Denna politikens torktumlarludd… (varför fick vi inte nyval så vi blev av med Liberalerna?!!)

Bästa läsare!

Finns sällan någon dag då jag högaktar utrikesminister Margot Wallström, och jag har den stående åsikten att detta ämbete slösas bort till en meningslös självförhärligande politruk med irrelevant agenda, om vi inte rent av ska påstå att hon till och med är skadlig för vår nation.

Men jag är en gentleman som dock vill försvara henne mot angrepp som jag finner obefogade. Som t.ex. när folkpartiungdomen tror att de själva är så mycket bättre guds barn än någon annan. Jag tänker på riksdagismannen Joar Forssell som gråter krokodiltårar över homosexuella i Tjetjenien. Så här brölar han på en betald annons på Facebook:

REGERINGEN MJÄKIGA MOT MÖRDANDET I TJETJENIEN

Jag ställde en interpellation om vad regeringen gör åt situationen i Tjetjenien där homosexuella systematiskt torteras till döds.

Utrikesminister Margot Wallström säger många vackra ord om mänskliga rättigheter men levererar inga resultat. Samtidigt som regeringen år efter år upprepar att ”vi ska ta upp frågan med ryska företrädare” fortsätter det hänsynslösa och systematiska mördandet.

Definitionen av galenskap är att göra samma sak igen och igen och förvänta sig nya resultat. Regeringen fortsätter skicka arga brev till Ryssland och säga vackra ord i riksdagen, likaså fortsätter mördandet i Tjetjeninen [SIC!]. Wallström kanske borde pröva något av Liberalernas förslag om tuffare sanktioner både mot Ryssland som land och mot ansvariga politiker?

Well, att diagnosticera den svenska regeringen som galen är som att sparka in en uppställd lagårdsport. Men jag kan inte komma ifrån att Joars rad om att ”Regeringen fortsätter skicka arga brev till Ryssland och säga vackra ord i riksdagen” påminner om att han själv skickar arga budskap till riksdagen och säger vackra ord om sitt eget engagemang på Facebook. Men vad fan vill han att Margot Wallström ska göra? Skicka tanks till ryska gränsen och hota med invasion ifall inte tjetjenerna underkastar sig det svenska skyddet av hbtq-gruppen i deras land?

Kanske är just detta det NATO-vänliga folkpartiets våta dröm, att få se ett storkrig med den forna supermakten som ska ge fler arbetstillfällen hos Bofors. ”Krig = humanism” och liknande Orwellska pseudo-värderingar. Folkpartister är egentligen minst lika galna som sossarna, och kvittot på det fick vi när de valde att stödja den sittande socialistiska regimen under riksfånen Stefan Löfven.

Om Joar Forssell är så bekymrad över läget för homosexuella tjetjener så är faktiskt inte svenska UD lösningen på tjetjenernas problem. Faktum är att UD inte får göra annat än skriva brev till Moskva om att man är ”bekymrade” eller ”indignerade”, eller vilken formulering man väljer. Vad han istället borde finna som besvärande är att Tjetjenien är ett land där religionen styr. Och i detta fall är det islam och koranens lära som råder. Och islamisterna i Tjetjenien har sedan flera årtionden understötts av Joar Forssells vänner i NATO.

Detta bör man faktiskt ha i åtanke, fastän landets ledare Ramzan Kadyrov har rödblont hår och anletsdrag som en pappersbruksarbetare från Hallstavik. Man kan se ut som en kaukasier, och ändå kräva att muslimsk lag ska råda. Reflektera över detta, kära folkpartister, när ni visar er oändliga tolerans för en religion som bygger sin härskarkraft på ren och skär intolerans mot de otrogna. Det betyder att de hbtq-människor som påstås ha ofredats av polisen kommer få lika omild behandling av sin familj och sina släktingar – därför att homosexualitet är en dödssynd enligt islam. Börja städa framför egen dörr istället för att gnälla på andra länder, folkpartiluddare!

Sug på den du, Joar.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Denna politikens torktumlarludd… (varför fick vi inte nyval så vi blev av med Liberalerna?!!)

 1. Björn Sveninge skriver:

  Det påstås att bögarna ville arrangera bögparader…

  Ramzan Kadyrov verkar vara, till skillnad från Margot Wallström en reko person, jag tycker vi kunde ha honom som konsult i hur man hanterar hanterar personer som vill exponera sina perversa lustar, speciellt användbart vid svenska gayparader.
  Jag har inget emot islam heller bara de inte kommer till Sverige…

  • hllviken skriver:

   Oooo den vackra vita hästen i slutet av videon…

   • Björn Sveninge skriver:

    Hllviken, vad tror Du om Qanon?
    Jag såg en video från Amazing Polly där Donald Trump talade i Polen, säkert var tionde sekund gjorde han med både höger och vänster hand gesten 666…

  • Peter Harold skriver:

   Min misstanke är dessa nyheter om förföljelse av homosexuella i utlandet är en del i en inre påverkanskampanj för att förmå Migrationsverket att sänka trösklarna för att ge asyl i Sverige p.g.a. sin sexuella läggning.

 2. Peter Sjöström skriver:

  Kanske skicka Margot i egen hög person ? Är nog ett större problem än stridsvagnar . Vi behöver ju bara se oss omkring vad hon ställt till med hittills . Mer lär det säkert bli . Tänk att ha henne hängande i hasorna , stackars ryssar o tjetjener . Mvh Sjöström

 3. Risto Matinen skriver:

  Är det märkligt att antisvenska politiker bryr sig mer om icke-problem än att skapa dem?!!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s