Made in UK… och born in the USA.

Bästa läsare!

Jag är överväldigad. Vet dock ej riktigt av vad, och i vilka proportioner.

Ni minns kanske mitt tidigare blogginlägg om huruvida Storbritannien flyger alldeles för lågt under radarn, och att försvarare av den fria världen har fullt upp med att angripa det krigsindustriella komplexet i USA samt den sionistiska maktsfären i och utanför Israel? Jag yppade lite försiktigt om att jag har en liten ond aning om att det kanske kan vara så att vi har en till underskattad parameter i denna historia, och jag får säga att de kommentarer jag fick från er läsare inspirerade mig att studera vidare.

Det är detta jag gjort medan jag varit tyst på bloggen. Ja, inte hela tiden förstås, för jag har varit involverad i annat icke betalt arbete, som tyvärr kommer dränera mig på de sista av mina besparingar, är jag rädd för. Men jag hade ju uppriktigt sagt inte räknat med att fortfarande vara kvar på planeten så här länge. Nå, jag klagar inte, haha!

Det som överväldigar mig nu är känslan av häpnad inför den okunnighet jag burit på när det kommit till Storbritanniens del i skapandet av den globala världsordningen. Jag har under åren betraktat England som en medlöpare till USA, kanske en bild som fostrats särskilt av dr. Paul Craig Roberts som sällan haft något upplyftande att säga om de europeiska ländernas regimer. Nu när jag fått läsa in mig på City of London så klarnar bilden, och nu överväldigas jag över att detta monstrum som jag nu börjar förstå bättre… är en best som jag inte vet hur vi ska hugga huvudet av.

Japp. Vi har alla kopplingar till de vanliga suspekta, och vi har även fler grenar som hålls dolda. Det är komplext och jag har inte tid och energi just nu att försöka ge min bild av hela soppan, men jämte professor Carol Quigleys bok ”The Anglo-American Establishment” från 1981 och en 14 timmar lång ljudfil från sajten Tragedy and Hope [LÄNK] uppdaterade jag mig på den historiebeskrivning som jag i praktiken bara snuddat vid högst fragmentariskt tidigare i mitt intellektuellt medvetna liv.

Vid sidan av Englands-konspirationen så fick jag också upp ögonen på Adam Greens eminenta avsnitt om president Trump och hans kopplingar till kaballa-rörelsen. Detta fick mig att minnas en episod från sommaren 2016 när några libertarianska fränder till mig resonerade (utifrån ett avsnitt på Radio Anti-War) om att Trump till skillnad från Obama inte skulle nedlåta sig till att vara den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahus dörrmatta. Man såg framför sig snarare en scen där Trump kastar ut Netanyahu ut ur Vita huset med passande svordomar. Ack så fel man hade.

Men varför?

Låt oss säga att det under 2016 inte saknades kritik mot Donald Trump och hans kandidatur. Fast kritiken handlade om att han var rik, vit och känd, och att han med detta haft förmånen att pilla på ett antal tanters kussimurror. Jag hörde i vart fall ingen kritik om att han var en sionistlakej, även om jag faktiskt så snart jag blev varse om Sheldon Adelsohns stöd och sedermera fick höra talas om Jared Kushner började ana ugglor i mossen. Bara detta med Adelsohn borde ju få alla malmklockor att ringa för krigslarm.

Jag rekommenderar en titt på Adam Greens reportage, för hans material fyller en funktion för oss som vill försöka förstå vad som gick fel. Inte för att det amerikanska presidentvalet kunde gå rätt, eftersom valet stod mellan två personer med samma intrikata förhållande till den amerikanska djupstaten, sionisterna och de globala finansaktörerna.

Hälsar eder Peter Harold

 

 

 

 

 

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Made in UK… och born in the USA.

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Det kvittar vilken sten du lyfter på så hittar du en jude! Ja du vet ju att kommunister och judar är samma sak!
  Där står striden idag om vi skall behålla vår frihet eller vara under den kommunistiska stöveln!
  Cromwell släppte in dom igen vilket var ett vedervärdigt misstag!

 2. Vauen skriver:

  Att Trump var ordentligt anstruken av sionstisk ‘maffia’ var val känt redan 2016, och talades om mycket av bla Kevin Barrett och hands gäster, för inte tala om Veterans Today skribenter. Men jag hade röstat på honom i alla fall i och med att alternativen var så extremt mycket värre. Jag tror hans ämbete har köpt oss en del tid faktiskt.

  Tycker du ska läsa Bankerna och skuldnätet så får du mer insyn om vad detta handlar om! Finns på Bokia för under hundra kr.

 3. Peter Sjöström skriver:

  Tack Peter . Har saknat dina texter . Nu känns det bättre . Håller med om att GB smyger under radarn . Att London är vaggan för mycket skumrask och i maskopi med Usrael bör granskas mer . Aristokratin i GB har sina armar i mycket . De skapade USA en gång i tiden . Mvh Sjöström

 4. Lasse Anckarman skriver:

  Kära Peter, ibland undrar jag hur du tänker:

  ”Man såg framför sig snarare en scen där Trump kastar ut Netanyahu ut ur Vita huset med passande svordomar. Ack så fel man hade.”

  Skulle du själv ens våga dig på att kasta ut Bibi ur din egen lägenhet utan att undra vad konsekvenserna skulle bli? Den som resonerar som du har inte förstått judisk makt och judiskt inflytande och framför allt HUR de agerar (myten om islamiseringen är kanske den mest tydliga). Kan du förklara varför det judiska motståndet mot Trump är så stort? President Donald Trump har sannolikt gjort mer mot ”den amerikanska djupstaten, sionisterna och de globala finansaktörerna” än de flesta andra presidenter. En av världens mest betydelsefulla analytiker har skrivit en mängd artiklar om saken:

  https://theuglytruth.wordpress.com/?s=trump

  Vad gäller Adam Green så vill jag nog hävda att han är mer än förvillare och konspirationsteoretiker än en sann sanningssökare som inte heller tycks förstå den judiska makten och det judiska inflytandet. Vill man vara snäll kanske man kan kalla honom för en sanningssökare med ett snävt svart/vitt synsätt. The Tree of Life-utmärkelsen fick Trump 1983! Har inte Green förstått att det är 2019 nu? Allt Green säger är förstås inte lika tokigt och det bästa sättet att få lyssnare/tittare att nappa är förstås att bland sanning med lögn. Men uppenbarligen behöver han frigöra sig från sin svart-vita syn på Trump. Cui bono? Vem tjänar på att Trump smutskastas?

 5. Lasse Wilhelmson skriver:

  Du är definitivt på rätt spår Peter. Men mycket mycket talar också för att det Brittiska imperiet var en täckmantel för judisk bankimperialism som är dagens NWO. Den Röda draken flyttade sin grotta från Frankfurt till London, efter att först tillsammans med Illuminati och Frimurarna ha anammat frankismens satanism under senare delen av 1700-talet.

  Trump är sammanflätad med grupper av marxistiska och sionistiska judar som är satanister och arbetar för NWO. De förstnämnda med massmigration och social ingenjörskonst, de senare med ständiga krig/kaos och hot om kärnvapenkrig. ”Höger” och ”Vänster” mot samma NWO.

  • hllviken skriver:

   Utmärkt föredrag!

   • Lasse Wilhelmson skriver:

    Tack, försökte vara lite pedagogisk och inte trycka in ”sanningar” hos folk vars eget tänkande måste få vara grunden till dess befrielse 🙂

  • Katerina Janousch polisanmälde Fabian Fjälling när han ville diskutera judisk makt med henne. Kanske hon är mer öppen för att ta debatten med dig om nån nu är villiga att arrangera det? Kanske Feministinspektionen?

   • Lasse Wilhelmson skriver:

    Hon är ju fortfarande rätt ung (?) och jag känner igen mig själv i hennes ålder. Det är dock ett stort steg för de som har judisk identitet att lämna den bakom sig och bli en vanlig människa. Jag misstänker att hon inte gjort ett självständigt ordentligt gräv i judefrågan. Som alltid krävs nog en brutal ögonöppnare för att göra det – speciellt som jude.

    • Lars Lindeberg skriver:

     Där har vi det igen som jag skrev om att dölja sitt judiska! Varför framkom det inte omedelbart att Katerina Janousch är judinna! En stilla undran?

     En sak till vill jag ta upp här det är chutzpah den judiska fräckheten!
     Den i särklass största egenskapen som gör att de sitter på malten överallt idag!
     Det finns inget engelskt ord för detta men vi har det i de germanska språken i övrigt!

     Ha en bra dag!

     Lars

  • Lasse Anckarman skriver:

   ”Trump är sammanflätad med grupper av marxistiska och sionistiska judar som är satanister och arbetar för NWO”

   Är det därför så många ”marxistiska och sionistiska judar som är satanister och arbetar för NWO” vill ha bort honom?

   https://theuglytruth.wordpress.com/2019/02/24/kushner-heads-to-middle-east-to-begin-push-for-trumps-proposed-peace-plan/

 6. Ping: Made in UK… och born in the USA. – Micaels Lidéns Blog

 7. Lasse Wilhelmson skriver:

  Henry Makow släpper fram mycket intressanta saker på sin hemsida, utöver det han skriver själv, i synnerhet om de som numera kallas för Globalisterna. Dock är Holocaust ett känsligt ämne för honom beroende på hans släktingar som omkom under Andra världskriget. Men, som alltid får vi ju finna oss i att ingen har allt på plats, vilket är enkelt att hantera för oss som ofta tvivlar på det vi själva är mest övertygade om 🙂

  https://www.henrymakow.com/2019/02/the-zionist-conquesr-of-america.html

  • Lars Lindeberg skriver:

   Som född under kriget och uppväxt efter har jag själv bevittnat hur svekfullt och bedrägligt det hela har gått till i Sverige och detta har fortsatt in i vår tid.
   Där var inte en jude som vågade öppna munnen eller tala om att de var judar, så klart hade de hjälp av femtekolonnen i landet! Merendels genom korruption!
   De tog sig in på ledande platser, deras välsmorda trut gjorde att många enfaldiga svenskar föll för deras trick! Det pågår ända in idag!
   Att Socialdemokraterna i grunden är kommunister har jag inte förstått förrän helt nyligen och sossarna har varit ett av deras verktyg men även Högerpartiet, jag tänker på Gunnar Heckscher en äckligare person är svårt att finna! Som också dolde sitt judiska!!
   Så när jag tittar tillbaka för att utröna hur det kunnat gå så illa för Sverige så finns förklaringen där!
   Genom svek och lögn kom judarna i position på nyckelposter, svenska folket ovetande om deras judiska bakgrund!
   Som ökända samhällsförstörare har de blivit utsparkade minst 109 gånger från våra samhällen under tidens gång den som har något innanför pannbenet vet varför!
   Judarna har genomsyrat Sverige och håller på att förinta det och svenska folket står där med gapande munnar i sin enfald och förstår inte att de är på väg att förlora sitt land!
   Måtte Fan ta dom!

   Sist men inte minst judefamiljen Bonniers har spelat en nyckelroll i Sveriges fördärv de har hatat svenskarna sedan de tog sig illegalt in i landet! För 100 år sedan!

   Lars Lindeberg

   Äcklet! https://sv.wikipedia.org/wiki/Gunnar_Heckscher

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Här är rötterna! Del av!
  Som du förstår så började inte Sveriges förstörelse igår eller förrgår!
  det började när judarna släpptes in i Sverige mot att de konverterade till kristendomen!
  En ren läpparnas bekännelse bara!
  De har ”skrivit” Sveriges historia! He he he

  ”Förutom att han brukar kallas den svenska ekonomiska historiens fader är han känd för Heckscher-Ohlin-teoremet, som han utarbetade tillsammans med Bertil Ohlin.

  Heckscher föddes i en judisk familj, inflyttad från Danmark 1875, och var son till generalkonsul Isidor Heckscher och Rosa Meyer, bror till Ella Heckscher, far till Gunnar Heckscher samt farfar till Einar, Sten, Eva och Ivar Heckscher.

  Bertil Ohlin.Folkpartiets grundare.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Eli_Heckscher

  • Lasse Wilhelmson skriver:

   För att inte tala om Olof Aschberg, Hjalmar Mehr och Jan Eliasson. Sedan har vi biskopen Åke Bonnier och prästen Helle Klein. Bara för att nämna några andra …

 9. Lasse Anckarman skriver:

  Trump har förstås, precis som Putin, knappast fria händer, därtill är det judiska inflytandet för stort. Men han, liksom Putin, är en nagel i ögat på honom och det vi nu ser är ett samlat Kosher Nostra som försöker få bort honom, precis som de gjort med alla USAs presidenter som försökt göra något åt den avskyvärda situationen för det palestinska folket. H’r en klockren analys av vad som pågår ‘over there’:

  ”ed note–the author of this piece, Michael Conway, was counsel for the U.S. House Judiciary Committee in the impeachment inquiry of President Richard M. Nixon in 1974, and while indeed possible, it is however unlikely that he just up and wrote this thing all by his lonesome without being prodded ahead of time to do so by the very same powerful interests of the non-Gentile persuasion who own the media, own Congress, and who are gunning full-bore to have Trump removed from office before he can get too far with his much-discussed ‘ultimate peace deal’ that will finally impose legally recognized/legally mandated borders upon a particular political entity in the Middle East that believes it has no borders.

  It is also interesting to note the following–

  Trump is CONSTANTLY being compared to Nixon. Now, on the surface, all the usual reasons why his enemies would do so is obvious–Nixon (like Hitler) has been subjected since the time of his resignation to a 24/7/365 character assassination operation and–as one former diplomat theorized–due to Nixon trying to forge/force a ‘peace deal’ between Izzy and the Palestinians.

  But there is slightly more to this as well.

  The central piece of lore surrounding Nixon and his infamous fall from grace features the infamous ‘break-in’ at the Democratic National Committee’s headquarters located in the Watergate hotel complex and what was characterized by Nixon’s enemies as his attempts at circumventing or quashing entirely the subsequent investigations that followed in the wake of this infamous ‘break-in’ at the DNC.

  Coincidentally (or not) a good portion of the lore surrounding Trump and the ‘Russian meddling’ vis the 2016 elections features an almost mirrored image of what is said to have taken place in 1972 with the illegal forced entry at the DNC by pro-Nixon operatives–the hacking of Clinton Campaign Chairman John Podesta’s email account at–drumrole please–the DNC headquarters, which led to the acquisition of a treasure trove of embarrassing dirty laundry that is said to have given Trump a ‘leg-up’ when voting time arrived and which led to Clinton–the Neo-Con/AIPAC favorite between the 2–being defeated.

  It is also interesting to note the following relevant historical tidbit–In 1974, Hillary Rodham played a central behind-the-scenes role in helping the House Judiciary Committee move forward with its plans of Impeaching Nixon, as she was one for the legal councils–along with the author of this piece–who advised the committee on the procedural rules for removing Nixon.
  Which is why there is more bite to Trump’s enemies’ assertions vis ‘Russian meddling’ than just bark. If even a rudimentary amount of the lore surrounding the shenanigans of the 2016 election are true vis a vis the role that Russia may have played in manipulating social media in helping Trump win the Presidency, than what it means is that–

  1. AIPAC, the uncontested, undefeated king-maker/king-breaker that has not lost an election since it changed from being the American Zionist Council to the American Israel Public Affairs Committee in order to avoid federal criminal charges for failing to register as an agent of a foreign power, was beaten in the last election with the help of a country long-viewed as an adversary and as an existential threat to the Jewish state–Russia. What it also intimates is that if this process succeeded once, it can succeed again, and not just in taking the presidency out of the hands of Israel, but 535 seats in Congress as well.

  2. The forces arrayed against Trump are not there merely ‘for show’ as so many one-dimensional ‘experts’ claim in their various statements and positions. The antagonism on display 24/7 from the ENTIRE spectrum–left to right and everything in between–by those individuals and entities making up the ‘Deep State’ that have functioned as agents of a foreign power in controlling US foreign and domestic policy for decades is every bit as much the real deal as it appears, as well as all the talk of Impeachment and the implementation of the provisions of the 25th Amendment.

  https://theuglytruth.wordpress.com/2019/02/24/trumps-emergency-declaration-may-have-just-laid-the-groundwork-for-his-impeachment/

 10. Lasse Anckarman skriver:

  Netanyahu:

  ”‘A government led by Lapid and Gantz, he warned, “will establish, I want to say sooner or later, but with them it will be much sooner, a Palestinian state.”

  Such a state won’t be on the other side of the moon, it will “be here. It will be on the outskirts of Tel Aviv. It will be next to Afula and Beersheba,” he said.

  Then, Netanyahu added, “A Palestinian state will endanger our existence.”

  https://www.jpost.com/Middle-East/Did-Netanyahu-just-renounce-his-support-for-a-Palestinian-state-581577

  ”BY ALL MEANS, all yuuz out there still holding loud & proud membership in the ‘Trump is owned by dJooz’ brigade, PAY NO MIND WHATSOEVER to glaringly important pieces such as this that might, just MIGHT, bring a little clarity and perspective as to why there is this over-the-top attempt these days on the part of organized Jewish interests to do to the Trump Presidency what was done to the administration of John F. Kennedy, (as well as those who followed in his footsteps such as Nixon, Ford, Carter, GHW Bush, and Clinton) and for much (if not all) the very same reasons–coming to some sort of functioning resolution (as imperfect as it can only be, considering the suffering that has taken place) to the seemingly intractable situation involving Israel and the Palestinian people whose innocent blood now features as the soup du jour every day for the Zionist vampire entity.”

  ”ed note, TUT–Netanyahu has never ‘supported’ a Palestinian state. He has burped, coughed, cleared his throat and made other mouth noises in certain ways where the less well-endowed in the critical thinking skills department have taken liberties with what they thought they heard and jumped to conclude that he was in support of a Palestinian state, but the record is clear that he has been as ADAMANTLY OPPOSED to the creation of a Palestinian state as he has been to becoming a Catholic priest.”

  https://theuglytruth.wordpress.com/2019/02/23/did-netanyahu-just-renounce-his-support-for-the-creation-of-a-palestinian-state/

 11. Lasse Anckarman skriver:

  Några amerikanska presidenters öden och äventyr:

  ”JFK–had his head blown off by Israel in Dallas, Tx

  Nixon–Was consumed with Watergate and was forced to resign

  Ford–Had his re-election chances destroyed by Jewish interests in America

  Carter–Had his re-election chances destroyed by Jewish interests in America

  George H.W. Bush–escaped a planned assassination by Israel’s Mossad, but nevertheless, had his re-election chances destroyed by Jewish interests in America

  Bill Clinton–was consumed with the Lewinsky scandal and was subsequently Impeached”

  https://theuglytruth.wordpress.com/2019/02/15/trump-is-repeating-the-mistakes-of-his-predecessors-in-pushing-for-a-peace-deal-with-the-palestinians/

 12. Lasse Anckarman skriver:

  Ytterligare en intressant artikel som pekar åt ett motsatt håll än att Trump skulle vara hundra procent ägd av Kosher Nostra:

  President Trump: Replace The Dollar With Gold As The Global Currency To Make America Great Again

  https://www.forbes.com/sites/ralphbenko/2017/02/25/president-trump-replace-the-dollar-with-gold-as-the-global-currency-to-make-america-great-again/

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s