En liten krisrapport

Bästa läsare!

Idag är första tillfället sedan en  och en halv vecka som jag sitter vid en fungerande dator. Inga av mina egna datorer fungerar, och det är ganska frustrerande. Det har ju inte på något vis saknats ämnen att skriva om.

Sverige: Kan vi säga att vi inte har en politisk kris? Allt tal om att ”ett konservativt block håller på att växa fram” känns i mina öron som ett försök att bygga upp ett politiskt block som ska bekämpas med näbbar och klor av medieetablissemangets ”horor”, om nu ett i jämförelse betydligt anständigare yrke ska stå som exempel för den svenska journalistkårens ryggradslösa ynklighet gentemot maktetablissemanget. SD ikläder sig rollen som falsk opposition, och KD-ledaren gör sitt yttersta att visa upp samma talang: ingen islamisering pågår i vårt land är hennes budskap. Visst, om man kräver att man för att uppfylla begreppet måste ha en levande IS- och talibanrörelse i landet så har hon rätt…

Den politiska krisen består inte i att oppositionsblocket förlorat mitten till den regerande vänstern, utan snarare i att vi inte har någonting som utmanar maktetablissemanget i landet.

Europa-Globalt: Italien kämpar på och korrigerar de misstag som EU vållat. Ungern ligger kvar med sin politik att avstå från islamisering. Resten av EU befinner sig i ett kidnappningsdrama utan goda utsikter. Fattigdomsspridningen etablerar sig i allt fler länder och skördar fler offer p.g.a. allt mer centraliserad ekonomisk styrning. I detta kommer socialisterna att ivrigast peka på enkelheten i att stjäla från någon som har mer än en själv – denna utveckling uppmuntras av maktetablissemanget genom ett skickligt dubbelspel.

Hur länge till jag kommer vara tyst på nätet vet jag inte, men jag hoppas få fatt i en ny dator som inte kraschar i mitt nätverk. Jag håller också på att leta efter en ny vistelseort.

Det finns nämligen  en massa saker att böra ta itu med, och ni läsare är föredömliga partners att resonera med, så jag ser fram mot fler diskussioner när jag är tillbaka.

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till En liten krisrapport

 1. Björn Sveninge skriver:

  Krisrapport II.
  Notre Dam uppeldad av Macrons arbetsgivare antikrist?
  Tänk om någon ville vara vänlig att elda upp riksdagshuset, centrat i Sverige för ”anlagda bränder.”

  https://russia-insider.com/en/notre-dame-burns-and-western-civilization-it/ri26835

 2. ceskyraj skriver:

  Peter, så trevligt att du hör av dig. Dina inlägg hjälper att orka vidare. Soeciellt nu efter påsken nör stora atacker gjordes på våra kristna byggnader och själva kristna. Nu brinner en ny kyrka i Frankrike, flera döda och skadade på Sri Lanka och Obame med Clinton kalkar dem inte ens kristna. Och i Sverige och resten av världen fortsätter frälsare Greta hetsa nya ungdomar. Stakars oss alla!

 3. Peter Sjöström skriver:

  Skönt att ha dig tillbaka på arenan . Våra sk politiker svamlar vidare . Oppositionen som den kallas existerar ej . 8- klövern är lika rutten som klövröta på en ko . Ser man inte islamiseringen i Sverige så bör den vita käppen användas . Orban är väl den enda riktiga karlen i Europa , Salvini kanske kan hänga på det får tiden utvisa . Bilderberg lägger korten väl . Mvh Sjöström

 4. Peter Sjöström skriver:

  Låt Greta vara ifred . Hon är ett barn . Det är folket ikring henne som är de skojare och bedragare som vi borde skicka till Finspång . Håller med om att man blir mycket irriterad av hysterin kring Greta . Som de flesta saker av denna art så klingar det av (förhoppningsvis) när pengarna runt kalven sinar . De flesta jag är i kontakt med fnyser åt detta spektakel . Mvh Sjöström

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s