian. Nu tror jag inte att Putin kommer att svälja detta bete heller så vida inte ukrainska trupper går över ryska gränsen för då smäller det direkt. Sverige behövde NWO inte ens hota man bara skickade över direktiven till Stockholm väl medvetna om att landet redan var infiltrerat av förrädare Bildt, Rheinfelt med flera…

  • Peter Harold skriver:

   Japp, Ukraina är den här spelbrickan som OWO använder för att stressa Ryssland. Vi kan räkna mer av den varan eftersom de galna sanktionerna mot Ryssland är ansträngande. Sedan är det ett hyckleri att man inför sanktioner mot Ryssland p.g.a. den ännu obevisade Skripnol-affären, samtidigt som jänkarna kan döda precis vem de önskar var som helst på jorden – och dessutom gör det.

   • Lars Lindeberg skriver:

    25 US soldater tar livet av sig varje dag pga de kan inte leva med sina krigsförbrytelser!

    • Peter Harold skriver:

     Så är det. Jag undrar hur många Hollywood-filmer det produceras om ”den hygieniska krigföringen” som dagens invasioner kallas för? Ingen, förmodligen. Man är upptagna med att producera nya filmer om Föriiiiintelsen.

 10. Peter Sjöström skriver:

  Var denne TH bor vet jag ej . Det jag har läst är att han stundom är Karlstads Universitet . Har någon form av tjänst där . Definitivt inte vaktmästare då sådana vad jag minns från min skolgång besitter pondus , auktoritet , erhåller respekt mm . Beträffande ghettot Flemingsberg så finns där 2 ghetton . Bostadsområdet dels Södertörns Högskola . Vilket som är sämst för oss tror jag är Södertörns Högskola . Tack för alla trevliga och lärorika inlägg på denna eminenta sida . Bör sammanställas och ges ut att läsa i mellanstadiet/ högstadiet . Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Du har helt rätt om att det finns två ghetton där. Och granne är Huddinge sjukhus. Jag kan inte förstå hur man kan utsätta patienterna för risken att behöva vara så nära två obehagliga platser. Jag har en bekant som bor på andra sidan skogen, och han har varnat mig för att stanna till vid ”Flemman”. ” – Du är så klen, Peter, så de sliter dig i bitar ifall de ser dig”. Jag har visserligen gått upp några kilo sedan dess (dessvärre icke i form av muskelmassa), men allvaret i hans ögon kunde inte misstolkas.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s