…OCH LÄGG NER SR!!! (Ännu en dold aktivist avslöjad i public service)

Bästa läsare!

Ursäkta versalerna. Men det känns skönt att skriva med Caps Lock emellanåt när man är lite smått missnöjd. Vad irriterar den unge gubben idag? Jo, Sveriges Radio. Varför? Jo, deras sjukliga fixering vid klimatbluffen.

Den 17 maj publicerade SR.se en ”nyhetsartikel” av Margita Boström om valet i Australien med följande rubrik: ”Miljön viktig i ett jämnt Australienval”. Den fetstilta underrubriken lyder: ”Det mesta pekar på att landet får sin åttonde premiärminister på 12 år.”

Margita Boström är korrespondent hos SR. Enligt Wikipedia är en korrespondent ”…en journalist som rapporterar till sin nyhetsbyrå, tidning, radiokanal eller TV-kanal och är stationerad på annan plats än redaktionen, till exempel i utlandet – en utrikeskorrespondent.”

Faktum är att inte mycket tyder på att Margita Boström lämnat radiohuset på Gärdet. I sin ”artikel” citerar hon Reuters:

Det mesta pekar på att landet får sin åttonde premiärminister på 12 år. Bland landets unga är klimatet en viktig fråga.

– Jag heter Lucy Chen och jag studerar i Sydney. Den största frågan för mig i valet är klimatförändringarna. Inget av våra stora partier är ens nära att göra tillräckligt för att stoppa klimatförändringarna, säger hon till nyhetsbyrån Reuters.

Teoretiskt sett skulle alltså Margita Boström kunna sitta på sitt arsle där hemma och surfa in på Reuters och sno deras material. Och ”hemma” i Margit Boströms fall är tydligen den Bangkok. Betalar vi skatt för att Margita Boström ska sitta i Bangkok och skriva om nyheter i Australien? Då vill jag också bli korrespondent!

Jag blev nyfiken på denna Lucy Chen. Jag började Googla. 291000 träffar på ”Lucy Chen”. Jag lade till ”Lucy Chen” + election + Australia + 2019… samt avgränsade till sidor som lagts upp senaste månaden… och fick napp på en lovande artikel från april månad om politik i Australien och WeChat hos kinesisk-australiska väljare [LÄNK]. Men namnet Lucy Chen tillhör den journalist som skrivit artikeln för motsvarigheten till SVT i Australien. Och på den bild jag hittar på henne ser hon inte ut att vara 25. Och kineser åldras långsamt. Jag sökte vidare.  Ingen mer passande Lucy Chen.

Ah, jag har en idé. Margita Boström hämtade Lucy Chens citat från en nyhetsartikel från Reuters. Låt oss se vad de har att erbjuda. Japp! En träff!!! Eller…?

Indoor tanning bans more common than a decade ago
… the new study, Dr. Steven Wang and Lucy Chen from Memorial Sloan-Kettering…
July 19, 2012 04:10pm EDT

Hm. Definitivt inte en fullträff. Mitt försök att leka Bellingcat ger inte nån bra utdelning idag. Eller borde jag använda samma verktyg som Elliot Higgs när han surfar runt efter sina ”open source”-källor (som förmodligen är mejl från NATO:s PR-avdelning)? Ja, jag talar om pizza. Det var medan han åt pizza och drack coca cola hemma som han upptäckte att han såg saker på nätet som avslöjade Putins maktspel, och andra sensationer som ”ligger i linje med” vad den amerikanska djupstaten vill att medierna ska sprida.

Nej, ingen pizza till Peter Harold. Säger kärestan. Suck.

…eller är detta en fullträff? Margita Boström citerar en studerande tjej i Sydney som heter Lucy Chen för vilken ”klimatförändringarna är den största frågan i valet”. Jag söker på Lucy Chen + Sydney. Och vad hittar jag? Jo…


[LÄNK]

Inte nog med att SVT och SR är duktiga på att plocka socialistiska förtroendevalda och vänsterorienterade miljöaktivister som representant för ”mannen på gatan” (eller till och med bjuder in dem i studion som ”publik”. SR citerar även Reuters som gör exakt samma sak!!! Lucy Chen slutade studera i oktober 2018 och har sedan dess tjänstgjort hos WWF. Under senaste Earth Hour drog hon in 30’000 US Dollar i den insamlingsverksamhet som hon arbetar med.

Men det är dock märkligt att Lucy Chen inte syns hos Reuters. Men hon finns bevisligen, och hon jobbar på WWF som är ett av dessa lobbyingföretag som tjänar mångmiljonbelopp på att marknadsföra klimatångest.

Så förvånad jag blir!!!

Jaha, och hur gick då valet i Australien?

Regeringsskiftet som ”det mesta pekar på” enligt SR:s Margita Boström i fredags blir idag måndag tydligen inte av. Den sittande liberal-konservativa koalitionen fick 77 mandat, vilket är en ökning med 1, och detta nya mandat tog man från Labour (med ”bättre klimatpolitik”) på vänsterblocket som nu bara har 68 mandat. Därtill finns det tre småpartier som har var sitt mandat, vilket innebär att regeringen i Australien sitter kvar med ännu starkare majoritet än tidigare, trots Reuters och Sveriges Radios insatser att lyfta fram klimatalarmism som en valfråga.

DETTA BORDE SVENSKA FOLKET FÅ VETA NU INFÖR EU-VALET!!!

Var någonstans Margita Boström sitter och gråter över den australiska valutgången vet jag inte, men jag bryr mig inte. SVT och SR ska läggas ned. Byggnaderna ska rivas. Kullen med rivningsmassorna ska täckas med jord och en park må anläggas där. Vill Boström komma hem till Sverige får hon betala biljetten själv. Men jag tänker inte insistera på att hon ska återvända.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Medierna, Politik. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till …OCH LÄGG NER SR!!! (Ännu en dold aktivist avslöjad i public service)

 1. Britt-Abdullah skriver:

  Min magkänsla och intuition, vis av erfarenhet säger mig att det är ett sätt av indoktrineringsmedia att förbereda folket på en hel massa ”klimatflyktingar”. Allt enligt Kalergiplanen att göra oss européer till en minoritet på vår egen kontinent. Så finns det någon som helst självbevarelsedrift kvar så är det stor tid att göra någonting åt saken.

  • Björn Sveninge skriver:

   Talmudisk judendom…
   Kanske man borde lägga benen på ryggen)))
   Bättre fly än illa fäkta)))

  • Peter Harold skriver:

   Jag håller definitivt med dig om detta. Man bygger en grund så att ingen ska kunna ”säga nej till klimatflyktingar”. Och vilka är det som inte kommer säga nej? Jo, de förtroendevalda politikerna i samtliga partier på samtliga nivåer. Om folket säger nej – då byts de ut.

 2. Björn Sveninge skriver:

  Det verkar vara betydelselöst om det är (((privatägd))) media eller om den är kontrollerad av staten.
  Budskapet är identiskt.
  Den som har en avvikande åsikt blir förföljd av hjärntvättat vänsterpack alternativt statsavlönat slödder.
  Inte alla svenskar är hjärndöda eller fega, men i procent hur många är potenta till motstånd?

 3. Risto Matinen skriver:

  Man kan verkligen fråga sig varför det ens finns s.k. ”Public service”; ett propagandainstitut!?

  Om tanken är att alla/många socialistiska propagandister ska/bör ha minst ett eget rör, så kan det vara sant. Alla despoter vill ha direktkontakt med den som ska behärskas…

  Det enkla svaret på min egen översta fråga, är att deras uppdragsgivare vill utrota oss, och landsförrädarna får sanslöst bra betalt för att verka för det…

  Kan vi inte hoppa över Finspång och bara hänga landsförrädarna rakt av?

 4. Peter Sjöström skriver:

  Klimatflyktingar låter som ett skämt , särskilt då om de ska behöva komma hit . Ordet flykting är så fel i det stora hela och så urvattnat nu så det är på tiden det stryks ur SAOL . Båt går väl inte till Finspång heller . Direkt i närmsta stolpe då ? Sparar då på klimatet , hur man nu sparar på det ? Tack kära skribenter . Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Jovisst går det båt till Finspång, om än inte reguljärt. Men en avstickare från Göta kanal ska man nog kunna göra. Nå, vi kanske inte ska transportera folk den vägen. Däremot har jag föreslagit ett kalhygge intill avfallsanläggningen som läger för våra f.d. politiker. Egentligen borde man kunna använda själva tippen som läger, det är omgärdat av stängsel redan.

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s