Vad är poängen med Nyamko Sabuni?

Bästa läsare!

Om Nyamko Sabuni tycker jag inte. Hon är har personliga egenskaper som definitivt kvalificerar henne att hamna högt uppe på listan över icke önskvärda gäster ifall jag skulle fira ett öppet födelsedagskalas.

Nu hör det ju till att politiker i allmänhet är narcissistiska sociopater och psykopater, men huvudanledningen till att hon hamnar på min blockeringslista är hennes humör och temperament. Det finns hos många offentliga personer divalater som kan störa den vänligaste kalasvärden, men med Nyamko Sabuni talar vi om en person som är villig att knuffa födelsedagsbarnet åt sidan för att ta dennes plats vid änden av bordet.

Jag är därför inte förvånad över att hon och hennes fränder konspirerade för att få henne vald till partiledare, däribland den förre riksdagsmannen greve Carl B Hamilton som uppskattas för sin nyktra syn på den ekonomiska politiken, men som också är en av alla dessa maktgalningar som blir skogstokig när man säger emot hans etablissemangsvänliga åsikter. Nyamko Sabuni hade om det inte vore för all CCTV som ”liberalerna” infört överallt på allmän plats i Orwellsk anda bokstavligt talat knuffat sina rivaler framför bussen för att bli vald. En missräkning för henne med andra ord med all denna massövervakning, men det tycks i alla fall ha löst sig ändå.

Nu finns de folk som applåderar valet av Nyamko Sabuni till Dildoliberalerna. ” – Äntligen en svart kvinna som vill ha ner invandringen”, var det någon i min bekantskapskrets som skrev.
” – Que?
” – Jo, hon sa att mångkultur är inget att eftersträva, Peter! Hon sa att om man inte flyr undan ett krig eller är förföljd ska man lämna på en gång. Bara ut med dem som kommer.
” – Tror du att hon menar det? Eller tror du att hon vill vinna röster från SD? Kommer du ihåg att hon var integrationsminister under Fredrik Reinfeldt, mannen som satte upp dörrarna på vid gavel och lockade med välfärdsbidrag…
” – Hon har förstått misstaget. Kom ihåg att hon drog in statsbidraget till Centrum mot Rasism, trots att hennes farbror jobbade där!
” – Eller var det kanske på grund av att han jobbade där..?”, invände jag med ett snett leende.
” – Vad menar du med det, Peter?

Ja, vad menar jag med det? Uppriktigt sagt, min magkänsla säger mig att det kan finnas anledning att vara misstänksam. Har någon grävande journalist tittat på Nyamko Sabuni och kontrollerat att det hon säger är sammanhängande och konsekvent? Har man grävt i hennes göranden som minister? Vad är det hon inte låtit allmänheten se?

Vore jag journalist skulle min näsa styra mig rakt till henne. Tag bara en sådan sak som efterspelet efter intervjun där Nyamko Sabuni kasta ur sig att man ska kasta ut de som inte har här att göra. Efter att ha fått kritik från DN och Aftonbladet (det är mig en gåta varför de inte har samma skribenter och fortfarande verkar genom var sin mediekoncern när de ändå skriver så lika om migration och mångkultur…?) sade Nyamko så här:

” – Jag ber verkligen mycket om ursäkt för den artikeln. Om man bortser från allt fluff som bygger upp mina citat… Jag står för mina citat hundra procent. Men allt runtomkring som beskriver vad jag försöker förmedla, det tar jag faktiskt starkt avstånd ifrån. För jag själv blev faktiskt rätt så chockad kring tonen som omgärdade mina citat.”

Jaha, det är artikeln det är fel på? Visst, jag vet att hundratusentals svenskar applåderar över citaten som orsakade ”fluff” i artikeln, och jag förstår att DN och Aftonbladet avskydde budskapet. Men att försöka skylla på att artikeln skapat reaktionerna är ju faktiskt att försöka skjuta budbäraren för att denne förmedlat ens obekväma budskap. Efter alla år i politiken borde Nyamko Sabuni veta hur pressen jobbar.

Om hon inte klarar av att hålla sig konsekvent i intervjuer och i förhållande till sitt tidigare arbete, då måste det helt enkelt finnas massor av saker som hon slirar illa på. I så fall vad? Talar vi om Toblerone eller en strandvilla till livvakten? Eller någonting ännu större, t.ex. ett kvalificerat dubbelspel?

Nå! Nu är hon vald till partiledare. Erik ”Jag behöver en låda att stå på för att bli längre än min sverigedemokratiske motdebattör” Ullenhag fick kasta in handduken liksom Storbrorssamhällets förste förfäktare Johan Pehrson (ständigt dessa antiliberala liberaler som vill kontrollera, styra och ställa över vanligt folks liv).

Blev det någon politisk kursändring och återfärd till det borgerliga blocket? Njet. ” – Vi respekterar Januariöverenskommelsen så länge Stefan Löfven håller sina löften”. Sorry, Nyamko. Om Stefan Löfven visste hur hans penis fungerade skulle han kn*lla er och centern i röven. Liberalerna är det mest ryggradslösa parti som funnits i Sveriges riksdag sedan… ja, jag får nog läsa i historieböckerna för att hitta ett exempel. Man kanske ska vara glad över att ni inte kan sabba det borgerliga lägret värre än vad KD-ledaren Pansar-Barbie gör med sin centerpartistiska migrationspolitik och falska SD-wanna-be-retorik.

Nyamko Sabunis älskade far Maurice Sabuni – hos vilken hon bor enligt mantalsskrivningen – fängslades några gånger i hemlandet Zaire därför att han var socialist. Vad är det för en regering som Nyamko Sabuni stödjer i egenskap av partiledare? Jo, en socialistisk regering. Vad var det för en politik som Nyamko Sabuni verkställde under den moderate statsministern Fredrik Reinfeldt som ledde till att svenska staten och svenska samhället tog ett jättekliv mot systemkollaps p.g.a. okontrollerad massmigration hitlockad av ett generöst välfärdssystem? Jo, socialism. Att partiledaren eller statsministern kallar sig för någonting annat betyder inte att man därmed för en icke-socialistisk politik.

Det dildoliberalerna sysslar med är dubbel triangulering. D.v.s. bondfångeri där röstoptimering är viktigare än principer.

Dags att sniffa på rosorna, i synnerhet du, Carl B Hamilton. Det hjälpte inte att manövrera bort Lill-Erik.

Hälsar eder Peter Harold

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Vad är poängen med Nyamko Sabuni?

 1. Björn Sveninge skriver:

  I själva verket har du gjort konstruktörerna av det demokratiska systemet mycket nöjda med sitt verk.
  Är det graden av söndra och härska som räknas och det är det, så har de all anledning att vara nöjda.
  Im däremot direkt demokrati infördes så blir det en annan sak men det lär aldrig hända så länge systemet är ägt.

  • Peter Harold skriver:

   Jag vill minnas att detta inte är första höger-vänsterstriden av dignitet i FP. Stefan Thorsell hade i Avpixlat en väldigt bra genomgång av riksdagspartiernas historia, där han tog upp det marxistiska inslaget i partiet och dess… var det studentförbund? Den gången fick marxisterna ställa sig utanför partiet till slut. Men hur förhåller det då sig med dagens version av marxismen, den s.k. kulturmarxismen – vilken impregnerat alla riksdagspartier i varierande grad? Är det verkligen en höger-vänsterstrid, eller är det en mitten mot mera-mitten-strid…?

 2. hllviken skriver:

  Gott tecken att dessa narcissister + Christer Nylander lämnar (L) pga Sabuni!

  http://www.friatider.se/l-profiler-hoppar-av-partiet-i-protest-mot-sabuni/

  Jag blir illamående av tanternas beskrivning av sig själva och de mål de påstår att de vill uppnå. Det påminner om en loppbiten gris som vältrar sig i gyttja där gyttjan representerar självgodhet.

  • Peter Harold skriver:

   Egentligen borde man skriva en politiskt korrekt insändare och lägga fram att de bara lämnar L därför att deras partiledare är svart. Sabuni har valt att hedra JÖK. Det kan inte sägas tydligare att hennes ”högerfernissa” är kondomtunn. Då återstår bara att dra fram rasistkortet mot dessa självgoda hyperliberaler. 🙂

 3. Hon och hennes familj har länge nog snyltat på svenskarna och förtryckt oss i den politiska korrekthetens oheliga. Familjen Sabuni ska naturligtvis återbördas till Wakanda.

 4. Risto Matinen skriver:

  Hahaha…

  Bekänner att jag har extra dålig koll på babbepolitiker. Just denna, Nyamko Sabuni, har jag även svårt för att hon är så sabla ful, att jag knappt ens kan se på en bild av henne. Det lilla jag läst/hört av henne tillhör ändå det bättre av de antisvenska politikerna, men har ingen samlad bild.

  Hon tror sig vara eller ha ”afrosvensk bakgrund”. Nej, Nyamko Sabuni! Afro är en frisyr, men en svensk boende i Afrika skulle kunna kallas Afrikasvensk. En neger av valfri sort boende i Sverige (tvi!) kan kallas Sverigeneger, men aldrig ”afrosvensk”.

  Kollade upp henne lite. Hennes föräldrar är väl från Zaire/Kongo, så då borde hon kunna betecknas som Sverigekongoles, för den som vill specificera.

  Nyamko Sabuni torde bli spiken i kistan för ”Liberalerna”! Konstigt att de inte redan försvunnit…

 5. hllviken skriver:

  Härskarklassen döljer de verkliga avsikterna för folket. Se nyheterna och ”debatt”-program som skådespel. Allt handlar om att föra den globalistiska agendan framåt. Gärna genom att använda islamism som proxy-soldater.

  http://katerinamagasin.se/nyamko-sabuni-svavande-installning-till-islamism-rimmar-illa-med-ambitionerna-att-bli-partiledare/

 6. Peter Sjöström skriver:

  Med detta val så blir det svårt för de andra partierna att brunsmeta nationalistiska partier . Har de något annat orwellskt ord . Vi får luta oss bakåt och åka med i svängarna nu ? Varför avgick som minister ? Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   ”Har de något annat orwellskt ord?”

   Ja, ordet ”husneger” har framförts i liknande sammanhang. Jag är inte riktigt säker på ordets etymologi, men jag antar att man åsyftar vad man inom filmens värld kan kalla den inkvoterade färgade skådespelaren i en film där alla andra är vita…

 7. Peter Sjöström skriver:

  Läste nyss på Lars Berns blogg om rädslan som ansvarig att bli åtalad för vad andra , vi , skriver . Hur tänker Herr Harold och vi andra ? Tvi ! Mvh Sjöström

  • Peter Harold skriver:

   Det är en bra fråga. Som det står i fältet för inskrivning av kommentarer: ”Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver.” Detta ska tydligen inte hjälpa.

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Poängen är Peter att Sverige skall mongrelliseras det har judarna bestämt!
  Judarna har ju idag avsagt sig att de skulle vara vita!
  Enbart när det passar judarna då inträder ”vitheten”!
  De är ju heller inte svenskar!
  Att sedan negerskan är ful som stryk och skrämmer små barn, men se så fort det gått på bara några årtionden!
  Jag väntar på att pendeln skall svänga tillbaka!
  Inom snart!
  Jag står helt för vad jag skrivet! 100%!

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s