Sverige. Den politiska knarkarkvarten som gud glömde.

Bästa läsare!

Jag spenderade morgonen i sjuksängen med att försöka uppdatera mig om vad som hänt och händer i vårt avlånga land. Hur mycket det än bär emot mig kommer jag inte ifrån att jag måste reflektera över den förestående regeringsbildningen.

Grattis, Annie! Din dumhet firar nya triumfer. Du har splittrat det icke-socialistiska blocket, och du har gett grönt ljus till socialisterna och extremisterna i Miljöpartiet och Vänsterpartiet att regera vidare. Just specifikt med ditt och Jan Björklunds stöd till S har ni tvingat Stefan Löfvén att vara särskilt tillmötesgående gentemot V för att detta parti inte ska fälla den C- och L-stödda S-regeringen. Din insats är så kontraproduktiv gentemot vad du lovade väljarna före valet. Du är ett svek. Du är en sopa. Jag hoppas du sätter din högersko i halsen och kvävs.

Och vad beror detta på? Jo, en hysteri om att SD skulle vara ”de nya nazisterna”.

Gång på gång tjatar man om den rasism som ”pyr och jäser” i det partiet; ett parti som förvisso lockat till sig många underliga existenser, men som systematiskt avpolletterar medlemmar och funktionärer efter påbud från den vänsterextrema underrättelsetjänsten Expo. Detta har pågått i ett par års tid och så pass intensivt att man faktiskt kan fråga sig om SD är kontrollerad opposition. Notera avsaknaden av frågetecken i föregående mening.

Jimmie Åkesson flaggar passande nog för att den nya regeringen kommer leda till återfödelsen av Reinfeldtdoktrinen. Jag tror att han har rätt. Han kan kosta på sig att yppa denna sanning eftersom partiet har noll inflytande. Och det var exakt detta som var Annie Lööfs syfte när hon sålde ut den borgerliga alliansen till förmån för en politik som hennes idol George Soros förespråkar.

Det är onekligen något fel som är trasigt när en partiledare kan offentligt gå ut och säga att hon hyser sympatier för George Soros. Annie Lööf kan förvisso om hon ställs till svars för sitt utspel att hon inte alls känner till att Soros medverkat till statskuppen i Ukraina år 2014, liksom att Soros stöder de kriminella demonstranterna i USA som vill få den lagenligt valde Donald Trump avsatt. Annie Lööf är den svenska politikens Hillary Clinton, och hon har precis som detta monster frikort hos medierna. Lööf kan ljuga om precis vad hon vill, om vad hon vet och inte vet. Och det är precis det hon kommer göra under den kommande mandatperioden där vi riskerar ånyo en utveckling av massmigrationen upp till nästa nivå där vi svenskar ska anklagas för att ”ha varit lite för naiva”.

På tal om att ha varit lite för naiv… Det är precis denna term som svenska säkerhetspolisen använder nu när man offentligt erkänner att islamistiska terrorism utgör det största hotet mot nationens säkerhet. No shit, Sherlock!

Sverige har under alla år sedan – låt oss säga sedan Tage Erlanders sista dagar så tar vi inte i så att vi kräks i alla fall – varit en safe zone för utländska terrorister. Det har varit vår försäkring mot allvarliga terrordåd, i synnerhet ifråga om dito med anknytning till Mellersta östern, men även i Asien och Afrika. Den försäkringen fungerar inte längre. Sverige är en del av det anglo-amerikanska maktimperiet som krigar på varje kontinent på bekostnad av deras vasallstater i NATO. Vi till och med köper USA:s undermåliga utrustning bara för att få vara NATO till lags.

Hur kan det ha gått så här?

It’s the fucking media, stupid!!!

Under devisen ”Vi vill inte ge rasisterna vatten på sina kvarnar” har det svenska medieetablissemanget antingen medvetet eller med komplett inkompetens systematiskt mörkat eller förvanskat nyheter och rapporter som har med massmigrationens konsekvenser att göra.

Jag är den förste att erkänna att det inte finns en absolut sanning om hur man ska hantera migration. Men ett grundproblem är att staten bestämt sig för att betrakta migration som en samhällsangelägenhet. Där har vi första problemet. Staten tror att den har till uppgift och förmåga att vrida på olika kranar för att vi ska få balans mellan krigsflyktingar, ekonomiska flyktingar, kulturmigranter (”erövra Europa med barnvagnar”), terrorister, m.m.  Låt oss vara överens om att statens tro på sin förmåga att hantera detta är definitivt överskattad.

Para ihop statens oförmåga med de ideologiska krafter som medvetet och målmedvetet verkar för folkutbytet i Sverige, och du har receptet bakom föreliggande situation.

Att låta jubelidioter som Stefan Löfven och Annie Lööf med blindtarmar som Jonas Sjöstedt, Jan Björklund och Gustav Frigolit få full access till dess kranar har bara ett syfte och tänkbar utgång: katastrof!

Sverige är en knarkarkvart. En knarkarkvart för s.k. godhetsnarkomaner.  De går från det ena ruset efter det andra, och det som ger dem en kick är utplånandet av det gamla Sverige. Detta missbruk har gjort dem så verklighetsfrånvända att de inte längre bryr sig om att väljarna är deras arbetsgivare. Istället står de där på scenen och spottar på oss, och när kulissen rasar ihop bakom dem så skyller de på att publiken är naiv.

Jag blir så jäkla trött på det här.

Det är hög tid att börja planera Finspång-dagarna.

Hälsar eder Peter Harold

 

 

 

 

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Sverige. Den politiska knarkarkvarten som gud glömde.

 1. Ping: Sverige. Den politiska knarkarkvarten som gud glömde. – Micaels Lidéns Blog

 2. ceskyraj skriver:

  Tack Peter för dina ord. Vansinne i landet har axelelerat och värre blir det. Även om många av folket har vaknat och protesterar på gator och torg (nästa på Sergels torg på lö 19/1 kl 14), så är väldigt många tysta och låter sig indoktrineras. Vad behövs för att alla som älskar detta land ska gå ut (som i Frankrike) och tvinga korrupta politiker till att inte låta landets självständighet gå i graven? En större terrordåd än det på Drottninggatan?

 3. Vauen skriver:

  Är V verkligen något hot!? Dom vet ju om att om dom fäller S regeringen så blir det bara en situation som gynnar SD eller M. Alla partier i riksdagen utom SD har ju uppenbarligen valt till sin enda uppgift att se till att inte SD får makt. Dom kommer fortsätta så här så länge dom kan. Det blir DÖ2, DÖ3, osv … Folk snackar om hur inkompetent förhandlare Lövet är, men jag är inte övertygad om det. V borde gå att köra över gaska lätt?! Alternativet är väl en bredare samarbete, som kunde gå ännu längre höger ut!?

  Problemet är blir nu för M o Kd, som får jobbigt att övertyga väljarna om att en röst på dem inte vore bortkastad nästa val. Utan en allians (vilket normalt brukar betyda att man håller ihop i alla situationer) så kommer en ‘inte SD situation’ (eller en ansvarstagande regering som dom själva kallar det) enklast fås genom att tex C o L gör upp med S på detta vis. Jag räknar med att S kommer vara förortspartiet No1. Och nu finns ju bevis (igen) på att dom är villiga att svika väljare på detta vis. M måste få ny partiledare och börja samarbeta med SD. Om dom inte vill gå till val på ”Dö X” i alla kommande val.

 4. Ping: Sverige. Den politiska knarkarkvarten som gud glömde – Bakom kulisserna

 5. Ping: Sverige. Den politiska knarkarkvarten som gud glömde. | Varjager's Weblog

 6. hllviken skriver:

  Förklarar en hel del:

  [det mest intressanta börjar 17 min in i sändningen]

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Peter! Median, det har jag sagt i 20 ars tid nu! Det at Bonnierjudarna som leder ligan och har verkat for Sveriges forstorelse sedan de tog sig illegalt in i landet!
  De gjorde sin formogenhet pa grovporren
  De skall stallas infor Riksratt!

 8. Andersson skriver:

  Ser att även du har tänkt på Annie Lööf, själv har jag suttit och funderat på alla högerskor som tydligen folk har skickat till Annie och om man skall tro på vad som skrivs så verkar det bli en hiskelig massa skor. Vad jag förstått beror det på att hon lovat att äta upp sin högersko om hon blir kompis med sossarna. Skor är ju fruktansvärt sega och även fast hon verkar vara vass i käften så måste det ta en evighet att tugga i sig alla dessa skor. Då kom jag att tänka på hur elak hon är mot alla uteliggare och fattigpensionärer så jag blev förbaskad på kärringen. Då dök det upp en ide hur man dels kunde få användning för alla skor och bli av med den elaka häxan till kärring. Om man slår ner en stadig påle i marken och sedan lägger skorna i en hög runt om och sedan släpar upp kärringen på högen och binder fast henne vid pålen och sedan tänder på så blir man ju av med både häxan till kärring och alla skor som ändå inte kommer till någon användning .Satt där en stund och tyckte att jag kommit på en lysande ide, men tillslut så insåg jag hur pervers och sjuk hela tanken var, så kan man ju bara inte göra, tänk på hur mycket koldioxid man skulle släppa ut, vad skulle Greta säga?

 9. Magnus Forsman skriver:

  Så j……..a bra! 😊

 10. hllviken skriver:

  Lars Bern är en kunnig insider:

 11. Peter Sjöström skriver:

  Tack Peter och ni andra . Trevlig och intressant läsning . På tal om att SD släpper in underliga existenser ? Ser man till de övriga partierna så är det samma sak där . Skillnaden är att SD kickar ut dem . De övriga partierna lotsar dem uppåt i partiet . En del slutar som partiledare . Är ju även så inom vissa statliga förvaltningar likaså . De mest inkompetenta flyttas runt . Karusellen som leder till konkursen . Mvh Sjöström

 12. Håkan skriver:

  Kan KD syna uppgörelsen genom att omgående lägga fram förslag som överenstämmer med några av dom 74 punkterna. Löfven vill förmodligen slira på vissa av dessa så länge som möjligt. C o L kan ju inte rösta ned sina egna punkter. För S kommer dom för tidigt….

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s