Polisstaten Sverige: Så det var detta som som lagen om Hets mot folkgrupp var tänkt att åstadkomma?

Bästa läsare!

Jag fick länken via kommentarsfältet, och ser det som lämpligt att släppa fram ett budskap från en medborgare i Sverige, nådens år 2019.

Dessvärre finns det inga fler videoklipp från denna person, så jag vet inte vad som hänt vederbörande. Kanske någon i läsekretsen vet?

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet. Bokmärk permalänken.

41 kommentarer till Polisstaten Sverige: Så det var detta som som lagen om Hets mot folkgrupp var tänkt att åstadkomma?

 1. ... skriver:

  Off topic men godis😎

  SEB tvättar Bofors opium pengar från Pakistan!

  Wallenberg tar med sig Fredrik Reinfeldt i privatflyg till USA veckorna innan valet 2006 pga Wallenberg visste redan vem som skulle bli Sveriges nästa statsminister.

  Statsminister Fredrik Reinfeldt beslutar att ge opium odlande bönder i Afghanistan 500 miljoner årligen… ett ”bistånd” kallar regeringen detta narkotikabrott.

  Pakistans befolkning röker årligen 650 ton opium. 90 procent av detta opium kommer från Afghanistan.

  Pakistan köper vapen av Bofors för 4,5 miljarder årligen. Pakistan betalar Wallenberg och Bofors med pengar från bl.a. opium handeln.

  • Benny skriver:

   Och i regim-TV dvs SVT försöker man framställa Swedbank som ett närmast oskyldigt offer för maffian från östra Europa i pengatvättshärvan! Det är ju som att försöka framställa knarklangare som oförvitliga tjänstemän som ”tvingas” sälja knark till missbrukare! Här ligger som vanligt en hel kennel begraven! Försöker man framställa Bonnen som någon som råkat ut för olyckliga omständigheter? Ska hon framställas som oskyldig så att hon slipper åtal? Och i så fall varför? Givetvis för att hon inte ska få tillfälle att sätta dit Anders Sundström och andra skojare inom sossepartiet insyltade i Swedbank är nog en bra gissning. SVT framställer även den mordmisstänkte skojaren Browder som sanningsvittne vilket ju visar vilken nivå det journalistiska arbetet bedrivs på SVT. Skrämmande uselt…

   • Peter Harold skriver:

    Swedbank har jag aldrig brytt mig om att följa sedan jag plockade ut mina sista ören därifrån. Det var när det uppenbarade sig för mig att dess ledning var en avstjälpningsplats för gamla sossar. Men måttet var egentligen rågat redan när de bytte ut den vackra sparbankseken mot nåt jävla Prideträrd istället.

 2. ... skriver:

  Åsa Westerberg

  Denna video är viktig att se https://youtu.be/kCPPlexICpE

  • Peter Harold skriver:

   Aha, detta är något år sedan. Men säkerligen lika aktuellt. Fy f-n. 😦

  • Lasse Wilhelmson skriver:

   Ytterligare en skönsmässigt lag att lägga till HMF: ”spioneriliknande beteende”. Tack för den påminnelse. Vad hände sen?

   • ... skriver:

    Sekten REGERINGEN plockar in lite lagar här och där.
    Tex. från Spanien (ingen får påstå att polis, åklagare eller annan statsanställd är kriminell).
    Iran (du skall icke häda islam).
    https://www.nyatider.nu/nu-kan-du-fa-fangelsestraff-for-hadelse-av-islam/

    Att avslöja Wallenbergs mutor till politiker vill REGERINGEN få till att vara ”spioneri”. Vet ej om annat land har sådan lag. Men om någon så blir nazisterna Socialdemokraterna först ut med lagen 😎

    • Lasse Wilhelmson skriver:

     ”Lex Åberg” som HMF kallades för är gammal och skapades av och för judiska intressen, men kan även som bekant användas till det mesta. Men hela rättsapparaten är i händerna på frimurarmaffians lagvrängningar, så egentligen är dessa nya lagar överflödiga. De är mer ett uttryck för att det etablissemang som horar åt globalisterna börjar bli desperata och överreagerar. Det är för djävligt det du blivit utsatt för och starkt av dig att nu gå ut i offentligheten.

     • Peter Harold skriver:

      Ja, det var – såvitt jag vet – enbart med syftet att förhindra politisk agitation av folkmord som LHMF infördes. Och jag är inte ens säker på att den lagen ska riktas mot enskilda medborgare, utan mot statsmakten som är den enda som har kapacitet att genomföra folkmord.

    • Peter Harold skriver:

     ”Sekten REGERINGEN plockar in lite lagar här och där.
     Tex. från Spanien (ingen får påstå att polis, åklagare eller annan statsanställd är kriminell).”

     Jag vill minnas att man vill inkludera ”yrkesgruppen” politiker till de ”skyddsvärda” mot smädelser. Så mycket var principen om likhet inför lagen värd…

 3. Lasse Wilhelmson skriver:

  Här har vi resultatet av de anglo-sionistiska globalisternas massmigration för att slå sönder nationalstaterna i Väst och deras folk, samt skylla på islam. Vilket även framkommer av mitt tal på Mynttorget.

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/2019/03/11/lasse-wilhelmsons-tal-pa-mynttorget-den-10-mars-2019-nu-spranger-vi-asiktskorridorerna/

 4. sociallycriticalbydefault skriver:

  Någon som vet vem hor är? Är hon kopplat till någon grupp, organisation, blogg, vad vet jag? Skulle vara intressant att höra vad hon har att säga, även om jag kan gissa det.

 5. Björn Sveninge skriver:

  Det som förvånar mig mer än att Sverige tagits över av kriminella internationella gäng är den nästan totala avsaknaden av motstånd bland befolkningen.
  Polisledningen är förvisso utsedd av ”gänget” men varför organiseras inget motstånd inom den kåren, samma sak med militären varför sker ingen militärkupp som i Chile?
  Det svenska folket samarbetar inte och det förhållandet gör det ju lätt att kontrollera detsamma.
  Visst finns det undantag men utgör de som inte ligger lågt 1%?
  Mao, det är fritt fram att fortsätta våldtäkten på det svenska folket.
  Och…
  När det nu är så illa, varför inte inse att det är kört och att det svenska folket inte i stort förtjänar ett bättre öde eller nu är det fem i tolv och folket vaknar??

  • Thomas Gunnarson skriver:

   Behövs inte (statskupp) då Morgan och hans torpeder sitter överallt..

  • ... skriver:

   Sadism och feghet ligger i blodet på en stor procent av urbefolkningen. Sverige har få visselblåsare men många psykopater och landsförrädare. Dessa drägg söker sig till rättsväsendet. Svensk polis skjuter ihjäl flest medborgare per capita. När dödades en svensk polis senast? Jo 2007. Varför då skjuta som om det vore Chicago?

   Hundratals svenska psykopatpoliser välfärdade till Sydafrika under Apartheid tiden för att få känna ännu mer sadism och rasism än vad som kunde fås hemma i Svedala.

   Dessa fega sadistiska psykopater har börjat att skjuta ihjäl folk som vägrar stanna bilen.

   Sekten REGERINGEN gillar läget bakom kulisserna och öser på med godkännande av polisens hembesök för hädelse av islam, kritik mot massinvandring osv.

   Hur sjuka är dessa svenska poliser när dem vänder sig mot svenska folket samtidigt som dem själva är världens största rasister?

   Då får man gå tillbaka till det jag skrev… mycket fega sadistiska psykopat kräk som behöver sina doser av Sadism varje dag.

   Ni behöver ej hålla med… men jag har aldrig haft fel och det har makten skrivit under på.

   • Vauen skriver:

    ”I snitt skjuter polisen verkanseld mot en person vid cirka 15 tillfällen per år. Det kan ställas emot att polisen gör totalt 1,3 miljoner ingripanden per år. ”

    ”Sett över en längre period, som de senaste tjugo åren, har i genomsnitt en person per år omkommit. Men statistiken varierar över åren. Vissa år avlider ingen, andra år fler.”

    https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/polisens-befogenheter/hur-ofta-anvander-polisen-skjutvapen/

    • ... skriver:

     För att få en klar bild så bör man inte blanda äpplen och päron. Man skall endast kolla upp vilken situation det verkligen var när svensk polis kallblodigt avrättade person och granska den lögnen poliserna lämnade i sina rapporter. Jag kollade via PAN hur många gatupoliser som ljög sina chefer rakt i ansiktet om allt möjligt… FICK EN CHOCK att hundratals poliser även LJUGER till sina chefer OCH FÅR BEHÅLLA JOBBET efter ett ynka löneavdrag.

     Hur många miljoner invånare i England? Hur ofta skjuter polisen där? 😎

     Sen har vi köttbulle och fiskpinne-ord som kriminella snutar hittar på för att beljuga svenska folket om att det ”inte” var frågan om en kallblodigt avrättning utav en psykopatsnut… utan det var ”verkanseld” från ”tjänstevapnet” i en ”mycket hotfull situation” där ”den enskilde” polismannens (allt oftare används ordet ”enskilde” för att folket skall tycka synd om mördarna inom polisen) känslor spelade en stor roll i händelsen. Lagen säger tydligt att statens känslor inte får blandas in vid tjänsteutövning. Är polisman rädd så är rädslan ytterligare ett brott ovan på mord/dråp/vållande till, och inte en ursäkt för att SKJUTA FÖRST OCH LJUGA IHOP EN STORY SENARE.

     FN: Medborgarnas liv skall alltid komma först… poliser för INTE SKJUTA FÖR SÄKERHETS SKULL… OM IFALL ATT.

   • Peter Harold skriver:

    Oja, och jag tror vi kommer se fler psykopater hos polisen, utblandat med allt fler kriminella som tar sig in i den organisationen.

   • Peter Harold skriver:

    Oja, och jag tror vi kommer se fler psykopater hos polisen, utblandat med allt fler kriminella som tar sig in i den organisationen.

    • ... skriver:

     Helt rätt Harold!
     Först skapar polis ledningen ”den grova organiserade brottsligheten” via grovt kriminella gatusnutar och kriminella civila infiltratörer som Peter Rätz, Max Åström (vars mor satt i polis styrelsen 😀), Sinisa Nikolic, Anders Eriksson (lärare på skola i Dalarna ☺️), Michael Löfblom och hundratals andra knarkande tölpar. Poliserna som drev dessa nyttiga idioter såg mellan fingrarna på deras narkotikamissbruk och i flera fall var med i infiltratörernas narkotika business.

     När brottsligheten ökar så är samma snutar som skapade grova brott (Gunnar Appelgren, Carin Götblad, Arne Andersson, Per Ottosson, Sven Alhbin, Leif Jennekvist m.fl.) ute i media och driver sin propaganda… precis som Sveriges ministrar.

     Svensson är långt efter dem andra sju miljarderna vad gäller politik, så det kommer att ta cirka 20 år innan Svensson fattar. Då är makten förbereda och Svenssons nya ”upptäckt” blir lika mycket värd som en flugskit.

     • Peter Harold skriver:

      ja, med tanke på hur kampen mot den organiserade brottsligheten och gängkriminaliteten fungerar just nu så kan man fråga sig ifall polisen gör någon nytta över huvud taget.

  • Peter Harold skriver:

   Folk vet inte hur de ska protestera. Jag tycker mig se mängder av ”medvetna kommentarer” på sociala medier, men man vågar inte gå längre än till att länka till nån som man tycker har sagt någonting bra.

 6. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Den svenska demokratin är på tillbakagång och mörka antidemokratiska krafter får ett allt större stöd av våra politiker och vissa myndigheter.

 7. Pingback: Polisstaten Sverige: Så det var detta som som lagen om Hets mot folkgrupp var tänkt att åstadkomma? – Suzie Weathers

 8. hllviken skriver:

  Polisstaten prioriterar inte skyddet av de gamla i alla fall.

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/de-lever-lyxliv-pa-gamlingarnas-pengar

 9. Britt-Abdullah skriver:

  Aschberg klampade in på Åsas frisörsalong, Bechir Rabani som var god vän med Åsa skulle då ge igen med att knacka på hos Aschberg . Vilket ledde till hans allt för tidiga död. Vila i frid hjälte! ❤️

 10. Bloggen som fick 80000 polisbesök!

  DET FINNS TYDLIGEN RESURSER PÅ YTTRANDEFRIHET-HATANDE MYNDIGHETEN POLAJSEN 😁👍

  https://undermattans.blogspot.com/2011/09/svenska-polisens-daliga-dagar-del-5.html?m=1

 11. Dunja Mijatovic mutades av Margot Wallström skriver:

  Nu börjar det roliga… alla vänster troll gömmer sig😀

  Var är Arselbergs Trolljägarna, EXPO, Jan Helin, Thomas Mattsson, Aftonbladet, Interasistmen och resten av dem hycklande kapitalisterna nu när sosse makten är RASISTEN!?

  SKA POLISEN KNACKA PÅ HEMMA HOS TJÄNSTEMÄNNEN VID BRÅ?

  ”Brå inleder forskningsprojekt om kopplingen mellan brottslighet och härkomst”

  Publicerad 29 mars 2019 kl. 22.09
  Brottsförebyggande rådet inleder ett nytt forskningsprojekt som tittar på kopplingen mellan brottslighet och härkomst.
  ”Det är stor efterfrågan på ny kunskap om brottslighet bland personer med utrikes bakgrund.”, skriver myndigheten i ett pressmeddelande.

  Frågan om huruvida Brå ska ägna sig åt forskning som tittar på kopplingen mellan brott och härkomst har varit omdebatterad de senaste åren.

  Den senaste studien på ämnet gjordes 2005, då Brå visade att det i gruppen utrikesfödda män är fem gånger vanligare att vara misstänkt för ett sexbrott än i gruppen inrikesfödda som har två föräldrar som också är svenskfödda.

  Krav från M
  Under 2018 förde Moderaterna fram kravet på att gärningsmäns härkomst ska kartläggas när det gäller sexualbrott, för att öka kunskapen och kunna sätta in rätt åtgärder. Regeringen svarade då att det är upp till Brå att bestämma om en sådan undersökning behövs.

  Och nu meddelar alltså myndigheten att man kommer genomföra en ny studie.

  ”Brå kommer nu att genomföra en studie avseende registrerade misstankar om brott bland personer med inrikes respektive utrikes bakgrund. Studien kommer innehålla liknande frågor som i myndighetens studie från 2005, men dess utformning kommer att göra det möjligt att följa utvecklingen över tid och även belysa fler frågor än i den tidigare studien.”

  ”Väldigt positivt”
  – Jag tycker det är väldigt positivt, säger Johan Forsell, rättspolitisk talesperson för Moderaterna till SVT Nyheter.

  – Om man utreder vad den tråkiga ökningen av sexualbrott beror på så måste man titta på allt, man kan inte välja bort något. Och då ska härkomst vara en del av detta.

  Ser du några risker man att man kartlägger härkomst?
  – Nej, jag tror att de stora riskerna är att man inte levererar fakta, då sprids det vanföreställningar och rykten.

  Olika typer av brott
  Undersökningen kommer att titta på olika typer av brott, exempelvis våldsbrott, sexualbrott inklusive våldtäkt, samt olika typer av tillgreppsbrott, uppger man i pressmeddelandet.

  Brå skriver att en ny studie behövs för att beslutsfattare ska ha tillgång till uppdaterade underlag. Resultaten är planerade att publiceras i början av 2021.

  Utöver detta skriver Brå också att det finns ”andra gräns- och migrationsrelaterade kunskapsbehov på det kriminalpolitiska området”, bland annat brott mot asylsökande.

  Man kommer därför även att studera utsatthet för brott på asylboenden, svårigheter för rättsväsendet att upptäcka och utreda brott på dessa boenden och hur dessa brott kan förebyggas. Den studien är planerad att publiceras 2020.

  SVT Nyheter har sökt justitieminister Morgan Johansson, som inte vill lämna en kommentar i nuläget. Via pressekreterare låter han hälsa att ytterligare frågor får ställas under lördagen.

  RELATERAT
  Brå ändrar sig om kartläggning av härkomst
  8 maj 2018

  Erik Wikén
  Jonas Ohlin
  Publicerad: 29 mars 2019

 12. Polisen som inte kan hitta Swedbanks huvudkontor för att GRIPA TILL FÖRHÖR… DESSA Gestapo grep aldrig Peter Springare som näthatade muslimer.

  VARFÖR HATAR SVENSK POLIS KVINNOR!?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s