Medmänsklighet på självbevarelsedriftens bekostnad

Bästa läsare!

Kommentaren var rättfram, och yttrades av min bittre opponent: ” – Nej, Peter. Allting är inte en enda stor konspiration som du tycks tro…!

Det jag sagt för att förtjäna detta avfärdande var att jag påpekade att den stora flyktingströmmen som drabbade framför allt välfärdsstaterna Tyskland och Sverige hösten 2015 inte alls kom som en överraskning för makthavarna. Jag påpekade att i synnerhet FN hade aktivt förvarnat om att det skulle komma en stor flyktingvåg, och jag nämnde också den av oligarken George Soros finansierade ”instruktionsboken” på flera språk som gjorts tillgänglig för migranterna. ”Refugees welcome”-kampanjerna saknade inte heller organisation, finansiering och förberedelse. För att inte tala om de koordinerade propagandainsatserna i medierna.

Det minsta jag önskade var att anföra behovet av att reflektera lite kring vad som skedde, istället för att bara uppgivet sucka och säga att ”allt är som det är nu, och inget att göra något åt, betala och se glad ut”. Det valet är receptet för att upprepa sina misstag. Och den svenska migrationspolitiken har – om vi åsidosätter ”den stora konspirationen” bakom densamma – varit ett enda stort misstag, från början till slut.

Den rödgröna röra som kallas regering har tidigare utan Folkpartiets och Centerpartiets aktiva stöd tagit emot hundratusentals migranter, och flertalet uppfyller inte status som flykting och ska därför skeppas hem, enligt sossarnas tomma symbolretorik. Här är antalet tiotusentals, men återvändandet utförs i portioner om någon handfull då och då. Under tiden får skattebetalarna bekosta uppehället för denna grupp. Eventuella protester undanbedes, hälsar statsmakten och expedierar alla som man sett skriver arga saker på Internet.

Sverige är ett underligt land. Den som betraktar oss utifrån tillgriper ord som ”bisarrt”, ”förvridet”, ”verklighetsfrämmande”, ”självförnekande”, ”sjukligt” och andra mindre uppbyggliga epitet som tillskrivs tillståndet i landet under de senaste årens utveckling.

Jag kan inte heller undvika att hamna i denna tankebana, i synnerhet om jag råkat se på TV-nyheterna eller passerat en påslagen radio med P1. Jag undviker detta in i det längsta, för jag vet att public service gör för mig mentalt vad en heldags solande på taket till Block 4 i Tjernobyl skulle göra för min arvsmassa. Denna vurm för de ”hemvändande” islamistiska terroristerna hos statsjournalisterna – ”IS-resenärerna/IS-aktivisterna” – som överlevt kriget de utfört medelst terrormetoder i Syrien och Irak får mig att häpna. Allvaret. Det förmenande tonfallet. Inbillningen att dessa människors öde på något vis skulle vara svenska folkets angelägenhet. Obegripligt! Fräckt! Till Finspång med hela redaktionen! Kameramannen och ljudteknikern också. Quislingar är de hela bunten!

Tag med politikerna i konvojen!

Den socialdemokratiska ärthjärnan Veronica Face-Palm gör som vanligt en tankevurpa utav guds nåde. Hon skrev på Twitter följande:

När ett samhälle gör vissa medborgarskap svagare är det inte konstigt om alla inte känner sig välkomna. Då ökar risken att fler faller offer för radikalisering, hat och i förlängningen ogreppbart grymma handlingar. (Hantering av IS-återvändare får inte styra integrationsdebatten)

Det medborgarskap som ifrågasätts är det som nyttjas av invandrare som valt att resa till Mellersta östern och begå eller stödja utförandet av terrorhandlingar. Visst, jag är för fri rörlighet, och var och en borde få röra sig fritt så länge det inte skadar andra (och var och en har därmed också rätt att skydda gränsen till sin egendom). Detta är en libertariansk princip som har stora fördelar i ett civiliserat samhälle. Denna frihet inkluderar begränsningen att du inte får skada andra. Att ansluta sig till IS är faktiskt definitionen av att göra andra skada. Att låta denna grupps medborgarskap bli så svagt att det upphör är inte vårt problem – jag kan till och med applådera ett sådant beslut. Det är terroristernas bekymmer. Om de inte känner sig välkomna så betyder det att de förstått poängen. De är inte välkomna. De är avskydda, till och med av normalt funtade muslimer.

Att Veronica Face-Palm försöker få de hemvändande IS-terroristerna/IS-sympatisörerna till en ickefråga i den svenska migrationsdebatten bevisar att politikerna som vanligt ingenting begriper eller förstår. Hur många hemvändande IS-aktivister har t.ex. Ungern och Polen att bekymra sig över just nu? Hur många har Sverige att ”ta hand om”? Tillräckligt många för att poliser i ansvariga positioner ska börja ligga sömnlösa på natten.

Veronica Face-Palm och alla godhetsapostlar har inte förstått att de och deras likar har förändrat Sverige så att fenomen av den typ som islam orsakar inte längre kan raderas med ”godhet”. I det långa loppet finns det bara ett enda sätt som skulle kunna köpa frid i landet från den grupp som hör till ”invällarna”, och det är att den socialistiska maffian konfiskerar alla etniskt svenska skattebetalares tillgångar och egendomar och överför dem till alla som är profeten trogen. Islam är en invasiv kultur – precis som kristendomen också varit – och väljer man att bedriva medmänsklighet på självbevarelsedriftens bekostnad, då kommer man att få betala ett dyrt pris. Och priset vi talar om är vår existens.

Det behövs inte resoneras om en dold konspiration. Konspirationens verkningar är redan synbara, oavsett vem som än ligger bakom den, och oavsett vem som stödjer den och verkar för dess fullbordande, avsiktligt eller oavsiktligt. Och socialisterna i de styrande institutionerna är inte intresserade av att ens ta itu med symptomen!!!

Så vem ska göra det då…?

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Medmänsklighet på självbevarelsedriftens bekostnad

 1. Lasse Anckarman skriver:

  Den som inte förstått att det pågår en konspiration har inte förstått sin egen samtid.

  • Lars Lindeberg skriver:

   Helt rätt Lasse! Vi vet också vem som ligger bakom! Vi vet också varför det förnekas på självbevarelsens bekostnad!

 2. Björn Sveninge skriver:

  Felet är inte otur…

   • Lars Lindeberg skriver:

    Det problemet har de kört med sedan jag började arbeta 1957 att arbetskraft saknades!
    Då hade de sociala programmen börjat kicka in så svensken behövde inte arbeta för att få mat på bordet och tak över huvudet! Då i den vevan började man att i större utsträckning ta in utländsk arbetskraft! Jag jobbade på Kockums Varv i Malmö!
    De välbetalda jobben behövde inte leta efter arbetskraft så det hela är ett geschäft bedrägeri!
    De värsta bedragarna var/är Human Resources!
    I Sverige kan vi skylla det på dåliga ledare, landet håller på att upplösas och ledaren dög inte ens till svetsare!
    Vilken skam!

 3. Peter Sjöström skriver:

  Hej vänner . Någon konspiration anser jag inte att det . Det är en helt öppen plan för att tillintetgöra delar av Europa . Vilka som planerar och agerar behöver vi inte spekulera i . Vi vet , skulle man kunna påstå . Att hoppa på skriftställare Harold med den kommentaren får väl anses som väl magstarkt . Ett ganska vanligt uttryck när etablissemanget blir ställda . Is- folket har/ hade sin sk stat / kalifat och slogs för det , löp linan ut ynkryggar dö för profeten . Bli uppvaktade i paradiset . De krigade ju för Allaha och profeten , vad är det som är så problematiskt . Hemvändande , de har sitt hem i kalifatet . Låt Syriens ledare ta hand om dessa . Jag är övertygad om att de finner den bästa lösningen . Att sen höra Trumpeten i USA ge andra länder i uppdrag att forsla iväg isbefolkningen är absurd . Guantanamo är väl igång än eller stängde negern Ner det som han lovade? Usrael sponsrade is så ta hand om dem nu . Låt Finspång vara för att ta emot förrädare från detta land . Mvh Sjöström

 4. Pingback: Medmänsklighet på självbevarelsedriftens bekostnad – Micaels Lidéns Blog

 5. Mjölner skriver:

  ”Primum non nocere”, sa gubben Hippocrates. ”Resenärerna” vill hem och få psykologisk BUP-behandling efter allt blodgivande och ambulanskörande. Obegripligt Fräckt! De politiska foliehattarna mumlar sina besvärjelser i de statskontrollerade medierna. Deras budskap är mer än utomordentligt fräckt. Denna lavin av outtömligt vansinne och dumhet tycker 82,7% av svenskarna är helt OK, betala och se glad ut. Förstörelselustan är totalt ohämmad.

  Barnamördare kallas återvändare, soldater, is-svenskar. Man föreslår t.o.m.ett byte med Syrien, skicka ned Åkesson och ta hem svenskarna.
  Mördaren Akilov, kurdsponsrad terrorist, hade enligt uppgift telefonkontakt och styrning av annan person. Man visar ett ljumt intresse att ta reda på vem denne hjälpare är. Till yttermera visso är statstelevisionen och radion infiltrerad av SÄPO, som skall se till att inga övertramp sker i nyhetsrapporteringen. Vi har med andra ord redan fått politiska kommissarier såsom forna Sovjet.

  • Lars Lindeberg skriver:

   I det forna Sovjet var 90% av politrukerna judar som befann sig bakom soldaterna och sköt varenda en som tog ett steg bakåt Sovjetsoldaterna var mer rädda för dem än för Tyskarna framför dem!!
   Politruk den Sovjetiska benämningen på politiska kommissarier!
   Som sagt var de var 90% av dem! Judarna!

   • Natalia Anika skriver:

    Lars Lindeberg din information stämmer inte alls. Varifrån fick du det? Stalin tog bort 1942 kommissarier från Röda Arme och ersatt med ”zampolit” som skulle vara behjälplig till anförare (komandir). Zampolit satt mest i stab med pappersarbete . Det här är helt fel påstående att bakom varenda rysk soldat stod en jude som hotade att döda en om den inte krigar som det ska.

    • Lasse Anckarman skriver:

     ”Det här är helt fel påstående att bakom varenda rysk soldat stod en jude som hotade att döda en om den inte krigar som det ska.”

     Fast det skrev ju inte Lars! Dock är det fakta att judar var den drivande kraften bakom bolsjevismen.

 6. Mjölner skriver:

  Lars Lindeberg! Enligt min uppfattning och policy diskuterar jag aldrig etniska tillhörigheter annat än teoretiskt. Men du har mitt tysta medhåll. Historisk fakta, bolsjevikerna var judar. Sionisterna är till största delen judiska men utövar inte religionen, utan utpressning och oligarki genom affärs- och bankverksamheten. Dagsens sanning och fakta går inte att förneka eller skämmas för. Keep up the good work!
  Regards, M

  • Lasse Anckarman skriver:

   Man får väl anta att du anser att ”skapandet” av det judiska nationalhemmet utfördes av zionister, som du påstår inte utövar sin religion. Men så många icke-judar var så vitt jag vet inte speciellt drivande bakom det projektet, som uteslutande bygger på judendomens främsta urkund, nämligen GT så där får du nog tänka om:

   https://theuglytruth.wordpress.com/?s=torah

 7. Mjölner skriver:

  Lasse! Jag pratar inte om skapandet av något judiskt nationalhem eller GT. Den sionistiska diasporan har anhängare, medlöpare, sekulära från judendomen..Alla judar är inte rättrogna religionsutövare utan benämnes sionister, avfällingar icke utövare av religionen, men är likväl judar. Det är ungefär vad jag fått lära mig. Poängen skall vara att sionisterna är bovarna. Det är sionisterna som uppfunnit NWO, globalismen, big banking som hotar vår frihet och existens.

  • Lasse Anckarman skriver:

   Mjölner! Poängen med min kommentar är länken som visar att du är vilseförd vad gäller judendomen. Zionism bygger naturligtvis på judaism, därför drog jag upp stölden av Palestina som ett exempel. Majoriteten av alla judar stöder sannolikt ”Israel” vilket i sin tur stöder tron på torah bland judar och i vilken de hittar stöd för ”NWO, globalismen, big banking som hotar vår frihet och existens.”

 8. Mjölner skriver:

  Kameliadamen eller La Traviata, vi är alla mer eller mindre vilseförda på olika sätt. Du har säkert rätt. Men jag är så gammal att jag hinner inte göra något väsentligt avtryck i debatten om judendomen, utifall som du säger att jag är vilseförd. En sak är klar, Ingen av oss gillar den etniska grupp vi talat om. Men, jag vill inte lämna något omdöme i skrift annat än vad jag sagt hittills.

 9. Risto Matinen skriver:

  Hypermassinvasionen av kriminella parasiter har inget med medmänsklighet eller annat liknande.

  Hur kan det kommas sig att våra styrande samtliga/flesta blivit förrädare?

  För det första domineras de av psykopater!

  De är köpta av (((makthavare))) som inte skulle finnas i ett friskt samhälle!

  Så länge vi friska låter de sjuka härja går de för att just nu utplåna oss, men vi är bättre och utplånar dem lätt…

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s