Spänningen stiger. Ska Donald Trump ÄNTLIGEN avslöja 911-mysteriet?*

*…som inte är något större mysterium för de flesta av mina begåvade läsare.

Bästa läsare!

Jag har ett antal bloggämnen liggande i huvudet, men dessa är av sådan karaktär att jag skulle behöva göra research. Och gör man research finns det risk att ämnet visar sig inte vara särskilt exalterande. Som journalisterna brukar säga; kolla aldrig upp en god historia, för då blir den inte lika bra.

Men ett ämne som man alltid kan hantera på volley är USA:s president Donald Trump. I alla fall känns det som att man inte behöver några särskilda förkunskaper när det gäller att uttala sig om honom, eller ens för den delen rapportera om hans utspel. Statskontrollerade Sveriges Television är ett praktexempel på denna strategi. 1) Har Donald Trump uttalat sig? 2) Om svar på fråga 1 är ett ”ja”, har någon kritiserat hans utspel? 3) Kopiera, översätt och klistra in kritiken.

Ok, jag ska komma till skott här, för jag måste packa min resväska. Jag fick hedersuppdraget att umgås med kärestan under midsommarhelgen, och har nu gjort upp en resplan. Norrut och mot havet, lyder anvisningarna. Nå, tillbaka till Trump…

På senare tid har de neokonservativa krafterna försökt att transplantera skulden för 11 september till Irak från Iran (som i sin tur fått sin fingerade skuld för 11 september i arv från Afghanistan som inte heller hade någonting med terrordådet att göra). Donald Trump – vars intellektuella förmåga är svårbedömd – har vissa problem med att köpa denna vinkel. Efter att systematiskt gått från den ena konfrontationen till den andra med regimen i Teheran (vilket dessvärre var ett av de få vallöften inom den utrikespolitiska delen som han har hållit) så har han på senare tid låtit hälsa att tiden börjar bli mogen för förhandlingar. Detta må ha varit planerat av Donald Trump, och påminner om samma strategi han använde mot Nordkoreas ”Rocketman”. Men om Trump anser sig veta när det är dags att lägga om kursen och gå från konfrontation till dialog så tycks hans  handgångna rådgivare och ministrar ånga på i full fart mot krigsförklaringen.

Det tycks som att Donald Trump vill försöka förhindra att US Deep State ska kunna nyttja terrordåden under 11 september 2001 som ursäkt för att starta krig mot Iran (som var en av USA:s allierade under invasionen i Irak och är det alltjämt i kampen mot Islamska Staten).

I en intervju med ABC News-journalisten George Stephanopoulos sade president Trump:
” – Iraq did not knock down the World Trade Center. It were other people. And I think I know who the other people were. And you might also.”

Donald Trump vet. I Vita huset finns en bok som endast svurna presidenter får läsa (om inte djupstaten tagit bort den när Barack Obama flyttade ut), där presidenterna skriver ner viktig information som ersättarna behöver veta. Även om sanningen avviker mot den officiella berättelsen så behöver de ha denna insikt för att kunna hantera den bluff som ligger bakom deras ämbete.

Det är egentligen sorgligt att det ska krävas ett uttalande som detta för att avstyra anklagelserna om att Irak skulle ligga bakom terrordåden den 11 september 2001. Om så vore fallet måste bevisen upp på bordet – och Afghanistan och Irak måste kompenseras för det olagliga kriget som vicepresidenten Dick Cheney startade i president George W Bush’ namn. Men med tanke på att Vita huset ända sedan Barack Obamas dagar supporterat al-Qaida i Syrien så kan man förstå om vanliga nyhetstittare i TV-soffan inte riktigt känner att de hänger med.

Frågan är om Donald Trump verkligen vet vilka han tror låg bakom terrorattackerna? Under sin presidentvalskampanj 2016 sade Donald Trump: ” – There were people that were cheering on the other side of New Jersey, where you have large Arab populations”. Dessa personer var bland annat ”semesterlediga” flyttjobbare, där minst en av dessa bevisligen kan kopplas till den israeliska säkerhetstjänsten Mossad. Gruppen har gått till historien som ”The Dancing Israelis”. FBI har nyligen släppt bilder på fotostatkopior av de fotografier som israelerna tog vid tillfället med de brinnande skyskraporna i bakgrunden – bilder där ansiktena täckts för att inte avslöja männens ansiktsuttryck (deras identitet är redan kända eftersom de medverkat i TV i hemlandet).

Other people? Vilka då? Afghanistan har redan fått skulden för 11 september (i den retorik som Bush-administrationen lade fram), och detsamma gäller Irak (genom att nämna ”11 september” samtidigt som man presenterade lögner om irakiska massförstörelsevapen som hotade USA:s ”allierade” Israel). Om Trump syftade på afghanerna eller irakierna så borde han ju säga det, eller har han redan glömt vilka länder man invaderat…?! Menar han… syrierna?

Om Donald Trump verkligen vill tala om vilka som låg bakom 11 september så ligger han illa till om han ämnar hålla sig till sanningen. En hjärtattack eller brusten pulsåder eller en fallolycka… det finns obducenter som kommer skriva vad CIA begär i protokollet. I annat fall måste denna intervju i ABC News slängas ner i minneshållet illa kvickt, och krigsförberedelserna påskyndas.

Hälsar eder Peter Harold

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Krig & fred. Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Spänningen stiger. Ska Donald Trump ÄNTLIGEN avslöja 911-mysteriet?*

 1. Risto Matinen skriver:

  En passande illustration:

   • hllviken skriver:

    Absurt! De som dömde avslöjade sina egna fördomar!

   • Risto Matinen skriver:

    Vad ska man säga? I det antisvenska Felväsendet går det så. Horder av lagar som är oacceptabla.

    I ett libertarianskt samhälle skulle inte ens saken gå till åtal. Visst skulle enskilda kunna försöka stämma någon/upphovsmannen, men skulle endast kunna dömas i en partisk ”domstol”, dvs att man tillät flera olika lagar.

    I min värld finns det naturliga monopol, och det rör militär, polis och domstolar. Dessa är geografiskt bestämda. Konkurrens sker via olika territorium, inte på samma. Varken Sharia eller Halacha ska ha någon verkan på europeisk mark. Sådana ska utrotas här om de sticker upp sina fula trynen…

    • Risto Matinen skriver:

     Borde ha lagt till att bilden var gammal och lam. Det borde finnas mycket större utrymme för att stenhårt kritisera våra makthavare. Det ÄR inte judar som förstör vårt samhälle, utan en vita människor som låtit sig mutas av finanskapitalet, som är de som vill förstöra.

     Alla socialister, verkar för finanskapitalet, oavsett märke. De värsta vänsterextremisterna såsom kommunister, nationalsocialister och fascister slåss om samma anhängare och byter lätt fot…

     Så råttfällan borde snarare visa en vit förrädare som tar (((finanskapitalets))) mutor…

     Det är på tiden att fokusera de verkliga förrädarna: Asocialakrobaterna som hoppas på egna fördelar. Alla i Sveriges riksdag räknas dit. SD är inget hopp. Det kan alla lista ut…

     • Risto Matinen skriver:

      Vete katten vad som blev fel ovan:

      Det ÄR inte judar som förstör vårt samhälle, utan en vita människor som låtit sig mutas av finanskapitalet, som är de som vill förstöra.

      Skulle stå:

      Det ÄR inte judar som förstör vårt samhälle, utan vita makthavare som låtit sig mutas av (((finanskapitalet))). De använder dig bl.a. asylparasitinvasion. De vill göra oss fattiga med miljontals asylparasiter att försörja. Skapa kaos med massvåldtäkter och liknade våldsdåd…

      Hur ska våra interna fiender få bukt med de gigantisk problemen? Diktatur!

     • Björn Sveninge skriver:

      Nationalsocialism ett sammansatt ord.
      Nationen i vårt fall Sverige och ett folkhem där man arbetar mot samma mål.
      Låter perfekt i mina öron och det är raka motsatsen till söndra och härska som vi ser i demokratin med partier på en höger vänsterskala.
      Däremot så är det demokratiska systemet perfekt, liksom de liberala tankarna, om frihet att förslava andra.
      I ett sådant samhälle dyker parasitismen upp i olika skepnader som
      te. x politiker eller fackföreningsfolk.
      Msb… mm

 2. Risto Matinen skriver:

  Förresten, såg på Friatider att Trumpen skulle nyligen i en ABC-intervju ha yttrat:

  Och förresten var det inte Irak som tog ner World Trade Center.

  Den fastslagna förklaringen=konspirationsteorin är ju att några Saudi-araber som inte kunde flyga körde in i skyskraporna med några passagerarflygplan. Båda tornen rasade som en planerad sprängning, liksom en annan jättebyggnad bredvid, glömde de flygplansattributen där. En tavla?

  Men det tror väl ingen/ytterst få på? Var har han fått det ifrån?

 3. Trumpstein har ju nyligen fått ett område uppkallat efter sig på dom ockuperade området kallat Trumpstein Heights.Med tanke på att det är hans kompis Satanyahu som är arkitekten bakom 9/11 så bör man nog inte hoppas på för mycket.

 4. Peter Sjöström skriver:

  Jo , vad ska man säga om alla kantringar från USA och Israel . Dessa båda skojare förnekar sig inte . Att det får fortsätta är inte bra . Att folk i sofforna sedan sväljer allt är inte heller bra . Finns det ingen som regerar bland kreti o pleti kan man fråga sig . Hjärntvätt fungerar i de flesta fall . Finns det något mer land som skulle kunna beskyllas för 11/ 9 01 . Är Venezuela gångbart ? Trevlig midsommar på er önskar Sjöström

 5. hllviken skriver:

  Icke-judar måste lära sig Globalisternas symbolspråk för att förstå vad de sysslar med.
  Slutspelet står för dörren?

 6. Rutger Hårsfjärdh skriver:

  Lite OT kanske:
  Det här är nog det mest ironiska jag stött på på länge:
  https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-48677183

 7. Peter Harold skriver:

  Bästa läsare!

  Glad midsommar på er! Är på väg mot nästa resa, så jag har inte haft tid att publicera någonting.

  Till min glädje har jag accepterats som medlem i ett nätverk som ska se över möjligheterna att skapa en ny frihetlig portal för svensk publik. Vi ska ha kontakt under sommaren och se vad de kloka huvudena kan åstadkomma.

 8. hllviken skriver:

  👍 Lycka till❗️❗️❗️

  Det behövs 🥵 😡 🤬

 9. hllviken skriver:

  Makteliten styr oss in i Framtiden ⁉️

 10. En annan skriver:

  Tja, Dick Cheney, Donald Rumsford samt en liten minneslapp i P. Wolfowits byrålåda med lite hjälp av den evige Kissinger. Lägg till den politiske katastrofen G W Bush som papegoja.
  Minns ni attacken mot pentagon? Det sägs att alla inblandade i WTC-attacken blev inbjudna att sitta i den lokal som blev träffat av…ja vadå? Strax efter åkte lokala polismyndigheter runt och samlade in alla filmer från övervakningskameror som kunde ha tänkas fångat bilder av flygplanet, nja ett flygplan har väl en uppstående stabilisator, men efter smällen syns bara ett rektangulärt hål, och lite bråte…Polisen sjabblade bort alla övervakningsbilder (sic) men en lyckades komma undan censuren, fanns på tuben i alla fall 2010.
  Sedan, det fjärde planet, en bränd askhög, hahaha 9/11 var ett beställningsjobb från vapenlobbyn, inget annat!
  I morgon firar vi sveriges nationaldag, så det så!

 11. Björn Sveninge skriver:

  Nationalsocialism ett sammansatt ord.
  Nationen i vårt fall Sverige och ett folkhem där man arbetar mot samma mål.
  Låter perfekt i mina öron och det är raka motsatsen till söndra och härska som vi ser i demokratin med partier på en höger vänsterskala.
  Däremot så är det demokratiska systemet perfekt, liksom de liberala tankarna, om frihet att förslava andra.
  I ett sådant samhälle dyker parasitismen upp i olika skepnader som
  te. x politiker eller fackföreningsfolk.
  Msb… mm

  • Risto Matinen skriver:

   Men vi har ju facit: Nationalsocialismen i Tyskland slutade i katastrof för tyskar och motsvarande för italienare.

   Nationalsocialismen i Israel, hur länge fungerar den utan massivt stöd utifrån?

   • Peter Harold skriver:

    Så länge de har grepp om de amerikanska presidenternas bollar kommer det ”fungera” problemfritt. De kommer undan med de flesta övergrepp, och snart kommer de inte längre behöva låtsas att de inte styrs av fascistoida ideal.

 12. hllviken skriver:

  Pollys analys: så är strategierna:

 13. hllviken skriver:

  Det mest grundliga jag läst om 9/11

  http://www.bollyn.com/home/

 14. Leif skriver:

  Det är planerat av nikita chrustjev o

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s