Viktigt meddelande från Yttrandefrihetsförmedlingen: YouTube censurerar skoningslöst!

Bästa läsare!

Som ni läsare kanske redan känner till har den militanta lobbyingorganisationen ADL förmått Google-ägda YouTube att stänga ner ett flertal intressanta kanaler, samt plocka bort informativa videoklipp från andra kanaler.

Under rubriken Yttrandefrihetsförmedlingen tänkte jag försöka flagga för några av de nedstängda kanalerna och dirigera tittarna till de nya adresserna, samt göra samma sak med de videoklipp som plockats ned på YouTube. Kom gärna med tips i kommentarsfältet så gör jag specifika poster.

Först ut är Brother Nathanael Foundation som återfinns här [LÄNK]. Länkar till hans senaste videos finns under ”Latest News”.

 

En annan som drabbats av nedplockade klipp är Adam Greens KNOW MORE NEWS. Adam Green och hans supporters har bidragit med att exponera de judiska noahid- och chabad-lagarna som har samma signifikanta risker som t.ex. islamsk sharia. Eftersom inflytandet från de som tror på denna religion är stort är det sålunda också en demokratisk rättighet och en förutsättning för vårt demokratiska samhälle att vi har kunskap om dessa krafter. Det handlar sålunda inte om antisemitism i ordets korrekta bemärkelse.

KNOW MORE NEWS har visserligen sin kanal kvar på YouTube, men flera av de viktigaste klippen har plockats ned. Allt går dock att komma åt via KNOW MORE NEWS egen hemsida [LÄNK].

KNOW MORE NEWS: ”Chabad & Noahide Laws” [LÄNK]

KNOW MORE NEWS: ”We will impose Noahide Laws” [LÄNK]

I denna bloggpost lägger jag inga värderingar i klippens innehåll, utan handlar enbart om att förmedla allmänheten kunskap om var man kan hitta det material som ADL med flera förmått YouTube att plocka bort.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Yttrandefrihetsförmedlingen. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Viktigt meddelande från Yttrandefrihetsförmedlingen: YouTube censurerar skoningslöst!

 1. hllviken skriver:

  🇮🇪🇮🇪🇮🇪 Dublins HQ-twitterkontor idag: Gudomliga frihetskämpen Gemma O´Doherty gick dit för att fråga varför de stängde hennes twitterkonto: [8:35 min]

  • hypermakt@fripost.org skriver:

   Tack Lasse för att Du vill, kan OCH vågar LÄRA den LYDIGA svenska marknadEN, att i nutid och rum mentalt förstå när, var och varför!

   Lärö den 16 juni 2019

 2. Bara_varat skriver:

  https://altcensored.com

  Har allt material youtube tar bort!!!

 3. Risto Matinen skriver:

  Bra initiativ! Som vanligt måste man vara med och beakta andra kanaler. Varför inte bara sänka propagandakanalerna och publicera annorstädes?

  Själv har jag köpt och fått fyra böcker från Timbro förlag (sjukt billiga) jag ska läsa i sommar. Den första Ljusets fiender av Johan Lundberg, redan läst, blev en besvikelse:

  Författaren skriver utifrån upplysningens filosofi om socialisternas beskrivning av vårt samhälle och deras hyckleri. Var är hans moderna ståndpunkt då? Tja, där fallerar han grovt enär han anser att judar, sionism och Israel inte kan/bör kritiseras. USA:s och NATO:s anfallskrig ska/kan inte ifrågasättas då han stöder/stödde krigen emot Jugoslavien, Syrien och Libyen. Något överdrivet av mig.

  Han tror stenhårt på flera konspirationsteorier såsom den värsta: Att några araber i grottor i Mellanöstern arrangerade att andra araber som inte ens kunde flyga körde några stora flygplan in i några skyskrapor och fick dessa att rasa precis som en kontrollerad sprängning, liksom ett annat hus bredvid utan flygplansträff.

  Därför kan jag inte rekommendera att läsa denna bok om du inte redan är vaccinerad. Dock berättar han många historier om hur antisvenska extremister får pengar av antisvenska myndigheter att försöka förstöra vårt samhälle. Hur babbar får pengar att hetsa emot oss. Hur antisvenska dito ger pengar till babbarna att begå våld emot oss finns att läsa.

  Stundtals blev det så tråkigt att jag somnande, men det finns horder av avskum som vältrar sig i våra skattepengar, så den ilskan kan kanske få dig att läsa boken ändå. Det är mycket värre än den naive kan ana..

  • Peter Harold skriver:

   Det låter trots allt intressant att han exponerar hur våra skattepengar jobbar, så att säga. Sedan tycks det vara ett villkor att omfamna sionismen för att kunna få en bra recension i dagspressen, eller ens ett kontrakt hos förlaget.

 4. hllviken skriver:

  ll

 5. hllviken skriver:

  Bilderbergmötet 2019: ”Weaponization of Social Media”!

 6. hllviken skriver:

  Dessa har också ambitionen att vara för sanning och mot censur:

  http://redpilluniversity.org

 7. jmm skriver:

  Det är verkligen full fart på censurerandet på både youtube och facebook och det är bedrövligt att det är så. själv har jag börjat vara aktiv på alternativa plattformar även fast jag själv inte har blivit censurerad. några plattformat jag kan rekommenderar är gab, minds, bitchute, brighteon, mewe och vk.

  See you there 🙂

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s