Vad ger mest effekt, Annie Lööfs sko på fatet eller hennes huvud?

Bästa läsare!

Ska man skita i det blå skåpet i egenskap av politiker så gör man det lämpligast direkt efter valet. Folk glömmer. Snabbt!

Vi har under ett par veckors tid roat oss med att dela memes om Annie Lööfs högersko serverade på tallrikar, med eller utan salt och peppar, som en reaktion på vad som de facto är hennes svek mot sina allianskollegor och framför allt sina egna väljare. Ty varje gång någon tänkande individ iakttagit opinionsläget och gjort sin egna matematiska bedömning om riksdagspartiernas konstellation i riksdagen efter det kommande valet har Annie Lööf svarat med sitt favoritbuzzword ”ledarskap” följt av en deklaration om att bilda en alliansregering.

Nu sitter vi med samma regering som innan, nu med stöd av Annie Lööf och Jan ”Vi-borde-tala-med-SD” Björklund.

Det är samma Annie Lööf som vägrade att avsätta Stefan Löfvén i samband med Transportstyrelseskandalen under föregående mandatperiod. Det är samma Annie Lööf som har haft makt att fälla den socialistiska budgetpolitiken eftersom socialisterna var minoritet i den förra riksdagen – men hon gjorde det inte. Sett ur detta perspektiv är det kanske inte så konstigt att hon efter valet erkände att hon kunde tänka sig att C ingick i en S-regering, som ”en förutsättningslös tanke”, eller hur man ska beskriva upplägget. Inte ens när S gav henne ”ett skambud” under förhandlingarna i december tycks hon ha velat återvända till sitt löfte om att ge Sverige en icke-socialistisk alliansregering.

Det enda som räknas för Annie Lööf är ”att SD inte får något inflytande”. Detta är till och med viktigare än hennes eget partis trovärdighet. Varför är det på detta viset?

Annie ”Trilaterala kommissionen” Lööf har givetvis sin agenda klar. Hon kan säkert avfärda videoklipp och memen om ”40 miljoner nya svenskar” som ”överdrifter”, men vi kan konstatera att den massmigrationsvåg som drabbade Sverige 2015 – till stor del orsakad av en politik som hon förverkligade i samarbete med den ”globalistiska” lakejen Fredrik Reinfeldt – med mindre än 160 000 asylsökanden satt sina djupa spår i det svenska samhället, och fick bägaren med de redan ackumulerade migranterna från Mena-länderna att rinna över. Från att ”vi har aldrig varit tryggare” säger Stefan Löfvén – den politiska lobotomins ansikte – att han ”ska ta itu med problemen”. Ledarskribenter i dagstidningarna vågar nu till och med – utan att nämna elefanten i rummet – tala om att kvinnor inte vågar gå ensamma utomhus i universitetsstaden Uppsala!

Att inte inse att vi har problem, och att statsmakten orsakat dessa, är att stoppa huvudet i sanden.

Vilket inflytande kan SD över huvud taget få i en riksdag där minst 4 av 5 riksdagsledamöter villigt kommer rösta på en politik som förestavas av Stefan Löfvéns, Annie Lööfs och Fredrik Reinfeldts överordnade instruktörer? Få ner nivåerna på flyktingmottagandet? Well, anhörigkranen är redan öppnad. Vi har också sett att rättsapparaten inte har några problem med att låta svenska skattebetalare med mångmiljardbelopp försörja ”ensamkommande afghanska gymnasieelevers” studier trots att dessa varken är ensamkommande, sällan ens från Afghanistan eller ens i gymnasieåldern längre, och dessutom inte alls är särskilt intresserade av att gå i gymnasiet.

Den enda nytta svenska skattebetalare har haft av SD är i praktiken att de invaggas i en tro om att de kan kanalisera sin frustration genom att rösta på ett missnöjesparti vars enda uppenbara merit är att de utåt sett inte vill ha ökad invandring till Sverige – istället för att få idén att t.ex. göra revolution eller oskadliggöra politikerna med utomparlamentariska metoder, eller vad nu ”en ensam galning” skulle tänkas kunna åstadkomma.

Vid det här laget måste det jäsa här och var i vårt land. Hela folket måste vara förgiftat om inte det finns uppdämd ilska som sjuder någonstans i något hörn av kungariket…!!!

Efter att ha funderat lite på saken så börjar jag tro att det ligger någonting i att SÄPO alltid (fram tills nu när man insett att islamister har högre maktambitioner än vad man vågar erkänna sen tidigare) lyft fram hotet från högerextremismen trots att vänsterextremisterna har både starkare numerär och betydligt starkare ekonomiska muskler. Men s.k. ”högerextremisterna” har ju i vart fall ett påtagligt motiv för sin existens, till skillnad från alla idiotiska AFA-iter som springer maktetablissemangets ärenden. Det jag skulle vända mig emot är dock epitetet ”höger”, vilket är en oärlig beskrivning över några som vill se samma socialism som vänsterextremisterna, men med en blågul flagga istället för en röd.

Så. Vi må skämta om Annie Lööfs högerskor idag, och några må till och med må bra av att missnöjessympatisera med SD. Men det som händer med Sverige är tyvärr politiskt ofrånkomligt och tarvar en annan lösning än just den politiska. Vilken lösning då? Svar: Det finns ingen. Medan vi garvar åt Annie Lööf kommer de s.k. ”globalistiska krafterna” att fortsätta omdana Sverige och Europa i samma omfattning och tempo som tidigare, om inte rent av ännu kvickare för att förekomma eventuellt motstånd.

Inte förrän vi bildligt (eller bokstavligt?) sett byter ut Annie Lööfs högersko på fatet mot hennes huvud, kommer våra politiska makthavare att fortsätta den inslagna vägen, med samma politiska taskspeleri som tidigare. De är inte utsatta för någon straffmekanism eftersom väljarna hellre röstar för ekonomisk trygghet än makt över sin egna tillvaro.

Detta är absolut inte ett uttryckt hot mot politikerna, utan en betraktelse av den psykologiska mekaniken hos denna parasiterande art och de reaktioner som borde följa från medborgarnas sida. Så om vi nu hamnar i denna ytterlighet av våld efter att ha provocerats av en politisk överklass som saknar taktkänsla och välvilja till sina medborgare, må vi vara lika relativiserande till detta som över det våld som härskarklassen begår mot sitt eget folk?

Vad säger Finspångskommittén om saken…?

Hälsar eder Peter Harold (numera totalt trött och utsliten)

Annonser

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Vad ger mest effekt, Annie Lööfs sko på fatet eller hennes huvud?

 1. hllviken skriver:

  Vi är många som är totalt trötta och utslitna.
  Förstörelsen av vårt enda hemland är orsaken.

 2. Vauen skriver:

  Jag uppfattar inte att den socialism som nationalsocialister eftersträvar har något med Marx att göra. Socialism betyder helt enkelt att man organiserar samhället socialt. Vänster-socialister har helt enkelt tagit denna term i besittning som deras egen. Klasskamp finns inte i NS.
  http://www.youtube.com/watch?v=PZmd2Vz0PvU
  Och jag håller med om att parlamentariska lösningar inte existerar idag.

  • Dom brukar ju själva betona skillnaden med att vanlig socialism betonar konflikt och klasskamp medan dom betonar folkgemenskap och menar på att både handens arbetare och huvudets arbetare är lika viktiga. Ett mycket sympatiskt drag är att dom vill införa ett folkomröstningssystem liknade det dom har i Schweiz och att dessa omröstningar kommer att vara beslutande, inte rådgivande som nu. Dessa skall dessutom ske på nationell nivå som lokalt där människorna själva bor. En annan sympatisk tanke är att dom vill ersätta den falska demokratin med meritokrati. Förmodligen kommer även rösträtten bli villkorad. Men om man tror att en röst på Miljöpartiet kommer ge bättre miljö, så ska man nog inte ha nån rösträtt.

  • Peter Harold skriver:

   Måhända saknas den gängse klasskampsretoriken, men glöm inte att Adolf Hitler gav sin första bok titeln ”Mein Kampf”, även om han nog hade en enhetlig syn på sina likar.

   • Lars Lindeberg skriver:

    Vilket eller vad är det som drabbat mänskligheten värst i världshistorien!?
    Svar!
    Kommunismen!
    Vem har hjälpt och stöttat kommunisterna så att de finns kvar än idag!?
    Svar Amerikanarna!
    Vilka är de farligaste för oss människor!
    Svar Amerikanarna därför de kommer undan sitt ansvar tack vare judarna!
    Där har du hela problemet i en liten ask!
    Det som kanske kan hjälpa dig att komma över detta oerhörda är Brage!
    Han förutser att Amerikas dagar äro räknade!
    Men judarna kanske dyker upp någon annan stans, vilket är mycket troligt!
    Kina är en av de platser som nämns!
    Det kanske blir 100 gånger jävligare!

   • Vauen skriver:

    Utveckla gjärna?

 3. hllviken skriver:

  Passa på att se denna video innan den försvinner.

  • Peter Harold skriver:

   Redan vid inledningen fastnade jag på ett sidospår. ”BARON TRUMP’S MARVELLOUS UNDERGROUND JOURNEY”. Rpmanen börjar med ett gammalt manuskript från 1400-talet… Hm, jag anar en fantasifullare version av Jules Vernes ”Till jordens medelpunkt”.

   Frågan är hur man skiljer inplanterad information från den otroliga mängd annan information som all mängd media innehåller? Vad är motivet med att avslöja Higgspartikeln 100 år för tidigt (om detta är sant)? Att ”göra Trump till president” i satir kan samtidigt vara att skapa en självuppfyllande profetia, men frågan är om detta var den verkliga avsikten? Hur ser strategin ut för en manipulation?

   Jag skulle här vilja foga in Lasse Brandeby-effekten. Minns hans deltagande i talangtävlingen Let’s Dance för några år sedan. Han var utan tvekan den sämste dansaren, men vann omröstning efter omröstning tills han befann sig i finalen. Vad TV-tittarna inte visste var att han fått en sannolik dödsdom (prostatacancer), och han var allt annat än motiverad till att tävla. Juryn gjorde sitt yttersta att informera TV-tittarna om de kvalitativa bristerna i hans dans, men vid varje omröstning försvann ett av de andra paren, och Brandeby – offrad på folkkärlekens altare – blev kvar.

   Lasse Brandeby hade kunnat hoppa av. Han kunde ha talat ut om sin sjukdom, och folket hade förstått. Ändå stannade han kvar. Och TV4 kickade inte honom. Varför? Jo, det blev ”bra TV”. Och man visste redan från start att Lasse Brandeby skulle bli ”bra TV”. Detsamma torde gälla även om vi ser till Donald Trumps presidentkandidatur. Han var ”bra TV” från början till slut (utom en medioker insats i en av hans ovanligt lågbetonade presidentdebatter).

   I detta är det nog självklart att man effektoptimerar när man står i bakgrunden och utser president. Manipulation är en konstakt.

 4. Ping: Vad ger mest effekt, Annie Lööfs sko på fatet eller hennes huvud? – Micaels Lidéns Blog

 5. Lars Lindeberg skriver:

  En sko upp i röven så långt den kan komma! Men jag tror inte ens det hjälper!
  Det är svenska folket det är mest fel på och det är där inget att göra något åt!

 6. Mjölner skriver:

  Tanken är frestande, lilla egoskrikans huvud på ett trilateralt fat. Undras hur atomerna i den skallen uppför sig, nedkvarkare men inga kärnor i oändliga elliptiska egoistiska banor. Steffe, lille vätten Mollgan, Ygis, Bankokcharmören, ja alla riksdags och regeringsledamöter och talmannen har samtliga nu länge klampat omkring över alla anständigheternas gräns. Gula kevlarvästar och full stridsmundering, stridsvagnar och långskaftade högafflar måste nog tillgripas. Vi kan få hjälp av en annalkande lågkonjunktur samt att bankerna beslutar att kamma hem alla skulder. Det bestämmer Federal Reserv och Rotschild m. fl. När kylan slår till börjar buset att skjuta inomhus i den goda värmen. Vi behöver i alla fall skyddsvästar när vi skall gå till ICA eller Konsum för inköp av matvaror m. m. Det blir bra association och kul, utifall västen är GUL. Yes box, allright, som fransosen sá. Nu har även Arbetsförmedlingen blivit arbetslös.

 7. Peter Sjöström skriver:

  Tack Peter och er andra . Gänget runt våra dyrt betalda köttgrytor skjutsar jag gärna till Finspång . Som jordbrukare har jag även tillgång till väl använda högafflar då de blir spetsigare ju mer de används . Kör dem gärna i höskrindor så folket kan kasta glopord och förgiftad (besprutad ) livsmedel på dem . Gärna nu när kylan infunnit sig . Har ju värme i traktorhytten så jag reder mig . Passa på passa på snart ska tåget gå , mot Finspång . Mvh Sjöström

 8. Mjölner skriver:

  Den svenska Statsmakten, regering, riksdag och den tredje makten rättsväsendet begår grov obstruktion mot landets ursprungsbefolkning. Den vedertagna rättsmodellen som hänför sig till romerskt rättstänkande, som tillämpas i Västeuropa, bygger på att människan är okränkbar och att inte ens Kungen eller staten äger rätt att diskriminera, kränka eller konfiskera den enskildes egendom. Ej heller inskränka den enskildes yttrandefrihet. Till och med FN har i sina skrivningar tillämpat den romerska rättstänkandet. Att man inte lever upp till detta är en annan sak. Det svenska rättsväsendet dömer inte efter lagen utan tillämpar ofta tekniska omskrivningar när det gäller domar. Att sedan lagarna är ett lappverk som i vissa fall motsäger sig själva är en verk av okunniga politiker, jurister och domare. Allt detta tillsammans utgör en ogenomtränglig snårskog
  av motstridiga lagparagrafer, samt gummilagar med tvivelaktig tillämpning, som staten kan utnyttja i egen sak. När statsmakten så grovt bryter mot lagar om mänskliga rättigheter och yttrandefrihet äger folket RÄTT enligt romersk lagfilosofi göra revolution och avsätta nuvarande maktelit. Romarriket föll delvis på grund av moraliskt förfall, korruption och bristande respekt för lagen. Den svenska ursprungsbefolkningen måste plocka bort småungarna i sandlådan.

  • Lars Lindeberg skriver:

   Den som är uppmärksam och har utbildning ser att det är judarna som har tagit över Sverige därför har vi lagen om hets mot folkgrupp!
   Judarna sitter också på nyckelpositioner, de är femtekolonnare det farligaste ett samhälle kan ha innanför sina murar! Känt sedan årtusenden!
   Det är de som måste plockas bort ur sandlådan!
   De har tom den arme kungen i sina garn!
   He he he!
   De hade sin hand i romarrikets fall!
   Ja säg vad de inte har haft sin hand i!

  • hllviken skriver:

   Bra att du tog upp ”Rättsväsendet”.
   Lyssna på Henrik Sundströms översikt hur det ”utvecklats” de senaste 100 åren:

   • Lars Lindeberg skriver:

    Du behöver inte vara raketforskare för att se att se det judiska inflytandet i Sverige, rättssystemet inte undantaget! Titta bara på lagen om hets mot folkgrupp!
    Judarna är ökända för att förstör alla samhällen de penetrerar genom korruption!
    De har blivit utkastade ett hundratal gånger från våra samhällen!
    Se själva!
    Där har du lösningen!

    https://theuglytruth.wordpress.com/2014/08/15/over-a-hundred-locales-expelled-jews-before-zionism-was-even-a-factor-why/

   • Mjölner skriver:

    Mycket bra, det är exakt detta som jag åsyftar. Gradvis degenerering för att passa makten och staten, rättvisan är det inte så noga med. Detta leder så småningom till revolt mot makten, staten. I den österländska rättsordningen finns begreppet ”tappa ansiktet” som föreskriver brottslingen att göra offentlig botgöring och helst gråta en skvätt utöver det straff man erhållit i domstolen . Även bland indianfolken i Nord- och Sydamerika och Inuiterna finns uttrycket ”tappa ansiktet” en markör att man kanske fört med sig begreppet under folkvandringen från Asien när kontinenterna hängde ihop.
    Sundströms intervju behandlar de senaste 100 årens ”utveckling”, som stämmer bra med judendomen och globalismens agenda. Rockefeller seniors tanke om monopol på allt och makten över jordens befolkning. Det var bolsjevikerna (judarna) som startade första världskriget och mördade den siste ryske tsaren Nikolaj ll och hans familj i Jekaterinburg natten till den 17juli 1918.

    Det går att skriva hur många doktorsavhandlingar som helst i ämnet, men ingen törs.

 9. Mjölner skriver:

  Lille dvärjvätten Mollgan har åter bevisat sin astronomiska okunnighet och nonchalans. Det fria nätmedia har grävt fram uppgifter att han 2015 beviljade undantag för Kriminalvården att anställa en uzbekisk illegal asylturist utan uppehållstillstånd till fångvaktare. Nu 2019 skall utvisning äntligen ske. Snyggt jobbat lille Mollgan. https://samnytt.se/illegal-invandrare-fran-uzbekistan-vaktade-fangar-at-kriminalvarden-morgan-johansson-skrev-under-undantag/

 10. hllviken skriver:

  NGO bakom Internetcensur och invandring Afrika ––> Europa: |25 min|

 11. Andersson skriver:

  Jag brukar ofta likna Annie Lööf med en häxa men en häxa står inte högst i hierarkin utan häxan lyder under sin herre djävulen. Detsamma gäller Annie och hennes herre är den djävulska oligarkfamiljen Wallenberg. Hon och sin bror den fascistiska trollkarlen Stefan Löfven lyder bara sin herres order. Läste på Lars Berns blogg om nyfascismen och efter detta gick det upp för mej att Stefan Löfven är en fascist punkt slut. Vi gudfruktiga som inte dyrkar djävulen ser naturligtvis fram mot den yttersta dagen när djävulen och hans anhang ställs till svars och får sina rättmätiga straff som det står om i bibeln och det kommer vad jag förstått ske i Finspång. Frågan är hur vi gudfruktiga kan skynda på processen, räcker det med att be?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s