Verkligheten bakom nyheterna du ser och läser…

Bästa läsare!

Ursäkta att denna bloggpost tar sig friheten att redovisa dagens ämne medelst jpg-formatet, men det är så jag fått dem mig tillsända. Det handlar om hur statskontrollerade Sveriges Television presenterar en uppmärksammad händelse där en ordningsvakt ”knuffar och släpar” vad man i artikeln kallar ”ett försvarslöst oskyldigt barn”.

Först en skärmdump på SVT-artikeln. [LÄNK]

När läsaren är färdig med eventuell indignation över hur vakten agerat… nä, jag skojar. De flesta som har huvudet på skaft anar att vi i SVT:s artikel bara fått halva sanningen presenterad. Och mycket riktigt. Här följer den incidentrapport som Kista bibliotek upprättade med anledning av det som föregick ordningsvaktens ingripande.

Well, numera betalar vi skatt för att få dessa förvrängda nyheter. Om ingen insett att vi har ett diaboliskt demokratiproblem i Sverige så är det dags att inse det nu. Personligen tror insikten infunnit sig sedan länge hos denna bloggs läsare. Återstår bara att få resten av landet att fatta.

Hälsar eder Peter Harold

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Medierna. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Verkligheten bakom nyheterna du ser och läser…

 1. hllviken skriver:

  Allt är som vanligt – cirkulera!

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Ha ha ha ha ha Med en judisk advokat satt på spåret kommer säkert den ”utsatta” familjen att få ett par hundra tusen kronor i ersättning om inte närmare en MILJON svenska kronor!
  He he he he De ligger i tiden!
  Sanna mina ord som Grewe Conny säger till Kalle!

 3. Vauen skriver:

  Att media tar parti för ‘minoriteter’ är normalt för all kulturmarxistisk media i hela världen. Jag gissar detta är vad som händer här med. Familjen är i ”chock”; dom tar parti för sin egen klanmedlem mot samhället, är ett annat perspektiv som är fasansfullt! Kulturmarxismen är nog det värsta gift som ett samhälle utsatts för.

 4. Peter Sjöström skriver:

  Tack . En trevlig episod att ta del av . Vårdat land är såå mångfacetterat . Intressanta kulturväxlingar som befrämjar fred och kärlek över gränserna . Att få resten av detta lands befolkning är svårt . De lever i den bästa av världar ty de får den bilden förmedlad via sin skattsedel numera . Tänk så bekvämt . Mvh Sjöström .

 5. Vauen skriver:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/12-aringens-pappa-de-har-inte-gjort-nagot-brott
  Förvånade att det får sådan uppmärksamhet i samhället, då jag gissar att deras kultur inte har så mycket problem med barnaga!? Känns mest som att dom inte vill acceptera att samhället tog tag i problemet.

  Och som vanligt inga svåra frågor från msm.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s