För övrigt anser jag att EU ska förgöras…

Bästa läsare!

Valet står mellan 6 miljoner döda judar igen, eller en röst på vårt trygghetsskapande, medkännande, lyssnande och allvetande maktetablissemang. Det är så i alla fall etablissemanget formulerar det, och tydligen är det så stor fara å färde att vårt europeiska kärleksprojekt håller på att sänkas av spädbarnsätande extremhögernationalister som inte tänker rösta på de av etablissemanget rekommenderade partierna i det kommande valet till EU-parlamentet.

Jag förstår inte varför politiker hänger sig till tom och meningslös retorik inför varje valrörelse. Det krävs faktiskt inte mer än lite sunt förnuft för att förstå att politikerna tar i ända från tårna när de försöker beskriva allt elände som kommer drabba…. ja, vem? …ifall folk röstar fel.

Det värsta är att alla dessa överord om att ”högerpopulister” och ”1930-talstänkare” ska hota med att styra Europas länder in i ett tredje kontinentalt krig är en distraktion från betydligt viktigare frågor. En sådan är EU:s kommande direktiv om länkskatt, d.v.s. att man ska betala skatt för att länka till nyhetssajter där länkpubliceringen omfattar mer en enstaka ord om upphovsrättsinnehavaren kräver så. Detta ska gälla även när privatpersoner länkar. Länkskatt finns redan i Spanien, och det resulterade i att Google News fick lägga ner sin service som annars var ett eminent sätt att söka spanska nyheter på.

Rent praktiskt så kanske du och jag till vardags inte får så mycket bekymmer. Länkskatten kanske förbigås av avtal mellan upphovsrättsorganisation och den plattform av socialt medium som vi användare nyttjar (som t.ex. YouTube som har artisters musikvideos som vanliga användare lägger upp). Men i förlängningen kommer detta leda till att alla användare av internet måste ha en inloggningsnyckel som registrerar vad användaren gör med syfte att kunna debitera denne. Länkskatt är en ursäkt för att göra alla användare spårbara. Utan spårbarhet, ingen access till Internet.

Vidare är direktivet enligt uppgift formulerat så att ingen lustigkurre ska kunna ta en skärmdump av ett foto och skriva en rolig bildbubbla och publicera denna utan tillstånd från originalfotografiets upphovsman. Allt detta ska åläggas webhotellen att filtrera. Detta kräver mer övervakning, vilket visserligen kommer ske med automatik, men som bara är nödvändigt därför att de stora medieaktörerna vill tvinga publiken tillbaka till sina kanaler. Och det betyder som alla kan räkna ut att hjernevasken kommer fortskrida utan större hot från alternativa källor.

Vad gäller etablissemangets rädsla för att ”högerpopulister” försöker slita sönder och samman EU så önskar jag givetvis att oron vore befogad. EU har överlevt sig självt, samtidigt som ingen ska inbilla sig att inte även en nationell regering kan hitta på dumheter av EU-standard. Vår egen regering är ett strålande exempel på detta (sexköpslagen, datalagringsdirektiv, klimatskatter, skattefinansierad massmigration, und so weiter).

Vi kan tyvärr konstatera att ”högerpopulisterna” inte alls är benägna att slita itu den europeiska unionen. Minns ”nazisternas” valseger i Grekland som skulle krossa Euro-samarbetet för några år sedan. Inte tusan lämnade de EU. Tvärtom, de lånar fortfarande pengar av oss, och deras blandade regim suger ut de grekiska skattebetalarna så gott det går på allt de tjänar.

Våra egna Sverigedemokrater är inte så mycket annorlunda de heller. Ja, det är till och med deras ambition numera att vara ett helt normalt EU-villigt parti på den konservativa sidan. Ett slags moderaterna med socialt patos, med svårlevererade ideal kring migrationsfrågan.

Vi har svart på vitt att EU-parlamentets politiker inte tjänar medborgarnas intresse, utan är en verkställare av krav och önskemål från Big Business, Big Banking och allt som skyddas av lagstiftarna mot ett hemligt löfte om lukrativa karriärmöjligheter i livet efter tjänad tid i parlamentet.

Vi kommer aldrig att se nya koncentrationsläger för judar. Vad vi däremot borde se är en vrede från Europas folk som bestämmer sig för att göra sig av med den parasiterande byråplasman i Bryssel och Strassbourg, och efter utförd expediering låter nationernas fria regeringar få samverka utan överstatlig styrning.

Det är nu denna kamp borde utföras, innan EU upprättat lägren som vi dissidenter kommer skickas till för att vi öppet vågar protestera.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till För övrigt anser jag att EU ska förgöras…

 1. Björn Sveninge skriver:

  Läs det som står på länken!
  6.000.000 lögner stämmer väl bättre?
  Dessvärre fruktar jag att eftersom samma gäng är i farten att Sverige kan utsättas för ännu ett Holdomor.
  Allt är nämligen bäddat för det.
  https://russia-insider.com/en/history/yet-another-six-million-fable-pogroms-against-jews-tsarist-russia/ri25143

 2. Ping: För övrigt anser jag att EU ska förgöras… — Peter Harold – Skrivarens blogg – Life, Death and all between

 3. Anonym skriver:

  Ständigt dessa sex miljoner . Etablissemanget har sådan brist på kunskap om situationen i landet / EU att de rapar upp lögner gång efter annan . De saknar sunt förnuft . De saknar förståelse . De saknar det mest elementära , respekt för folket som föder och göder dem . Vad en nationell regering kan hitta på ser vi dagligen . Jaa , SD vad gör de ? Gömmer sig i kulisserna och bakom Israelflaggan . Big Bilderberg kan väl vara en samlande benämning ? Dagens sk utrotning sker helt öppet , behöver ej några stängsel runt oss som jobbar på vår undergång . Insläppet räcker gott för att långsamt kväva oss . Är det Lets Dance i morgon ? Finspång måste ju nämnas i alla fall . Mvh Sjöström

 4. Ping: För övrigt anser jag att EU ska förgöras… – Micaels Lidéns Blog

 5. hllviken skriver:

  <b<Antar att flera läsare intresserar sig för Jordan Petersons agenda;

 6. hllviken skriver:

  De goda krafterna inom EU behöver samarbeta.

 7. Anonym skriver:

  Vilken Kvinna , vilken journalist ! Gemma behöver vi här hemma . Var har vi motsvarande inom msm här i landet . Tack för den visningen .

 8. Mjölner skriver:

  Du Peter, det är många beten att nappa på som du lägger ut. En sak i taget sa pigan.

  Den självutnämnde filantropen, globalisgangstern och torpeden George Soros har nu drabbats av skräck för att hans globalistgäng kanske kommer att åka på öronen ut ur EU-parlamentet. Han har i ett öppet snyftbrev uttryckt farhågor för att det totalitära elitstyre som han understödjer kan drabbas av total kollaps. Hans pålitliga ledamöter kan komma i ett svårt underläge. Nu finns de Gula Västarna, Orbans Fidesz, Merkel och Macrons stjärnor dalar och Britterna saknas. Socialdemokraternas starkaste fäste finns i Sverige. Löfven har bestämt att det är minareter böneutrop och moskeer som skall prägla sossepolitiken i stället för arbetarerörelsen.
  SD uppför sig som en familjehund. Sitter med vacker tass mot det svenska katastrofstyret för att eventuellt bli tillkastad en smakbit från köttgrytan. SD har valt ECR som samarbetsgrupp i EU.
  Varför? England lämnar ett stort tomrum efter sig.
  Må Gud vara god och åtminstone hjälpa Soros till utgången mot helvetet.

 9. Benny skriver:

  PK-Sverige är ett mycket sjukt land utan sjukdomsinsikt! Ungern gav i alla fall svar på tal om nazistanklagelserna från den misslyckade ministern Strandhäll. Och nu diskuterar man på allvar att ta hit terroristerna som åkte ner till Syrien…Bedrövligt! Vart f-n är det på väg???Och helt fräckt så anser man att Syriens regering ska ställas inför rätta för att ha försvarat landet och invånarna mot utländska jihadister som bekostats av Saudiarabien, Israel och USA sedan 2011!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s