”Trygghet är de rikas lyx!” – sossarnas valslogan 2022 eller 2026?

Bästa läsare!

Beklagar frånvaron, men det råder sjukdomstillstånd i bekantskapskretsen, så mina tankar är inte där de brukar vara normalt sett.

Dock skulle jag vilja sätta ord på några känslor som dyker upp emellanåt när jag läser kommentarer på sociala medier. Det verkar som att folk verkar vara mer kritiskt medvetna numera, och att nivån verkar ha ökat kraftigt på senare tid. För inte inbillar jag mig väl detta?

Den ökande medvetenhet som jag iakttagit handlar om olika saker. Det kan röra sig om ifrågasättandet av den officiella bilden av vad som skedde 11 september 2001; ett ifrågasättande som jag tror grundar sig mycket på insikten om att USA:s politik i Mellersta östern grundar sig på bluff och bedrägeri (man börjar förstå orsaken bakom verkan). Det kan också röra sig om insikten om att Annie Lööf inte är medlem i trilaterala kommissionen bara för att hon är svensk och kvinna, utan därför att medlemskapet fyller ett för väljarna dolt syfte. Det kan också vara en insikt om att deltagande i Bilderberggruppens konferenser innebär att man komprometteras med en agenda som har högre prioritet än de egna väljarnas välbefinnande.

Den mest uppenbara insikten som jag tycker manifesteras tydligt är att socialdemokraterna skött Sverige väldigt dåligt under deras fyra år vid makten. Sossarnas största styrka just nu är att de borgerliga inte klarar av att sitta still i sin båt och ”konspirera” den föreställda borgerliga politiken (som förmodligen är lika mycket teater som sossarnas politik). Folk kommer om och om igen till slutsatsen att Sveriges utveckling inte går i den riktning som svenska folket önskar. ”Ökad trygghet” blev till att ”Slå vakt om tryggheten” som idag blivit ”Återställa tryggheten”. Vi lär nog inte behöva vänta länge förrän sossarna går till val med budskapet ”Minns tryggheten!”. Eller varför inte ”Trygghet är de rikas lyx”…?

Jag har blivit inbjuden att medverka i ett medborgargarde, och jag har tackat ja. Jag fattade det beslutet sedan jag blev varse att staten inte alls har mina medmänniskors trygghet och säkerhet i sitt intresse, utan bara är intresserad av att vidmakthålla bilden av denna uppgift. Med andra ord, polisen har gjort ingripanden som är resultatlösa i allt utom att lokalpressen skrivit positivt om att polisen agerat. Varken polis eller lokalpress har erkänt eller upplyst medborgarna om att de kriminella återfått friheten och att dessa härjar precis som innan.

Därmed återstår bara för oss medborgare att agera. Om inte annat så blir detta ett tillfälle för mig att möta andra som börjat ifrågasätta rådande ordning, vilket är en alldeles utmärkt markör på tilltagande medvetenhet. Om vi dessutom kan skapa trygghet i stadsdelen, då har vi kommit ett steg längre än sossarna.

Hälsar eder Peter Harold

 

 

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Stadsliv. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till ”Trygghet är de rikas lyx!” – sossarnas valslogan 2022 eller 2026?

 1. camoforum skriver:

  Hej, Jag är intresserad av att vara med i det där medborgargardet, under förutsättning att vi avser spöa sjuklöverpolitiker. Invandarna utnyttjar bara ett tillfälle som givits dem av politiker utan gränser. Det är de senare som ska smaka folkets vrede.

  Bästa hälsningar Dan

  >

 2. S Eriksson skriver:

  En tanke som kan vara tokig i och för sig är väl att bråka öppet eller anonymt i tidningar och mot riksdagen, ja i ord alltså. Och då framhålla sina synpunkter och även ta med det som många tycker att det är för att inte alla har personskydd modell statsministern som tyvärr medborgargarden måste bildas.
  Tycker förresten att situationen bara blir värre och värre, så alla normala hyfsat skötsamma förlorar på det.
  Det var en tanke bara.

 3. Peter Sjöström skriver:

  En bra början . Alla kvarter bör skaffa sig någon form av garde . Båtklubbar har det och fungerar oftast bra . En annan sak är att vi bör bilda ett nytt Korsriddarsällskap och bege oss ner dit där våra problem skapas . Det stora lilla landet med Knesset som utgångspunkt och dess historiska lögner bör lära sig veta hut . Och det nu . Är så trött på allt som de hela tiden producerar och alla de manipulerar . Mvh Sjöström

 4. ceskyraj skriver:

  Peter, jag har likadana tankar om Annie Lööf (och andra inbjudna svenska globalister) och 9/11. Det var bluff och manipulation av världen. Kina, Ryssland och en del länder till känner till detta. Därför globalister från USA och andra mäter sina krafter. Trump satte sig på tvären, så han svävar i en stor livsfara som Kennedy gjorde. Må han har ett bra skydd och folk omkring som han kan lita på. Men jag frågar mig varje dag, varför vill svenska folket fortsätra att låta sig manipuleras, varför vill de vara kvar i masspsykos? Omkring mig finns många som vill ”vara i fred”, titta på Bonde söker fru, På spåret etc. Med andra ord skiter i hur det ska gå med landet. Rena självskadebeteende. Föredömlig beslut att ställa upp i ett medborgargarde. Hoppas att flera till kommer till samma beslut. 👍

  • hllviken skriver:

   HÖGSPÄNNING – betyder vad?

   • Peter Harold skriver:

    Det finns ju en bok i Vita huset som varje president gör anteckningar i som är avsedda för efterkommande presidenter. Ingen annan än en vald president får access till denna bok. Jag trodde länge under Trumps valkampanj att han skulle avslöja vad som stod i den boken. Numera är jag rädd för att han kanske inte ens känner till den. Jag hyser inte mycket hopp om att han ska lyckas dränera träsket eller göra något för sanningen i Washington. Tyvärr. 😦

 5. Risto Matinen skriver:

  Tja, vi får hoppas att svenskarna vaknar. Kan hålla med om att fler tycks vakna upp ur propagandadvalan. Fler antisvenska jubelidioter får mothugg. Fler invällarvåldtäktsmän önskas utvisas. Osv…

  Dock, har medvetnadsnivån ökat kraftigt på senare tid? Inget jag märkt, men det kan vi alla hoppas på. Jag har dock nära noll koll på just det…

  Här i vårt villakvarter har behovet av medborgargarde inte ökat. Men det beror förmodligen främst på att det är ett nästan helsvenskt/nordiskt område och ingen babbetrafik pågår.

  Jag och vår närmaste granne hade planer på att sätta upp ett garde om nödvändigt, men det föll i sanden på uteblivna attacker (tacksamt) och att han (grannen) flyttade i somras. Dock är jag alltid alert att agera om så skulle krävas…

  Medborgargarden är dock främst ett försvar emot det antisvenska etablissemangets importerade fotsoldater. De vi främst ska försvara oss emot är antisvenska politiker, hournalister och byråkratpack! De ska sluta stödjas och börja jagas!

 6. Mjölner skriver:

  Jag har bett Patrik Engellau på DGS att åka till Kina. Men det gör han säkert inte. En sak är bergsäker nu är vi rökta. Ursäkta min pessimism, ja vad fan ska man säga.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s