Vem kommer att utreda terrorattackerna under 11 september 2001… igen?

I all hast!

Bästa läsare!

USA:s forne vicepresident Dick Cheney är på vita duken. Eller rättare sagt, hans och hans maktglada hustrus liv (ordet maktgalen gäller faktiskt för båda), har blivit till spelfilm. Jag undrar just varför…?

Jag har via ombud fått veta att filmen ”var kritisk” och hade ett fokus på Cheneys makthunger. Jag har inte sett filmen själv, och har ingen direkt avsikt att göra det heller. Dick Cheney är på intet sätt en ny bekantskap för mig, och jag blir inte alls förvånad när jag får höra att filmmakarna reviderat vissa detaljer i filmen om Cheneys liv, bl.a. hur han blev vicepresident (han utsåg sig själv) och exakt vad han gjorde under terrordåden den 11 september 2001 (var överbefälhavare samt ledde Vita husets övningar med Norad med scenariot att flygkapare tagit över civila trafikplan för att begå terroristhandlingar).

Dick Cheney hade i sin stab personal som hade direkt insyn i de organisationer som bevakade terrorhotet från al-Qaida (eller vad som marknadsfördes som al-Qaida). Fanns det någon som på förhand var informerad om vad som skulle komma att ske så var det han. Var det någon som kunde påverka händelserna denna dag den 11 september 2001 så var det just Dick Cheney, vilken dröjde med order om att avvärja hotet från de resterande kapade flygplanen, och som trots skarpa flygkapningar lät Norads övning med fiktiva kapningssituationer leva vidare.

Dick Cheney var på intet vis ensam om att ställa till det. Från luftfartsmyndigheten kommenderade man flygtrafikledare att ställa om flighter som ”icke svarande”, vilket i praktiken innebar att flygvapnet hade rätt att skjuta ner dessa plan. Väl medvetna om vad som hände i New York vägrade flygtrafikledaren att utföra ordern. Med detta kan vi misstänka att Cheneys allierade ville utöka 911 med en ”avvärjd attack mot västkusten”, som det annars skulle ha hetat idag.

Terrordådet 11 september har återaktualiserats nu i och med att en grupp hackers påstår sig ha kommit över dokument som kopplas till hanteringen av försäkringarna som löstes ut när de två trafikplanen flög in i WTC1 och WTC2. Varje plan räknas som en separat händelse, varför fastighetsägaren fått ut dubbel ersättning till sitt objekt som försäkrades upp kort före attackerna. Hackergruppen kräver pengar (bitcoins)  för att inte släppa kodnycklarna till de krypterade arkivfiler som innehåller tiotusentals dokument som påstås avslöja de inblandade personerna i hanteringen.

Ska jag vara helt ärlig tror jag att FBI och CIA just nu letar efter medlemmarna i hackergruppen med syfte att döda dem allihopa, varvid hela historien kommer att ebba ut. Jag är pessimist. Vi har hört om att Kreml sitter på dokument som skulle avslöja 11 september-konspirationen om inte USA upphör med sina sanktioner med anledning av det ryska övertagandet av Krim, men vi har faktiskt inte sett någonting i denna väg. Ryssland kommer knappast att stjälpa One World Order.

Jag kan dock erkänna att jag verkligen hoppas att hackeraktivisterna släpper information, och jag hoppas att informationen har substans. Jag förväntar mig inte att systemmedierna ska göra något med detta, förutom att fördöma hackergruppen samt förklara för alla nyhetskonsumenter att det är olagligt att läsa materialet, eller framföra liknande avskräckande hot istället för att exponera byken. Men om det finns bevis för att 11 september var ett insider-projekt, då är detta varmt välkommet att presenteras.

Medan vi väntar på att se om det finns något verkligt bakom hackergruppens ”scoop” ber jag att få rikta uppmärksamheten till en annan 9/11-nyhet som det inte varit lika mycket ståhej om.

Det handlar om arbetsgruppen The Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry som lyckats få en åklagare att ta upp en ansökan om att få det rättsligt prövat att det användes sprängmedel för att få tvillingtornen i New York att falla samman i samband med terrorattacken. Deras drivande tes har länge handlat om att nyhetsmedierna den aktuella dagen talade om att det används sprängmedel i WTC 1 och 2 samt även 7, vilket är något som 911Thruth-rörelsen påpekat i åratal. Men kommittén utökar nu denna tes till att även omfatta spår av sprängämnen som säkrats från katastrofplatsen, och som man vill ska prövas rättsligt – vilket blir för första gången om jag inte är felinformerad. [LÄNK]

Visserligen kan vi räkna med att US Deep State kommer att hantera dessa ”hot” på ett för dem ”adekvat” sätt (mord av hackers och mutor samt ”olyckor” av domare och tjänstemän). Icke förty hoppas jag att de goda krafterna kan vinna kampen. Om de gör det, och om de kan få de verkliga konspiratörerna bakom 11 september exponerade, då har mänskligheten vunnit en avgörande seger i kampen mot US Deep State. Och härifrån är det möjligt att fortsätta vidare om man lyckas föra individer som Dick Cheney till skranket.

Jag vågar inte tro att det kommer hända, men jag hoppas.

Hälsar eder Peter Harold

 

 

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Brott & straff. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vem kommer att utreda terrorattackerna under 11 september 2001… igen?

 1. Vauen skriver:

  Ryan brukar få sina filmer censurerade så man gör klokt i att ladda ner eller kolla ASAP. Mycket bra film!

 2. Vilka stjärnor är det som spelar paret Cheney? Gary Oldman och Meryl Streep?

 3. Björn Sveninge skriver:

  Den som överlevde gasningen blev tydligen stärkt och lever längre än alla andra?
  Människan behöver utmaningar och utvalda så blir de lyckligare o lever längre.
  Tvärtemot vad man skulle kunna tro!
  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6557827/Holocaust-survivors-live-average-seven-years-longer-Jewish-people-avoided-death-camps.html

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s