Det är alltså en sjukdom att tro att homosexualitet är en sjukdom…?

Bästa läsare!

Det är svårt att inte se den mångfacetterade ironin när statliga Sveriges Television berättar att festivalorganisationen bakom bokstavssex-eventet West Pride kommer erbjuda en homofobiterapi till personer som bland annat  – enligt företrädarna för West Pride – anser att man kan bota homosexualitet med… terapi! [LÄNK]

SVT citerar en av personerna bakom kampanjen:

– Vi vill visa hur absurt det är med homo- och transfobi. Det är bara vanföreställningar, ignorans och okunskap. Vi har inte plats för det i Sverige, säger Emma Gunterberg Sachs, verksamhetsansvarig West Pride.

Något som däremot verkligen är en vanföreställning är att alla måste gilla homosexualitet och transsexualitet. Denna vanföreställning har gått så långt att den grupp av människor som Emma Gunterberg Sachs tillhör inte sällan kan tillskriva folk homofobiska åsikter när människor utifrån sunt förnuft påpekar att det uppstår en orättvisa när en fullvuxen man kan ändra på sitt pass och kalla sig kvinna, och sedan rusa ut bland flickorna i damlaget och röja runt som en bärsärk. Eller kasta slägga några tiotalet meter längre än sina systrar.

Till och med kvinnor kan bli kallade för transfober när män klär ut sig till dam – inte så sällan med en lite utmanande outfit (för att bli uppraggad av män, eller för att de ”bara trivs” med att se ut som fnask?) – och delar omklädningsrum och offentlig toalett med kvinnor och deras döttrar.

Det är lite underligt att vi har denna toleransreligion när samma typ av opinionsbildare hyllar restauranger som stänger sina etablissemang när Sverigedemokraterna ska ha möte i närheten, eller till och med avvisar partiets medlemmar p.g.a. personens politiska sympatisörer.

West Pride säger att deras terapi vänder sig till folk som ”lider av symptom så som ilska, stress och oro i mötet med homo-, bi- och transpersoner”.

Nu ska det nog sägas att det som väcker ilska är nog snarast att HBTQ-lobbyn så pass aggressivt vill tvinga vanliga människor att se dessa läggningar som normalt. Ja, normalt för den som bär dessa parafila böjelser, lika mycket som det är normalt för mig att läsa böcker, vilket i sig är onormalt för en person som föredrar att träna fotboll sju dagar i veckan och inte vet hur en bok fungerar. Inte anklagar jag fotbollsmanikern för bibliofobi för den skull.

Vi är olika, och vi har olika preferenser. Er homosexualitet behöver ni inte trycka ner i halsen på alla andra som är tillfreds med att ha sexuella relationer med partners av annat kön. Det är ingen sjukdom att man tycker att det är äckligt med två män som har analsex med varandra. De flesta av oss tycker inte ens om tanken på att våra föräldrar haft sex, men inte för det har vi fobier mot dem. Därför behöver vi inte applådera när vi ser halvnakna läderbögar stå på lastbilsflak och simulera sodomi på allmän plats.

Vad som i synnerhet bör få vanligt folk att reagera är att organisationer som West Pride står för att ”negativa attityder” – vilket jag demonstrerat här ovan – ska räknas in som homofobi, och detta i syfte att kunna lagföra fler meningsmotståndare enligt gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Istället för att ge plats åt pseudo-hjärnskrynklare som tokjönsarna från West Pride borde medierna bistå oss som slåss för yttrandefrihetens bevarande i vårt land. Detta är betydligt viktigare än att jaga folk som mår illa av böglobbyns instruktionsfilmer om att man bara ska tvätta sig lagom mycket för att göra analsexet mer njutbart. Trots allt, det är vi som står för yttrandefrihetens fortlevnad som kommer garantera minoriteters röst i alla väder. Så ge fan i att försöka bekämpa oss, SVT!

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Dumburk, Udda sex. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Det är alltså en sjukdom att tro att homosexualitet är en sjukdom…?

 1. Björn Sveninge skriver:

  Tydligen är det så att det bibliska straffet för utövad homosexualitet är stening till döds.
  Jag lägger in en länk där det sägs att ett visst utvalt folk ligger bakom reklamen för ett obibliskt leverne.
  https://russia-insider.com/en/node/27222

 2. Benny skriver:

  SVT dvs Sveriges Vilseledande Television är regimen i Stockholms alldeles egen propagandakanal! Rena lögner om klimatet, invandrarnas brottslighet, Syrien, Venezuela, Ukraina och nu senast blåser man upp protesterna i Hongkong något oerhört samtidigt som man struntar i att rapportera från de långt våldsammare och långvariga protesterna i Frankrike. Och denna skit tvingas vi skattebetalare finansiera med tvång…Fy f-n. Och så undrar de korkade politikerna varför folk hatar dem? Visst är politiker i allmänhet bakom flötet men ändå….Sverige måste ha världens uslaste och mest obildade politikerkår som dessutom är helt tondöv till det växande missnöjet ute i landet. Sanna mina ord, det här kommer att sluta illa!

 3. Peter Sjöström skriver:

  Att allt inte får plats är väl helt i sin ordning . Att tycka si eller så om saker är väl upp till var och en . Vi vill inte bli skrivna på näsan varje gång man inte tycker som msm och pk – folket . Vore det normalt med homosex så skulle vi inte ha fortplantats . Enklare än så är det inte . Att sedan folk avviker lite så är det upp till var och en . Men normalt , icke . Att sedan larma runt på gator och torg för sin sak tycker jag är befängt . Ingen anledning än . De har samma rättigheter som alla andra . Dock , tider skola komma när de kan få fog att göra sin röst hörd. Fortsätter det att islamiseras här så får de besvär . Pk och sms jobbar ju för det . Vilket ben ska de stå på ? Den ena tönten efter den andra tillåts ta plats i soffor och paneler samt där kväka ur sig . Lyssnar de aldrig på sig själv någon gång ? Mvh Sjöström

 4. Risto Matinen skriver:

  Håller med om allt du skriver herr Harold!

  Om pervona kunde förstå att nöja sig med att det inte längre är brottsligt att vara vissa pervon, så skulle de inte möta motstånd ifrån vanligt folk. Men när de kräver mer, alternativt låtsas att de är normala i något som helst avseende har de gått för långt.

  När de nu låtsas kunna ”bota” normalt beteende och uppfattningar som påhittad sjukdom (homofobi), liksom kommunistsvinen i Sovjetunionen, passar de bättre i en madrasserad cell…

  Många perversioner kan dock behandlas framgångsrikt. De flesta bögar kan bli befriade ifrån sin belastning med varianter av kognitiv terapi. Gissningsvis är det lättare att behandla ”transor” som förmodligen lider av någon fetischism…

  • Peter Harold skriver:

   Man kan inte utesluta att mycket av pride-fixeringen är en modenyck bland ”progressiva” som tror att Jimmie Åkesson är det värsta som hänt sedan A. Hitler. Ungdomarna är hjärntvättade.

   • Risto Matinen skriver:

    Tja, somliga praderar ju. Hur de kan vara stolta, som det uttrycks är en gåta…

    Vi andra, icke-perversa, har inget att ens fundera i de mörka skuggorna…

 5. Risto Matinen skriver:

  Frågor angående pervoparader:

  Samtliga sådana torde bryta mot Sveriges lag i minst två fall: Förargelseväckande beteende och sexuellt ofredande. Är det någon som uppmärksammat om pervoparader förbjudits eller att deltagare åtalats och dömts?

  Om inte, hur kommer det sig att det inte skett? För inte kan väl lagar upphävas temporärt eller kan de det?

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s