ADL – den israeliska statens ”torpeder” (förbereder nytt propagandakrig inför nästa steg av Stor-Israel)

Bästa läsare!

Måhända vet ni bättre än jag om vad som sägs i svensk television angående den israeliska ambitionen att annektera stora delar av de palestinska ockuperade områdena.

Jag har ändå på känn att följande nyhet inte diskuteras särskilt frekvent, nämligen den att organisationen Anti-Defamation League (ADL) med huvudsäte i New York förbereder sig på en kommunikationsplan ifall Israel verkställer annekteringen; det ADL uppfattar sig behöva göra är att förhindra att kritiken mot Israel från ADL:s ”partners” blir ett signifikant problem för Israel och för ADL själva. Man är mycket rädda för att opinionen kan vända sig emot Israels folkrättsligt otillåtna utvidgning av sitt territorium.

Sajten Jewish Currents har kommit över ett utkast till en promemoria som sammanställts inom ADL där man namnger ett antal intressesfärer som varit välvilliga gentemot ADL, däribland grupperna ”svarta”, ”latino” och ”asiater från Stillahavs-området”. Dessa grupper har under åren varit lyhörda för ADL:s pubud om att sociala medier måste censureras för att ”rensa bort främlingsfientlighet, rasism och vit makt-tendenser”, och har därför slutit upp bakom ADL som därför fått stort genomslag i kampen mot yttrandefriheten på sajter som YouTube och Facebook.

Uppgifterna från Jewish Currents kan knappast betraktas som en kioskvältare för den sfär av bloggläsare som hållit sig underrättade om både historia och nutid avseende den sionistiska varböld som infekterat den moderna mänskligheten, men borde vara förstasidesstoff i medierna. Dessa uppgifter är betydligt mer påtagliga än allt tjat om ”ryska påverkansoperationer”.

När ska gammelmedierna vakna? När ska journalister och redaktioner förstå att deras medlöperi för sionisterna kommer bara att straffa sig på lång sikt? I tid, eller alldeles för sent?

Hälsar eder Peter Harold

L Ä N K (Jewish Currents)

 

Om Peter Harold

Libertariansk skribent och författare. Driver den libertarianska bloggen "Skrivarens Blogg".
Detta inlägg publicerades i Demokrati och frihet, Sionism. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till ADL – den israeliska statens ”torpeder” (förbereder nytt propagandakrig inför nästa steg av Stor-Israel)

 1. Pingback: ADL – den israeliska statens “torpeder” (förbereder nytt propagandakrig inför nästa steg av Stor-Israel) — Peter Harold – Skrivarens blogg – Life, Death and all between

 2. Peter Sjöström skriver:

  Gammelmedia vaknar aldrig . Gammelmedia går i sionismens ledband . De grupper som är välvilliga till sionismen är samma grupper som gick i det ledband som den intellektuella New York gruppen av judar anförde . Deras mål var att ta bort lagen om kvotering av invandring till USA . Lagen antogs 1925 . De lyckades få bort den 1965 . Sedan dess har ju invandringen ställt till det i USA . Många västländer hakade på USA då . Hur har vi det nu !? Den sionistiska staten förnekar sig inte . USA går i dess ledband och tyvärr många andra västländer likaså . Mvh Sjöström

 3. Björn Sveninge skriver:

  Jag lyssnar inte på radio och tittar inte på tv, dumburk men om nu judarna behöver mer mark i närheten av Israel så är det bara bra.
  Ju fler judarsom flyttar till mellanöstern desto bättre.
  Palestinierna får hjälpas till ett trevligare och bättre liv utan judar som grannar.
  Madagaskar har väl ett bra klimat?
  De svenska politikerna kunde skickas dit samt vänstervridna hornalister.

 4. Svensson skriver:

  Att läsa nyheterna numera är som att läsa om The Turner Diaries.

 5. hllviken skriver:

  Gjorde SÄPO rätt?

 6. Vad är det för fel på att hata nät? Avskyr fisknät. Hårnät också. Spindelnät är direkt äckliga. Varför är det inte lagligt? Förstår inte riktigt.

 7. Benny skriver:

  Intressant artikel om judisk slavhandel på Nya Dagbladet av Hans Myrebro! Den krönikan skulle aldrig komma i i fulmedia trots att det är sanning! Judarna utpekar sig alltid som offer men aldrig som förövare vilket är tydligt i apartheidstaten Israel! Vilken annan nation skulle kunna bära sig åt som Israel utan att betraktas som paria och gangsters?

 8. Peter Harold skriver:

  Jag tror SÄPO kommer använda den här metoden tämligen systematiskt för att få tag i alla obekväma bloggare. Om böterna täcker samhällets kostnader torde väl vara tvivelaktigt, men viktigast är att få tyst på de med förbjudna åsikter och tankar – vi lever ju trots allt i en demokrati…

  😉

Du är välkommen att kommentera inlägget! Jag tillämpar yttrandefrihet, men du tar givetvis ansvar för det du skriver. Reklam åker dock i runda arkivet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s