Jag har inte på mig läsglasögonen just nu…

Bästa läsare!

Jag måste dessvärre be er, kära läsare, om hjälp eftersom jag inte har på mig mina läsglasögon. Min fråga är ifall den byxklädda kvinnan som just ska ta emot den gamla drottningens karda är Tysklands förbundskansler Angela Merkel? Bilden togs i samband med att de allierade firade Dagen D… tillsammans med Tyskland..? Eh…?!?

Brittiska hovet har sedan publiceringen tagit bort denna Twitterpost. Tydligen har folk som är mindre dementa än QE2 bättre komihåg om vilka som kämpade på respektive sida under andra världskriget.

Kvinnan på bilden är i alla fall väldigt lik Merkel.

Hälsar eder Peter Harold

PS
Vad fasen har drottningen i sin handväska? Vad behöver hon den till? Hon skulle ju kunna ha en stab i nästa rum som bär på hela lådor med alla prylar en dam kan behöva ta med sig när hon… eh, går in i ett rum och morsar på några andra i en halvtimma. Portmonän? Näsdukar? Tamponger? Tårgasspray? Alltså… vad sjutton kan hon ha i väskan?!!
DS

PS2
Jaha, tydligen vet Svansk Gamtidning vad som finns i väskan. Och vad den används till… [LÄNK]
DS2

PS3
Felstavningarna här ovan var helt oavsiktliga. Men de passar!!!
DS3

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Historia. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Jag har inte på mig läsglasögonen just nu…

 1. Pingback: Jag har inte på mig läsglasögonen just nu… — Peter Harold – Skrivarens blogg – Life, Death and all between

 2. Rutger Hårsfjärdh skriver:

  Antar att den viktigaste parten i det kriget, Rotschilds, också var med på ett hörn?

  • Benny skriver:

   Nja, alltså krigets vinnare Sovjetunionen finns ju inte längre och skulle därför ha representerats av Ryssland som ju fick ”ärva” statsskulden efter Sovjets fall och även bära hundhuvudet för vad judebolschevikerna hittade på efter revolutionen i Sovjet. Ryssland var, hör och häpna, inte inbjudna till firandet. Denna historieförfalskning av andra världskriget pågår helt oblygt i väst och hjärntvätten av en ny generation ungdomar är under genomförande. Men visst var finansjudarna en viktig del i uppbyggandet av den tyska krigsmakten, kanske helt avgörande. Planen gick ju i lås efter kriget då Israel skapades och att offra rätt många vanliga judar i Europa spelade ingen roll för dessa gangsters.

 3. hllviken skriver:

  ll

 4. Rutger Hårsfjärdh skriver:

  Jag tror att Merkel representerar Sovjetunionen, nu liksom alltid.

 5. Peter Sjöström skriver:

  Jo sånt är det . Titta på hatten också . Inte bara väskan . Matchande utensilier må jag säga . Mvh Sjöström

 6. Hon kanske har pepparsprej i handväskan? Hade varit rätt kul om hon pepparsprejat gamla Bettan

 7. Risto Matinen skriver:

  Är det verkligen Merkel? Har inte sett suggan från sidan på detta vis, att jag kan avgöra. Men om, så är det sjukt. Å andra sidan är kungligheterna i SB/GB tyskar, konstigt nog…

  Har någon sett TV-serien Warship: Life at sea på TV4, som ytligt handlar om NATO-krigsfartyget Duncan från England? Bekänner att jag inte sett det riktigt, utan burken har varit på, så jag har bara snappat upp viss fragment. Nåväl senast (avsnitt 2 av 5 tror jag) befann de sig i Svarta Havet och gick provocerande rakt mot Rysslands viktigaste flottbas Krim.

  När de kom väldans nära skickades ca 17 ryska stridsflygplan upp för att varna/demostrera. De verkar vilja försvara Krim, vräkte nollor på fartyget ur sig. Då trodde man=jag att då skulle väl åtminstone befälhavaren på fartyget förstå att nu hade de själva blivit allt för provocerande och vända…

  Icke sa Nicke! De svamlade om att ryssarna bara har 17 flygplan, medan de minsann har 48 missiler (sic!). Snacka om idioter! Känner han inte till vilka missiler Ryssland har? Helt överlägsna och de kan sänka alla fartyg inom hundratals mil om de vill och det finns (ännu) inget försvar?

  Drar dessa okunniga NATO-idioter på enskilda fartyg sig inte ens för att starta sista världskriget? Vi ligger riktigt risigt till om befälhavaren på Duncan är representativ för andra liknande uppblåsta krigshetsare…,

  • hllviken skriver:

   Än större idiotier i Sverige – betahanne på högsta posten i det som skulle föreställa militärt försvar:

 8. hllviken skriver:

  Kommentarerna under videon på YouTube visar att många är medvetna…

  • Rutger Hårsfjärdh skriver:

   Så fort man börjar gräva så hittar man ((detta)) svar. Och inget annat.
   Nu är de dessutom mäktigare än någonsin. Jag vet inte vad man ska göra.

  • Peter Harold skriver:

   Oj, behövde professorn betänketid…? Och lyckas ändå inte ge sig på att försöka svara på frågan? Haha! 🙂

 9. Jan E skriver:

  Tyskland är ockuperat område, säger ”Brother Nathanael” i en video som bland annat ligger på hellstorm.nu
  Det skulle förklara Frau Merkels deltagande i detta jippo. Hon lyder ockupationsmakten. Vilka de är, ja det är de som vann WW2 och de samma som slänger kritiker av förintelsemyten i finkan.
  En annan förklaring ger Mikael Hagenbo i videon ”Vad händer i Sverige?”, på engelska: Frau Merkel är frimurare. Båda delarna kan vara sanna.

  Rutger Hårsfjärdh, du får ett gott förslag på vad man kan och behöver göra av f.d. överstelöjtnant Hagenbo här:

 10. Björn Sveninge skriver:

  Vi kan konstatera att sveriges försvar fullständigt misslyckats att förhindra att invasiva personer tar över landet, politiken och de flesta människornas sinnen.
  Rösta på den du gillar mest, det kallas demokrati, var helt verkningslöst i att förhindra maktövertagandet och den tilltagande misären.
  Är der någon som har ett uppslag om hur landet skall kunna återtas, eventuellt och nu blir det svårt, utan att bryta mot lagarna… Omöjligt.

 11. Britt-Abdullah skriver:

  Trump har startat sin valkampanj, apropå sitt uttalande om att han vet vem som utförde 11/9. Men självklart håller han inne med det tills han har vunnit. 😜

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s